Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Πάτησε… πόδι στην UEFA η Γιουβέντους!!

Για πρώτη φορά στην ιστορία εκπρόσωπος ιταλικής ομάδας θα έχει θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, με την Γιουβέντους να είναι εκείνη που θα έχει την… τιμή, μέσω του Αντρέα Ανιέλι.

Πάτησε… πόδι στην UEFA η Γιουβέντους!
Οι «κακές γλώσσες» θα πουν πως όσο πρόεδρος της UEFA είναι ο Μισέλ Πλατινί, η Γιουβέντους δεν έχει να φοβάται τίποτα, αφού είναι γνωστό πως ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας έχει σε ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του την ομάδα με την οποία έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής.

Για τους υπόλοιπους, όμως, μέχρι σήμερα ούτε οι «μπιανκονέρι» ούτε οποιοσδήποτε άλλος ιταλικός σύλλογος δεν είχε την παραμικρή σχέση -τουλάχιστον με την Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA- αφού δεν υπήρξε σε αυτήν ποτέ εκπρόσωπος ομάδας της γειτονικής χώρας.

Αυτό πρόκειται να αλλάξει το αμέσως προσεχές διάστημα αφού όπως μεταδίδουν Μέσα τόσο στην Ιταλία όσο και στην Αγγλία, ο Αντρέα Ανιέλι θα γίνει το πρώτο μέλος διοίκησης συλλόγου της Serie A που μπαίνει σε αυτήν την πανίσχυρη επιτροπή η οποία αποφασίζει για τις αλλαγές κανονισμών στο ποδόσφαιρο.

Η θητεία του προέδρου της Γιουβέντους στο σώμα θα είναι τετραετής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: