Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Μπονόβας: «Ο Ηρακλής δεν έχει παίκτες που θα πάρουν την ομάδα στη… πλάτη τους»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και του ΠΑΣ Γιάννινα, Αντρέας Μπονόβας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τον επικείμενο αγώνα των δύο ομάδων λέγοντας αρχικά: «Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα. Ο Ηρακλής είχε δύο αρνητικά αποτελέσματα εντός έδρας με Εργοτέλη και Ατρόμητο. Η έδρα έχει ένα προβάδισμα, ο ΠΑΣ έχει δίπλα του τον κόσμο που είναι ο 12ος παίκτης. Ο Ηρακλής θεωρώ ότι έχει καλό υλικό, οι ξένοι δεν έχουν βοηθήσει όσο πρέπει. Βασίζεται περισσότερο σε ατομικές ενέργειες παρά στην ομαδικότητα, ενώ εκτός έδρας παρουσιάζει ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα εντός έδρας».
Αναφερόμενος στον τωρινό Ηρακλή και σε αυτόν την εποχή που αγωνίζονταν είπε: «Δεν υπάρχει σύγκριση, παλιότερα όταν ήμουν με τον κ. Θεοδωρίδη είχαμε ένα μεγάλο δέσιμο ως παίκτες και στα τέσσερα χρόνια που ήμουν ο Ηρακλής είχε βγει δύο χρονιές στην Ευρώπη, ενώ ήμασταν αήττητοι 2,5 χρόνια εντός. Δεν έγινε ίσως καλές επιλογές, παρότι η ομάδα δουλεύει σωστά στις υποδομές. Δεν υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές να σηκώσουν στην… πλάτη την ομάδα ώστε να βοηθήσουν και τα νέα παιδιά. Πρέπει τα νεαρά παιδιά να τα εμπιστευτείς σιγά σιγά, δεν μπορούν να μπουν όλα στην πρώτη ομάδα. Αυτός που αξίζει να παίζει όπως για παράδειγμα ο Βέλλιος. Ο Ηρακλής πρέπει να ενισχυθεί τον Γενάρη, να γίνουν προσεκτικές κινήσεις όμως και να μην υπάρξει μαζική αλλαγή ποδοσφαιριστών. Αυτό είναι λάθος και ξεκινάει από την εκάστοτε διοίκηση και τον προπονητή».
Μιλώντας για τον ΠΑΣ είπε: «Τα Γιάννινα περνάει μία αγωνιστικά κάμψη αλλά πιστεύω ότι θα την ξεπεράσουν αφού έχουν ποιοτικούς παίκτες» και συμπλήρωσε: «Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος, έχω τις δύο ομάδες στην καρδιά μου γιατί τις βοήθησα και με βοήθησαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: