Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Όλοι… Ζέεφελντ!

Όλους τους παίκτες, πλην του Ολαϊτάν που θα ενσωματωθεί με καθυστέρηση και των φευγάτων Τζεμπούρ και Πίνο, θα πάρει μαζί του ο Μίτσελ στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία.

Όλοι… Ζέεφελντ
Με 29 παίκτες, μέχρι να ενσωματωθούν στην ομάδα και οι μεταγραφές που θα ακολουθήσουν, θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Ο Μίτσελ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα έχει μαζί του στο Ζέεφελντ, για το οποίο αναχωρεί σήμερα η ομάδα και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 19 Ιουλίου.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς είναι ο Μάικλ Ολαϊτάν, που θα ενταχθεί στην προετοιμασία με μικρή καθυστέρηση λόγω της συμμετοχής του στο Μουντιάλ Νέων, όχι όμως και οι Ράφικ Τζεμπούρ, που όλα δείχνουν πως θα πάρει μεταγραφή, αλλά και ο Χουάν Πάμπλο Πίνο που αναμένεται να δοθεί δανεικός. Ασφαλώς στη λίστα είναι όλοι οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες, Σαλίνο, Ντε Βινσέντι, Σάμαρης, Ντομίνγκες και Βάις.

Αναλυτικά οι 29 της προετοιμασίας: Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Μανώλης Σιώπης, Σιόβας, Βάις, Τάτος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: