Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Έκλεισε Ντάνστον ο Ολυμπιακός!!

Όπως μετέδωσε πρώτος ο ΝΟVAΣΠΟΡ FM 94,6 ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ είναι ο παίκτης που θ’ αναπληρώσει το κενό του Κάιλ Χάινς στον πρωταθλητή Ευρώπης

Έκλεισε Ντάνστον ο Ολυμπιακός
Ο Μπράιαν Ντάνστον συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για διετές συμβόλαιο (δίχως να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για διετές κλειστό ή για ένα συν ένα). Οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι 500.000 ευρώ και στον ύψους 2.03 πάουερ φόργουορντ/σέντερ έχουν σταλεί ήδη τα συμβόλαια για τις υπογραφές.

Ο 27χρονος παίκτης είχε μια εξαιρετική σεζόν με την Τσιμπέριο Βαρέζε έχοντας κατά μέσο όρο 14.2 πόντους και 7.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο (σε περίπου 28 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα) ενώ εντυπωσιακό είναι και το 2.1 στις τάπες που είχε κατά μέσο όρο. Την περίοδο 2010-11 είχε περάσει από τον Άρη. Ο συγκεκριμένος παίκτης καλύπτει τις θέσεις τόσο στο "τέσσερα", όσο και στο "πέντε".

Με τον τρόπο αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» αντικαθιστούν τον Κάιλ Χάινς και πλέον κοιτάζουν για την περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στον οποίο έχουν κάνει πρόταση για διετές συμβόλαιο αντί 600 χιλ. ευρώ τον χρόνο, προκειμένου να ενισχύσουν την φροντ-λάιν τους. Ακόμα κι αν η περίπτωση του Έλληνα σέντερ έχει αίσιο τέλος, ο Ολυμπιακός θα επιμείνει για τον Πολ Ντέιβις της Χίμκι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: