Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ουάρντα: «Δεν νιώθω πως ήρθα τελευταίος»

Το βραβείο του καλύτερου γκολ στη 2η αγωνιστική της σούπερ Λίγκας παρέλαβε ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος για το πρώτο διάστημα που είναι στον Παναιτωλικό.

Ουάρντα: «Δεν νιώθω πως ήρθα τελευταίος»
Το βραβείο του Best Goal της 2ης Αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Αμρ Ουάρντα σκόρερ του Παναιτωλικού στο νικηφόρο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός κατά την παραλαβή του βραβείο του από τον παλαίμαχο διεθνή μέσο της ομάδας, Διονύση Τσάμη, δήλωσε χαρούμενος για το πρώτο διάστημα που βρίσκεται στο σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου

Για τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που οι φίλαθλοι ψήφισαν το δικό μου γκολ ως καλύτερο της αγωνιστικής. Θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο, για εμένα και την ομάδα μου».

Για τη φάση του γκολ:

«Ήμουν στην περιοχή και πριν σεντράρει ο Μάκος έκανα κίνηση. Βρήκα τη μπάλα καλά και στην έστειλα στη γωνία του τέρματος».

Για τη σημασία του γκολ και της νίκης:

«Είναι σημαντικό όχι μόνο για μένα αυτό το γκολ, αλλά και για την ομάδα που πέτυχε την πρώτη της νίκη. Δείξαμε και στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως και στο δεύτερο με τον Αστέρα, ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο καλά».

Για την γρήγορη προσαρμογή του στην ομάδα:

«Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναιτωλικό όλοι μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Δεν νιώθω ότι είμαι η τελευταία μεταγραφή της ομάδας, αλλά ότι έχω καιρό σ’ αυτή. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα που συνεργαζόμαστε και προσπαθούμε όλοι να κάνουμε κάθε μέρα το καλύτερο».

Για το αν είναι το πρώτο βραβείο της καριέρας του:

«Στην Αίγυπτο δεν υπάρχουν τέτοιου είδους βραβεύσεις. Έχω αναδειχτεί καλύτερος παίκτης στην ηλικία Κ21, αλλά το σημερινό είναι το πρώτο βραβείο που παίρνω».

Για το πού το αφιερώνει:

«Είναι το πρώτο βραβείο Best Goal και το κρατάω για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του διαγωνισμού και τον κόσμο που με ψήφισε για την τιμή που μου έκαναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: