Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πράνιτς, ο… δύσκολος!

Την έκπληξη επιχειρεί να κάνει ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Ντάνιελ Πράνιτς, αλλά η υπόθεση του μπακ-χαφ της Σπόρτινγκ Λισ. είναι πολύ δύσκολη. Τι γίνεται στα υπόλοιπα μεταγραφικά.

Πράνιτς, ο… δύσκολος
Ο Παναθηναϊκός αναζητεί εκτός των άλλων κι έναν αριστερό μπακ. Και φαίνεται ότι προσπαθεί, αν και πρόκειται για περίπτωση με μεγάλες δυσκολίες, να αποκτήσει τον Ντάνιελ Πράνιτς. Ο 31χρονος Κροάτης μπακ-χαφ ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έχει συμβόλαιο ως το 2015, το οποίο του αποφέρει 700.000 ευρώ. Μοναδικός τρόπος να αποκτηθεί από τους «πράσινους» ο παίκτης είναι με τη μορφή δανεισμού (κάτι για το οποίο η πορτογαλική ομάδα δεν έχει αντίρρηση) και το «τριφύλλι» να καλύψει περίπου τα μισά χρήματα. Ειδάλλως δεν… βγαίνει οικονομικά.

Τον παίκτη, που μετρά 45 εμφανίσεις με την Κροατία (αποσύρθηκε το Σεπτέμβριο) και είχε απασχολήσει και παλαιότερα τον Παναθηναϊκό, γνωρίζει καλά ο Γιάννης Αναστασίου. Έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Χέρενφεϊν και Μπάγερν, πέρσι το καλοκαίρι μετακόμισε στη Σπόρτινγκ αλλά το Γενάρη δόθηκε δανεικός στη Θέλτα. Φέτος είχε 19 εμφανίσεις με τα «λιοντάρια» και 10 με το σύλλογο του Βίγκο.

Τους θέλει δανεικούς

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προσπαθεί για την απόκτηση του Τζόφρι Καστιλιόν. Ο Άγιαξ αξιώνει 200.000 ευρώ για να τον δώσει δανεικό και οι «πράσινοι» περιμένουν να μειώσουν τις απαιτήσεις τους οι Ολλανδοί για τον 22χρονο άσο, που προορίζεται για τη θέση του δεύτερου κυνηγού.

Στο μεταξύ, στο «τριφύλλι» εξετάζουν και πάλι την περίπτωση του Ιμπραχίμ Σισοκό και το γεγονός ότι η Βόλφσμπουργκ δεν βρίσκει ομάδα για να τον πουλήσει αυξάνει τις πιθανότητες νέου δανεισμού του ή και πώλησής του με ένα μικρό ποσό και τη γερμανική ομάδα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του Ιβοριανού εξτρέμ, που θεωρείται μία πολύ καλή επιλογή για τη θέση του Μαυρία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: