Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Μανωλάς: «Δεν δεχόμαστε να μας λένε ανεύθυνους!»

Υπερβολικές χαρακτήρισε τις κριτικές σε βάρος της Εθνικής ο Κώστας Μανωλάς. «Τρελαίνομαι πιο πολύ από όλους που δεν θα 'μαστε Γαλλία» είπε και πρόσθεσε: «Καμία ομάδα του ομίλου καλύτερη από εμάς».

Μανωλάς: «Δεν δεχόμαστε να μας λένε ανεύθυνους!»
Κριτική, αλλά με... όρια το μήνυμα του Κώστα Μανωλά μετά το 0-0 της Εθνικής στη Ρουμανία. Ο διεθνής στόπερ αρνείται να δεχθεί όσους κατηγορούν τους παίκτες για αδιαφορία, υπογραμμίζει πως πρώτος αυτός στεναχωριέται που η γαλανόλευκη δεν θα αγωνιστεί στην τελική φάση του Euro και αναφέρει πως η Ελλάδα πήρε... μάθημα απ' τα προκριματικά πως «καμιά ομάδα δεν ήταν καλύτερή της»!

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ ο Κώστας Μανωλάς

«Πήραμε ένα μάθημα σήμερα. Αν και αποδώσαμε καλά σε αυτήν την φάση το μάθημα που πήραμε ήταν πως καμία ομάδα στο γκρουπ αυτό δεν ήταν καλύτερη από εμάς. Στο επιθετικό κομμάτι έχουμε πρόβλημα. Δεν δημιουργούμε. Σήμερα μπορώ να πω ότι με την παρουσία του Κονέ πήγαμε καλύτερα αλλά και πάλι δεν ήμασταν τόσο καλοί.

Εγώ τρελαίνομαι πιο πολύ από όλους, που δεν θα είμαστε στα τελικά. Και όλα τα παιδιά. Για κάθε παίκτη είναι μεγάλη απογοήτευση να μην είναι στην Γαλλία. Θα παίξουμε για τον εγωισμό μας και για την ομάδα στην συνέχεια. Η κριτική σε αθλητικά πλαίσια μπορεί να γίνεται. Σε άλλα πλαίσια δεν την δεχόμαστε. Δεν δεχόμαστε να μας λένε ανεύθυνους και ότι δεν μπορούμε να παίζουμε στην Εθνική!

Εμείς δίνουμε το 100%. Σήμερα είχαμε καλή παρουσία αμυντικά. Σχεδόν τέλεια. Εάν είχαμε σκοράρει και είχαμε νικήσει θα ήταν πολύ καλά. Εννοείται πως αυτή η ομάδα πρέπει να πάει στο επόμενο Μουντιάλ. Έχουμε και έμπειρους παίκτες και νέα παιδιά. Έχουμε και έμπειρα και ποιοτικά παιδιά. Τα πράγματα θα φτιάξουν στο μέλλον με έναν έμπειρο και καλό τεχνικό θα πάμε πολύ καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: