Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

"Ικανός να καλύψει το κενό του Φαλκάο ο Βίγια"

Την πεποίθηση πως ο Νταβίδ Βίγια μπορεί ν’ αναπληρώσει το κενό του Φαλκάο, εξέφρασε σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Σερέζο

Ο ισχυρός άνδρας των «ροχιμπλάνκος» μιλώντας στο κρατικό ισπανικό ραδιόφωνο έκανε δηλώσεις για την σπουδαία μεταγραφή που έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης με την προσθήκη του Νταβίδ Βίγια, στον οποίο, όπως είναι φανερό από τις δηλώσεις του, περιμένει πολλά: «Ο Βίγια είναι ένας παίκτης με πολλά παιχνίδια στην πλάτη του. Είναι ένας χαρισματικός σκόρερ. Στον Βίγια επενδύσαμε γιατί είναι ένας σημαντικός διεθνής Ισπανός ποδοσφαιριστής. Περιμένω απ’ αυτόν να σκοράρει πολλά τέρματα» είπε ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ενρίκε Σερέζο είχε έναν ακόμα λόγο να είναι χαρούμενος, μιας και η ομάδα του κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της τον Βίγια, παρά το τεράστιο ενδιαφέρον που υπήρχε από άλλες ομάδες. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, αν σκεφτεί κανείς πως τον παίκτη ήθελαν πολλές ομάδες από το εξωτερικό, αλλά και στην Ισπανία». Ο πρόεδρος της Ατλέτκο ενημέρωσε πως η παρουσίαση του παίκτη θα γίνει το επόμενο διήμερο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: