Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Παίζει ο Μπογκντάνοβιτς!!

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς έκανε την έκπληξη και παρουσιάστηκε στο ζέσταμα της Κροατίας για το ματς με την ΠΓΔΜ, αν και αρχικά είχε αποκλειστεί η συμμετοχή του.

Παίζει ο Μπογκντάνοβιτς!
Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είναι εδώ! Παρότι μετά τον αγώνα της Κροατίας με την Ιταλία, τα εγχώρια ρεπορτάζ ανέφεραν πως ο φόργουορντ των Νετς θα έχανε ΚΑΙ το ματς με την ΠΓΔΜ αφού ακόμη δεν είναι ασφαλές να επιστρέψει στη δράση λόγω της διάσεισης που υπέστη το Σάββατο, εκείνος εμφανίστηκε και συμμετείχε κανονικά στην προθέρμανση της ομάδας του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Έπρεπε να σταλούν στον Εισαγγελέα»

Εκθέσεις ελέγχου που καταγράφουν ατασθαλίες (όπως αυτές που παραδόθηκαν για την ΕΠΟ το 2001 και το 2003) πρέπει να προωθούνται αμέσως στον Εισαγγελέα, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Έξαρχος.

«Έπρεπε να σταλούν στον Εισαγγελέα»
Ξεκάθαρος για τους χειρισμούς που πρέπει να γίνονται σε υποθέσεις όπως αυτές που αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» εμφανίστηκε ο Νίκος Έξαρχος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο πρώην ΓΓΑ τόνισε ότι εκθέσεις ελέγχου που καταγράφουν ατασθαλίες (όπως αυτές που παραδόθηκαν για την ΕΠΟ το 2001 και το 2003) πρέπει να προωθούνται αμέσως από τον Υφυπουργό Αθλητισμού στον Εισαγγελέα.

Αναφερόμενος, δε, στη δική του θητεία στη ΓΓΑ, τόνισε ότι τότε είχε επιτευχθεί ισορροπία με την ΕΠΟ που δεν υπήρξε ποτέ ξανά στο μέλλον.


Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Έξαρχος

Για τους χειρισμούς που έγιναν από το Υπουργείο: «Το ελεγκτικό συμβούλιο τελεί υπό την καθοδήγηση του εκάστοτε υπουργού. Υπό αυτή την έννοια, μπορεί να βάλει το πόρισμα στο συρτάρι του και να μην το προχωρήσει. Κανονικά δεν έχει αυτό το δικαίωμα, αλλά μπορεί να μην θέλει να μπει σε κόντρα με κάποια ομοσπονδία. Κανονικά όμως πρέπει να το στείλει στον Εισαγγελέα».

Για το πώς διατίθενται οι προϋπολογισμοί: «Οι επιχορηγήσεις και οι προϋπολογισμοί είναι συγκεκριμένοι και έχουν κωδικούς. Θα πρέπει τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν έτσι. Κάποιες ομοσπονδίες τα έβαζαν σε άλλο κωδικό και τα χρησιμοποιούσαν αλλιώς. Αυτό είναι παράνομο».

Για τη διαφορά της ΕΠΟ: «Η ΕΠΟ είχε το πλεονέκτημα να έχει τα δικά της λεφτά. Όταν δεν είχε δώσει το μερτικό της ΕΠΟ ο κ. Φλωρίδης, όταν επεχείρησε να την “στραγγαλίσει” για να συμφωνήσει σε κάποια πράγματα, αυτό που τη βοήθησε να αντέξει ήταν ότι είχε δικά της λεφτά. Άλλες ομοσπονδίες όμως δεν μπόρεσαν ν’ αντέξουν όταν δεν πήραν λεφτά. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να είσαι κατηγορούμενος ότι δεν σπατάλησες το δημόσιο χρήμα».

Για τη συνεργασία με την ΕΠΟ στη δική του θητεία: «Η ισορροπία που βρέθηκε τότε δεν έχει ξαναβρεθεί με άλλη ηγεσία. Εμείς είχαμε συμφωνήσει με την ΕΠΟ, τον Απρίλιο του 2004, σε δέκα σημεία που τα κάναμε με νόμο και συμφώνησε και ο Μπλάτερ. Έπρεπε να βρω συμφωνία οπωσδήποτε γιατί το Euro γινόταν λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι συνιστώσες που φτιάχνουν τη συνισταμένη σε μια εθνική ομάδα είναι πολλές. Όταν φτάσουν στο σημείο να λειτουργούν όλες μαζί και να κάνουν άπαντες τη δουλειά τους, τότε έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τότε όλα αυτά λειτούργησαν άριστα και βγήκε ένα -τυχαίο σε μεγάλο βαθμό- επίτευγμα».

«Καμία κύρωση σε Ολυμπιακό και Πουλίδο, αποζημίωση από Λεβαδειακό»

Η δικαίωση της Τίγκρες στο CAS, δεν πρόκειται να επιφέρει καμία κύρωση σε Ολυμπιακό και Πουλίδο. Αντίθετα, κατά τα λεγόμενα διοικητικού παράγοντα των Μεξικανών, ο Λεβαδειακός θα πληρώσει τη… νύφη.

«Καμία κύρωση σε Ολυμπιακό και Πουλίδο, αποζημίωση από Λεβαδειακό»
Ο Λεβαδειακός θα… πληρώσει την δικαίωση της Τίγκρες στο CAS για την υπόθεση της απόκτησης του Άλαν Πουλίδο. Μιλώντας σε ιστοσελίδα «mediotiempo», υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της διοίκησης των Μεξικανών ξεκαθάρισε πως ο παίκτης θα παραμείνει κανονικά στο δυναμικό του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανέναν κίνδυνο τιμωρίας.

Αντίθετα, οι Βοιωτοί, που έκαναν δικό τους τον παίκτη ενώ το συμβόλαιό του με την Τίγκρες βρισκόταν ακόμη σε ισχύ, αναμένεται να πληρώσουν την… λυπητερή για την συγκεκριμένη παρατυπία.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα μετά την δικαίωση στο CAS: «O Άλαν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Τίγκρες, ούτε καν χρειάζεται να έρθει σε επικοινωνία, είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιό του με την ομάδα τελείωσε από την στιγμή της αποχώρησής του, δηλαδή από τότε που πήγε στον Λεβαδειακό. Η Τίγκρες έχει προσφύγει στην FIFA ζητώντας αποζημίωση για την παραβίαση της σύμβασης. Το ποσό αυτό καλύπτεται από το σωματείο που απέκτησε τον παίκτη, στην περίπτωση αυτή είναι ο Λεβαδειακός, που πρέπει να καλύψει όλα τα έξοδα. Ο Άλαν δεν θα έχει κάποια κύρωση», είπε μεταξύ άλλων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάτησε… πόδι στην UEFA η Γιουβέντους!!

Για πρώτη φορά στην ιστορία εκπρόσωπος ιταλικής ομάδας θα έχει θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, με την Γιουβέντους να είναι εκείνη που θα έχει την… τιμή, μέσω του Αντρέα Ανιέλι.

Πάτησε… πόδι στην UEFA η Γιουβέντους!
Οι «κακές γλώσσες» θα πουν πως όσο πρόεδρος της UEFA είναι ο Μισέλ Πλατινί, η Γιουβέντους δεν έχει να φοβάται τίποτα, αφού είναι γνωστό πως ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας έχει σε ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του την ομάδα με την οποία έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής.

Για τους υπόλοιπους, όμως, μέχρι σήμερα ούτε οι «μπιανκονέρι» ούτε οποιοσδήποτε άλλος ιταλικός σύλλογος δεν είχε την παραμικρή σχέση -τουλάχιστον με την Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA- αφού δεν υπήρξε σε αυτήν ποτέ εκπρόσωπος ομάδας της γειτονικής χώρας.

Αυτό πρόκειται να αλλάξει το αμέσως προσεχές διάστημα αφού όπως μεταδίδουν Μέσα τόσο στην Ιταλία όσο και στην Αγγλία, ο Αντρέα Ανιέλι θα γίνει το πρώτο μέλος διοίκησης συλλόγου της Serie A που μπαίνει σε αυτήν την πανίσχυρη επιτροπή η οποία αποφασίζει για τις αλλαγές κανονισμών στο ποδόσφαιρο.

Η θητεία του προέδρου της Γιουβέντους στο σώμα θα είναι τετραετής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έβαλε την… τζίφρα του ο Βασιλειάδης!!


Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και με τη… βούλα ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Έβαλε την… τζίφρα του ο Βασιλειάδης!
Επικυρώθηκε η επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη στον ΠΑΟΚ! Ο έμπειρος φόργουορντ ανήκει πλέον και τυπικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς την Τρίτη (8/9) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

«Είμαστε όλοι εδώ (και κάθε ημέρα πρέπει να είμαστε περισσότεροι) για τον ΠΑΟΚ, με πίστη, όρεξη δουλειά και θετική σκέψη», αναφερόταν στον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο Facebook.

Από ‘κει και πέρα, την πρώτη τους εμφάνιση έστω και ανεπίσημη θα κάνουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του «Δικεφάλου του Βορρά», Ούρος Ντούβνιακ, Νίκολα Μάρκοβιτς, Μιλένκο Τέπιτς και φυσικά ο Κώστας Βασιλειάδης, σε ματς κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας που θα γίνει στην Πυλαία, κεκλεισμένων των θυρών. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ξέσπασε» μετά από τρίποντο ο Τεόντοσιτς!! (video)

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει… σπάσει τα στεφάνια σε αυτό το Ευρωμπάσκετ έξω από τα 6,75μ., με αποτέλεσμα να ξεσπάσει όταν ευστόχησε ύστερα από 14 συνεχόμενες άστοχες προσπάθειες!

«Ξέσπασε» μετά από τρίποντο ο Τεόντοσιτς (video)
Κάθε άλλο παρά καλά τα πηγαίνει στην περιφέρεια ο Μίλος Τεόντοσιτς στο φετινό Ευρωμπάσκετ.

Ο Σέρβος γκαρντ έχει τραγικά ποσοστά έξω από τα 6,75μ., όπου στην αναμέτρηση με την Ισλανδία ευστόχησε για πρώτη φορά έπειτα από 14 συνεχόμενες άστοχες προσπάθειες και όπως είναι φυσικό «ξέσπασε»! Πλέον, ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετρά 1/17 τρίποντα στη διοργάνωση!







*Πηγή: sport-fm.gr*

«Όχι» Τσιώλη σε Άρη!!

Αρνητικά απάντησε στη νέα διοίκηση του Άρη ο Σάκης Τσιώλης και πλέον ο Νίκος Αρβανιτίδης αναζητά εκ νέου προπονητή για τον πάγκο.

«Όχι» Τσιώλη σε Άρη!
Δεν προχωρά η υπόθεση Σάκη Τσιώλη για τον Άρη! Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε απ’ τον νέο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των κίτρινων.

Ο έμπειρος προπονητής, που αποχώρησε απ’την Κέρκυρα μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League, αποτελούσε τον διακαή πόθο του Νίκου Αρβανιτίδη, ωστόσο οι ενστάσεις και αμφιβολίες που είχε (παρά την τιμητική προσφορά να κάτσει στον πάγκο των Θεσσαλονικέων) δεν μπορούσαν να καμφθούν.

Ο άλλοτε τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, της Ξάνθης, αλλά και του Άρη στο παρελθόν δεν ήθελε να κοουτσάρει μια ομάδα στην Γ’ Εθνική, ενώ υπήρξαν εμπόδια και ως προς το πλάνο που του παρουσιάστηκε για το μέλλον κι αφότου –με το… καλό- ανέβαιναν οι κίτρινοι στη δεύτερη κατηγορία. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Δεν με ενδιαφέρει, αφού δεν νικήσαμε…»

Το γεγονός ότι η Ολλανδία επέστρεψε πολλές φορές σε ένα ματς που έδειχνε να χάνεται δεν σημαίνει τίποτα για τον προπονητή της, Τον Φαν Χέλφτερεν, αφού δεν ήρθε η νίκη που ήθελε κόντρα στη Σλοβενία.

«Δεν με ενδιαφέρει, αφού δεν νικήσαμε…»
Απογοητευμένος για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να ολοκληρώσει καμία από τις… αντεπιθέσεις της στον αγώνα με τη Σλοβενία εμφανίστηκε ο προπονητής της Ολλανδίας, Τον Φαν Χέλφτερεν, που πονοκεφαλιάζει και για τον τραυματισμό του Χενκ Νόρελ.

Αποστολή στο Ζάγκρεμπ, Χρήστος Ρομπόλης

«Σε όλα τα παιχνίδια έχουμε πρόβλημα στην αρχή του αγώνα. Χρειάστηκε να πάρω δύο τάιμ άουτ για να ξυπνήσω τους παίκτες μου. Κάναμε πολλά λάθη, η Σλοβενία πέτυχε 27 πόντους από τα 16 λάθη μας κι αυτό είναι η ιστορία όλου του αγώνα. Καταφέραμε να καλύψουμε τη διαφορά, αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει. Ήθελα να νικήσουμε κι αυτό δεν το κάναμε σήμερα. Ο Νόρελ πήγε για εξετάσεις στο νοσοκομείο μετά από έναν τραυματισμό στο γόνατο. Δεν ξέρουμε τι έχει ακόμη, ο ίδιος ήταν τρομαγμένος γιατί έχει ιστορικό τραυματισμών», δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής.

Ο Γουόρθι Ντε Γιονγκ, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Ολλανδίας, είπε: «Ήταν μια σκληρή ήττα. Η Σλοβενία άρχισε με 12-0, ενώ ξέφυγε πολλές φορές κι εμείς καταφέραμε σε πολλές περιπτώσεις να επιστρέψουμε στο ματς, αλλά όχι να το πάρουμε». *Πηγή: sport-fm.gr*

H απάντηση του Άρη Γάτα για το περιστατικό με Παπασταθόπουλο!! (audio)


Ο Άρης Γάτας φιλοξενήθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μετά τον αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Φινλανδία.

H απάντηση του Άρη Γάτα για το περιστατικό με Παπασταθόπουλο (audio)
Πολύ μεγάλη κουβέντα άνοιξε μετά την συνέντευξη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Άρη Γάτα, λίγο αφότου είχε ολοκληρωθεί ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας με την Φινλανδία στο «Καραϊσκάκη».

Ήταν ειρωνικές οι ερωτήσεις; Αντέδρασε άσχημα ο Έλληνας διεθνής; Ποιος είχε δίκιο; Ποιος είχε άδικο;

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αποκάλυψη τώρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 με τους Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά και ανέφερε τη δική του εκδοχή για το εν λόγω περιστατικό.

"Δημιουργήθηκε ένα θέμα που δεν πίστευα ότι θα πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Δε νομίζω ότι υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί όλο αυτό, επειδή ρώτησα τα αυτονόητα. Ίσως θα έπρεπε να κάτσουμε αγκαλιά μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ να τον παρηγορήσω που χάσαμε από μία ομάδα με παιδιά της Ελπίδων και υπηρεσιακό προπονητή. Τιμώ και εκτιμώ τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για τον τρόπο που αντέδρασε έχοντας τον ρόλο του αρχηγού της Εθνικής ομάδας. Δεν συνάδει αυτή η αντίδραση με το ρόλο του".


Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:



*Πηγή: sport-fm.gr*

Παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους οι οπαδοί στην Τουρκία!!

Για άλλη μια φορά, όπως πέρσι στις συγκεντρώσεις στην πλατεία Ταξίμ, οι οργανωμένοι των «μεγάλων» στην Τουρκία δείχνουν πως η αντιπαλότητα στον αθλητισμό μπαίνει στο συρτάρι όταν η χώρα «πονάει».

Παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους οι οπαδοί στην Τουρκία!
Μήνυμα ενότητας πως αυτές τις δύσκολες ώρες για την Τουρκία, δεν τους χωρίζει τίποτα, στέλνουν οι οπαδοί της Φενέρ-Γαλατά και Μπεσίκτας, που ετοιμάζουν μεγάλη πορεία κατά του PPK.

Η αιματηρή επίθεση των Κούρδων ανταρτών το πρωί της Δευτέρας σε λεωφορείο της Αστυνομίας στην επαρχία Ιγκντίρ στην Ανατολική Τουρκία, κατά την οποία βρήκαν τραγικό θάνατο περισσότεροι από 15 ένστολοι αποτέλεσε την αφορμή για νέες κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών.

inner

Έτσι, μετά τις περσινές τους δράσεις στις συγκεντρώσεις στην Πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, οι μεγάλοι σύνδεσμοι των Φενέρ, Γαλατά και Μπεσίκτας σκοπεύουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, στέλνοντας μήνυμα ενότητας μέσω πορείας που θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Κυριακή.

Την ίδια ώρα η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε με ανακοίνωση που εξέδωσε στέλνει μήνυμα στην Κυβέρνηση να σταματήσει την αιματοχυσία με τους Κούρδους αντάρτες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πριν τ’ αστέρια… Πλατανιάς!

Όλοι στο Λιμάνι περιμένουν την πρεμιέρα με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά πριν τ' αστέρια υπάρχει ο αγώνας με τον Πλατανιά. Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από την Τετάρτη.

Πριν τ’ αστέρια… Πλατανιάς
Αύριο βγαίνουν την κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στο «Καραϊσκάκη» (12/9, 20:30), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου.

Οι τιμές τους ξεκινούν από 10 ευρώ και θα διατίθενται από τις 10:00-18:00 στα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου.

Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:

«H Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League απέναντι στον ΠΛΑΤΑΝΙΑ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" το Σάββατο 12/9/2015 και ώρα 20:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Τετάρτη 9/9 έως την Παρασκευή 11/9 με ώρες διάθεσης 10:00-18:00 και το Σάββατο 12/9 από τις 10.00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τετάρτη 9/9 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια ΜΟΝΟ εφόσον προσκομίσει ταυτότητες, κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 40 €, 80 € & 150 €

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10 € ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr)

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

*Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Η Ρόμα ενώνει τη Serie A για την αντιμετώπιση του προσφυγικού!!

Μία ακόμα κορυφαία ομάδα της Ευρώπης αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό των προσφύγων, καθώς και η Ρόμα θα συνεισφέρει οικονομικά για την ομαλή ένταξή τους.

Η Ρόμα ενώνει τη Serie A για την αντιμετώπιση του προσφυγικού!
Μια ακόμα απόδειξη ότι το ποδόσφαιρο δεν μένει άπραγο μπροστά σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία έδωσε και η Ρόμα, καθώς μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Ντόρτμουντ, την Μπάγερν Μονάχου και ο ιταλικός σύλλογος αποφάσισε να συνεισφέρει οικονομικά για την ομαλή ένταξη των προσφύγων στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζιμ Παλότα, ίδρυσε το «Football Cares», μέσω της οποίας θα συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως η «Save the Children» και ο «Ερυθρός Σταυρός» που συμμετέχουν στην έξαρση του μεταναστευτικού ρεύματος προς την Ευρώπη.

Η Ρόμα, φυσικά, δεν έμεινε εκεί καθώς πρόσφερε και 575.000 ευρώ ως οικονομική συνεισφορά για την παροχή υλικοτεχνικής βοήθειας. Παράλληλα, δημοπρατούνται φανέλες όπως αυτή του Φραντσέσκο Τότι, Έντιν Τζέκο, Μιραλέμ Πιάνιτς και Αλεσάντρο Φλορέντσι και ήδη ομάδες όπως η Φιορεντίνα, η Μπολόνια και η Τορίνο ετοιμάζονται να εμπλακούν ενεργά στο εγχείρημα.

«Προτείνουμε σε όλες τις ομάδες να συνεισφέρουν άμεσα σε αυτή την προσπάθεια. Η δική μας προσέγγιση είναι λίγο διαφορετική, όμως, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια βάση ώστε να συνδέσουμε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα υπό το “Football Cares”. Θεωρούμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα απ’ ό,τι μόνοι μας», ανέφερε ο πρόεδρος της Ρόμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έδωσε Αντούχαρ η Νάπολι!

Στην Εστουδιάντες παραχώρησε με την μορφή δανεισμού τον Μαριάνο Αντούχαρ η Νάπολι.

Έδωσε Αντούχαρ η Νάπολι
Έφυγε απ’ την Ιταλία, επιστρέφει στην πατρίδα του ο Μαριάνο Αντούχαρ. Η Νάπολι ανακοίνωσε την παραχώρηση του Αργεντινού τερματοφύλακα στην Εστουδιάντες, με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Ο 32χρονος γκολκίπερ ανήκε στους «παρτενοπεί» απ’ τον Ιανουάριο του 2014, στην αρχή είχε δοθεί ξανά δανεικός στην Κατάνια, ενώ πέρσι κατέγραψε 12 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ στους Ναπολιτάνους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Φανέλα για… πολλές μπύρες!! (pics)

Όχι, δεν είναι ευρύχωρη για να χωράει η κοιλιά. Είναι ειδικά σχεδιασμένη από τη Μόναχο 1860 για το Oktoberfest. Και κάνει το συνδυασμό «πέδιλο με κάλτσα από μέσα» να φαίνεται… καλόγουστος μπροστά της.

Φανέλα για… πολλές μπύρες! (pics)
Θα περίμενε κανείς ο σχεδιασμός ειδικής φανέλας για… μπύρες ν’ αφορά έναν τρόπο ώστε να καλύπτεται η κοιλιά.

Στη Γερμανία όμως -και πιο συγκεκριμένα στη Βαυαρία- υπάρχει άλλος λόγος για ν’ αλλάξει προσωρινά η εμφάνιση. Και λέγεται Oktoberfest!

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, η Μόναχο 1860 παρουσίασε τις ειδικά σχεδιασμένες φανέλες της για το μεγάλο φεστιβάλ μπύρας (που θα ξεκινήσει το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει ως την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου).

Φέτος όμως (και κρίνοντας από τα πρώτα σχόλια που απέσπασαν) οι φίλοι της θα χρειαστεί να καταναλώσουν αρκετά απ’ τα γιγάντια ποτήρια που χρησιμοποιούνται στους εορτασμούς για… να τους φανούν ωραίες.

Γιατί καταρχάς δεν περιέχουν το μπλε -που είναι το βασικό χρώμα της ομάδας και ανέκαθεν υπήρχε και σ’ αυτή τη φανέλα. Κι αφετέρου επειδή το σχέδιο βαυαρικού πουλόβερ -με πράσινο και χρυσό χρώμα και συνοδευόμενο από καφέ σορτσάκι- χρειάζεται πολύ… αλκοόλ για να δέσει στο μάτι!

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στους Νάγκετς ο Τζάνινγκ!!

Προπονήσεις με τους Νάγκετς θα κάνει ο Ματ Τζάνινγκ, καθώς ο πρώην γκαρντ της Αναντολού Εφές υπέγραψε μη εγγυημένο συμβόλαιο με την ομάδα του Ντένβερ.

Στους Νάγκετς ο Τζάνινγκ!
Το… όνειρο του NBA θα ζήσει ο Ματ Τζάνινγκ. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στην Αναντολού Εφές, υπέγραψε μη εγγυημένο συμβόλαιο με τους Νάγκετς και έτσι θα συμμετέχει στις προπονήσεις τους.

Μάλιστα, ο 27χρονος γκαρντ είχε ακουστεί έντονα και για τον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι. Στην Ευρωλίγκα είχε 6,9 πόντους, 1,9 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,1 λάθη σε 21:37 ανά αγώνα, ενώ αντίστοιχα στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε 10,7 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έφαγε «πόρτα» σε καζίνο ο Βιέρι!!

Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη του Κριστιάν Βιέρι σε καζίνο στην Βενετία. Οι υπεύθυνοι τού απαγόρευσαν την είσοδο επειδή δεν φορούσε σακάκι, με τον «Μπόμπο» ν' αντιδρά και μετά από λίγο να αποχωρεί...

Έφαγε «πόρτα» σε καζίνο ο Βιέρι!
Ένα ακόμη επεισόδιο στην έντονη προσωπική ζωή του Κριστιάν Βιέρι προστέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Corriere del Veneto» ο παλαίμαχος Ιταλός άσος επισκέφθηκε καζίνο στην Βενετία, αλλά οι υπεύθυνοι τού απαγόρευσαν την είσοδο επειδή δεν είχε την ενδεδειγμένη ενδυμασία. Ακολούθησε διαπληκτισμός, με τον «Μπόμπο» να αποχωρεί άπραγος…

«Οι διασημότητες έχουν τιμητικές διακρίσεις αλλά και καθήκοντα. Οι κανονισμοί ισχύουν και για αυτούς και θα πρέπει να υπάρχει απόλυτος σεβασμός απέναντι στους υπαλλήλους που δουλεύουν», διευκρινίστηκε από τους ανθρώπους του καζίνο.

«Δεν θα ξαναπάω στο καζίνο της Βενετίας. Πρόκειται για ντροπή», έγραψε ο Βιέρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ένα τιτίβισμα που αργότερα αποσύρθηκε...

Σκόρερ, μπον βιβέρ, επιχειρηματίας

Ο 42χρονος σήμερα Βιέρι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στα ιταλικά γήπεδα αλλάζοντας ουκ ολίγες ομάδες. Μεγάλος γκολτζής, με σημείο αναφοράς την θητεία του στην Ίντερ και 23 γκολ σε 49 εμφανίσεις με την φανέλα της «Σκουάντρα Ατζούρα».

Κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα μίντια με την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις του με τοπ μόντελ. Από το 2009 έχει αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση και μαζί με τον Πάολο Μαλντίνι είναι ιδιοκτήτες της φίρμας ρούχων και αξεσουάρ "Sweet Years".

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Διαμαντίδης: «Τιμή μου…»

Κολακευμένος που βρίσκεται στην «ιστορική πεντάδα» και θα βραβευτεί στο προσεχές φιλικό με την Παρτιζάν (23/9) δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης. «Σας περιμένουμε όλους ΟΑΚΑ» είπε.

Διαμαντίδης: «Τιμή μου…»
Για πολλούς λόγους οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν «τσεκάρει» την 23η Σεπτεμβρίου!

Αφενός διότι θα αποκαλυφθεί η φανέλα της νέας σεζόν και θα «παρουσιαστεί» στο κοινό η ομάδα του Τζόρτζεβιτς (στο φιλικό του ΟΑΚΑ με την Παρτιζάν), αφετέρου διότι θα βραβευτούν τα... ιερά τέρατα, Δημήτρης Διαμαντίδης, Ντέγιαν Μποντίρογκα, Αντώνης Φώτσης, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Στόγιαν Βράνκοβιτς ως οι κορυφαίοι της τελευταίας 25ετίας (μετά από ψηφοφορία που έγινε).

Ο 3D, λοιπόν, μίλησε στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ γι’ αυτή τη μεγάλη βραδιά εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι επελέγη μεταξύ των κορυφαίων παικτών της σύγχρονης ιστορίας του τριφυλλιού, ενώ παράλληλα κάλεσε τους φίλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ.

«Από τον Παναθηναϊκό έχουν περάσει τεράστια ονόματα και προσωπικότητες. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να σε επιβραβεύει ο κόσμος και να σε τιμά η ομάδα στην οποία ζεις και αγωνίζεσαι τόσα πολλά χρόνια», τόνισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και κατέληξε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές και όλους όσοι συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και μαζί πετύχαμε τα πάντα. Ευχαριστώ και πάλι και σας περιμένουμε όλους στις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Χαμός με τις φανέλες του Μπερμπάτοφ!!

Οι μέρες περνάνε, αλλά η μανία του κόσμου του ΠΑΟΚ με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ παραμένει! Η τεράστια ζήτηση οδήγησε τον «δικέφαλο του Βορρά» στο να παραγγείλει 14.000 φανέλες του Βούλγαρου σταρ.

Χαμός με τις φανέλες του Μπερμπάτοφ!
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η Μπερμπατοφ-μάνια στον ΠΑΟΚ!

Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του Βούλγαρου σταρ κι ενώ έχει αρχίσει ήδη να προπονείται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του «δικεφάλου», εκείνη έχει γίνει ήδη… ανάρπαστη.

Μπορεί λοιπόν αρχικά ο σύλλογος να ‘χε παραγγείλει 10.000 φανέλες για να καλύψει τις ανάγκες, ωστόσο η τεράστια ζήτηση που υπάρχει, οδήγησε σε νέα επικοινωνία με την αθλητική εταιρεία, ώστε να ζητηθούν επιπλέον 4.000.

Είναι χαρακτηριστικό, δε, του παροξυσμού το γεγονός ότι την περασμένη σεζόν είχαν πωληθεί συνολικά 10.000 φανέλες για όλους τους παίκτες που έπαιζαν στην ομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Μπέιλ, τα ηλίθια δημοσιεύματα και η «Χρυσή Μπάλα»

Για όλους και για όλα μίλησε ο ατζέντης του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Τζόναθαν Μπάρνετ αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που συνέδεσαν τον πελάτη του με άλλες ομάδας και τις φιλοδοξίες του Ουαλού στην Ρεάλ.

Ο Μπέιλ, τα ηλίθια δημοσιεύματα και η «Χρυσή Μπάλα»
Τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με τα όσα γράφτηκαν για το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου επιχείρησε να βάλει ο ατζέντης του.

Μιλώντας στο «Sky Sports», ο Τζόναθαν Μπάρνετ τόνισε πως ουδέποτε συζήτησε κάποια πρόταση από άλλο σύλλογο και χαρακτήρισε «ηλίθια» τα δημοσιεύματα που έγραφαν το αντίθετο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις μεγάλες φιλοδοξίες του Ουαλού επιθετικού στην Ρεάλ Μαδρίτης, που όπως ξεκαθάρισε τον υπολογίζει και για την φετινή σεζόν αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

«Όλα όσα γράφτηκαν τους προηγούμενους μήνες, ήταν ηλίθια δημοσιεύματα. Ο Γκάρεθ είναι στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου και θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη. Ποτέ δεν συζήτησα αν κάποιος τον ήθελε και τι προσέφερε. Η Ρεάλ ήταν ξεκάθαρη ότι είναι και θα παραμείνει βασικό στέλεχος της ομάδας.

Τα επόμενα χρόνια πρόκειται να είναι φοβερά. Δε νομίζω να παίξει πουθενά αλλού, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δε νομίζω ότι θα γυρίσει στην Αγγλία. Προς το παρόν είναι πολύ χαρούμενος, θέλει να κερδίσει την “Χρυσή Μπάλα” και παίζοντας στην Ρεάλ έχει πιθανότητες»
, είπε μεταξύ άλλων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανέλαβε πρόεδρος ο Πέκοβιτς!

Στον προεδρικό θώκο της Παρτιζάν και επίσημα ο σέντερ των Τίμπεργουλβς, Νίκολα Πέκοβιτς.

Ανέλαβε πρόεδρος ο Πέκοβιτς
Νέα εποχή στην Παρτιζάν, με τον Νίκολα Πέκοβιτς να αναλαμβάνει, όπως αναμενόταν, την προεδρία του συλλόγου.

Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού ήταν ο μόνος ενδιαφερόμενος και ως εκ τούτου δεν υπήρχε... πρόβλημα στο να λάβει το χρίσμα και να γίνει και τυπικά το νούμερο ένα της σερβικής ομάδας.

Ο νυν άσος των Τίμπεργουλβς βαδίζει στα... χνάρια του Πάρκερ, που 'χει κάνει κάτι αντίστοιχο στην γαλλική Βιλερμπάν, ενώ ένας άλλος πρώην παίκτης της Παρτιζάν, ο Μίροσλαβ Μπέριτς εκλέχθηκε αντιπρόεδρος και ουσιαστικά θα... τρέχει τις εξελίξεις, λόγω και τον υποχρεώσεων του Πέκοβιτς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πέρασε τον Κούδα ο Κίτσιου!

Στην λίστα με τους νεότερους παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν φορέσει την φανέλα της Εθνικής μπήκε ο Στέλιος Κίτσιου, ξεπερνώντας στην σχετική κατάταξη τον Γιώργο Κούδα.

Πέρασε τον Κούδα ο Κίτσιου
Το ντεμπούτο του με την Εθνική πραγματοποίησε στο Βουκουρέστι ο Στέλιος Κίτσιου.

Ωστόσο, η στιγμή για τον μπακ-χαφ του ΠΑΟΚ δεν ήταν ξεχωριστή μόνο για αυτό τον λόγο. Συγκεκριμένα, προστέθηκε και στην λίστα με τους νεότερους παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» που έχουν φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο.

Έτσι, σε ηλικία 21ετών 11μηνών και 11ημερών ξεπέρασε τον Γιώργο Κούδα, που είχε κάνει το ντεμπούτο του στις 5/11/1967 σε ηλικία 21ετών, 11μηνών και 13ημερών.

Δείτε την σχετική λίστα όπως την ανήρτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Όνομα Ημερομηνία Γέννησης Ντεμπούτο Ηλικία
1 Σταφυλίδης Κώστας 2/12/1993 14/11/2012 18 ετών 11 μηνών 12 ημερών
2 Γούναρης Γιάννης 15/03/1952 18/06/1971 19 ετών 3 μηνών 3 ημερών
3 Σαράφης Σταύρος 26/01/1950 19/07/1969 19 ετών 5 μηνών 23 ημερών
4 Τουρσουνίδης Γιώργος 21/08/1970 31/05/1990 20 ετών 9 μηνών 10 ημερών
5 Κωστίκος Γιώργος 26/04/1958 21/03/1979 20 ετών 10 μηνών 23 ημερών
6 Χριστοδουλόπουλος Λάζαρος 19/12/1986 05/02/2008 21 ετών 1 μήνα 17 ημερών
7 Μπορμπόκης Στέφανος 26/09/1966 17/02/1988 21 ετών 4 μηνών 22 ημερών
8 Ιωσηφίδης Κώστας 14/10/1952 28/04/1974 21 ετών 6 μηνών 14 ημερών
9 Ορφανός Κώστας 22/08/1956 23/03/1977 21 ετών 7 μηνών 1 ημέρας
10 Μαυρομάτης Σωτήρης 21/02/1966 16/12/1987 21 ετών 9 μηνών 25 ημερών
11 Δημόπουλος Θανάσης 21/04/1963 27/03/1985 21 ετών 11 μηνών 6 ημερών
12 Κίτσιου Στέλιος 28/09/1993 07/09/2015 21 ετών 11 μηνών 11 ημερών
13 Κούδας Γιώργος 23/11/1946 05/11/1967 21 ετών 11 μηνών 13 ημερών *Πηγή: sport-fm.gr*

Δίπλαρος: «Νιώθω την… αύρα του Nick Gallis Hall»

Χαρούμενος που ανήκει στην οικογένεια του Άρη, κολακευμένος απ’ τη ζεστασιά που ‘χει συναντήσει και περήφανος που θα αγωνίζεται σε μια ιστορική ομάδα κι ένα ιστορικό γήπεδο δήλωσε ο Νίκος Δίπλαρος.

Δίπλαρος: «Νιώθω την… αύρα του Nick Gallis Hall»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη έκανε ο Νίκος Δίπλαρος. Ο νεαρός γκαρντ δήλωσε κολακευμένος που ανήκει σε μια ιστορική ομάδα, μίλησε για τις πρώτες –άκρως εντυπωσιακές- εμπειρίες του στη Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε σε στόχους προσωπικούς και ομαδικούς.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δίπλαρου στο σάιτ της ΚΑΕ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο όπως είναι ο ΑΡΗΣ. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του ΑΡΗ που με εμπιστεύτηκε σ’ αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Οι συνθήκες που συνάντησα στην ομάδα είναι τέλειες. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά».

- Πώς σε υποδέχτηκε η οικογένεια του ΑΡΗ;

«Πολύ ζεστά. Είμαι 100% ευχαριστημένος από τη διοίκηση, η οποία με καλωσόρισε στην ομάδα. Οι κόουτς και οι συμπαίκτες μου με στηρίζουν και με βοηθούν σε κάθε κίνησή μου. Θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να συμβάλω όπως μπορώ ώστε να τους δικαιώσω όλους και να βοηθήσω τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του».

- Ανυπομονείς να παίξεις σε ένα γεμάτο «Nick Galis Hall»;

«Η έδρα του ΑΡΗ είναι ιστορική. Δεν έχω ξαναπαίξει σε επίσημο αγώνα στο «Nick Galis Hall» και ανυπομονώ να το δω κατάμεστο από κόσμο. Κάθε μέρα μπαίνω στην προπόνηση και νιώθω την αύρα αυτού του γηπέδου. Είναι τέλειο συναίσθημα να κάνεις προπόνηση σε ένα γήπεδο όπου έχουν γράψει Ιστορία μεγάλοι παίκτες».

- Ο κόσμος στηρίζει τη νέα προσπάθεια του ΑΡΗ. Τι να περιμένει στη σεζόν που έρχεται;

«Δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη. Πρώτο μέλημά μας είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο δικό μας έργο και να δουλέψουμε σκληρά για να «δέσουμε» ως ομάδα. Έχουν αλλάξει πολλά στον ΑΡΗ, οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες, αλλά εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το μπάσκετ. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα μείνει ευχαριστημένος, γιατί έχουμε μία πολύ καλή ομάδα»

- Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι πρέπει να δουλέψεις για τη βελτίωσή σου;

«Θέλω να δουλέψω το σώμα και τη δύναμή μου. Να βελτιώσω την αθλητικότητά μου, να κοντρολάρω το παιχνίδι μου και να ωριμάσω μπασκετικά. Σ’ αυτό θα με βοηθήσουν πολύ οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου, όπως ο Waters και ο Ξανθόπουλος με τους οποίους παίζουμε στην ίδια θέση. Είναι πολύ καλοί πλέι μέικερ και μπορώ να μοιραστώ πολλά μαζί τους».

- Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο του ΑΡΗ;

«Με τη βοήθειά τους μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε τον ΑΡΗ όσο ψηλότερα μπορεί και να βρεθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ξεκίνησε (Τρί)καλα ο Ολυμπιακός!!

Με… φόρα μπήκε στη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός, καθώς στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας συνέτριψε 92-60 τα Τρίκαλα, στο κλειστό του Μετσόβου.

Ξεκίνησε (Τρί)καλα ο Ολυμπιακός!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Δημήτρη Αγραβάνη, αλλά και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος θα αρχίσει να ανεβάζει… στροφές με την επιστροφή της αποστολής στον Πειραιά. Πρώτος σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Ντι Τζέι Στρόμπερι με 14 πόντους, ενώ από την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη κορυφαίοι ήταν οι Ντάουελ και Ρόμπινσον με 13 πόντους ο καθένας.

inner

Δεκάλεπτα: 34-23, 53-34, 73-49, 92-60

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γιανγκ 4 (2ασ, 1ριμπ, 1κοψ), Χάντερ 7 (3ριμπ, 1ασ, 1κλεψ), Τσαϊρέλης 7 (4ριμπ, 2ασ, 1κλεψ, 1κοψ), Τολιόπουλος 7 (1τριπ, 1ριμπ, 1ασ, 2κλεψ), Μουράτος 7 (1τριπ, 1ας, 1κλεψ), Χριστοδούλου 8 (1τριπ, 4ριμπ, 4ασ, 2κλεψ), Στρόμπερι 14 (3τριπ, 3ριμπ, 3ασ, 1κλεψ), Αθηναίου 5 (1τριπ, 2ριμπ, 1ασ), Καββαδάς 12 (3ριμπ, 1ας), Καλαμπόκης 13 (3τριπ, 1κλεψ), Καλογιαννίδης 5 (1), Σαχπατζίδης 3 (1τριπ, 3ριμπ), Στεφανίδης (1ριμπ, 1ασ), Καλλές (1ριμπ, 1κλεψ).

Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Ντάουελ 13 (3), Σόκο 3, Τσιάρας 9 (3), Σιόλογκας, Κόνγκερ 7 (1), Κουκουλάς 4, Τσιλούλης 3 (1), Βαρυτιμιάδης, Τιγκ 8, Χουχούμης, Ρόμπινσον 13 (3).

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κοσμοσυρροή στο «Καραϊσκάκη»! (video)

Δείτε την κοσμοσυρροή έξω από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» με φίλους του Ολυμπιακού να δημιουργούν ουρές για ένα... μαγικό χαρτάκι για το μεγάλο ματς με την Μπάγερν Μονάχου.

Κοσμοσυρροή στο «Καραϊσκάκη»! (video)
Η προσμονή για την πρεμιέρα του Champions League ολοένα και μεγαλώνει για τους φίλους του Ολυμπιακού και όσοι εξ αυτών πρόλαβαν έκλεισαν θέση για την σπουδαία αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου.

Από πολύ νωρίς το πρωί σχηματίστηκαν ουρές έξω από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στις 10:00 ξεκίνησε η διάθεση του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων για τον αγώνα με τους Βαυαρούς (Τετάρτη, 16/9).

Δείτε τα πλάνα του "Olympiacos TV":


*Πηγή: sport-fm.gr*

Στα χνάρια του… Κατσουράνη ο Ούτσε!!

Στην ομάδα που αγωνίστηκε πέρυσι ο Κώστας Κατσουράνης κατέληξε ο Καλού Ούτσε. Ο Νιγηριανός επιθετικός (που απασχόλησε και την ΑΕΚ) υπέγραψε τελικά στην Πούνε Σίτι της Ινδίας.

Στα χνάρια του… Κατσουράνη ο Ούτσε
Ποδοσφαιρικό… λιμάνι στην Ινδία βρήκε ο Καλού Ούτσε.

Ο Νιγηριανός επιθετικός βρισκόταν εδώ και καιρό σε αναζήτηση ομάδας, με τ’ όνομά του μάλιστα να «παίζει» και για την ΑΕΚ.

Απ’ τη στιγμή όμως που η περίπτωσή του (όπως και κανενός άλλου επιθετικού) δεν προχώρησε στην «Ένωση» και δεν βρήκε εν τω μεταξύ κάποια άλλη ομάδα, δεν το πολυσκέφτηκε για ν’ ακολουθήσει τα βήματα του Κώστα Κατσουράνη.

Υπέγραψε λοιπόν στην Πούνε Σίτι, όπου θα βρει πάντως κι άλλα γνωστά ονόματα, όπως οι Μούτου, Ζοκορά και Τουντσάι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τακτική στην Ξάνθη εν όψει Ατρόμητου!

Με την προσοχή να επικεντρώνεται σε ασκήσεις δύναμης και τακτικής συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για τον έκτος έδρας αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο.

Με το βλέμμα στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης με στόχο να αποτελεί η διατήρηση του αήττητου σερί σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε το βάρος σε ασκήσεις δύναμης και τακτικής.

Στις σημερινές ασκήσεις, μετά την προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στη δύναμη, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε ομάδες και δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες στο ανασταλτικό κομμάτι, στην επιθετική ανάπτυξη και στα τελειώματα φάσεων.

Ο αγώνας εναντίον των Περιστεριωτών είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 18:15. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Υδραυλικός», απρόβλεπτος, σφαίρα! Με λίγο χαλινάρι!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επιχειρεί να σκιαγραφήσει στο sport-fm.gr το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Ερνάνι!

«Υδραυλικός», απρόβλεπτος, σφαίρα! Με λίγο χαλινάρι!
• Όπως πάντοτε λέω σε τέτοιες περιπτώσεις, το ίδιο θα πω και για τον Ερνάνι: δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνει στον Ολυμπιακό. Αν θα βγει η μεταγραφή του, πόσο θα βγει κλπ, κλπ. Αυτά μόνο το γήπεδο θα τα «πει».

• Εγώ μπορώ απλά να σας πω τι παίκτης είναι ο Πορτογάλος, με βάση όσα έχω δει από αυτόν κατά την περσινή σεζόν, κύρια με την παρουσία του στην Γκιμαράες, όπου έπαιζε βασικός-αφού στην Πόρτο δεν πήρε πολλές ευκαιρίες.

• Κι αυτό το οποίο είδα είναι έναν κυνηγό, που έχει το στοιχείο που κάνει τη διαφορά: το απρόβλεπτο. Όταν ο Ερνάνι πάρει την μπάλα στα πόδια, δεν ξέρεις ποτέ τι θα κάνει. Γιατί πολύ απλά θα επιχειρήσει να του την φέρει με κάθε τρόπο! Μα να σε περάσει από δεξιά, μα να σου βγει από την εσωτερική, μα να προσπαθήσει κατά μέτωπο, μα να βγάλει μία πάσα κοντινή, μία 30άρα. Η, να βλέπει αλλού και με τακουνάκι να την στείλει αλλού.

• Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τον Ερμάνι ο θεατής δεν θα πλήξει! Θα τον δεις να κάνει σόλο απίστευτα, να κυνηγάει την όμορφη ασίστ, αλλά και το όμορφο γκολ. Θα τον δεις και με αψυχολόγητες ενέργειες, ένα επιπόλαιο σουτ, μία παραπανίσια ντρίμπλα-θα έλεγα ότι εκεί χρειάζεται λίγο χαλινάρι από τον πάγκο. Γιατί έχει τέτοια ικανότητα στην απαλλαγή από τον αντίπαλο, που σα να μεθάει μέσα στο παιχνίδι και θέλει να περάσει και τον δεύτερο και τον τρίτο στη σειρά!

• Το παιδί δεν είναι μόνο για μόστρα, όμως. Θα γυρίσει και πίσω να βοηθήσει τον μπακ, θα πιέσει να κλέψει μπάλες για να βγει στην κόντρα. Αλλά σίγουρα το δυνατό του σημείο είναι η ταχύτητα και η ντρίμπλα. Όταν θα πάρει την μπάλα στα πόδια του, μπορείς να περιμένεις από αυτόν ωραία πράγματα. Όταν μιλάμε για «υδραυλικό» παίκτη, ας έχουμε στο μυαλό μας τον Ερνάνι!

• Αυτό που του λείπει είναι λίγη καλύτερη ισορροπία. Έχει τη μαγεία στο παιχνίδι του, πρέπει να ψάξει περισσότερη ουσία και να αποφύγει το λάθος, το οποίο αναπόφευκτα θα έρθει όταν θα επιμείνει να κάνει το κάτι παραπάνω πάλι και πάλι. Κι όταν δεν του βγουν δύο και τρεις τέτοιες προσπάθειες, μπορεί να του χαλάσει η ψυχολογία και να του «γυρίσει» η κατάσταση.

• Σε αρκετά ο Ερνάνι θυμίζει τον Κάμπελ, καθώς κι οι δύο είναι αριστεροπόδαροι που βολεύονται πιο πολύ να παίζουν από δεξιά κι έχουν χάρισμα στο ένας μ΄ένα. Νομίζω ότι ο Πορτογάλος είναι πιο γρήγορος και πιο απρόβλεπτος, πιο φαντεζί. Ο Κάμπελ μπορεί να ψάχνει λίγο περισσότερο την ουσία, το γκολ.

• Αλλά οι προδιαγραφές του Ερνάνι είναι όντως εξαιρετικές. Γιατί παίκτες που μπορεί να σηκώσουν στο πόδι ένα γήπεδο δεν βρίσκεις εύκολα πλέον. Κι ο Ερνάνι είναι τέτοιος παίκτης... *Πηγή: sport-fm.gr*

Η νέα ταινία για τον Μπράιαν Κλαφ λέει αλήθειες!!

Ανακουφισμένη εμφανίζεται η οικογένεια του Μπράιαν Κλαφ που είδε λίγες πριν από την επίσημη κυκλοφορία, τη νέα ταινία με θέμα την προπονητική καριέρα του θρύλου της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η νέα ταινία για τον Μπράιαν Κλαφ λέει αλήθειες

Η νέα ταινία θα φέρει την ονομασία «I Believe in Miracles», θα προβληθεί για πρώτη φορά στο «City Ground» της Φόρεστ, στις 11 Οκτωβρίου, όμως, η οικογένεια του Μπράιαν Κλαφ την παρακολούθησε και αυτό που είχε να σχολιάσει, ήταν: «Επιτέλους, θα δει ο κόσμος την αλήθεια...».

Πηγή: England365.gr

Σε δύο γκρουπ ο Ηρακλής!

Την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό συνεχίζουν στον Ηρακλή, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ.

Σε δύο γκρουπ ο Ηρακλής
Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ηρακλή. Στη σημερινή προπόνηση οι Θεσσαλονικείς χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Το πρώτο, ακολούθησε πρόγραμμα με ασκήσεις επιθετικής λειτουργίας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης και cybex. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Πανθρακικός για την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου!!

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας για την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου εξέδωσε η διοίκηση του Παναθρακικού.

Ο Πανθρακικός για την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Παναθρακικού ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας για την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου, την οποία πρέπει να προμηθευτεί κάθε ένας φίλαθλος που θα θελήσει να μπει στα γήπεδα για να παρακολουθήσει αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ενημέρωση των φιλάθλων μας για τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν όσον αφορά την έκδοση ονομαστικού εισιτηρίου και Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου.
Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 1801 (Τεύχος Δεύτερο - 20 Αυγούστου 2015) τίθενται σε εφαρμογή οι διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, που μεταξύ άλλων προβλέπουν και την έναρξη της διαδικασίας έκδοσης Εθνικής Κάρτας Φίλαθλου, την οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να προμηθευτούν ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι, προκειμένου να έχουν δικαίωμα να εισέρχονται στα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επισημαίνεται πως η Εθνική Κάρτα Φιλάθλου δε φέρει κάποιο διακριτικό οπαδικών προτιμήσεων, έχει ισχύ σε όλα τα γήπεδα της χώρας μας και διαρκεί για 2 χρόνια, εφόσον στον κάτοχό της δεν έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με αυτά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά την ολοκλήρωση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της φετινής περιόδου, η έκδοση Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου και για τους κατόχους των διαρκείας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, έτσι ώστε να έχουν δικαίωμα εισόδου στο ΔΑΚ Κομοτηνής.
Από την πλευρά μας, για τη δική σας διευκόλυνση, σας παρακαλούμε να προσέλθετε έγκαιρα στα γραφεία της ΠΑΕ, για την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου.

Για αυτήν απαιτούνται:
1.ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ Ή ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ.
2. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ
3. ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΑΜΚΑ).

*Όσον αφορά την έκδοση του ονομαστικού και αριθμημένου εισιτηρίου πριν από κάθε αγώνα, θα πρέπει επίσης κάθε φίλαθλος να έχει στη διάθεσή του την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου. Στην αντίθεση περίπτωση η αγορά ονομαστικού-αριθμημένου εισιτηρίου θα είναι δυνατή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και την αναγραφή του ΑΜΚΑ.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ:
Δευτέρα: 9.00-15.00
Τρίτη: 9.00-15.00 & 18.00-20.30
Τετάρτη: 9.00-15.00
Πέμπτη: 9.00-15.00 & 18.00-20.30
Παρασκευή: 9.00 --15.00 & 18.00-20.30
Σάββατο: 9.00 -14.00

Ράλλυ Ακρόπολις με νέο όνομα και νέο αγωνιστικό «πρόσωπο»!

Αποτελεί τον πιό σημαντικό αγώνα του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού και μάλιστα με παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Ράλλυ Ακρόπολις με νέο όνομα και νέο αγωνιστικό «πρόσωπο»
Το Ράλλυ Ακρόπολις, παλιότερα στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και εσχάτως το Ευρωπαϊκό λόγω οικονομικής στενότητας, είναι το μεγάλο γεγονός του Οκτωβρίου.

Χθες, στο επιβατηγό-οχηματαγωγό Champion Jet2 της SEAJETS, της ναυτιλιακής εταιρείας που από αυτήν τη χρονιά συνδέει το όνομά της με το Ράλλυ Ακρόπολις, ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες για τον 9ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC).
Ο αγώνας θα διεξαχθεί 9-11 Οκτωβρίου 2015 με επίκεντρο για έκτη συνεχή φορά το Λουτράκι.

Με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην είδηση της χορηγίας και μετονομασίας του αγώνα σε SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις για το τρέχον και το επόμενο έτος, ο ιθύνων νους της ομώνυμης ναυτιλιακής και γνωστός οδηγός αγώνων, Μάριος Ηλιόπουλος, επεσήμανε ότι είναι χαρά για την εταιρεία του το ότι πλέον συμπλέει με ένα διεθνές αθλητικό γεγονός του βεληνεκούς του Ράλλυ Ακρόπολις...

www.driveandtravel.gr

Ανακοίνωσε Βουγιούκα η Ζαλγκίρις!!

Παίκτης της Ζαλγκίρις είναι κι επίσημα ο Ίαν Βουγιούκας, που υπέγραψε στην ομάδα του Κάουνας για ένα χρόνο.

Ανακοίνωσε Βουγιούκα η Ζαλγκίρις
Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο όμιλο της Ευρωλίγκας θα είναι ο Ίαν Βουγιούκας. Η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου σέντερ (2,12μ.), ο οποίος υπέγραψε για ένα χρόνο.

Στο περσινό δεύτερο μισό αγωνίστηκε στην γερμανική Ουλμ, όπου σε 18 αγώνες στο πρωτάθλημα, μέτρησε κατά μέσο όρο 13,2 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Επένδυση με Μπιλλή ο Κολοσσός!

Επένδυση στο μέλλον έκανε ο Κολοσσός Ρόδου αποκτώντας τον νεαρό διεθνή φόργουορντ, Σωτήρη Μπιλλή.

Επένδυση με Μπιλλή ο Κολοσσός
Τον Σωτήρη Μπιλλή πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Κολοσσός. Ο νεαρός φόργουορντ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, έμεινε ελεύθερος από τους Νεοσμυρνιώτες και οι Ροδίτες τον έκλεισαν για την ερχόμενη περίοδο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή, Σωτήρη Μπιλλή.

Ο γεννημένος στις 14/11/1996 φόργουορντ (1,96μ.) προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, όπου είχε αναδειχθεί πρωταθλητής τόσο επίπεδο Παίδων, όσο και Εφήβων, ενώ τη σεζόν 2014/15 μέτρησε και 14 συμμετοχές στην Α1 με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, έχοντας κατά μέσο όρο 2 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Επίσης, φέτος το καλοκαίρι ο Μπιλλής ήταν μέρος της Εθνικής ομάδας των Εφήβων στο Παγκόσμιο U19 που έγινε στο Ηράκλειο, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο Ευρωπαϊκό U20 που έγινε στην Ιταλία, με την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η Eurobank βράβευσε τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Την Εθνική Εφήβων που κατέκτησε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βόλο τίμησε η Eurobank, μεγάλος χορηγός επί 15 χρόνια όλων των εθνικών Ομάδων μπάσκετ.

Η Eurobank βράβευσε τους πρωταθλητές Ευρώπης
Σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Caravel, η μεγάλη χορηγός όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, Eurobank, βράβευσε την Εθνική Εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε φέτος το καλοκαίρι στο Βόλο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, τόνισε στην ομιλία του: «Αγαπητοί φίλοι του ελληνικού μπάσκετ. Το φίλοι πηγαίνει και στους διοικούντες την Eurobank. Το 2001 το ελληνικό μπάσκετ ήταν σε μια κρίσιμη καμπή. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και οικονομικά, εμφανίστηκε η Eurobank και η συμβολή της είναι πολύ σημαντική. Χωρίς τη βοήθεια της Eurobank η πορεία αυτή θα ήταν αδύνατη. Φτάσαμε σε μεγάλες επιτυχίες και συνεχίζουμε. Θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά και το τεχνικό επιτελείο και για την πρωτιά και η συμβολή της Eurobank καθοριστική. Προχωράμε μαζί, ο ένας αγκαλιάζει τον άλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τη Eurobank για τη συμβολή της στον αθλητικό και στο ελληνικό μπάσκετ. Χωρίς τη συμβολή της το ελληνικό μπάσκετ δεν θα είναι ψηλά. Εκφράζω τη βεβαιότητα ότι θα συναντηθούμε πολύ γρήγορα σε μια νέα γιορτή».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων, Ηλίας Παπαθεοδώρου, υποστήριξε: «Οι εθνικές ομάδες για το ελληνικό μπάσκετ είναι η βιτρίνα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη αυτών, πόσω μάλλον όταν μάλιστα συνδυάζονται με επιτυχίες. Πίσω από τη βιτρίνα υπάρχουν πολλοί που εργάζονται και είναι οι αφανείς ήρωες. Ευχαριστούμε την Eurobank που είναι κοντά και στα εύκολα και στα δύσκολα. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας στηρίχθηκε στην άμυνα. Η άμυνα στο μπάσκετ είναι λεφτά στην τράπεζα είχε πει ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τα τελευταία χρόνια το ελληνικό μπάσκετ έχει τη δική του Τράπεζα την Eurobank!».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, με τη σειρά, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην εθνική εφήβων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Είμαστε περήφανοι που το λογότυπο της Eurobank βρίσκεται στις φανέλες σας. H Eurobank βρίσκεται κοντά στο ελληνικό μπάσκετ εδώ και 15 χρόνια και μένουμε υποστηρικτές της προσπάθειας. Το μπάσκετ είναι απόδειξη ότι η Ελλάδα μπορεί. Αποτελεί προνόμιο της Eurobank να είναι υποστηρικτής του ελληνικού μπάσκετ».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, έδωσε βραβεία στους παίκτες της εθνικής ομάδας και το προποντικό τιμ και ο Νικόλαος Καραμουζης, πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank, παρέδωσε ένα αγαλματίδιο στον αρχηγό Βασίλη Χαραραμπόπουλοπου που σχεδιάστηκε ειδικά για την εθνική εφήβων και απεικονίζει τη Νίκη.

*Το «παρών» στην εκδήλωση δεν κατέστη δυνατόν να δώσουν οι Νίκος Δίπλαρος, Βασίλης Μουράτος, Βασίλης Χρηστίδης και Δημήτρης Φλιώνης, λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεών τους με τις ομάδες τους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γκολάρα που έδωσε τη νίκη στις καθυστερήσεις!! (video)

Οι ομάδες U18 της Νότιγχαμ και της Ίπσουιτς ήταν ισόπαλες 2-2 με το ματς να βρίσκεται στις καθυστερήσεις. Η νίκη για τη Νοτιγχαμ ήρθε με αυτή τη γκολάρα του Βιρτζίλ Γκομίς.

Γκολάρα που έδωσε τη νίκη στις καθυστερήσεις (video)












 
 
 
 
 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Δίπλαρο ο Άρης!!

Παίκτης του Άρη είναι κι επίσημα ο Νίκος Δίπλαρος. Τριετές το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 18χρονος γκαρντ, που έφυγε περιπετειωδώς από την ΑΕΚ.

Ανακοίνωσε Δίπλαρο ο Άρης
Η συμφωνία τους είναι εδώ και μέρες γνωστή, πλέον είναι κι επίσημη… Ο Νίκος Δίπλαρος ανήκει και τυπικά στον Άρη, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή του για τρία χρόνια. Ο 18χρονος γκαρντ, που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό U18 με την Εθνική, είχε υπογράψει στην ΑΕΚ, αλλά η συμφωνία ακυρώθηκε μετά από κάποιες δηλώσεις του που θεωρήθηκαν απρεπείς από τους «κιτρινόμαυρους».

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., πιστή στο πλάνο της επένδυσης σε νεαρούς και ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές, ανακοινώνει την απόκτηση του πρωταθλητή Ευρώπης, Νίκου Δίπλαρου από τον Έσπερο ΑΟΠΑ. Ο διεθνής (γεννημένος στις 28 Ιουνίου του 1997), ύψους 1.90μ. γκαρντ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα είναι παίκτης του ΑΡΗ μέχρι το 2018.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και η οικογένεια Λάσκαρη καλωσορίζουν στον Αυτοκράτορα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Ο Νίκος Δίπλαρος, παιδί πολυμελούς οικογένειας και μαχητής από μικρή ηλικία, ανδρώθηκε μπασκετικά στον Έσπερο ΑΟΠΑ και τα τελευταία χρόνια είναι στέλεχος των Εθνικών Ομάδων.

Το 2014 πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων U17. Φέτος, στις 2 Αυγούστου, στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων U18 στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στον Βόλο, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της κορυφής από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα
».

Χωρίς Μανιά ο ΠΑΣ!!

Με άδεια που είχε εξασφαλίσει από το τεχνικό επιτελείο απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα ο Μιχάλης Μανιάς, εκτός από τους τέσσερις διεθνείς που έχει η ομάδα.

Χωρίς Μανιά ο ΠΑΣ
Με πέντε απουσίες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, στο… απουσιολόγιο του Γιάννη Πετράκη βρίσκονταν τα ονόματα των τεσσάρων διεθνών (Στρούνα, Τζημόπουλος, Λίλα και Βελλίδη) και εκείνο του Μιχάλη Μανιά. Ο έμπειρος φορ είχε πάρει άδεια από το προπονητικό επιτελείο για τη διευθέτηση προσωπικής του υπόθεσης.

Στα της προπόνησης, οι Ηπειρώτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις ειδικής αντοχής σε υποομάδες, ενώ αύριο έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 08:00 και 18:00.

Μετά την πρωινή προπόνηση θα γίνει και η βράβευση του Μάρκου Βελλίδη ως MVP της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το νέο Δ.Σ. του Πλατανιά!!

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, που εξελέγη από την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία διεξήχθη στις 26 Αυγούστου 2015, στα Γραφεία της Π.Α.Ε.

Το νέο Δ.Σ. του Πλατανιά
Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, που εξελέγη από την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία διεξήχθη στις 26 Αυγούστου 2015, στα Γραφεία της Π.Α.Ε.

Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Μανώλης Μαθιουλάκης

Αντιπρόεδρος & Ταμίας: Αντώνης Κοκολοδημητράκης

Γενικός Γραμματέας: Μανώλης Τσιριτάκης

Μέλη (κατά αλφαβητική σειρά):

Δημήτρης Αλεξάκης

Φώτης Γιαννενάκης

Γρηγόρης Κοκολαντωνάκης

Δημήτρης Μαθιουλάκης

Λάμπρος Μαλτέζος

Χρήστος Πραματευτάκης

Μανούσος Προβιδάκης

Μανώλης Τζινευράκης

Αναπληρωματικά μέλη:

Στάθης Σμυρλάκης

Γιούλη Μαστοράκη *Πηγή: sport-fm.gr*

Καθαρές κουβέντες!!

Πέρυσι ήταν η Γκενκ, φέτος η Σταντάρ Λιέγης. Ο Βάιος Τσούτσικας γράφει για ένα ακόμα… φλερτ που περνά τη σχέση του Γιάννη Αναστασίου με τον Παναθηναϊκό από δοκιμασία.

Καθαρές κουβέντες
Ήταν Αύγουστος του 2014. Ο Παναθηναϊκός πάλευε να βρει τα πατήματά του μετά τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ Λιέγης στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθούσε η διπλή μάχη με την Μίντιλαντ στην οποία οι «πράσινοι» έπαιζαν την επιστροφή τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Στις 19 του μήνα, παραμονές του πρώτου ματς με τους Δανούς, Βέλγοι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν επαφές του Γιάννη Αναστασίου με την Γκενκ. Το φλερτ δεν οδηγήθηκε σε γάμο και ο κόουτς έμεινε στον Παναθηναϊκό…

Είναι Σεπτέμβριος του 2015. Ο Παναθηναϊκός παλεύει να ορθώσει ανάστημα μετά τον εξευτελιστικό αποκλεισμό από την Γκαμπάλα. Είναι εκτός Ευρώπης και στο Κορωπί έχουν αρχίσει οι «συστάσεις» και τα group therapy. Και οι Βέλγοι ξανάρχονται. Δημοσιεύματα έφεραν τον Αναστασίου ψηλά στη λίστα της Σταντάρ Λιέγης. Χωρίς να οδηγείται και αυτό το φλερτ – κατά τα φαινόμενα – σε γάμο.

Το θέμα είναι, όμως, ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και όχι μόνο εντός γηπέδου, όπου ο Παναθηναϊκός μοιάζει να πηγαίνει με σηκωμένο το χειρόφρενο στο ξεκίνημα μιας ακόμα αγωνιστικής σεζόν. Αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο κόουτς βρέθηκε, λοιπόν, ξανά στο επίκεντρο. Και θα πει κανείς, πού είναι το κακό; Στους νόμους της ελεύθερης αγοράς υπάγεται και το ποδόσφαιρο, άρα ουδέν μεμπτόν.

Μα εδώ δεν στήνουμε κατηγορητήριο. Δεν αναζητούμε ποινικά ή πειθαρχικά κολάσιμες πράξεις. Οι συμπεριφορές είναι το αντικείμενο της κουβέντας μας. Και το περιβάλλον στο οποίο σημειώθηκαν.

Τότε, το καλοκαίρι του 2014 ο Παναθηναϊκός σαν εταιρεία ήταν ακόμα βαθιά κολλημένος στη λάσπη. Όχι μόνο δεν είχε ληφθεί απόφαση για οικονομική υπέρβαση και για σημαντικές μεταγραφές αλλά οι παίκτες είχαν πάρει το μήνυμα «βάλτε πλάτη» σε όλους τους τόνους. Και για όλους τους τομείς. Με άλλα λόγια: μη ζητάτε αυξήσεις και διάφορα μπόνους, περάστε στο Γιουρόπα Λιγκ να πάρουμε μια ανάσα οικονομική και βλέπουμε. Πάνω λοιπόν στην προσπάθεια που γινόταν να συμφιλιωθούν οι πάντα απαιτητικοί ως και κακομαθημένοι ποδοσφαιριστές με την ιδέα της λιτότητας ο προπονητής – που μαζί με τη διοίκηση μετέδιδε το μήνυμα – φερόταν να συζητά με την Γκενκ μια πολύ δελεαστική οικονομικά πρόταση. Δεν είναι κάτι που πέρασε ασχολίαστο στα αποδυτήρια…

Οι διαφορές του Σεπτέμβρη του 2015 με τον Αύγουστο του 2014 πολλές. Αντί των Μπούρμπου, Μπούι, Μπερίσα, Στιλ έχουν έρθει Εσιέν, Σάντσες, Αμπέντ αλλά και οι Βέμερ, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Γιαννακόπουλος. Με άλλα λόγια η διοίκηση πήρε την απόφαση να δυναμώσει το ρόστερ για να γίνει η ομάδα πιο ανταγωνιστική. Και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Να μία ακόμα διαφορά: στην πρώτη πρόκληση της χρονιάς παίκτες ΚΑΙ προπονητής απέτυχαν παταγωδώς. Αποτυχία που πλήγωσε σημαντικά το πρεστίζ της ομάδας και άφησε αραχνιασμένα τα ταμεία της ΠΑΕ. Ναι, η εταιρεία αποφάσισε να αυξήσει τα έξοδά της, υπολόγιζε, όμως, και αυξημένα έσοδα. Είτε μέσω της πρόκρισής της στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (δεν λέμε για ομίλους), είτε μέσω της συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Παρά την κραυγαλέα αποτυχία και τις αυξανόμενες φωνές από μερίδα οπαδών (οργανωμένων και μη) γύρω από τα λάθη ΚΑΙ του Γιάννη Αναστασίου η διοίκηση αποφάσισε να ρίξει τους τόνους και να δηλώσει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στο πρότζεκτ που τρέχει για τρίτη σεζόν. Μπορείς να το πεις κι έτσι: ο Γιάννης Αλαφούζος λειτούργησε ως και σαν κυματοθραύστης στις «επιθέσεις» που δεχόταν ο κόουτς τις μέρες μετά το κάζο από την Γκαμπάλα.

Σωστό ή λάθος μένει να αποδειχθεί. Και – σε τελική ανάλυση – είναι κάτι πάνω στο οποίο μπορεί να στηθεί μεγάλη κουβέντα. Σίγουρο είναι ένα: στους ανθρώπους που σε στηρίζουν οφείλεις να μιλάς ξεκάθαρα και να μην κρύβεσαι πίσω από φήμες και… φλερτ. Εκτός και αν έχεις την υποψία ότι η στήριξη της διοίκησης δεν είναι ειλικρινής. Ό,τι και να συμβαίνει, πάντως, χρειάζονται καθαρές κουβέντες… *Πηγή: sport-fm.gr*