Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Τσάνας: «Σταθήκαμε αξιοπρεπώς σε μια δύσκολη έδρα»

Στο γεγονός πως η Εθνική ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς σε μια δύσκολη έδρα στάθηκε ο Κώστας Τσάνας μετά τη λήξη της αναμέτρησης, μιλώντας αποκλειστικά στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τσάνας: «Σταθήκαμε αξιοπρεπώς σε μια δύσκολη έδρα»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως δεν επιτρέπεται να βρίσκεται τελευταία η Εθνική ομάδα σε αυτόν τον όμιλο, πως χρειάζεται τύχη σε αυτούς τους αγώνες, πως δεν μπορούν να γίνουν «θαύματα», πως χρειάζεται βελτίωση και πως στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν.

Αναλυτικά: "Ουσιαστικά, δεν είχαμε να κερδίσουμε κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως σταθήκαμε αξιοπρεπώς σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια πιεστική ομάδα.

Δεν επιτρέπεται η Εθνική ομάδα να βρίσκεται στην τελευταία θέση σε αυτόν τον προκριματικό όμιλο. Δεν είμαστε τυχεροί στα προκριματικά, χρειάζεται και λίγη τύχη.

Θα κοιτάξουμε στα επόμενα ματς να βελτιωθούμε και να αντεπεξέλθουμε στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας αυτοί οι αγώνες.

Εχει "κλείσει η ψαλίδα" μεταξύ των μικρών ομάδων και τα σκορ 1-0 δείχνουν πως οι περισσότερες δίνουν έμφαση στην άμυνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: