Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Αραβίδης: «Κανείς δεν θέλει έτσι την Εθνική»

Στεναχωρημένος απ' την πορεία της Εθνικής και την... κατρακύλα στα προκριματικά δήλωσε ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος όμως παραμένει αισιόδοξος πως ανατροπή της κατάστασης άμεσα.

Αραβίδης: «Κανείς δεν θέλει έτσι την Εθνική»
Σε κανέναν δεν αρέσει η κατάσταση που έχει περιέλθει η Εθνική και ο Χρήστος Αραβίδης δεν αποτελεί εξαίρεση... Ο φορ της ΑΕΚ μίλησε για τις πρώτες του εμπειρίες με την γαλανόλευκη, έδειξε στεναχωρημένος απ' την πορεία στα προκριματικά του Euro, αλλά παράλληλα και αισιόδοξος πως η ομάδα θα ξαναβρεί τον δρόμο της και θα «αναγεννηθεί».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αραβίδη στην ΕΡΤ

Για τις πρώτες του εμπειρίες στην Εθνική: «Το ότι ήρθα στα δύσκολα δε λέει κάτι. Μου αρέσει να παλεύω στα δύσκολα και το έχω αποδείξει αυτό. Η Εθνική έχει μία αξιόλογη πορεία τα τελευταία χρόνια και το ότι δε θα συνεχίσουμε σε αυτό το τουρνουά δε σημαίνει απολύτως τίποτα, όσον αφορά την ποιότητα και το αξιόλογο υλικό. Έχουμε δύο ακόμα παιχνίδια και πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε ό,τι μπορούμε παραπάνω».

Για την πίεση: «Εννοείται ότι κατάλαβα πως υπάρχει πίεση. Το κλίμα που βρήκα στην ομάδα και επικρατεί είναι ότι καθένας θέλει τη νίκη και το καλύτερο δυνατό με την Εθνική. Αυτό δημιουργεί προσδοκίες σ' εμάς, όσον αφορά τα αποτελέσματα που πρέπει να παίρνουμε. Και για τους συμπαίκτες μου και για το μέλλον της Εθνικής δε με αφορά και δεν μπορώ να κρίνω τι γίνεται έξω από την ομάδα. Τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εκεί θα δείξουμε ότι την πορεία που είχε η Εθνική τα τελευταία χρόνια αξίζει να συνεχίσει να την έχει».

Για την δουλειά για το Μουντιάλ: «Δουλειά πολλή σίγουρα πρέπει να γίνει. Ξέρετε όλοι τι υλικό υπάρχει, υπάρχουν παίκτες που παίζουν σε αξιόλογες ομάδες και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και έχουν το πνεύμα του νικητή. Ο καθένας δε θέλει την Εθνική να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και να να χάνει βαθμούς. Είναι μία έξτρα προσπάθεια και θα την κάνουμε».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: