Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Tenorio...Στοίχημα...


Την καλησπέρα μου στη παρέα.



Ξεκίνημα με επιλογές σημείων καταρχήν απο το νησί όπου έχω επιλέξει σε σύστημα με ζητούμενα της ..
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ-ΜΟΡΚΑΜ.
Καλόπληρωμένα σήμεια με καλή σχετική φόρμα και νέα.



Πάμε να δούμε μερικά σημεία απο τα βραδινά παιχνίδια.

Το διπλό της ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ (2,15) θα είναι στης επιλογές μου,πάω με την καλύτερη και πιο δυνατη ομάδα στο ζευγάρι, δεν θα διεκδικήσει κάτι παραπάνω απο την παραμονή της η Σοντερίσκε στην κατηγορία ,ομάδα πού θα τερματίσει στο μέσον της βαθμολογίας, μόλις με13 τέρματα ενεργητικό
και χωρίς τον πρώτο της σκόρερ και κανα δυό ακόμη απουσιούλες,
εκτιμώ πως θα έχει δύσκολο έργο στο σημερινό παιχνίδι.

Η ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ ομάδα που διεκδικεί πράμματα στο πρωτάθλημα
κυνηγά ευρώπη και με νίκη πλασάρετε στην πρώτη τετράδα,σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι χωρίς προβλήματα πάνε για το διπλό,
καλά τα αγωνιστικά νέα στο σημερινό παιχνίδι.


Στάση στην γειτονική τουρκία για το διπλό της ΦΕΝΕΡ(2,00)
Μετά και την προχτεσινή γκέλα της Μπεσίκτας ισοπαλία εντός,
η ΦΕΝΕΡ έχει ευκαιρία νίκης απέναντι στην Εσκισεχίρσπορ
έτσι ώστε να ξεφύγει 3 βαθμούς απο την ισόβαθμή πριν
το σημερινό αγώνα Μπεσίκτας.

Επειτα απο δύο ντροπιαστικές ήττες για τους φιλοξενούμενους όπου θα πρέπει να αντιδράσουν άμεσα και να επανέρθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι σχεδόν με ίδια αποστολή με το μεσοβδόμαδο παιχνίδι νίκη στην Ολλανδία, χωρίς προβλήματα ,πάμε με το διπλό.



Απο το πρωτάθλημα Αργεντινής κρατώ τον άσσο της ΑΤΛ. ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ

Η ψυχολογία στην ομάδα της ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ είναι σε ψηλά επίπεδα, όλοι περιμένουν ένα καλό φίνις στο Απερτούρα για να ξεκινήσουν από το καλύτερο δυνατό σημείο στην Κλαουσούρα. Σταθερά, πάντως, οι νεοφώτιστοι βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και 'οπως αμέσως γίνεται αντιληπτό έχει άμεση ανάγκη βαθμών στην ειδική βαθμολογία. Η ιδιαιτερότητα, έχει να κάνει με τον αρκετά ευμετάβλητο μέσο όρο τους. Κάθε νίκη είναι πολύτιμη για τους γηπεδούχους.
Ο τεχνικός της ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ έχει ξανά στη διάθεσή του τον πολύ καλό φορ Λουΐς Ροδρίγες, που έλειψε από το τελευταίο ματς,χωρίς ιδιαίτερα
προβλήματα οι γηπεδούχοι.

Η Κολόν απόλεσε κάθε ελπίδα πλέον για βλέψεις τίτλου καθώς ηττήθηκε στο ντέρμπι με τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Το ματς ήταν πολύ ισορροπημένο και κρίθηκε με το γκολ του Ουρουγουανού Μπογκοσιάν στο 65’.
Έτσι, ο τεχνικός της Κολόν αλλάζει τη μισή του ενδεκάδα στο σημερινό ματς. Πέρα από τους τέσσερις τιμωρημένους, εκτός για λόγους τακτικής μένουν άλλοι δύο και έτσι το αρχικό σχήμα θα έχει λίγο πολύ 6 αλλαγές. Η Κολόν έχει προκριθεί και μαθηματικά στο Κόπα Λιμπερταδόρες της επόμενης περιόδου.

Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το κακό τάιμινκ και τις πολλές αλλαγές της Κολόν, σε μια έδρα που θυμήζει πραγματικό κλουβί,
πάμε με τον άσσο....

Αυτά πάνω κάτω είναι τα σημεία που με ενδιαφέρουν στα σημερινά.
με αυτά θα κάνω το παιχνίδι μου, καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε εσείς.


Καλά να περνάτε τα σέβη μου.....

Χωρίς Ααράμπ με ΠΑΟΚ

http://www.sport24.gr/ast/cov/aa/aarab_2009_10_23_8_11_17_b.jpgΧωρίς τον Ααράμπ που έμεινε εκτός με συμπτώματα ίωσης θα αντιμετωπίσει η Λάρισα τον ΠΑΟΚ το Σάββατο στην Τούμπα.Στον αντίποδα στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκονται και οι Βενετίδης, Ντέλσον, οι οποίοι επιστρέφουν έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μάλαρζ, Σέρεμετ, Νταμπίζας, Μελίσσης, Τριποτσέρης, Βενετίδης, Κατσιαρός, Μπουκουβάλας, Ιγκλέσιας, Ρομέου, Κυριακίδης, Βλασόπουλος, Ντέλσον, Τουάμα, Μετίν, Γιαννακόπουλος, Αμπουχατζίρα, Κάσας και Σιατραβάνης.

Ειπε..........................

. Είναι κρίσιμα όλα τα ματς ως τα Χριστούγεννα, όμως είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο» Ο Ζίκο είπε στους παίκτες του

Φωτο Ημέρας

Να και κάτι ωραίο που μας έμεινε από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Πόλη

Ψιθυροι......................

  • "Δεν θέλω να έρθετε στο γραφείο μου με... ραβασάκια από Υπουργούς. Θα κρατήσω ίσες αποστάσεις από όλους", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του ΓΓΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή, την Πέμπτη (3/12) στην Ολομέλεια της ΕΟΕ
  • Φοβερό και... τρομερό! Εγιναν 56 πτήσεις από τη Νέα Υόρκη για το Μαϊάμι κι όμως ο Νοτιάς τις... έχασε λόγω κακοκαιρίας. Αυτά μόνο στην ΑΕΚ γίνονται...
  • Απ` τα μεγαλύτερα παραμύθια που ακούστηκαν ήταν η δικαιολογία πως αναβλήθηκε το ραντεβού Νοτιά-Κοζώνη εξαιτίας της κακοκαιρίας. Ποιας κακοκαιρίας; Καλοκαιρινό καιρό είχε στη Φλόριντα! Τον κακό τους τον καιρό, που γράφουν και τα πρωτοσέλιδα...

Αθλητικός Τύπος 5/12/2009

Sportday
Goal news
Εξέδρα

Φως
Φίλαθλος
Ώρα των σπορ

Πρωταθλητής
Πράσινη
Score

Derby news
Η Γάτα
Metrosport

Σπορ του Βορρά
Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης
Αθλητικά Νέα

The Match
Πατρίς Sport

Η «άχαστη ευκαιρία του αγώνα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd11/imgv3b_VMYhjBLnLs.jpg

Μπορεί να λένε ότι «όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται» αλλά η παρακάτω ευκαιρία που θα δείτε δεν... χάνεται με τίποτα!

Σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στην Χάροου και την Ουόλθαμ για την Ryman League (ημιεπαγγελματική κατηγορία της περιοχής του Λονδίνου) στην Αγγλία ο επιθετικός των γηπεδούχων, Ρόκι Μπαπτίστ, χάνει κάποια στιγμή μια ευκαιρία σε κενό τέρμα από το μισό μέτρο!

Μάλιστα, δεν πρόκειται για κανέναν νεαρό επιθετικό, αλλά για 37χρονο φορ που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες της Τσέλσι!

Ο προπονητής του μετά το τέλος του αγώνα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τη φάση ως την «άχαστη ευκαιρία του αιώνα». Δείτε το βίντεο που κάνει αυτή τη στιγμή τον γύρο του κόσμου...

Σαρλίζ, η κουκλάρα!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd11/imgv3b_F8nsa7Elgl.jpg

Η γεννημένη στη Νότιο Αφρική το 1975, Σαρλίζ Θερόν έκλεψε την παράσταση στην κλήρωση του Μουντιάλ 2010. Αυτό σε ό, τι αφορά το ανδρικό κοινό, αφού το γυναικείο ασχολήθηκε με το νέο κούρεμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Οι Νοτιοαφρικανοί, πάντως, μετέτρεψαν σε… εντυπωσιακή τελετή την κλήρωση της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τα μπαλάκια να ζητούν επίμονα… ρεβάνς!

Ο Έλληνας... Έκτορας!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/2e6126e85e3d9b89fb65649cd570e3b1_L.jpg?1259951049?1259951049?1259951049

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, στέκεται στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας και δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει στην κατασκοπεία των παικτών του Ντιέγκο Μαραντόνα!

Ο προπονητής του Άρη Έκτορ Ραούλ Κούπερ με αφορμή την κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 που θα διεξαχθεί στη Ν. Αφρική και μεταξύ άλλων έφερε την Αργεντινή απέναντι στην Ελλάδα, μίλησε στο arisfc.gr σημειώνοντας:

«Καταρχήν πρέπει να τονίσω ότι είναι ένας δύσκολος όμιλος. Μου αρέσει το γεγονός ότι Αργεντίνη και Ελλάδα αναμετρώνται στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Περιμένω να παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με δύο δυνατές ομάδες που βέβαια έχουν ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Εύχομαι επειδή είναι το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου να έχει ήδη κριθεί η πρόκριση και να έχουν ήδη κερδίσει και οι δύο ομάδες την πρόκριση στην επόμενη φάση» είπε αρχικά και συνέχισε:

« Αν πάντως χρειαστεί- με δεδομένο ότι βρίσκομαι στον Άρη και την Θεσσαλονίκη- προσφέρομαι να βοηθήσω την Ελλάδα στο σκάουτινγκ για την αντιμετώπιση της Αργεντινής. Ελπίζω πάντως πραγματικά να είναι οι δύο ομάδες του ομίλου που θα περάσουν στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Σισέ: Να είμαι στο Μουντιάλ - Σαλπιγγίδης: Καλός όμιλος

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/4a57891dbd94daf409aed6d93ada9725_L.jpg?1259950260?1259950260?1259950260

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θέλει να συμμετάσχει στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, όπως είπε σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Adidas για την παρουσίαση της μπάλας του Μουντιάλ.


Στην εκδήλωση της Adidas για την παρουσίαση της μπάλας του Μουντιάλ ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος στο πλαίσιο αυτής μίλησε για το Μουντιάλ και εξέφρασε την επιθυμία του να δώσει το παρών στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής με την Εθνική Γαλλίας. «Θα ήθελα να συμμετάσχω, άλλωστε νομίζω ότι είναι πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή η συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση.

Eλπίζω ότι μέσα από τις εμφανίσεις μου στον Παναθηναϊκό, θα καταφέρω να διεκδικήσω τις πιθανότητες μου να κερδίσω μια θέση στην ομάδα», είπε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, που θεωρεί δύσκολο τον όμιλο των «τρικολόρ», που καλούνται να αντιμετωπίσουν τη διοργανώτρια Νότιο Αφρική, το Μεξικό και την Ουρουγουάη. «Είναι ένα δύσκολο γκρουπ για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για τη χώρα μου. Σε ένα Μουντιάλ, όμως δεν μπορείς να ξέρεις πως θα παρουσιαστεί τελικά η κάθε χώρα και θεωρώ ότι είναι νωρίς για να κάνουμε οποιαδήποτε εκτίμηση».

Σαλπιγγίδης: Καλός όμιλος

Στην ίδια εκδήλωση ήταν και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος θεωρεί καλό τον όμιλο της Εθνικής μας, ενώ πιστεύει ότι μεταξύ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και της Νιγηρίας θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. «Είναι ένας καλός όμιλος. Δεν είχα κάποια προτίμηση, αλλά θα ήθελα να παίξουμε με μία από τις Βραζιλία και Αργεντινή.

Υπάρχει ένα μεγαθήριο, η Αργεντινή, μία καλή ομάδα, η Νιγηρία και η Νότιος Κορέα. Πιστεύω πως μεταξύ ημών και της Νιγηρίας θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο, χωρίς να σημαίνει πως οι Κορεάτες δεν έχουν πιθανότητες», ανέφερε ο «χρυσός» σκόρερ της Ελλάδας στον δεύτερο αγώνα μπαράζ με την Ουκρανία.

«Δύσκολα τα πράγματα για Ελλάδα»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/446eb9762166151ec0791f7f1995fc36_L.jpg?943912800?943912800?943912800

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση της Εθνικής Ελλάδος ο Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού σχολίασε την κλήρωση με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

«Μίλησα με μερικούς συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό, όπως τον Μήτρογλου, και πιστεύει κι εκείνος όπως κι εγώ πως η κλήρωση δεν ήταν πολύ καλή για την Ελλάδα. Πάντως, η ελληνική ομάδα βασίζεται σε μερικούς παίκτες με μεγάλη εμπειρία που καταφέρνουν να αντεπεξέρχονται στις δύσκολες στιγμές. Αυτό έγινε για παράδειγμα και στα μπαράζ, όπου ήρθαν ισόπαλοι στην Αθήνα με την Ουκρανία και πήραν την πρόκριση νικώντας εκτός έδρας», ανέφερε ο Ντουντού.

Νέα παράταση για πληρωμές


Ο Βασίλης Δημητριάδης... Ο Βασίλης Δημητριάδης ανέβηκε στους Θρακομακεδόνες και ενημέρωσε τους παίκτες της ΑΕΚ πως την Τρίτη θα πληρωθούν. Η αισιοδοξία ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, οδήγησε τους "κιτρινόμαυρους" να μην προβούν σε καμία ενέργεια. "Θα παίξουμε για το καλύτερο", το μήνυμα του Μαϊστόροβιτς. Τροχαίο ο Καφές. Στην αποστολή ο Χέρσι.

Ένα πρόβλημα λύθηκε και ένα άλλο προέκυψε για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Η προπόνηση της Παρασκευής στους Θρακομακεδόνες ήταν σημαντική, καθώς οι παίκτες θα καθόριζαν τις αντιδράσεις τους από τη στιγμή που δεν είχαν πάρει στα χέρια τους τα λεφτά που τους χρωστάει η διοίκηση. Ο Βασίλης Δημητριάδης τους μάζεψε όλους στα αποδυτήρια και τους ζήτησε να περιμένουν μέχρι την Τρίτη, ημέρα που έχει λάβει διαβεβαιώσεις πως θα υπάρξουν πληρωμές.

Οι παίκτες σίγουρα δεν ενθουσιάστηκαν με τη νέα παράταση που πήρε το θέμα τους, αλλά έδειξαν κατανόηση και δέχθηκαν τα όσα τους είπε ο γενικός αρχηγός της ομάδας. Έτσι μετά από μία ολιγόλεπτη κουβέντα που έκαναν μεταξύ τους αποφάσισαν πως δεν προβούν σε καμία κίνηση, ευελπιστώντας πως η νέα δέσμευση της διοίκησης θα γίνει πραγματικότητα και δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Ο Σουηδός αμυντικός εκπροσωπώντας τους παίκτες της ΑΕΚ είπε: "Φυσικά και θα παίξουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει την Τρίτη. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει και άλλη λύση, ξέρουμε ότι η ομάδα δεν είναι και στην καλύτερη διοικητική και οικονομική κατάσταση". Αυτό ήταν το ευχάριστο της ημέρας γιατί όπως υπήρξε και ένα δυσάρεστο...

Ο Παντελής Καφές την ώρα που πήγαινε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ είχε ένα ατύχημα. Συγκεκριμένο ένας οδηγός, που δεν αποκλείεται να ήταν και μεθυσμένο, έπεσε με ταχύτητα πάνω από 120 χιλιόμετρα την ώρα, πάνω στο αυτοκίνητο του με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές. Ευτυχώς ο Καφές δεν έπαθε κάτι σοβαρό, πέρα από μία εγκεφαλική διάσειση και κάκωση αυχενικής μοίρας και θα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, καθώς και σε μαγνητική εγκεφάλου.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Σκόκο προπονήθηκε στο γυμναστήριο, ενώ και ο Νέμεθ έκανε προπόνηση στο γυμναστήριο και ασκήσεις αποκατάστασης.
Ο Γιάχιτς έκανε ατομικό πρόγραμμα και συμμετείχε σε ένα κομμάτι της προπόνησης, ενώ ο Ενσαλίβα προπονήθηκε μόνος του για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας κάποιων μικροενοχλήσεων στην ποδοκνημική. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο, όπως και οι Χέρσι και Παυλής, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε, ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Αραούχο, Γεωργέας, Ζεράλντο, Καράμπελας, Ενσαλίβα, Γκερέιρο, Ταχτσίδης, Χέρσι, Μανωλάς, ’ρτσε, Μπλάνκο, Μαντούκα, Ιορντάκε, Παυλής, Γκέντσογλου, Γιαχάγια.

Ο Αργεντίνος μάλιστα, ο οποίος βραβεύτηκε την Παρασκευή ως MVP της 12ης αγωνιστικής, δήλωσε: "Σίγουρα μας επηρεάζουν, αλλά όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο προσπαθούμε να αφήνουμε έξω όλα μας τα προβλήματα, όποια και αν είναι αυτά. Προσπαθούμε να συγκεντρωνόμαστε μόνο στη νίκη της ομάδας. Αλλες φορές τα καταφέρνουμε κι άλλες όχι. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ συμφωνήσαμε να δώσουμε τα πάντα από εδώ και πέρα για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά προσπαθούμε όλοι για μια κοινή λύση".

Όσο για τη βράβευσή του, τόνισε: "Είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη αυτή η βράβευση. Αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνει στο γήπεδο και του δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να πηγαίνει καλά και να βοηθάει την ομάδα", ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την ΈΒερτον: "Το παιχνίδι με την Έβερτον μας έδινε κάποιες ελάχιστες ελπίδες για να συνεχίσουμε στο Europa League, αν κερδίζαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είναι αρνητικό ότι δεν προκριθήκαμε, αλλά οι ποδοσφαιριστές είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις, άλλες φορές κερδίζεις, άλλες χάνεις, όμως πρέπει να συνεχίζεις και να κοιτάς το επόμενο παιχνίδι. Παίζουμε με τον Πανιώνιο σε μια δύσκολη έδρα, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Εγώ από την πλευρά μου είμαι στεναχωρημένος που δεν μπορώ να παίξω και να βοηθήσω".

Χωρίς πέντε θέλει να επιστρέψει στις νίκες


Ο Πάμπλο Γκαρσία σε προσπάθεια του... Ο Φερνάντο Σάντος θα στερηθεί των υπηρεσιών τόσο του Σορλέν, όσο και του Κρέσιτς, ενώ δεδομένη ήταν η απουσία του Πάμπλο Γκαρσία που θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στους "βυσσινί". Φυσικά στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού δεν βρίσκονται και οι τραυματίες Φιλομένο και Μπιζέρα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς που αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού προπονήθηκε κανονικά και λογικά θα βρίσκεται και στην ενδεκάδα . Θέση στο βασικό σχήμα μοιάζει να διεκδικεί και ο Αμπουμπακάρι.

Πιο αναλυτικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος συμμετέχουν οι εξής: Χαλκιάς, Κουτζαβασίλης, Αμπουμπακάρι, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ίβιτς, Λίνο, Μούν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης.

Στο μεταξύ, ο νέος τεχνικός διευθυντής, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην μπουτίκ της ΠΑΕ και τόνισε: "Είμαι χαρούμενος για την εκδήλωση αυτή. Όπως ο κόσμος δίνει τα πάντα για την ομάδα, έτσι κι εμείς οφείλουμε να δουλεύουμε για να ανταποδίδουμε την αγάπη τους".

Ο Πορτογάλος δεν ήταν δυνατό να μην αναφερθεί και στα μεταγραφικά ζητήματα: "Θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μου για το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Οτιδήποτε μου πει η ομάδα θα το κάνω, είτε ταξίδια ή να μείνω στην Ελλάδα. Θα δούμε τι θα κάνουμε τον Ιανουάριο".

Όταν ρωτήθηκε για το όνειρο του με τον ΠΑΟΚ, ο Κονσεϊσάο ήταν αφοπλιστικός: "Όνειρο μου είναι ότι δεν κατάφερα σαν παίκτης να το κάνω τώρα. Να κατακτήσω έναν τίτλο από το νέο πόστο που έχω με τον ΠΑΟΚ".

Μπονόβας: «Ο Ηρακλής δεν έχει παίκτες που θα πάρουν την ομάδα στη… πλάτη τους»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και του ΠΑΣ Γιάννινα, Αντρέας Μπονόβας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τον επικείμενο αγώνα των δύο ομάδων λέγοντας αρχικά: «Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα. Ο Ηρακλής είχε δύο αρνητικά αποτελέσματα εντός έδρας με Εργοτέλη και Ατρόμητο. Η έδρα έχει ένα προβάδισμα, ο ΠΑΣ έχει δίπλα του τον κόσμο που είναι ο 12ος παίκτης. Ο Ηρακλής θεωρώ ότι έχει καλό υλικό, οι ξένοι δεν έχουν βοηθήσει όσο πρέπει. Βασίζεται περισσότερο σε ατομικές ενέργειες παρά στην ομαδικότητα, ενώ εκτός έδρας παρουσιάζει ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα εντός έδρας».
Αναφερόμενος στον τωρινό Ηρακλή και σε αυτόν την εποχή που αγωνίζονταν είπε: «Δεν υπάρχει σύγκριση, παλιότερα όταν ήμουν με τον κ. Θεοδωρίδη είχαμε ένα μεγάλο δέσιμο ως παίκτες και στα τέσσερα χρόνια που ήμουν ο Ηρακλής είχε βγει δύο χρονιές στην Ευρώπη, ενώ ήμασταν αήττητοι 2,5 χρόνια εντός. Δεν έγινε ίσως καλές επιλογές, παρότι η ομάδα δουλεύει σωστά στις υποδομές. Δεν υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές να σηκώσουν στην… πλάτη την ομάδα ώστε να βοηθήσουν και τα νέα παιδιά. Πρέπει τα νεαρά παιδιά να τα εμπιστευτείς σιγά σιγά, δεν μπορούν να μπουν όλα στην πρώτη ομάδα. Αυτός που αξίζει να παίζει όπως για παράδειγμα ο Βέλλιος. Ο Ηρακλής πρέπει να ενισχυθεί τον Γενάρη, να γίνουν προσεκτικές κινήσεις όμως και να μην υπάρξει μαζική αλλαγή ποδοσφαιριστών. Αυτό είναι λάθος και ξεκινάει από την εκάστοτε διοίκηση και τον προπονητή».
Μιλώντας για τον ΠΑΣ είπε: «Τα Γιάννινα περνάει μία αγωνιστικά κάμψη αλλά πιστεύω ότι θα την ξεπεράσουν αφού έχουν ποιοτικούς παίκτες» και συμπλήρωσε: «Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος, έχω τις δύο ομάδες στην καρδιά μου γιατί τις βοήθησα και με βοήθησαν».

Παλικάρια στη Λιβαδειά

Παλικάρια  στη Λιβαδειά

«Απόλυτος κυρίαρχος».
Με αέρα πρωταγωνιστή και πνεύμα νικητή θα παραταχθεί ο Άρης στη Λιβαδειά.
Για τους ποδοσφαιριστές του Κούπερ η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι ένας στόχος αδιαπραγμάτευτος. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα , η ομάδα , δεν έχει άλλα περιθώρια ούτε για απώλειες βαθμών ούτε για στραβοπατήματα. Είτε με ρεσιτάλ εμφάνισης, είτε με δυσκολία, είτε απλά με έξυπνη τακτική , ή φουλ επίθεση , αυτό που έχει σημασία , στη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ο Άρης να πάρει το πρώτο διπλό του πρωταθλήματος και να «πατήσει και πάλι γκάζι» για την κορυφή.
Προσοχή όμως γιατί η αποστολή δεν είναι και τόσο εύκολη. Ο Λεβαδειακός είναι ένας αντίπαλος που δεν αστειεύεται και θέλει τους βαθμούς όσο ο αντίπαλός του μόνο που έχει εντελώς διαφορετικές επιδιώξεις.

Το αφεντικό του αγώνα

Σε όλες του τις ομιλίες, στις υποδείξεις αλλά και στις παραινέσεις του-κατά τη διάρκεια της εβδομάδας- ο Αργεντίνος τεχνικός δεν έπαψε ούτε στιγμή να δίνει έμφαση στις ιδιαιτερότητες του αγώνα και να επισημαίνει την δυναμική του αντιπάλου. Γι΄ αυτό, όπως ξεκαθάρισε, επιβάλλεται οι «κιτρινόμαυροι» να μπουν στο γήπεδο με σαφείς και ξεκάθαρους προσανατολισμούς και κυρίως με «πολύ άγριες διαθέσεις» από το πρώτο λεπτό και από τις πρώτες κιόλας επιθέσεις.
Με όπλα την αγωνιστικότητα και το συνεχές τρέξιμο , ο Άρης θέλει και πρέπει να αιφνιδιάσει από την αρχή. Αν δείξει στον αντίπαλο ότι αυτός είναι το αφεντικό δεν πρόκειται να έχουν κανένα πρόβλημα. Ένα γρήγορο γκολ πιθανότατα θα λύσει το πρόβλημα και θα απλοποιήσει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Θέλει ποδοσφαιριστές μαχητές και καλό κέντρο

Είναι αυτονόητο ότι στη σημερινή αγωνιστική κόντρα ο Κούπερ δεν επιδιώκει ούτε το θέαμα, ούτε το καλό ποδόσφαιρο, ούτε την υπεροχή και την έντονη επιθετικότητα. Θέλει όμως όσο τίποτα άλλο την ουσία και γι΄ αυτό έχει καταλήξει σε ένα σχήμα σκληρό, πειθαρχημένο, μαχητικό.
Μεγάλη βάση θα δοθεί στο χώρο του κέντρου κι΄ από κει και πέρα το βάρος θα πέσει στην επίθεση όπου ο Άρης θέλει επειγόντως να σκοράρει όσο περισσότερες φορές γίνεται.
Η πεντάδα της άμυνας είναι γνωστή από την αρχή της προετοιμασίας. Ο Σηφάκης θα ξεκινήσει μαζί με τους Νέτο (δεξιά), Βανγκέλι (αριστερά), Γκιάρο και Κουλουχέρη (κεντρικό δίδυμο).
Στη μεσαία γραμμή, η απόδοση της οποίας θα παίξει καταλυτικό ρόλο, θα αγωνιστούν οι Ναφτί, Φερνάντεζ, Κάλβο και Ρόβας (με αουτσάϊντερ το Χαβίτο) και στην επίθεση το επικρατέστερο δίδυμο είναι οι Κόκε, Κάμπορα (ή Λαμπριάκος). Πηγη Μετροσπορ

Σερί θέλει να δημιουργήσει ο Λεβαδειακός


Ανανέωσε ο Καρακώστας Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Αρη. Ο Κίκε Ερνάντεθ και οι παίκτες του, μετά την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στην Κομοτηνή, θέλουν την δεύτερη συνεχόμενη, προκειμένου να καταφέρουν να ανέβουν στην βαθμολογία.

Ο Καρακώστας δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για ένα ακόμα παιχνίδι, όπως και ο Μπλάζιτς, ο οποίος λογικά θα αποτελέσει παρελθόν τον Γενάρη, εκτός κι αν ο Λεβαδειακός θελήσει να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι, οπότε και ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος. Πάντως για τον Μαυροβούνιο δεδομένο είναι το ενδιαφέρον του Πανιωνίου.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κόλτζος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό του όλη την εβδομάδα και ακόμα δεν είναι έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή, είναι οι: Στρατηλάτης, Πασχαλάκης, Μουλόπουλος, Μαρτορέλ, Μασάδο, Μαχαίρας, Σερτζίνιο, Μπούσι, Βασιλείου, Balvorin, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Αγκάλι, Ναπολεόνι, Ταραλίδης, Κόλτσης, Μπάρκογλου, Χαλούλος.

Το πρωί της Παρασκευής, αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη από τους Ναπολεόνι, Μαρτορέλ, Λεμονή και Μαχαίρα και συνοδευόμενη από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της ομάδας Σωτήρη Κλειδαρά, επισκέφθηκε το 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Λιβαδειάς, το Τεχνικό Λύκειο και το Λύκειο Αράχωβας και μοίρασε στους μαθητές αυτόγραφα και εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Γιάννου και Ρομπέρ τα βραβεία


Ο Απόστολος Γιάννου Ο Απόστολος Γιάννου που σκόραρε το νικητήριο γκολ της Καβάλας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και ο Ρομπέρ του Πανθρακικού για το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε στο ματς με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, πήραν για την 11η αγωνιστική τα βραβεία για τον MVP και το καλύτερο τέρμα.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής:

MVP

1. Απόστολος Γιάννου (Καβάλα) 91,5%

2. Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (ΠΑΟΚ) 6,5%

3. Γιώργος Ντάσιος (ΠΑΣ Γιάννινα) 2%

Καλύτερο γκολ

1. Μπερτράν Ρομπέρ (Πανθρακικός) 46,4%

2. Χρήστος Τζάνης (ΠΑΣ Γιάννινα) 39,3%

3. Λορένσο Ριέρα (Πανιώνιος) 14,3%

Το σκέφτεται για Καρντόσο ο Βλάχος


Ο Βαγγέλης Βλάχος στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης Ο Βαγγέλης Βλάχος θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο το πρωί και στην συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή. Σε αυτή θα είναι και ο Οράσιο Καρντόσο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, χωρίς ωστόσο να είναι και σίγουρο ότι θα είναι και στην ενδεκάδα.

Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν θέλει να ρισκάρει πιθανό υποτροπή στον τραυματισμό του, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό και ίσως προτιμήσει να τον αφήσει στον πάγκο. Αντίθετα, δύσκολα θα είναι στην αποστολή ο Λιονέλ Ρίος.

Ψηφίστε τους κορυφαίους


Γκουαρντιόλα και Τουρέ με το τρόπαιο Όπως κάνει κάθε χρονιά έτσι και φέτος η UEFA , διενεργεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ψηφοφορία για την καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς, αλλά και τον καλύτερο προπονητή. Η διαδικασία για την ανάδειξη των κορυφαίων θα διαρκέσει έως τις 8 Ιανουαρίου του 2010. Η Μπαρτσελόνα έχει 11 υποψηφίους σε 12 κατηγορίες.

Οι υποψήφιοι που ανακοίνωσε για κάθε θέση είναι:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Φαν Ντερ Σαρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Βαλντές (Μπαρτσελόνα), Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Νόιερ (Σάλκε), Ζούλιο Σέζαρ (Ίντερ).

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ: Ντάνι Aλβες (Μπαρτσελόνα), Μαϊκόν, Ζανέτι (Ίντερ), Σρνα (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Λαμ (Μπάγερν Μονάχου).

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ: Εβρά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ασλεϊ Κόουλ (Τσέλσι), Αμπιντάλ (Μπαρτσελόνα), Σισόκο (Πόρτο/Λιόν), Σέφερ (Βόλφσμπουργκ).

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Τέρι (Τσέλσι), Βίντιτς, Φέρντιναντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Πουγιόλ, Πικέ (Μπαρτσελόνα), Κιελίνι (Γιουβέντους), Τσιγκρίνσκι (Σαχτάρ/Μπαρτσελόνα), Βερμάελεν (’γιαξ/’ρσεναλ), Μερτεζάκερ (Βέρντερ Βρέμης), Μπρούνο ’λβες (Πόρτο).

ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ: Τσάβι, Τουρέ (Μπαρτσελόνα), Τσάμπι Αλόνσο (Λίβερπουλ/Ρεάλ Μαδρίτης), Σέμακ (Ρούμπιν Καζάν), Λάμπαρντ (Τσέλσι).

ΔΕΞΙ ΧΑΦ: Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ/Ρεάλ Μαδρίτης), Στάνκοβιτς (Ίντερ), Κράσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νάβας (Σεβίλλη), Χάμσικ (Νάπολι).

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ: Γκιγκς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Αρσάβιν (’ρσεναλ), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Οζίλ (Βέρντερ Βρέμης).

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΧΑΦ: Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Κακά (Μίλαν/Ρεάλ Μαδρίτης), Γκορκίφ (Μπορντό), Μισίμοβιτς (Βόλφσμπουργκ), Ντιέγκο (Βέρντερ Βρέμης/Γιουβέντους).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ετό (Μπαρτσελόνα/Ίντερ), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Ιμπραΐμοβιτς (Ίντερ/Μπαρτσελόνα), Γκραφίτε, Τζέκο (Βόλφσμπουργκ), Τόρες (Λίβερπουλ), Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φορλάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Βίγια (Βαλένθια), Μπεργκ (Γκρόνινγκεν/Αμβούργο).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γκουαρντιόλα (Μπαρτσελόνα), Λουτσέσκου (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Φέργκιουσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπλαν (Μπορντό), Χρούμπες (Ελπίδες Γερμανίας).

Πεντάρα της Γάνδης στη Μαλίν


Οι παίκτες της Γάνδης πανηγυρίζουν ένα από τα δύο γκολ του Κουλιμπαλί Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Jupiler League, η Γάνδη πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Μαλίν. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, μόλις στο 5' ανέτρεψε τα δεδομένα και με πρωταγωνιστή τον Κουλιμπαλί που πέτυχε δύο γκολ επικράτησε με 5-2!

Με τη νίκη της αυτή η Γάνδη αναρριχήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο απέχει 8 βαθμούς από την πρωτοπόρο Αντερλεχτ. Από την άλλη η Μαλίν γνώρισε την 6η συνεχόμενη ήττα της...

Σταντάρ Λιέγης-Γκέρμιναλ 5/12
Κορτράικ-Ζούλτε Βάρεγκεμ 5/12
Σαρλερουά-Σεντ Τρουϊντέν 5/12
Γκενκ-Βέστερλο 5/12
Ροζελαρ-Μουσκρόν 5/12
Λόκερεν-Μπριζ 6/12
Σερκλ Μπριζ-Αντερλεχτ 6/12

Ήττα της Αλκμααρ


Φάση από τον αγώνα Αλκμααρ - Φίτεσε Η Αλκμααρ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος, καθώς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ηττήθηκε -αν και προηγήθηκε μόλις στο 9'- με 2-1 από τη Φίτεσε.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ, όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη στα γκολ των Νίλσον (50') και Στεφάνοβιτς (59'). Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, αφού τόσο ο Ντεμπελέ, όσο και ο Στεφάνοβιτς αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Αλκμααρ - Φίτεσε 1-2
(9' Ντεμπελέ - 50' Νίλσον, 59' Στεβάνοβιτς)

Μπρέντα - Σπάρτα Ρότερνταμ 2-2
(68' Λεονάρντο, 71' Σβάανσβαϊγκ - 24' Φάλκενμπουργκ, 74' Ποεπόμ)

Ρόντα - Ντε Χάαγκ 1-1
(35' Γιούνκερ - 57' Σολτάνι)

Φένλο - Βίλεμ 2-1
(81' Αουάσαρ, 90' πεν. Χόντα - 66' Σβίνκελς)

Κυριακή6/12
Ουτρέχτη - Αγιαξ
Φέγενορντ - Γκρόνιγκεν
Βάαλβαϊκ - Αϊντχόφεν
Χέρακλες - Χέρενφεν
Ναϊμέγκεν - Τβέντε

Επιβλητική η Πόρτο


Ο Φαλκάο σκόραρε εις βάρος της Γκιμαράες Η Πόρτο έκανε περίπατο μέσα στην έδρα της Γκιμαράες, όπου επικράτησε με 4-1! Οι "δράκοι" σημείωσαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και με τη νίκη τους αυτή έπιασαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα τη Μπενφίκα, ενώ μείωσαν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπράγκα στο -2.

Η Πόρτο προηγήθηκε στο 12' με τον Βαρέλα και στο 32' ο Φαλκάο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι στο 45' ξαναμπήκαν στο παιχνίδι χάρη στο γκολ του Αντερζίνιο, όμως το... παραμύθι τελείωσε το 66' όταν ο Αλβες έκανε το 1-3. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88' ο Ροντρίγκες.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Ναβάλ-Πάσος Φερέιρα 5/12
Ρίο Αβε-Μπελενένσες 5/12
Λεϊσόες-Μπράγκα 5/12
Μαρίτιμο-Ολανένσε 6/12
Μπενφίκα-Ακαντέμικα 6/12
Λεϊρία-Νασιονάλ 7/12
Σετούμπαλ-Σπόρτινγκ Λισ. 7/12

Νίκη για τη Μπάγερν


Με γκολ του Μπάντστουμπερ επικράτησε η Μπάγερν Η Μπάγερν ατον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 15ης ημέρας της Μπουντεσλίγκα επικράτησε με 2-1 της Γκλάντμπαχ στο Μόναχο. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν με τον Γκόμες στο 19', αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 28' με τον Μπράουβερς. Τη λύση για την ομάδα του Φαν Χάαλ έδωσε στο 75' ο Μπάντστουμπερ.

Η Μπάγερν με τη νίκη της αυτή "σκαρφάλωσε" στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει τρεις βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν. Πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο ματς με τη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το πρόγραμμα της υπόλοιπης αγωνιστικής:
Αννόβερο-Λεβερκούζεν 5/12
Αμβούργο-Χοφενχάιμ 5/12
Βόλφσμπουργκ-Φράιμπουργκ 5/12
Ντόρτμουντ-Νυρεμβέργη 5/12
Στουτγκάρδη-Μπόχουμ 5/12
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Μάιντς 5/12
Κολονία-Βέρντερ Βρέμης 6/12
Σάλκε-Χέρτα Βερολίνου 6/12

Πρόστιμο 53.000 ευρώ στον Ολυμπιακό


Ο Αλέξανδρος Τζόρβας στο γήπεδο Καραϊσκάκη Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καταβάλλει 53.000 ευρώ πρόστιμο για την συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ. Επίσης απορρίφθηκε η παρέμβαση του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω αποφάση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 12ης Αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

1 ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: Απορρίπτει την παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ελλείψει αμέσου έννομου συμφέροντος (άρθρο 68 Κ. Πολ. Δ.) σε συνδυασμό με άρθρο 46 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.

Καθορίζει συνολική πειθαρχική χρηματική ποινή πενήντα τριών χιλιάδων (53.000,00) ευρώ".

Ο νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, κ. Καρμής πάντως, διέψευσε ότι νωρίτερα είχε καταγγείλλει πως στο Καραϊσκάκης υπάρχει δωμάτιο με όπλα και απλά ανέφερε: "Δεν ήρθαμε εδώ για να λέμε τέτοια πράγματα".