Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Αρβανιτίδης στον Άρη με... θρίλερ!!

Νέα εποχή και νέος επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος στον Άρη! Ο Νίκος Αρβανιτίδης έλαβε το χρίσμα «επικρατώντας» του Θόδωρου Καρυπίδη για μόλις δύο ψήφους διαφορά.

Αρβανιτίδης στον Άρη με... θρίλερ!
Νέα εποχή στον Άρη! Ύστερα από μια... μαραθώνια διαδικασία, η ομάδα του Νίκου Αρβανιτίδη έλαβε το χρίσμα απ' τα μέλη του Ερασιτέχνη για να αναλάβει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο νέος, πλέον, επικεφαλής των κιτρίνων (που ουσιαστικά αντικαθιστά τον Άλεξ Κάλας) έλαβε 38 ψήφους, επικρατώντας στο... νήμα της πλευράς του Θόδωρου Καρυπίδη, η οποία πήρε δύο λιγότερες.

Και οι δύο άνδρες παρουσίασαν τις προτάσεις τους κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ενώ μάλιστα ο ηττημένος της βραδιάς είχε δώσει το «παρών» μαζί με τους Γιώτη Τσαλουχίδη και Ίλια Ίβιτς, οι οποίοι σε περίπτωση που είχε εκλεχθεί θα 'χαν κομβικό ρόλο στο νέο «σχήμα» των Θεσσαλονικέων.

Ο Νίκος Αρβανιτίδης, λοιπόν, είναι το νέο αφεντικό του συλλόγου και καλείται άμεσα να προχωρήσει στην υλοποίηση των δεσμεύσεών του, να κλείσει προπονητή, να... τιγκάρει το ρόστερ και να φτιάξει μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική, η οποία θα 'χει σαν αποκλειστικό στόχο (και μόνο) την άμεση επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα, κόντρα δηλαδή σε ότι συνέβη πέρσι.

Αναλυτικά το αποτέλεσμα:

88 άτομα ψήφισαν
12 Λευκά
2 Άκυρα
38 Αρβανιτίδης
36 Καρυπίδης
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: