Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

«Απόφαση σε 2-3 εβδομάδες»

Αινιγματικός ως προς τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο εκπρόσωπος του Γιόχαν Ελμάντερ στο Gazzetta.gr, σχολιάζοντας πως το μέλλον του πελάτη του θα κριθεί σε 2-3 εβδομάδες.
Η πρώτη ερώτηση που θέσαμε στον Άντερς Βάλστεν, που εκτός από μάνατζερ του Γιόχαν Ελμάντερ, έχει διατελέσει και ατζέντης του Όλαφ Μέλμπεργκ ήταν φυσικά για τα δημοσιεύματα στην Τουρκία. «Αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να σας κάνω σχόλιο επ' αυτού. Είναι άλλωστε πάγια τακτική μου να μην σχολιάζω εικασίες, πληροφορίες ή παντός τύπου δημοσιεύματα», μας απάντησε δίχως δισταγμό.
Συνεχίζοντας είπε πως «μπορώ με σιγουριά να σας τονίσω από την προσωπική μου εμπειρία πως ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος και πολύ σοβαρός σύλλογος με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Είχα παίκτες μου εκεί όπως ο Όλαφ Μέλμπεργκ και είχαμε πολύ καλή συνεργασία». Από την άλλη παραδέχθηκε ότι «είμαστε σε συζητήσεις με την Γαλατά για τον Ελμάντερ για το μέλλον του.
Θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει με την περίπτωσή του. Θεωρώ πως σε 2-3 εβδομάδες θα ξέρουμε οριστικά το τι θα συμβεί. Στην προκειμένη περίπτωση δεν θα ήθελα να κάνω περισσότερες προβλέψεις ή εκτιμήσεις». Οι Τούρκοι πάντως τον... χαβά τους. Επιμένουν πως η συμφωνία θα γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές για την επόμενη σεζόν.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: