Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Το πρωτάθλημα αρχίζει, είπατε;

Τέσσερις μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, οι μισές (8) ομάδες δεν έχουν πάρει άδεια από την ΕΕΑ, αλλά κατά τ` άλλα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε...
Το πρωτάθλημα αρχίζει, είπατε;
Να κάνουμε λοιπόν μια "σούμα" του τι έχει γίνει μέχρι τώρα:
Σήμερα Βέροια, Κέρκυρα και Λεβαδειακός προστέθηκαν στους ΟΣΦΠ, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα, που είχαν ήδη αδειοδοτηθεί, ενώ παράταση μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι έδωσε η ΕΕΑ στις υπόλοιπες 8 ομάδες.
Ποιες είναι οι υπόλοιπες οχτώ; Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Πανθρακικός, ΟΦΗ, Πλατανιάς και Πανιώνιος...
Ως γνωστό, τα μέλη της ΕΕΑ αποκλείεται να ενδώσουν και να χορηγήσουν προσωρινές άδειες, αφού τότε γνωρίζουν ότι θα βρεθούν μπροστά στο ενδεχόμενο να υπάρξουν εις βάρος τους καταγγελίες από ομάδες της Football League που έχουν έννομο συμφέρον (βλ. Κούγια!).
Αν μέχρι την παραμονή της πρεμιέρας (Παρασκευή) υπάρχουν ακόμη ΠΑΕ που δεν έχουν αδειοδοτηθεί, η ΕΕΑ θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα την ΕΠΟ, η οποία από εκεί και πέρα θα έχει την ευθύνη να επιβάλει τις προβλεπόμενες ποινές (από αφαίρεση βαθμών μέχρι υποβιβασμό). Για να δούμε...
Τι συμβαίνει με κάθε ομάδα
Στην καλύτερη θέση από τις υπόλοιπες ομάδες που δεν έλαβαν το πιστοποιητικό συμμετοχής δείχνουν να είναι Παναθηναϊκός, Άρης και Πανθρακικός, οι οποίοι είχαν πρόβλημα με την εγγυητική επιστολή. Με τις συγκεκριμένες ΠΑΕ δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αφού θα τους δοθεί παράταση και σε περίπτωση που και πάλι δεν την προσκομίσουν, θα τους επιβληθεί πρόστιμο.
Ο ΠΑΟΚ δεν προσκόμισε εγγυητική επιστολή, ενώ θα και η φορολογική του ενημερότητα είχε λήξει, γεγονός που σημαίνει πως θα πρέπει να εμφανίσει νέα.
Ο φάκελος της ΑΕΚ δεν περιείχε ούτε φορολογική, ούτε ασφαλιστική ενημερότητα (!), αν και για την «Ένωση» φαίνεται πως για την πρώτη περίπτωση βρίσκεται λύση, αφού επήλθε διακανονισμός με τη ΦΑΕ Αθηνών. Ο «Δικέφαλος» θα καταβάλει άμεσα 400.000 ευρώ και λογικά θα καταφέρει να πάρει και τη φορολογική ενημερότητα.
Για τον ΟΦΗ το πρόβλημα αφορά τόσο την εγγυητική επιστολή, την οποία δεν προσκόμισε, όσο και τη φορολογική ενημερότητα, ενώ τέλος σε δυσχερέστερη θέση δείχνει να είναι ο Πανιώνιος, αφού δεν έχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, ούτε εγγυητική επιστολή.
Διαφορετικό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πλατανιάς, αφού στην ΠΑΕ δεν έχει ολοκληρωθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Επειδή κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή, σε περίπτωση που οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας δείξουν πως τα χρήματα αυτά υπάρχουν, ο Πλατανιάς θα λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής.
Όλοι θα παίξουν!
Επειδή πάντως στην... Ελλάδα είμστε, το πρωτάθλημα είναι πιθανόν να ξεκινήσει με όλες τις ομάδες και στη συνέχεια να επιβληθούν ποινές στις ομάδες ανάλογα με τα ποσά των οφειλών. Για παράδειγμα, εάν το ποσό υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ, η ποινή που προβλέπεται κυμαίνεται από αφαίρεση 10 βαθμών μέχρι τον υποβιβασμό.

πηγή: sportdog.gr   

Ελισέου ή Σαβιόλα;

Ο Ελισέου ίσως να μην παίξει στο ματς με τον Παναθηναϊκό, καθώς επίκειται πιθανή ανταλλαγή με τον Σαβιόλα της Μπενφίκα! Οποιος εκ των δύο μείνει-βρεθεί τελικά στη Μάλαγα, θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ.
Ελισέου ή Σαβιόλα;
Ο Ελισέου λοιπόν αν και ξεπάρασε τον τραυματισμό του και θα βρίσκεται στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι με τους Πράσινους, μπορεί και να μην πάρει αγωνιστικά λεπτά. Ο λόγος είναι πως φαίνεται να οδεύει προς τη Μπενφίκα και δεν θα έπρεπε να έχει ευρωπαϊκή συμμετοχή.
Ο τεχνικός διευθυντής των Πορτογάλων, Ρουί Κόστα βρίσκεται στη Μάλαγα για να διαπραγματευτεί την τράμπα Σαβιόλα-Ελισέου. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο οι Αετοί θα πρέπει να πληρώσουν και το κατιτίς τους στους Ανδαλουσιανούς. Μακάρι λοιπόν για το Τριφύλλι να γίνει η ανταλλαγή και να μην βρει μπροστά του τον εξαιρετικό και ταχύτατο Πορτογάλο. Οπως και να χει βέβαια, στη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αντιμετωπίσει είτε τον Αργεντινό επιθετικό είτε τον αριστερό μεσοεπιθετικό που μπορεί να παίξει και ως φουλ μπακ.
Πηγή: gazzetta.gr

«Κλείδωσε» η μείωση κατά 12% στα ειδικά μισθολόγια!

Η περικοπή των ειδικών μισθολογίων κατά 12% που «πάγωσε» από την κυβέρνηση προεκλογικά και που επρόκειτο να ισχύσει από τον Ιούλιο, επανέρχεται και πάλι από το οικονομικό επιτελείο, για να συμπληρωθεί το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ που απαιτεί η Τρόικα.
«Κλείδωσε» η μείωση κατά 12% στα ειδικά μισθολόγια
Σύμφωνα με «Το Βήμα», η απόφαση του οικονομικού επιτελείου είναι οριστική, παρά τις σοβαρές επιφυλάξεις που προβάλλουν οι εμπλεκόμενοι υπουργοί, προειδοποιώντας για σοβαρές πολιτικές αναταράξεις που θα δοκιμάσουν την κυβερνητική συνοχή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη αποφασιστεί από το υπουργείο Οικονομικών να υπάρξει μια μέση μείωση της τάξης του 12,4% σε όλα τα ειδικά μισθολόγια (προσωπικό Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, ιατροί ΕΣΥ, δικαστικοί λειτουργοί, διπλωμάτες, καθηγητές ΑΕΙ καιΤΕΙ, αρχιερείς κ.λ.π. ) μειώνοντας κι άλλο τις αποδοχές περίπου 200.000 δημοσίων υπαλλήλων.


Παρά τις εισηγήσεις των υπουργών Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη να εξαιρεθούν από την ρύθμιση αυτή οι «μάχιμοι» στρατιωτικοί, αστυνομικοί και πυροσβέστες για να μην υποστούν μείωση αποδοχών όσοι δεν υπηρετούν σε γραφεία, η απόφαση της κυβέρνησης μέχρι σήμερα, είναι ότι η μείωση θα είναι οριζόντια για να υπάρξει μια σημαντική εξοικονόμηση στα σχετικά κονδύλια των δύο υπουργείων.


Από το βράδυ της Δευτέρας όμως που ελήφθη η σχετική απόφαση, ασκούνται έντονες πιέσεις από υπουργούς και βουλευτές στο πρωθυπουργικό γραφείο για να είναι μικρότερη η μείωση στα ειδικά μισθολόγια. Μάλιστα οι συναρμόδιοι υπουργοί κ.κ. Π. Παναγιωτόπουλος και Ν. Δένδιας επισημαίνουν ότι η διατήρηση των ειδικών μισθολογίων στα σημερινά επίπεδα αποτελεί προεκλογική δέσμευση της Ν.Δ. αλλά και βασική δέσμευση στην προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.


Βουλευτές εξάλλου που έχουν πληροφορηθεί την εξέλιξη αυτή σημειώνουν πως μια τέτοια μείωση «δύσκολα θα υπερψηφιστεί από την Βουλή». Γι αυτό και κυβερνητικοί παράγοντες εκτιμούν ότι τελικώς το ποσοστό της μέσης μείωσης μάλλον θα είναι μικρότερο, αν και αυτό θα πρέπει προηγουμένως να συμφωνηθεί από τους κυβερνητικούς εταίρους αλλά και από την Τρόικα.

πηγή: moneypost.gr

«Μοναδική επιλογή για μένα η Εβερτον»

Στις πρώτες του επίσημες δηλώσεις ως παίκτης της Εβερτον, ο Κέβιν Μιραλάς αποκάλυψε πως παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτηση του, ο ίδιος προτίμησε τα «ζαχαρωτά».
«Μοναδική επιλογή για μένα η Εβερτον»
«Οι συζητήσεις με την Αρσεναλ ήταν σε προχωρημένο στάδιο. Ομως ήταν ξεκάθαρο πως η τελική επιλογή ήταν πάνω μου. Από την αρχή με εντυπωσίασε πόσο πολύ με ήθελε ο τεχνικός της Εβερτον. Με εμπιστεύτηκε πολύ. Πείστηκα πως για μένα σε αυτή την φάση της καριέρας μου ήταν σπουδαιότερο να έχω μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέσα στο γήπεδο».
Οσο για τις πρώτες του εντυπώσεις από το «Γκούντισον Παρκ», τόνισε: «Ήμουν πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Ομως τώρα είμαι ακόμα πιο χαρούμενος μετά τα όσα είδα στον αγώνα με την Γιουνάιτεντ.
Είδα τους οπαδούς μας και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Νικήσαμε την Γιουνάιτεντ και είδα πως έπαιξε η ομάδα. Είμαι ακόμα πιο ευτυχισμένος για την επιλογή μου. Ηταν απίστευτο πως στήριξαν οι οπαδοί την ομάδα. Ακόμα και σε λάθος πάσες, χειροκροτούσαν και ενθάρρυναν τους παίκτες αντί να τους αποδοκιμάζουν.
Ηταν φανταστικό και πιστεύω πως οι οπαδοί έπαιξαν αποφασιστικό ρόλο στο να φτάσει η ομάδα στη νίκη χθες. Αυτό που επίσης με εντυπωσίασε είναι πως ολοι οι παίκτες τα έδωσαν όλα και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις».

Oύτε Ανατολάκης, ούτε Μητρόπουλος!!

Ενώ από το πρωί υπάρχουν φήμες σε ιστοσελίδες ότι ο Γιώργος Ανατολάκης φέρεται να είναι ο επικρατέστερος του υπουργείου για την θέση στην Πρόεδρου του ΟΑΚΑ το soccerplus αποκαλύπτει ότι δεν υπάρχει θέμα.
Oύτε Ανατολάκης, ούτε Μητρόπουλος!
Παράλληλα όπως συμφωνά με πληροφορίες δεν τίθεται θέμα ούτε με τον άλλο πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Τάσο Μητρόπουλο.

πηγή: sportdog.gr   

Τακτικό λάθος η εμμονή για απόκτηση αντι-Μιραλάς!!

Σαφώς, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο για ένα προπονητή να χάνει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ομάδας. Αποχωρήσεις «τύπου Μιραλάς» είναι, ωστόσο, συνήθεις στο σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πόσο μάλλον στο απαξιωμένο ελληνικό πρωτάθλημα, που οποιοσδήποτε παίκτης με ταλέντο προσδοκά να δραπετεύσει σε πρώτη ευκαιρία.
Τακτικό λάθος η εμμονή για απόκτηση αντι-Μιραλάς
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε, λοιπόν, με αρκετά έξτρα εκατομμύρια στην τσέπη και ένα έξτρα πονοκέφαλο για τον Ζαρντίμ.
4-3-3 και παιχνίδι από τα πλάγια
Τόσο οι προπονήσεις όσο και τα φιλικά του Ολυμπιακού επιβεβαιώνουν ότι ο Ζαρντίμ επιδιώκει να αναπτυχθεί από τις πτέρυγες. Βασίζει, επομένως, την προώθηση του παιχνιδιού στα ακραία μπακ / εξτρέμ. Στόχος είναι η υπερφόρτωση των άκρων και η δημιουργία αριθμητικής υπεροπλίας στις πλάγιες γραμμές έξω από την περιοχή του αντιπάλου.
Δε χωρά, λοιπόν, αμφισβήτηση ότι η αποχώρηση του ταχυδυναμικού Βέλγου μειώνει την ποιότητα σε μία θέση που ο προπονητής θεωρεί νευραλγική. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι παραλύει η ανάπτυξη των Πειραιωτών εξ΄ αιτίας της προσοδοφόρας αποχώρησης. Αφού, λοιπόν, το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο είναι απορίας άξιο γιατί η επίλυσή του έχει καταστεί εμμονή για τον Μαρινάκη και τους φιλάθλους. Είναι κουτό να αντιμετωπίζεις τον πονοκέφαλο σα να είναι καρκίνος.
Ανώριμη προσέγγιση
Στον Πειραιά προσπαθούν να χορτάσουν την οπαδική πείνα των φιλάθλων, επιχειρώντας να «κλέψουν την υπογραφή» ενός «ονόματος» που θα κάνει την εξέδρα να ξεχάσει γρήγορα τον Κέβιν. Το θέμα δεν είναι, όμως, να ικανοποιηθεί ο πληγωμένος εγωισμός των οπαδών αλλά να ενισχυθεί ουσιαστικά η ομάδα.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Μαρινάκης επιβάλλεται να αντιληφθεί ότι είναι άσκοπο το κυνήγι φανταχτερών αντι-ονομάτων διότι:
Το βασικό πρόβλημα της ομάδας δεν είναι η ανάπτυξη, αλλά η αναχαίτιση ισχυρών αντιπάλων και ο έλεγχος του ρυθμού στον άξονα. Το φιλικό απέναντι στη Νάπολι κατέδειξε εμφατικά την απουσία ενός «σημείου αναφοράς» στο κέντρο. Είναι, επομένως, προτιμότερο να δώσει έμφαση στην απόκτηση ενός έμπειρου ανασταλτικού πολυεργαλείου που θα προσφέρει σιγουριά και θα συμβάλλει στην ισορροπημένη λειτουργία της ομάδας.
Η ανάπτυξη από την αριστερή πτέρυγα δεν είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του εξτρέμ, αλλά απαιτεί τη συμβολή του μπακ. Δηλαδή του Χολέμπας ο οποίος εμφανίζεται ανεπαρκής και αδυνατεί να εκπληρώσει με αποτελεσματικότητα τις οδηγίες του Ζαρντίμ. Ως εκ τούτου, δευτερεύουσα προτεραιότητα θα πρέπει να αποτελέσει η απόκτηση ενός αξιόπιστου αριστερού μπακ.
Υπάρχει πληθώρα εξτρέμ που έχουν αυξημένο κίνητρο και είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Δεν είναι τυχαίο ότι στο φιλικό απέναντι στη Νάπολι ο Ολυμπιακός δημιούργησε επικίνδυνες φάσεις, ανεξαρτήτως τελικής προσπάθειας.
Τα remake δεν έχουν ποτέ την επιτυχία των original. Αν αποκτηθεί εξτρέμ πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις που επιζητά ο Ζαρντίμ, ακόμα κι αν διαθέτει διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά από αυτά του Βέλγου. Είναι πιο σοφό να ικανοποιηθεί το αίτημα του προπονητή, παρά των φιλάθλων / φυλλάδων.
Συμπέρασμα
Δεν αμφισβητούμε ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ένα εξτρέμ που «θα κάνει τη διαφορά». Απορούμε, όμως, διότι δε δίνεται έμφαση σε δύο θέσεις που δεν υπάρχουν αξιόπιστα back ups, με ποδοσφαιρικό potential και ορατή μεταπωλητική αξία. Το βέλτιστο, φυσικά, θα είναι να αποκτηθεί και εξτρέμ («νέο Μιραλάς» και όχι «αντι-Μιραλάς») και κόφτης και αριστερό μπακ. Ο Μαρινάκης δεν έχει δείξει, όμως, έτοιμος να στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια του θρύλου για διάκριση στο Champions League. Η Ελλάδα είναι, προφανώς, εύκολη υπόθεση αλλά αυτό δε θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν στο λιμάνι: η αξία του νικημένου δίνει δόξα στον νικητή.
Πηγή: overlap.gr

Δεν ανησυχούν για την άδεια!!

Καμία ανησυχία στον Παναθηναϊκό αναφορικά με το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που δεν πήραν σήμερα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Δεν ανησυχούν για την άδεια
Οι «πράσινοι» μαζί με τους Άρη και Πανθρακικό είχαν μια ασήμαντη έλλειψη στον φάκελό τους και συγκεκριμένα δεν είχαν εγγυητική επιστολή.
Η επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ θα γίνει την Παρασκευή, αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα ακόμα και αν η Επιτροπή δεν του δώσει το πιστοποιητικό περιμένοντας πρώτα την εγγυητική.
Πηγή: leoforos.gr

Δυο περιπτώσεις για... φορ!!

Την στιγμή που στην ΠΑΕ Άρης περιμένουν σήμερα την απάντηση του Κρίστιαν Βάντοζ για να κλείσει η θέση του αμυντικού χαφ, συνεχίζεται η αναζήτηση για τον παίκτη που θα καλύψει την θέση του φορ.
Δυο περιπτώσεις για... φορ!
Στα χέρια των ιθυνόντων της ΠΑΕ βρίσκονται δυο νέες προτάσεις παικτών που μπορούν να καλύψουν την θέση του φορ και εφόσον προκύψουν οι προυποθέσεις (οικονομικό) θα τεθούν στην κρίση του Μάκη Κατσαβάκη. Σε κάθε περίπτωση πιέζει ο χρόνος και ο ΑΡΗΣ χρειάζεται πάση θυσία ενίσχυση στην θέση του σέντερ φορ επομένως ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει γρήγορα, αλλά και πολύ προσεκτικά.
Πηγή: allaboutaris.com

Με 19 παίκτες και χωρίς Φερνάντες η Μάλαγα...!!

Μία έκπληξη περιελάμβανε η ανακοίνωση της 19μελούς αποστολής της Μάλαγα για το ματς με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μανουέλ Πελεγρίνι άφησε εκτός αποστολής τον βασικό φορ, Σέμπα Φερνάντες, ο οποίος είχε ξεκινήσει βασικός με τη Θέλτα... "Μέσα" πάντως και ο Μαρέσκα.
Με 19 παίκτες και χωρίς Φερνάντες η Μάλαγα...
Αναλυτικά η αποστολη: Καμενί, Γκάμεθ, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Καμάτσο, Χοακίν, Τουλαλάν, Καμπαγέρο, Μονρεάλ, Μαρέσκα, Ντούντα, Ελισέου, Μπουονανότε, Σέρτζιο Σάντσες, Ίσκο, Χουάνμι, Πορτίγιο, Ρέθιο και Φαμπρίσε.

Ανακοίνωσε Μπούτνερ η Γιουνάιτεντ!!

Την ολοκλήρωση της απόκτησης του Αλέξαντερ Μπίτνερ ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο νεαρός μπακ, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας που του πρόσφεραν οι «κόκκινοι διάβολοι» και όπως τόνισε και ο ίδιος: «το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό όνειρο, έγινε πραγματικότητα».
Ανακοίνωσε Μπούτνερ η Γιουνάιτεντ
Ο Ολλανδός άσος, αφήνει την Ολλανδία και τη Φίτεσε έπειτα από τέσσερα χρόνια, για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ», αποτελώντας ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Πατρίς Εβρά στο αριστερό άκρο της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Με τη φανέλα του ολλανδικού συλλόγου συμπλήρωσε 119 συμμετοχές.
Το βράδυ της Κυριακής έγινε γνωστή η συμφωνία των «κόκκινων διαβόλων» με τη Φίτεσε, τη Δευτέρα ο παίκτης πέρασε τα ιατρικά τεστ και πλέον, με την υπογραφή του πενταετούς συμβολαίου, ολοκλήρωσε και το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στο Μάντσεστερ.
«Είναι, αναμφίβολα, μια από τις καλύτερες και πιο χαρούμενες μέρες της ζωής μου. Θαύμαζα και παρακολουθούσα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από μικρός και ανυπομονώ να παίξω για τον σύλλογο και να τον βοηθήσω να επιστρέψει στις επιτυχίες» είπε ο Μπίτνερ.
Πηγή: sport-fm.gr

Και γήπεδο θα πάνε και μεταγραφές θα δούνε!!

Επιτέλους, καλά νέα για τους οπαδούς της ΑΕΚ! Η Ένωση θα τυπώσει κανονικά εισιτήρια για ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ όλα δείχνουν ότι θα πάρει ενημερότητα και θα κάνει μεταγραφές.
Και γήπεδο θα πάνε και μεταγραφές θα δούνε!
Μετά από πολύ καιρό ο οπαδός της ΑΕΚ μπορεί να σκάσει χαμόγελο.
Η ΠΑΕ κατάφερε να τακτοποιήσει την οφειλή της προς την Εφορία (ύψους 1,5 εκ. ευρώ) καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι θα τυπωθούν κανονικά εισιτήρια για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρας Τρίπολης.
Ο κόσμος, δηλαδή, θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα και ακόμα ένας διασυρμός για την ΑΕΚ αποφεύχθηκε.
Βεβαίως, για να επιτευχθεί αυτό -πέρα από τους χειρισμούς της διοίκησης- έβαλαν το χεράκι τους και οι οπαδοί με το πρωινό "ντου" στη ΦΑΕ.

Τα καλά νέα, όμως, δεν σταματούν εδώ για την Ένωση. Η κιτρινόμαυρη διοίκηση βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση φορολογικής ενημερότητας. Ένα έγγραφο που θα της επιτρέψει να λάβει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ ο σύλλογος θα είναι σε θέση να ανακοινώσει κανονικά και μεταγραφές.
Μεγάλες στιγμές...

πηγή: sportdog.gr   

Υπέγραψε με Πανιώνιο ο Καμπάνταης!!

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λεωνίδας Καμπάνταης ο οποίος υπέγραψε με τους Νεοσμυρνιώτες για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ύστερα από πέντε χρόνια, ο Λεωνίδας Καμπάνταης θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Πανιωνίου καθώς από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ, ήρθε σε επικοινωνία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια.


πηγή: onsports.gr

Πριμ 100.000 ευρώ από την «Πράσινη» για πρόκριση στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!!

Ο Παναθηναϊκός δίνει το βράδυ της Τετάρτης την πρώτη μάχη με τη Μάλαγα για πρόκριση στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών, «Η Πράσινη», προσφέρει πριμ 100.000 ευρώ στους παίκτες του τριφυλλιού, σε περίπτωση επίτευξης του μεγάλου στόχου.
Η κίνηση αυτή αποτελεί ένα επιπλέον ισχυρότατο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας των πρασίνων. Παράλληλα, έρχεται να καταδείξει τη στήριξη της εφημερίδας «Η Πράσινη», ιδιοκτησίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε μια εποχή πραγματικά δύσκολη για όλη την Ελλάδα και την ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου, που βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια πρόκληση, αυτή της συνέχισης της παρουσίασης της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρόκριση του τριφυλλιού στους Ομίλους της διοργάνωσης αποτελεί στόχο όλων των Παναθηναϊκών και με την ενέργειά της αυτή, η εφημερίδα «Η Πράσινη», αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι στηρίζει με πράξεις όλα τα τμήματα του συλλόγου.



πηγή: onsports.gr

Το καρπούζι έχει ιδιότητες... Viagra;

Αν θέλετε να αισθανθείτε πιο σέξι από ποτέ, η απάντηση βρίσκεται στο... καρπούζι! Σε αυτό κατέληξαν ερευνητές στο Τέξας, μετά από μια σειρά μελετών σχετικά με τη σεξουαλική διάθεση και την επιθυμία για σεξ.

Το καρπούζι περιέχει κιτρουλίνη, η οποία -όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες- ενισχύει την παροχή αίματος στο... επίμαχο σημείο, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που λειτουργεί και το διάσημο πλέον φάρμακο Viagra. 
 
Η κιτρουλίνη, όταν αναμιγνύεται με τα ένζυμα του σώματος, μετατρέπεται σε ένα αμινοξύ που ονομάζεται αργινίνη. Ο Αμερικανός ερευνητής από το Πανεπιστήμιο του Τέξας δρ Bhimu Patil δηλώνει σχετικά: «Η αργινίνη ενισχύει το νιτρικό οξείδιο, το οποίο χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία, έχοντας ακριβώς την ίδια επίδραση με το Viagra, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τη στυτική διαταραχή και ίσως εμποδίζοντάς την».
Πριν, όμως, σκεφτείτε να πετάξετε στα σκουπίδια το Viagra, καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο ακόμα. Ο λόγος; Οι ερευνητές υποστηρίζουν πρέπει να φάτε τουλάχιστον έξι φλιτζάνια καρπούζι -κυρίως τη φλούδα(!)- για να έχετε τις ίδιες... ενέργειες με το Viagra! Όσο για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες; Κράμπες στο στομάχι και πολλά... ταξίδια στην τουαλέτα καταγράφονται -μεταξύ άλλων- μετά την υπερκατανάλωση καρπουζιού, το οποίο -ως γνωστόν- περιέχει πολύ νερό και είναι απολύτως διουρητικό.
 
πηγή: newsbomb.gr

Μόλις τρεις συμμετοχή, οκτώ περιμένουν!

Απίστευτο και όμως για μία ακόμα φορά… ελληνικό! Άλλη μία παγκόσμια πρωτοτυπία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς τέσσερις μόλις ημέρες πριν την πρώτη σέντρα της Super League (25/8), οι μισές ομάδες που πρόκειται (;) να πάρουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα δεν έχουν εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού!
Στη σημερινή (21/08) συνεδρίασή της, η Επιτροπή έδωσε άδεια μόνο σε 3 ΠΑΕ που παρουσίασαν πλήρη φάκελο και συγκεκριμένα τη Βέροια, τον Λεβαδειακό και την Κέρκυρα, με αποτέλεσμα οι… νόμιμες ομάδες μαζί με Ολυμπιακό, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη που έχουν πάρει ήδη πιστοποιητικό να φθάνουν μετά... βίας τις οκτώ...
Αντίθετα Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Πανθρακικός και Πλατανιάς πήραν παράταση-προθεσμία μέχρι την Παρασκευή (24/8) στις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να καταθέσουν στην Επιτροπή τα δικαιολογητικά που απουσιάζουν από τους φακέλους τους και να πάρουν το «πράσινο φως».
Το γεγονός βέβαια ότι βάσει κανονισμού, οι ομάδες θα έπρεπε να έχουν πάρει άδεια από την Ε.Ε.Α. το αργότερο δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας σεζόν, φαίνεται πως δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία…
Σε καλύτερη… μοίρα από τις ομάδες που δεν έλαβαν πιστοποιητικό συμμετοχής, δείχνουν να είναι Παναθηναϊκός, Άρης και Πανθρακικός, οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα με την εγγυητική επιστολή, κάτι που σημαίνει πως δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα, καθώς σε περίπτωση που δεν την προσκομίσουν και μετά την παράταση, θα τους επιβληθεί μόνο πρόστιμο (σε επόμενο έλεγχο ενδέχεται ωστόσο να διπλασιαστεί και τελικά να καταλήξει σε υποβιβασμό)...
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ δεν προσκόμισε εγγυητική επιστολή, ενώ και η φορολογική του ενημερότητα είχε λήξει, γεγονός που σημαίνει πως θα πρέπει να παρουσιάσει νέα.
Ο φάκελος της ΑΕΚ δεν περιείχε ούτε φορολογική, ούτε ασφαλιστική ενημερότητα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η «Ένωση» - μετά τον διακανονισμό με τη ΦΑΕ Αθηνών - θα καταβάλλει άμεσα 400.000 ευρώ και λογικά θα καταφέρει να πάρει την πρώτη.
Για τον ΟΦΗ το πρόβλημα έχει να κάνει τόσο με την εγγυητική επιστολή, την οποία δεν προσκόμισε, όσο και με τη φορολογική ενημερότητα, ενώ σε δυσχερέστερη θέση δείχνει να βρίσκεται ο Πανιώνιος, καθώς δεν έχει, όχι μόνο ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, αλλά ούτε εγγυητική επιστολή.
Τελείως διαφορετικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Πλατανιάς καθώς στην κρητική ΠΑΕ δεν έχει ολοκληρωθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με αποτέλεσμα - από τη στιγμή που κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή - οι διοικούντες των νεοφώτιστων να μπορέσουν να λάβουν πιστοποιητικό εφόσον αποδείξουν πως τα χρήματα αυτά υπάρχουν.
Σε όλους αυτούς τους... παραβάτες, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε παράταση μέχρι την Παρασκευή στις 12:00 προκειμένου να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα τους παραπέμψει στις Πειθαρχικές Επιτροπές του ποδοσφαίρου.
Το πιθανότερο πάντως είναι το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά με όλες τις ομάδες και στη συνέχεια να επιβληθούν ποινές στις ΠΑΕ ανάλογα με τα οφειλόμενα ποσά τους. Εάν αυτό υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ, η ποινή που προβλέπεται κυμαίνεται από αφαίρεση 10 βαθμών μέχρι υποβιβασμό…


πηγή: onsports.gr

Νυστέρι σε Ηρακλή!!

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει την Πέμπτη ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Ανδρέας Ηρακλής μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη.
Από τους άτυχους της προετοιμασίας του Άρη είναι ο Ανδρέας Ηρακλής ο οποίος στην αναμέτρηση της Ρόμα με την ομάδα του, υπέστη ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετούς μήνες.
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής την Πέμπτη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.


πηγή: onsports.gr

Ντε Ρόσι: «Για πάντα Ρωμαίος»

Ο Ντανιέλε ντε Ρόσι σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε την παραμονή του στη Ρόμα παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του.
Για πάντα στη Ρόμα θέλει να μείνει ο αρχηγός του συλλόγου, Ντανιέλε ντε Ρόσι. Η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε μεγάλη πρόταση για την απόκτησή του που έφτασε το ποσό των 45 εκατομμυρίων ευρώ. Οι «τζιαλορόσι» είπαν το «ναι» στους «πολίτες» για την παραχώρησή του Ιταλού διεθνούς με τον ίδιο όμως να αρνείται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ καθώς θέλει να παραμείνει στη Ρώμη και τη Ρόμα.
«Αρκετοί γράφουν διάφορα για εμένα, για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Μερικά από αυτά με κάνουν να γελάω. Άλλα με νευριάζουν. Μπορώ να σας πω την αλήθεια. Ήρθα για μία συνηθισμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τη σεζόν. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω κάτι. Υπόσχομαι πως όταν θα θελήσω να αποχωρήσω από τη Ρόμα για να κατακτήσω το Champions League ή να βγάλω περισσότερα χρήματα, θα το πω δημοσίως», είπε αρχικά ο Ιταλός ποδοσφαιριστής για να συνεχίσει:
«Για εμένα είναι μία συνηθισμένη συνέντευξη Τύπου και όχι κάποια ανακοίνωση για τον τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο. Γι εμένα είναι σημαντικό να πω την άποψή μου. Είμαι στη Ρόμα και είμαι χαρούμενος και κανένας δεν μου ζήτησε να φύγω. Δεν ξέρω αν ο σύλλογος θέλει ακόμα να με πουλήσει. Φαντάζομαι με υπολογίζουν αρκετά γιατί ανανεώσαμε πρόσφατα το συμβόλαιό μας. Ρωτήστε τους», είπε ο Ντε Ρόσι.
Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται ως πλήγμα για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ο οποίος έχασε τον Εντέν Αζάρ το καλοκαίρι από την Τσέλσι και τον Ρόμπιν φαν Πέρσι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μοναδική προσθήκη ήταν αυτή του Τζακ Ρόντγουελ από την Έβερτον έναντι των 15 εκατομμυρίων ευρώ.


πηγή: onsports.gr

Ο Γιεφέτ «σφυρίζει» τον Ατρόμητο!!

Ο Αλόν Γιεφέτ από το Ισραήλ θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τη Νιούκαστλ στο «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».
Το τρίτο του φετινό Ευρωπαϊκό παιχνίδι θα διευθύνει ο Αλόν Γιεφέτ στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τη Νιούκαστλ στο Περιστέρι, καθώς έχει προηγηθεί μία αναμέτρηση για το Europa League και το Champions League για τα προκριματικά.
Ο 39χρονος διαιτητής θα έχει ως βοηθούς τους Αμιχάι Γεχοσούα και Ντβιρ Σίμον, με τον Ασάφ Κέναν να είναι ο τέταρτος.


πηγή: onsports.gr

Ο οπαδός της Γιουνάιτεντ που αποδοκίμασε τον Φαν Πέρσι (video)

Μπορεί η πλειοψηφία των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενθουσιάστηκε με την απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, υπάρχει όμως και η μειοψηφία.
Ένας οπαδός των «κόκκινων διαβόλων» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη μεταγραφή στην κάμερα που την ώρα που ο Ολλανδός επιθετικός έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στην αναμέτρηση της πρεμιέρας της Πρέμιερ Λιγκ με την Έβερτον,  έκανε το γύρο της κερκίδας που βρίσκονταν οι φίλαθλοι της ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Δείτε το video:






πηγή: onsports.gr

Πιέζει τον Κάρολ η Λίβερπουλ!!

Η Λίβερπουλ δίνει διορία στον Άντι Κάρολ μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να αποφασίσει για το μέλλον του.
Δεν υπολογίζεται από τον Μπρένταν Ρότζερς ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Άντι Κάρολ και στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Ο ίδιος όμως, δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του με τη διοίκηση των «κόκκινων» να τον πιέζει να πάρει απόφαση μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να μην… ξεμείνει στην ομάδα.
Εφόσον συμβεί αυτό τότε ο Άγγλος διεθνής θα παραμείνει στο «Άνφιλντ» και θα βρίσκεται στον πάγκο, όπως αναφέρουν πηγές από την ομάδα.


πηγή: onsports.gr

Βέροια: Ολοκληρώνονται τα έργα στο Δημοτικό!!

Στο τελικό στάδιο έχουν μπει οι εργασίες στο Δημοτικό γήπεδο Βέροιας το οποίο θα είναι πανέτοιμο στο ματς της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό.
Ηδη τοποθετήθηκαν 800 περίπου καθίσματα στο πέταλο (θύρα 6), βάφτηκαν τα κάγκελα και οι τοίχοι, ενώ τοποθετούνται και σκαλιά στους διαδρόμους όλων των κερκίδων.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.kerkidasport.gr

Σοκ με Χουανίτο στον Αστέρα!!

Απίστευτη ατυχία βρήκε τον Χουανίτο, λίγες μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού!
Ο αμυντικός χαφ του Αστέρα τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στην προπόνηση της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, όπου διαπιστώθηκε το μέγεθος της ζημιάς. Ο Χουανίτο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό του Αστέρα, Κώστα Δημητρακόπουλο. Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται σε πέντε με έξι μήνες.
Η είδηση προκάλεσε σοκ σε παίκτες και τεχνικό τιμ, καθώς ο Χουανίτο αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας, ενώ φαίνεται πως η… κατάρα των σοβαρών τραυματισμών δεν εγκαταλείπει τους Αρκάδες κάθε καλοκαίρι.


πηγή: onsports.gr

«Κολλάει» του Σίλβα στη Σίτι!!

Απόσταση υπάρχει μεταξύ του Νταβίντ Σίλβα και της Μάντσεστερ Σίτι στην προσπάθεια των δύο πλευρών να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.
Σε συζητήσεις με τον Νταβίντ Σίλβα για το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο θέμα έχει μείνει στάσιμο τις τελευταίες ημέρες με τα Μέσα της Αγγλίας να αναφέρουν πως οι απαιτήσεις του Ισπανού διεθνούς κρίνονται υψηλές.
Το συμβόλαιό του λήγει σε δύο χρόνια και λαμβάνει 130.000 λίρες την εβδομάδα. Η κατάκτηση του Euro 2012 δίνει το δικαίωμα στον Ισπανό να ζητήσει 200.000 λίγες την εβδομάδα για να βρεθεί στα πρώτα κλιμάκια των μισθών. Κάτι που αρνήθηκαν οι «πολίτες» λόγω του Financial Fair Play.
Οι πρωταθλητές ωστόσο θέλουν πολύ να διατηρήσουν στο ρόστερ για αρκετά χρόνια τον Ισπανό μέσο και αυτό τους κάνει να αλλάξουν πολιτική, καθώς ποτέ δεν κάνουν συζητήσεις με ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της σεζόν.


πηγή: onsports.gr

Απειλεί με αγωγές σε Superleague, ΕΠΟ η Παναχαϊκή!

Νομικά θα κινηθεί η ΠΑΕ Παναχαϊκή εναντίον των Superleague, ΕΠΟ και φυσικών προσώπων, σε περίπτωση που χορηγήσει η ΕΕΑ άδεια στις ΠΑΕ που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.
Με έγγραφο που έστειλε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η πατρινή ΠΑΕ, απειλεί με αγωγές ύψους εννέα εκατ. ευρώ, καθώς ζητά τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στις ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος και Κέρκυρα.
Αναλυτικά η επιστολή:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ασκεί παρέμβαση ως έχουσα άμεσα έννομο συμφέρον, στη διαδικασία αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ της Superleague ΑΕΚ, Αρης, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Κέρκυρα και αιτείται προς την επιτροπή σας να μην χορηγήσετε σε αυτές πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Superleague 2012-13, διότι οι ανωτέρω ΠΑΕ δεν έχουν τα σοβαρότερα προαπαιτούμενα για την συμμετοχή τους. Όλες οι ανωτέρω ΠΑΕ δεν έχουν πιστοποιητικά φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας και εκκρεμούν σε βάρος τους δεκάδες προσφυγές ποδοσφαιριστών τόσο ενώπιων των ελληνικών επιτροπών επίλυσης οικονομικών διαφορών, όσο και των αντίστοιχων επιτροπών της UEFA και FIFA.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή γνωρίζει ότι εις βάρος των ως άνω ΠΑΕ εκκρεμούν δεκάδες αμετάκλητες αποφάσεις, γεγονός το οποίο γνωρίζει και η επιτροπή σας, αφού πολλές από αυτές προέρχονται από υμάς.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή γνωρίζει ότι η επιτροπή σας έχει διαμορφώσει μια πάγια νομολογία, η οποία ουδέποτε έχει ανατραπεί από οποιοδήποτε δικαστήριο, ελληνικό ή διεθνές, και σύμφωνα με την οποία η έλλειψη των πιστοποιητικών φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, αλλά και η ύπαρξη αμετάκλητων αποφάσεων που αφορούν οφειλές προς ποδοσφαιριστές, αποτελούν σοβαρότατες ελλείψεις, οι οποίες δεν θεραπεύονται και οδηγούν τις ΠΑΕ που δεν μπορούν να τις καλύψουν, στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της σε περίπτωση που δεν εφαρμοστεί ο νόμος και δεν καταλάβει, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ, τη θέση μιας εκ των ως άνω ΠΑΕ, οι οποίες σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν νομίμως να αδειοδοτηθούν.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει ρητώς ότι θα στραφεί εναντίον οιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου, τόσο ενώπιων των ποινικών δικαστηρίων για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα διαπραχθούν, όσο και για την κάλυψη κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας, η οποία θα προκύψει σε βάρος της, αφού τυχόν αρνητική απόφασή σας για την νόμιμη συμμετοχή μας στη Superleague θα απαξιώσει τη γενική αξία της εταιρείας μας αλλά και θα της στερήσει έσοδα 4 εκατομμυρίων ευρώ αφού τόσο υπολογίζονται τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τη χορηγία του ΟΠΑΠ, άλλες χορηγίες και τα αυξημένα έσοδα από τις εισπράξεις».

Πήρε το... γουρούνι του στο γήπεδο! (video)

Με το… γουρούνι του στο γήπεδο εμφανίστηκε ένας οπαδός σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.
Το συμβάν έγινε σε ματς ανάμεσα σε Ατλέτικο Γκοϊανένσε και Παλμέιρας (2-1).
Μάλιστα, η ομάδα του Σάο Πάολο θεώρησε ως πρόκληση την παρουσία του συγκεκριμένου ζώου.
Η παρουσία ζώων τείνει να γίνει… συνήθεια στη βραζιλιάνικη λίγκα αφού πριν από λίγες μέρες είχε εμφανιστεί σε αναμέτρηση μια κουκουβάγια.
Δείτε το video:






πηγή: onsports.gr

Παντελίδης: «Κρας τεστ από νωρίς»

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Αρχικά ρωτήθηκε για το αν θεωρεί ότι είναι μειονέκτημα για την ομάδα του το ότι παίζει πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα:

"Δεν είναι μειονέκτημα ότι ξεκινάμε με τον ΠΑΟΚ. Θα θεωρούσα πιο δύσκολο ένα παιχνίδι εντός έδρας με ομάδα που δε θα έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο. Το κρας τεστ για μας θα είναι νωρίς, θα παίξουμε με ένα δυνατό αντίπαλο και δεν έχουμε και πολλά να χάσουμε.

Αρχίσαμε από σήμερα να ασχολούμαστε με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ φέτος δείχνει να έχει αγωνιστική ταυτότητα, είναι πιο επιθετικός, δεν είναι ακόμη αυτός που θα μπορούσε, αλλά είναι ομάδα που έχει κατοχή μπάλας και είναι πιο επιθετική από άλλες χρονιές".

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Ραπίντ:

"Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είσαι έτοιμος σε τέτοια παιχνίδια. Μπορεί να παρουσιαστείς καλός τη μία μέρα και την άλλη όχι".

Για τον φετινό Πανθρακικό:

"Έμεινε ο περσινός κορμός, δουλέψαμε πολύ στο τακτικό κομμάτι στο τελευταίο διάστημα και θέλουμε να ενισχύσουμε τον περσινό μας εαυτό. Για τις κινήσεις μας είμαι συχαριστημένος. Σύμφωνα με τα οικονομικά μας δεδομένα πήραμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Έχουμε κάποια κενά, ψάχνουμε έναν παίκτη στην επιθετική γραμμή ή μεσοεπιθετικό".

Για την περίπτωση Νιμανί:

"Μας προτάθηκε ο Νιμανί, εξετάζουμε την περίπτωση κοιτάμε κι άλλε ςλύσεις, δεν είναι προτεραιότητα, αλλά έξετάζουμε την περίπτωσή του".

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Πανθρακικού:

"Η μεσοαμυντική συμπεριφορά ήταν αρκετά καλή από πέρυσι, εμείς ζητάμε να δώσουμε βαρύτητα στην κατοχή της μπάλας και να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε μαζική άμυνα, αλλά να κρατήσουμε αρκετά την μπάλα να ζητάμε περισσότερο το παιχνίδι. Δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα για τις άλλες ομάδες, έχει σημασία πώς θα παρουσιαστούν και οι υπόλοιποι για τους στόχους που θέτεις.

Τέλος, για την ευρωπαίκή πορεία των ελληνικών ομάδων σχολίασε:

"Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Ο Ατρόμητος ήταν άτυχος με την κλήρωση. Επειδή παίξαμε και σε φιλικό, μοιάζει αρκετά με την περσινή ομάδα και η πορεία της θα είναι πρωταγωνιστική και φέτος".


πηγή: metrosport.gr

Ενθουσιασμένος ο Τζόρβας!!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Τζένοα έκανε ο Αλέξανδρος Τζόρβας ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι ικανοποιημένος με την επιλογή του να έρθει στη Τζένοα και πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο επίσημο σάιτ της Τζένοα:

«Βρισκόμουν σε μια φάση όπου ήθελα να γυρίσω σελίδα και να αφήσω πίσω μου την περασμένη χρονιά. Είχα ακούσει από όλους πολύ καλά λόγια, τόσο για την ομάδα, όσο και για την πόλη. Έκανα την πιο σωστή επιλογή για να κάνω μια νέα αρχή»

«Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Περιμένω να έρθουν εδώ η σύζυγός μου και το παιδί μου. Με την οικογένεια στο πλευρό μου η προσαρμογή θα είναι πιο εύκολη»

«Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και τον κόσμο. Έχω μεγάλο ενθουσιασμό και περιμένω να δουλέψω με τον Σεμπαστιάν Φρέι, που είναι γκολκίπερ παγκόσμιας κλάσης. Είμαι σίγουρος πως μαζί θα κάνουμε ένα ισχυρό δίδυμο τερματοφυλάκων».


πηγή: metrosport.gr

Έκοψε τον Ασάνοβιτς ο Χάβος!!

Ο Μάκης Χάβος δοκίμαζε το τελευταίο διάστημα τον γιο του Αλιόσα Ασάνοβιτς, Αντόνιο, αλλά τελικά δεν τον ικανοποίησε και θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο 21χρονςο κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον Πιερικό, αλλά αποφασίστηκε πως δεν είναι ικανός να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας και πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του, όπου πιθανότατα θα ενταχθεί στη Χάιντουκ Σπλιτ που ανήκει.

Πλέον ο Μάκης Χάβος και οι συνεργάτες του επικεντρώνονται στην πρεμιέρα απέναντι στον Ολυμπιακό, με τη «Βασίλισσα του Βορρά» να μπαίνει από νωρίς στα δύσκολα αντιμετωπίζοντας τον περσινό πρωταθλητή.


πηγή: metrosport.gr

Δυνατά για Μπερμπάτοφ η Φιορεντίνα!!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δώσει την άδεια στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να ψάξει την επόμενη ομάδα της καριέρα του από τη στιγμή που άλλοι 4 επιθετικοί βρίσκονται μπροστά του στη λίστα του Σερ Άλεξ Φεργκιουσον.

Ο μάνατζερ του Βούλγαρου εξετάζει περιπτώσεις από την Ιταλία και βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μίλαν, παρόλα αυτά η ομάδα που έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του είναι η Φιορεντίνα. Ο Βιτσέντζο Μοντέλα έχει ζητήσει την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου παίκτη που θα πλαισιώσει στην επιθετική γραμμή τον Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος από ό,τι φαίνεται θα παραμείνει στο «Αρτέμιο Φράνκι» παρά την κρούση που έγινε από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Η Γιουνάιτεντ ζητάει 8 εκ. λίρες για να τον αποδεσμεύσει με τους «βιόλα» να προτείνουν τα μισά, ωστόσο εκτιμάται πως οι Άγγλοι θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους από τη στιγμή που η μεταγραφική περίοδος φτάνει προς στο τέλος της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος στράικερ είχε αποκτηθεί από την Τότεναμ με 30,5 εκ. λίρες (!), όμως ο ερχομός του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, αλλά και η παρουσία των Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ και Ερνλάντεζ είναι φυσικό να τον θέτουν σε δεύτερη μοίρα.

Η Φιορεντίνα από την πλευρά της θέλει να συνεχίσει τον μεταγραφικό οργασμό στον οποίο βρίσκεται μετά τους Ματίας Φερνάντεζ, Αλμπέρτο Ακουιλάνι και Μπόρχα Βαλέρο που ενέταξε στο δυναμικό της.


πηγή: metrosport.gr

Πάιερ: «Απρόβλεπτη ομάδα η Ραπίντ»

Ο Χέλγκε Πάιερ,μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της Ραπίντ Βιέννης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αυστριακή ομάδα αλλά και για την άποψη που έχει για τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά μίλησε για την Ραπίντ:

«Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι δύο νίκες ήταν κόντρα σε δύο σπουδαίους αντιπάλους όπως Σάλτσμπουργκ και Στουρμ Γκρατς. Η Ραπίντ είναι μια απρόβλεπτη ομάδα αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τον ρόλο του φαβορί».

Για το στυλ παιχνιδιού της Ραπίντ:

«Εδώ και ενάμιση χρόνο έχει αλλάξει ο προπονητής και έτσι έχει αλλάξει και η φιλοσοφία της ομάδας. Παλιά έπαιζε κυρίως με βαθιές μπαλιές ενώ από τότε που ανέλαβε ο νέος προπονητής αγωνίζεται πιο τεχνικά με κάθετες μπαλιές και πιο ορθόδοξα».

Για τους παίκτες που κάνουν την διαφορά:

«Πριν από ενάμιση χρόνο θα σας έλεγα ότι ο Χόφμαν είναι ο παίκτης που θα έκανε την διαφορά, τώρα δεν υπάρχει κάποιος παίκτης κλειδί. Δουλεύει καλά ως σύνολο και δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης που θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να τον εξουδετερώσει».

Για το κίνητρο των ομίλων:

«Είναι σημαντικό να περάσει η ομάδα στους ομίλους λόγω του οικονομικού αλλά και του πρεστίζ. Θα ήταν σημαντικό ώστε να αναβαθμιστεί η εικόνα της ομάδας στην Ευρώπη».

Για τον ΠΑΟΚ και τις ρίζες του από Θεσσαλονίκη:

«Ο παππούς μου ήταν από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Θεσσαλονίκη και εγώ είμαι μισός Έλληνας, έχω πάει στην Θεσσαλονίκη γνωρίζω την πόλη αλλά και τον ΠΑΟΚ. Είναι μια καλή ομάδα με εμπειρία σε ευρωπαϊκούς αγώνες, ο αδύναμος κρίκος της ομάδας είναι ο τερματοφύλακας σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει και έχω δει. Ένα μειονέκτημα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν έχει ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα σε αντίθεση με το αυστριακό που έχει ξεκινήσει.

Τέλος, αναφέρθηκε στο δικό του μέλλον:

«Ήμουν σε διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά τελικά δεν προχώρησε το θέμα. Συζητάω και με άλλον ελληνικό σύλλογο αλλά και με συλλόγους από τη Ρουμανία. Πιστεύω πως τις επόμενες ημέρες θα έχω κλείσει σε κάποια ομάδα».


πηγή: metrosport.gr

Ηρακλής: «Θα μας δείτε όλοι μέσα στο γήπεδο».

Ο Ανδρέας Ηρακλής φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον άτυχη στιγμή του τραυματισμού του αλλά και για το μέλλον του.

Για τον τραυματισμό του:

«Έγινε στο 85' σε μια ανύποπτη φάση, πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αυτό είναι που με στεναχωρεί περισσότερο. Εγώ το είχα καταλάβει ότι είναι χιαστός γιατί άκουσα το κρακ. Την Πέμπτη θα μπω στο χειρουργείο θα μείνω λίγες μέρες μέσα και μετά θα ξεκινήσω την αποκατάστασή μου».

Για το αν είχε ξανά ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό:

«Ο μόνος σοβαρός τραυματισμός μου ήταν στο Κορωπί ήταν πάλι χιαστός στο άλλο όμως πόδι. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο ο Θεός μου βάζει κάποια εμπόδια τα οποία πρέπει να ξεπεράσω. Εγώ θα προσπαθήσω να γυρίσω δριμύτερος και αυτό θέλει δύναμη και πίστη».

Για τον Άρη:

«Είμαστε μια νεαρή ομάδα έχουμε θέληση, πίστη και αυτό το δείξαμε και στα δυνατά φιλικά που δώσαμε. Θέλουμε δύο προσθήκες που θα μας βοηθήσουν αλλά αυτό που θα πω εγώ είναι ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και θα μας δείτε όλοι μέσα στο γήπεδο».

Για τον Κατσαβάκη:

«Είναι δάσκαλος, πολύ έμπειρος και του αρέσει να δουλεύει με νεαρά παιδιά και να τους δίνει ευκαιρίες».

Τέλος, μίλησε για την εμπειρία να αγωνίζεσαι στον Άρη:

«Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό, ο Άρης είναι μια τεράστια ομάδα εγώ ζω το όνειρό μου και είμαι πολύ στεναχωρημένος που δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».


πηγή: metrosport.gr

«Όσα περισσότερα διαρκείας τόσο καλύτερη ομάδα θα κάνουμε»

Οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Σούλης Μαρκόπουλος και Νίκος Σταυρόπουλος παρέθεσαν κοινή συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους με αφορμή την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε πως μέσω αυτών η ομάδα θα μπορέσει να χτιστεί, αφού όλα τα χρήματα θα διατεθούν στα αγωνιστικό κομμάτι, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στο μπασκετικό τμήμα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Το λόγο πρώτος πήρε ο Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Κάνουμε προσπάθεια εδώ και καιρό, αυτή η προσπάθεια δεν θα είναι επιτυχημένη δίχως την στήριξη του κόσμου. Τα χρήματα που θα έρθουν από τα διαρκείας θα πάνε αποκλειστικά στο αγωνιστικό τμήμα. Όσα περισσότερα διαρκείας τόσο καλύτερη ομάδα θα κάνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δαπόντε (σ.σ. αρχηγός της ομάδας του 1959) που είναι εδώ πέρα, τις εταιρείες του κ. Κοντομηνά και τον ALPHA που μας στηρίζει.

Θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χορηγίες για να καλύψουμε τα χρέη, αλλά έχουμε υπ' όψιν μας ότι ο κόσμος θέλει να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια και θα πρέπει να ξέρει ότι όλα τα χρήματα του θα πάνε στο αγωνιστικό. Εμείς δεν θέλουμε να πληρώνει τα χρέη. Κάθε μέρα λέμε την αλήθεια, δεν θέλω σήμερα να κουράσω με αυτά. Ας πούμε κάτι δημιουργικό, κάτι που να δώσει όραμα. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Σε μία διοίκηση Πρωτοδικείου, όταν δεν υπάρχει ιδιοκτήτης είναι πολύ δύσκολα, γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Για το αν έχει εξετάσει την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ: «Θέλουμε κάποια στιγμή να γνωρίσουμε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, να του πούμε ποιοι είμαστε, ποια είναι η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ η οποία έχει πολύ μεγάλη ιστορία και από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε τι θα προκύψει. Στέκομαι στο ότι η ομάδα πρέπει να έχει ιδιοκτήτη γιατί εμείς κάθε μέρα σαν διοίκηση Πρωτοδικείου ψάχνουμε χρήματα να πληρώσουμε τα παλιά χρέη, δεν μπορούν, όμως, να καλυφθούν όλα. Ένας ιδιοκτήτης θα μπορέσει να διαθέσει κάποια κεφάλαια καθαρά για τα παλιά χρέη αλλά και να υπάρξουν μεγαλύτερες προδιαγραφές για το μέλλον της ομάδας».

Για τον αριθμό των διαρκείας που θα τον αφήσουν ικανοποιημένο: «Εγώ προσωπικά θα είμαι ικανοποιημένος με 4.000 διαρκείας κι αυτό γιατί με τα χρήματα που θα έρθουν με τέτοιο αριθμό θα μπορούμε πραγματικά να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα».

Στη συνέχεια μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος ο οποίος τόνισε: «Θέλουμε τον κόσμο να βοηθήσει με τον τρόπο του. Το καλοκαίρι είχα πει προς την διοίκηση μία πρόταση, ότι πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι η ομάδα είναι δική του, μόνο έτσι θα έρθει κοντά μας. Τα χρήματα που θα μαζευτούν από τα διαρκείας θα πάνε στο αγωνιστικό τμήμα. Οι οφειλές μπορεί να είναι πρωτεύον στόχος, αλλά θα φροντίσουμε να φτιάξουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα.

Υπάρχει στην μέση το οικονομικό δεδομένο, είναι δύσκολοι οι καιροί, εμείς δεν θέλουμε να υπερβούμε το πρόγραμμά μας. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί, πρέπει να καταλάβει ότι η ομάδα είναι δική του. Θέλουμε γενικά να είναι γεμάτο το γήπεδο, ελπίζω πάλι οι φίλαθλοι να έρθουν κοντά μας και εμείς να τους ανταμείψουμε παίζοντας καλύτερο μπάσκετ. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις των παικτών, ως ένα σημείο είναι κατανοητές, αλλά εμείς δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Θέλουμε γεμάτο γήπεδο όχι μόνο για τα έσοδα αλλά και για πολλούς άλλους λόγους".

Για την περίπτωση επιστροφής του Λάζαρου Παπαδόπουλου στην ομάδα υπογράμμισε: «Εννοείτε ότι τον θέλουμε, είναι ένα παιδί που ήταν εδώ πριν ενάμιση χρόνο. Θα δούμε όμως τι θα γίνει, ευελπιστούμε να υπάρξει αίσιο τέλος».

Ο Νίκος Σταυρόπουλος από την πλευρά του πρόσθεσε: «Κάνουμε προσπάθεια, μεγάλη προσπάθεια, μεγάλο κόπο, βήμα βήμα να χτίσουμε την ομάδα. Φωνάζουμε από την αρχή για ένα ενιαίο ΠΑΟΚ, τους θέλουμε όλους κοντά μας. Απόδειξη είναι ότι σήμερα κοντά μας σε μία δύσκολη εποχή είναι παρόντες άνθρωποι για να βοηθήσουν γιατί ξέρουν ότι κάνουμε κάτι αληθινό.

Ξοδεύουμε πολλές ώρες από την προσωπική μας ζωή, καλούμε τον κόσμο να καταλάβει ότι αυτή την περίοδο μπορεί να φτιάξει μία καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα, μία ομάδα που να την χαιρόμαστε όλοι. Καλούμε τον κόσμο πάλι κοντά μας και υποσχόμαστε η ομάδα να είναι αρκετά ποιοτική και ανταγωνιστική, να απολαμβάνουμε θέαμα σε αυτό το υπέροχο γήπεδο. Η ομάδα είναι δικιά του, εμείς μπήκαμε απλώς μπροστά σαν παλιοί παίκτες. Η συμβολή του κόσμου θα είναι πολύ σημαντική για να φτιάξουμε μία ποιοτική ομάδα και εμείς υποσχόμαστε ότι στο τέλος θα γίνει ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο».


πηγή: metrosport.gr

Θετική απάντηση του Τσιρίλο στην Αλκή!!

Στην Κύπρο καταλήγει τελικά ο Μπρούνο Τσιρίλο για λογαριασμό της Αλκής Λάρνακας. Ο Ιταλός αμυντικός είχε περάσει από τη λίστα πολλών ελληνικών ομάδων και κυρίως του ΟΦΗ και της Βέροιας, όμως προτίμησε να συνεχίσει στη Μεγαλόνησο της καριέρα του.

Όπως διαβεβαιώνουν οι διοικούντες του κυπριακού συλλόγου ο Τσιρίλο απάντησε καταφατικά στην πρόταση που του έγινε και όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά το νησί της Αφροδίτης. Το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ούτως ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.




πηγή: metrosport.gr

Στο στόχαστρο του Πανθρακικού ο Νιμανί!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Πανθρακικού βρίσκετε ο Φρεντερίκ Νιμανί καθώς το τελευταίο διάστημα η διοίκηση της ομάδας εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του.

Αν τελικά αποκτηθεί ο 24χρονος επιθετικός από τους Ακρίτες θα γίνει με την μορφή δανεισμού από την Μονακό η οποία είναι θετική στο ενδεχόμενο να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του.


πηγή: metrosport.gr

H Eυρώπη δεν συγχωρεί "ελληνικές" άμυνες!!

O Oλυμπιακός είναι φαβορί στην Eλλάδα, αλλά παίζει και στο Tσάμπιονς Λιγκ. Εκεί δεν θα έχει αντιπάλους τις μισοδιαλυμένες και καταχρεωμένες ελληνικές ομάδες. Γράφει ο Βασίλης Βέργης.
H Eυρώπη δεν συγχωρεί "ελληνικές" άμυνες
Kαλό χειμώνα. Mε όσο περισσότερο κουράγιο και δύναμη επιβάλλεται να δείξουμε, για να αντέξουμε τα νέα δεινά που έρχονται. Mην ξεχνάτε, όμως, πως τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία. Kαι, δυστυχώς, μόνο όταν χάνουμε έναν δικό μας άνθρωπο, καταλαβαίνουμε πόσο μάταια, «μικρά» και «δεύτερα» είναι όλα τα υπόλοιπα.
Πάμε σιγά σιγά να μπούμε στην ποδοσφαιρική μας καθημερινότητα. O Oλυμπιακός, νούμερο ένα φαβορί και φέτος για τον τίτλο, αλλά κυρίως η μοναδική ελληνική ομάδα η οποία δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αναζητά τον χαρακτήρα του στη μετά Bαλβέρδε εποχή.
Λογικό θα πει κάποιος, αφού ο Iσπανός έβαλε σφραγίδα με την παρουσία του. Παράλογο ταυτόχρονα, όμως, αν αναλογιστούμε ότι είχε όλες τις προϋποθέσεις με τη λήξη της περσινής σεζόν και τώρα, εξαιτίας σοβαρών αλλαγών, συνεχίζει να ψάχνεται και να προβληματίζει.
Nα ξεκαθαρίσω εξαρχής ότι ο Oλυμπιακός κρίνεται με διαφορετικά μέτρα και σταθμά από τους υπόλοιπους, ακριβώς επειδή ο Mαρινάκης του παρέχει οικονομική και διοικητική ασφάλεια σε μία εποχή που στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτά είναι δυσεύρετα.
Oι πρωταθλητές διατηρούν τη δημιουργική τους ικανότητα και προσωπικά δεν δίνω καμία σημασία στο γεγονός ότι δεν σκόραραν στα δύο τελευταία σοβαρά φιλικά τεστ. O Oλυμπιακός έχει πληθώρα επιλογών στα χαφ και στην επίθεση, ο Mασάδο είναι πολύ καλή πάστα, ενώ με την προσθήκη ακόμη ενός επιθετικού στη θέση του Mιραλάς η γραμμή κρούσης θα είναι γεμάτη.
Παρεμπιπτόντως, δεν γεννάται θέμα για το ορθόν της πώλησης του Bέλγου. Aυτό συμβαίνει παγκοσμίως. Oι ομάδες αγοράζουν και πουλάνε. Θέλουν να αγοράζουν σε καλές τιμές και να πουλάνε σε πολύ καλύτερες. Oπότε η εξαιρετική πρόταση της Eβερτον ΔEN μπορούσε να απορριφθεί. Tόσο απλά.
Για μένα το μέγα θέμα έχει να κάνει συνολικά με την ανασταλτική λειτουργία. O Oλυμπιακός κακώς έχασε τον Mέλμπεργκ δίχως να τον αντικαταστήσει με καλύτερο, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Aβραάμ, ενώ οι απώλειες του Oρμπάιθ και του Mακούν στα χαφ φανερώνουν πρόβλημα. Δικαίως γκρινιάζουν όσοι οπαδοί του γκρινιάζουν για το γεγονός ότι μετά από δύο μήνες ψάξιμο... κατέληξε στον Kοντρέρας.
Oχι γιατί ο Xιλιανός δεν είναι καλός παίκτης (στην Eλλάδα και στον ΠAOK σούπερ ήταν), αλλά επειδή δεν γίνεται να είσαι η μοναδική «φορτωμένη» ΠAE με τα εγγυημένα έσοδα του Tσάμπιονς Λιγκ και μετά από τόσο καιρό να καταλήγεις στον 34χρονο Kοντρέρας. Eίπαμε: ο Oλυμπιακός είναι φαβορί στην Eλλάδα, αλλά παίζει και στο Tσάμπιονς Λιγκ. Kι εκεί δεν θα έχει αντιπάλους τους μισοδιαλυμένους και καταχρεωμένους ελληνικούς συλλόγους.
Στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Nάπολι, αντίπαλο ευρωπαϊκού επιπέδου, ο Oλυμπιακός ήταν «θάλασσα» στο ανασταλτικό κομμάτι. Nαι, οι Iταλοί είναι πιο έτοιμοι, αλλά αυτό δεν θα αποτελεί δικαιολογία όταν έρθει η ώρα για τα επίσημα παιχνίδια. Bρισκόμαστε στις 21 Aυγούστου και οι πρωταθλητές Eλλάδας ακόμη ψάχνουν παίκτες αλλά κυρίως αμυντική ταυτότητα.
Σε αυτό να προστεθεί το γεγονός ότι έχουν στον πάγκο έναν νέο τεχνικό, ο οποίος χρειάζεται χρόνο για να περάσει τη φιλοσοφία του και να τσεκάρει στο... επίσημο χορτάρι τα πλάνα του. Mέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, ο Oλυμπιακός δεδομένα θα έχει σοβαρά προβλήματα απέναντι σε ομάδες τύπου Nάπολι. Γιατί, το (ξανα)είπαμε, στην Eλλάδα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάτι παραπάνω από τον πρώτο λόγο.
YΓ.: Mε τα «non papers» που φεύγουν... ημιεπίσημα σε καθημερινή βάση και τις ύβρεις μέσω «παρακμιακών» ιστοσελίδων ούτε οι κανονικοί δημοσιογράφοι-Mέσα «συνετίζονται» ούτε οι σκεπτόμενοι οπαδοί παραμυθιάζονται. H αλήθεια είναι αλήθεια και η κριτική είναι υγεία. Aυτό ΔEN πρόκειται να αλλάξει ποτέ οποιαδήποτε αλαζονεία κορυφής κι αν έχει αντίθετη άποψη.
Bεβαίως, μπορώ να κατανοήσω πως όταν η συντριπτική πλειονότητα σε έχει συνηθίσει σε βαθιές υποκλίσεις, είναι... λογικό να θεωρείς «εχθρό» όποιον τολμάει να σου γράψει μια αλήθεια που μπορεί να σε στενοχωρεί. Eπειδή όμως είμαστε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν και οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, εξηγιέμαι για να μην παρεξηγιέμαι. O,τι θεωρούμε σωστό και έγκυρο να γράψουμε και να πούμε ΘA το γράφουμε και ΘA το λέμε. Πάντοτε. Oσα «non papers» κι αν στέλνει δεξιά κι αριστερά ο... φίλος μας ο Kωστάκης. Kαλό χειμώνα.
Πηγή: Goal

Απαραίτητος ο συγχρονισμός στο σεξ!!

Η έλλειψη συγχρονισµού στο σεξ -πόσο µάλλον η επίτευξη του παράλληλου οργασµού- είναι ένα πρόβληµα που συναντάται πολύ συχνά στις σχέσεις.
Απαραίτητος ο συγχρονισμός στο σεξ
Ο καλός εραστής πρέπει να ξέρει τα "κουµπιά" της συντρόφου του
Δεν υπάρχει κώδικας επιτυχηµένου σεξ. Τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς κόπο. Ο µόνος τρόπος για να βρείτε τι διεγείρει τον καθένα σας είναι να µιλάτε χωρίς ενδοιασµούς, αλλά και να πειραματίζεστε.
Η χημεία στο σεξ

Η χηµεία στο σεξ δεν έρχεται απαραίτητα από µόνη της. Λειτουργεί αμφίδρομα και αυτό που βοηθάει είναι να "εκφράζονται" και οι δύο ελεύθερα.
Ταυτόχρονος οργασμός
Δεν συμβαίνει συχνά. Κι αυτό γιατί η γυναίκα τις περισσότερες φορές χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ερεθιστεί και έχει ανάγκη από περισσότερα προκαταρκτικά πριν από τη σεξουαλική πράξη.
Η αυτο-ικανοποίηση παίζει ρόλο στο να µάθει κάποιος το σώμα του και τις αντιδράσεις του. Αυτό δεν σημαίνει όΠρέπει να δίνουµε προσοχή σε όλο µας το σώµα, να το γνωρίσουµε για να ανακαλύψουµε και τι είναι αυτό που µας δίνει ευχαρίστηση και ερεθισµό και αυξάνει τη διέγερση.

Είναι σημαντικό, και τα 2 φύλα να γνωρίζουν τι είναι αυτό που τους αρέσει περισσότερο στο σεξ έτσι ώστε να έχουν καλή σεξουαλική ζωή.
Πολλές φορές οι άντρες µε το που έχουν στύση νιώθουν πως πρέπει να διεισδύσουν. Έτσι όµως δεν αφήνουν χρόνο σε κανέναν από τους δύο να ερεθιστεί αρκετά. Γι’ αυτό πολλοί άντρες, παρόλο που έχουν καλή στύση, δεν αισθάνονται ερεθισµένοι. Εποµένως τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, πρέπει να προετοιµάζονται για να ικανοποιηθούν από την πράξη. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν οι σύντροφοι πρέπει να εκφράζουν την ανάγκη για ερωτικά παιχνίδια (προκαταρκτικά) και να µιλάνε ανοιχτά για το ρόλο που παίζουν στην ικανοποίησή τους.

πηγή: kamarinia.gr

Δεν θέλουν Ανατολάκη στο ΟΑΚΑ!!

Δυσαρέσκεια υπάρχει στις ΚΑΕ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το γεγονός ότι ο Γιώργος Ανατολάκης εμφανίζεται ως επικρατέστερος να αναλάβει θέση διευθυντή στο ΟΑΚΑ.
Δεν θέλουν Ανατολάκη στο ΟΑΚΑ
Ο Γιώργος Ανατολάκης προωθείται -σύμφωνα με τις φήμες- για τη διεύθυνση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Αυτό μόνο ευχάριστα δεν ακούγεται στα στελέχη των διοικήσεων της ΚΑΕ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Είναι πολύ πιθανό οι πρώτες αντιδράσεις που υπάρχουν στην φημολογία αυτή να πάρουν και επίσημη μορφή, εφόσον τελικά ο Γιώργος Ανατολάκης αναλάβει το ΟΑΚΑ.

πηγή: sportdog.gr   

Ο Μπαλοτέλι είναι εδώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνω που είχε αρχίσει να μας λείπει... Ο ιταλός επιθετικός έκλεψε το φακό δημοσιογράφου που πήγε να τον βγάλει φωτογραφία! Απλά μοναδικός...
Ο Μπαλοτέλι είναι εδώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνές ροκ στην Εφορία!!

Η πίεση που ασκήθηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ, έφερε τη μείωση του ποσού (μόλις 500.000 ευρώ) που πρέπει να καταβάλει η Ένωση στη ΦΑΕ.
Σκηνές ροκ στην Εφορία!
Το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ καλείται να πληρώσει, τελικά, η ΑΕΚ, προκειμένου να πάρει την φορολογική ενημερότητα και να σφραγίσει τα εισιτήρια για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.
Απόφαση που πάρθηκε από τους υπεύθυνους της ΦΑΕ Αθηνών (και συγκεκριμένα από τον έφορο Σταύρο Καββαδία), υπό το βάρος της πίεσης που ασκήθηκε τις τελευταίες ώρες από τους οπαδούς της Ένωσης, αρχικά μέσω συνθημάτων στους τοίχους του κτηρίου και στη συνέχεια... αυτοπροσώπως.
Θυμίζουμε ότι η αρχική απαίτηση της ΦΑΕ για να σφραγιστούν τα εισιτήρια ήταν ποσό της τάξεως του ενάμισι εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο τελικά μειώθηκε κατά το ένα τρίτο.
Υπό... κατάληψη
Νωρίτερα, μάλιστα, η ΦΑΕ είχε βρεθεί υπό... κατάληψη, από οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι είχαν μαζευτεί έξω από το κτήριο στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, για να εκδηλώσουν με αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή τους στη μη έκδοση φορολογικής ενημερότητας και κατ' επέκταση στο μη σφράγισμα των εισιτηρίων για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης.
Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 100 «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα φωνάζοντας συνθήματα κατά του εφόρου της ΦΑΕ Σταύρου Καββαδία, ο οποίος και αρνείται να δώσει την ενημερότητα.
Μάλιστα, στο γραφείο του έφορου, μαζί με τον λογιστή της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ που πήγε στη ΦΑΕ για το θέμα του διακανονισμού, βρέθηκαν και μέλη της Original, προφανώς για να συζητήσουν το τι μέλει γεννέσθαι.
Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Καββαδίας προσπάθησε να πάρει τα μέτρα του, αν τυχόν η κατάσταση «ξέφευγε», ενημερώνοντας όλους τους άνδρες υπαλλήλους της ΦΑΕ να βρίσκονται σε... επιφυλακή και να είναι έτοιμοι να αντιδράσουν, σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί επιλέξουν έναν «διαφορετικό» τρόπο δράσης.
Ωστόσο, μετά την τελική απόφαση της μείωσης του αρχικού ποσού από ενάμισι σε μισό εκατομμύριο ευρώ, η «επιφυλακή» έληξε και ο... ανδρικός πληθυσμός της εφορίας επέστρεψε στις δουλειές του.
Στο δρόμο, πάντως, βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις που τις αποτελούσαν κυρίως εποχούμενοι άνδρες της ομάδας «Ζ».
Συνθήματα και απειλές
Οι προθέσεις των οπαδών της ΑΕΚ, πάντως, είχαν διαφανεί από πολύ νωρίτερα, αφού και ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται το καθοριστικό ραντεβού της διοίκησης με τους υπεύθυνους της ΦΑΕ, εκείνοι είχαν ήδη αρχίζει να σπρώχνουν την υπόθεση στα άκρα.
Φρόντισαν, λοιπόν, να γεμίσουν τους τοίχους της εφορίας στην Καλλιθέα, με συνθήματα και απειλές κατά του εφόρου Σταύρου Καββαδία.
«Καββαδία θα σου κάψουμε την ΔΟΥ και όχι μόνο», ήταν το πιο... ευγενικό σύνθημα που γράφτηκε από τους «κιτρινόμαυρους», αφού τα υπόλοιπα (ανάμεσα στα οποία και ένα ζωγραφισμένο... ανδρικό γεννητικό όργανο) σβήστηκαν από το συνεργείο καθαρισμού που έσπευσε να... επιληφθεί του θέματος.
Τα συνθήματα ήταν γραμμένα με κίτρινα και μαύρα γράμματα και είχαν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης του κτηρίου επί της οδού Θησέως, καθώς και την είσοδο του γκαράζ της εφορίας.
Θυμίζουμε ότι οι οφειλές της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ προς την εφορία, έχουν καταστήσει σχεδόν απαγορευτική ακόμη και τη... σκέψη να σφραγιστούν τα εισιτήρια του παιχνιδιού της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης.
Όπως είναι γνωστό, η ΦΑΕ έχει ζητήσει την καταβολή ποσού της τάξεως του ενάμισι εκατομμυρίου ευρώ για τα ικανοποιήσει το αίτημα των ανθρώπων της ΑΕΚ (ήτοι, 1,25 εκατομμύρια για τη δόση του άρθρου 44 και 250 χιλιάδες ως έναντι για τις υπόλοιπες οφειλές), οι οποίοι φυσικά δεν έχουν να το πληρώσουν.
Να σημειωθεί ότι τα συνολικά χρέη της ΑΕΚ στην εφορία φτάνουν ούτε λίγο ούτε πολύ το ποσό των 185 εκατομμυρίων ευρώ, με δεδομένο ότι η αδυναμία καταβολής των δόσεων για το άρθρο 44, οδηγεί την ΠΑΕ στο να «βγει» από το συγκεκριμένο άρθρο, επαναφέροντας και τα παλιά χρέη.
Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, οι διοικούντες την Ένωση επιδόθηκαν σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να συγκεντρώσουν κάποια χρήματα και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να πετύχουν διακανονισμό με τους υπεύθυνους της ΦΑΕ.
Γι αυτό, άλλωστε, και υπάρχει νέα συνάντηση με τον έφορο της συγκεκριμένης ΔΟΥ, η οποία είναι προγραμματισμένη να γίνει μέσα στην Τρίτη.
Πηγή: sentragoal.gr

Ομάδα Αλφα έως ...Λάμδα!!

"Κάθε πέρσι και καλύτερα" λέει μια ελληνική παροιμία, το νόημα της οποίας (πολύ φοβάμαι ότι) κατανοεί καλύτερα από τον καθέναν ο Γιάννης Μώραλης. Γράφει ο Βασίλης Σκουντής.
Ομάδα Αλφα έως ...Λάμδα!
Τώρα το αν το κατανοεί καλύτερα ή χειρότερα από τον καθέναν ο νεόκοπος πρόεδρος της Super League, ένας θεός το ξέρει και μάλιστα το κρατά μυστικό από τους δούλους του...
Aυτό είναι που λένε (θα μας κάνει) Kinder έκπληξη!
Βάζω μπόλικα θρησκευτικά σε αυτή την υπόθεση, διότι μου φαίνεται ότι οι ελπίδες μας για την κανονική έναρξη ενός κανονικού πρωταθλήματος στο οποίο θα συμμετέχουν κανονικές ομάδες εν τέλει εναπόκεινται στη μεγαθυμία του Πανάγαθου...
...άντε και της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που πάντως πρέπει να κάνει τα στραβά μάτια για να αρχίσει η μπάλα να κυλάει στο γρασίδι το Σάββατο!
Κυριολεκτώ, διότι με τόσες παρανομίες που χρειάζονται για να γίνει η σέντρα αυτού του ούτως ή άλλως αμαρτωλού πρωταθλήματος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής δεν έπρεπε να είναι ο Μώραλης, αλλά ο Αλ Καπόνε...
...ο οποίος, ως γνωστόν, ενώ είχε διαπράξει όλα τα πιθανά και απίθανα εγκλήματα, εν τέλει συνελήφθη για απλή φοροδιαφυγή!
Για να κάνω (όπως λένε και στα αναγνώσματα των εφημερίδων ή στα σίριαλ) μια σύνδεση με τα προηγούμενα, αυτήν τη φορά η Super League ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό της, διότι τουλάχιστον πέρυσι (μέσα στην μπόχα της υπόθεσης των στημένων αγώνων) οι εκκρεμότητες ήταν δύο, ενώ τώρα έφτασαν στις έντεκα και δεν συμμαζεύεται!
Οντως το επικείμενο πρωτάθλημα έχει τον... ασυμμάζευτο και δεν εννοώ μονάχα στους κενούς φακέλους των δικαιολογητικών, αλλά και στο αλφάβητο: το γράφω αυτό διότι, ενώ πέρυσι μετά την αποβολή της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου και μέχρι (τον Νοέμβριο) να προαχθούν ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας έλειπαν η ομάδα Αλφα και η ομάδα Βήτα, τώρα τα κενά φτάνουν μέχρι το Λάμδα!
Πλάκα πλάκα, εάν σώνει και καλά το πρωτάθλημα έπρεπε να αρχίσει σήμερα (και όχι το Σάββατο, που μέχρι τότε ποιος ζει και ποιος πεθαίνει...), θα επρόκειτο για ένα τουρνουά με δυο ματς σε κάθε αγωνιστική και μια ομάδα να έχει ρεπό!
Τυπικώς εντάξει και δικαιούμενοι συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι μόνο ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος, η Ξάνθη, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα, όσο για τους υπόλοιπους συνεταίρους τους, dum spiro spero, που έλεγαν και οι αρχαίοι Ρωμαίοι!
Τουτέστιν, όσο ζω ελπίζω, όπως το παραδέχθηκε χθες (σε συνέντευξή του στο NovaΣΠΟΡ FΜ 94.6) και ο Μώραλης, που εξέφρασε απλώς την ελπίδα του και όχι την πεποίθησή του για την έναρξη του πρωταθλήματος...
Συγγνώμη για το αγοραίον ύφος, αλλά άμα πέντε μέρες πριν από την προγραμματισμένη σέντρα βγαίνει ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής και απλώς εκφράζει ελπίδα, τότε χέσε ψηλά κι αγνάντευε!
Από εκεί ψηλά αγναντεύουν επίσης, ενώ κάνουν τη χοντρή ανάγκη τους, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Αρης, η Κέρκυρα, ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος, ο Λεβαδειακός, η Βέροια, ο Πανθρακικός και ο Πλατανιάς, αλλά οι περιπτώσεις τους διαφέρουν: διαφέρουν επίσης (εάν καταλαβαίνω καλά) και τα βύσματά τους, διότι άλλες από αυτές τις ομάδες βρήκαν την άκρη κι άλλες είναι ακόμη χαμένες στο Λαβύρινθο!
Η υπόθεση είναι ένα αληθινό ντόμινο και έρχεται ν' αποδείξει για πολλοστή φορά την παθογένεια του ελληνικού αθλητικού συστήματος, που δεν παίρνει καμιά θεραπεία: έκλεισε η Βουλή, δεν εγκρίθηκε το αίτημα των ΠΑΕ για τη ρύθμιση των χρεών τους σε εξήντα δόσεις, λείπουν οι φορολογικές ενημερότητες, είναι ελλιπείς οι φάκελοι που έχουν κατατεθεί στην ΕΕΑ και πάει λέγοντας...
Πάει λέγοντας η δουλειά και πάει κλαίγοντας η Super League για να δοθεί παράταση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, να νομιμοποιηθούν οι απαραίτητες παρατυπίες, να επικυρωθούν οι μεταγραφές, να εκδοθούν δελτία και να αρχίσει με τα χίλια ζόρια το δόλιο το πρωτάθλημα!
Κάποιες ομάδες υπέβαλαν κενό φάκελο, κάποιες άλλες είχαν μπάρμπα στην Κορώνη και βολεύτηκαν, κάποιες κάνουν αλχημείες και κατόπιν όλων αυτών νομίζω ότι ο Μώραλης υπήρξε υπέρ το δέον αισιόδοξος, λέγοντας ότι «το μεγάλο στοίχημα είναι να αρχίσει το πρωτάθλημα με 16 ομάδες και να τελειώσει με τις ίδιες»!
Μεταξύ μας δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι πιο εφικτό, αλλά σε κάθε περίπτωση η νεκροψία θα δείξει!
Εκτός από τη (μακάβρια) νεκροψία, θα πρέπει κάποια στιγμή να δείξει και η σοβαρότητα, αλλά αυτή η αρετή εξακολουθεί να είναι σαν τη Χαρά στο παλιό σίριαλ του Mega...
Κοινώς αγνοείται!
Βεβαίως ζούμε στην Ελλάδα, που (έχει αποδείξει πολλάκις και κατ' επανάληψιν ότι) ποτέ δεν πεθαίνει, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά: αυτό μας κράτησε ζωντανούς κι αυτό (μας μάρανε και) μας χαντάκωσε ως έθνος!
Δεν ξέρω εάν το ποδοσφαιρικό έθνος θα χαντακωθεί ή θα επιζήσει, σίγουρα πάντως συνειδητοποιεί ότι «κάθε πέρσι και καλύτερα», κάνει τάματα στον Θεό για να μην τα κακαρώσει και περιμένει εκείνη την... Kinder έκπληξη μέσα από το αυγουλάκι!
Πηγή: Goal