Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Το σχέδιο για την αποκατάσταση Ηρακλή, Bόλου, Καβάλας!!

Η πρόταση που μπορεί να δώσει λύσεις υπό προϋποθέσεις στο θέμα του Ηρακλή, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στην Football League συζητείται ήδη από τους συναρμόδιους φορείς (ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα, Football League, Υφυπουργείο Αθλητισμού).
Το σχέδιο για την αποκατάσταση Ηρακλή, Bόλου, Καβάλας
Η πρόταση αυτή είναι την επόμενη χρονιά να ανέβουν από την Football League στην Σούπερ Λίγκα τέσσερις ομάδες και να υποβιβαστούν από την Σούπερ Λίγκα δύο ομάδες. Με αυτό τον τρόπο οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα θα γίνουν 18 και θα ικανοποιηθεί έστω και εν μέρει το αίτημα της μικρής λίγκας, η οποία ζήτησε να ανέβουν πέντε και να πέσουν τρεις.
Επίσης, αυτή η πρόταση αναμένεται να βρει θετική ανταπόκριση και στην Σούπερ Λίγκα, από την οποία θα πέσουν μόνο δύο ομάδες και όχι τρεις. Για να περάσει αυτή η πρόταση υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις:
Α, να καλυφθούν, μέσω ΟΠΑΠ, τα χρήματα των δύο επιπλέον ομάδων που θα μπουν στην Σούπερ Λίγκα αφού η Nova δεν πρόκειται να αυξήσει το ποσό που ήδη δίνει για 18 ομάδες.
Β, να δεχθούν την πρόταση όλες οι ομάδες της Football League. Διότι στην Γ.Σ. της περασμένης Παρασκευής υπήρξαν κάποιοι που δεν συμφωνούσαν ούτε με την πρόταση να ανέβουν πέντε και να υποβιβαστούν τρεις.
Γ, να ενισχυθούν οικονομικά οι ομάδες της Football League από την Σούπερ Λίγκα και την Πολιτεία.
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: