Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

«Δεν ασχολούμαι με δημοσιεύματα, θέλω εξωτερικό»

Ο Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε για τα διάφορα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον αθηναϊκών ομάδων για το πρόσωπό του, αλλά και σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που κάνουν λόγο ότι βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό: « Δεν ασχολούμαι με αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα. Δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Δουλειά μου είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Έχω κάνει κάποια βήματα , αλλά έχω να δώσω πολλά περισσότερα. Όλα θα φανούν στα 35 μου και τότε θα κάνω τον απολογισμό μου.
Η κορυφή για ένα ποδοσφαιριστή είναι ο ουρανός. Δεν πρέπει να υπάρχει ταβάνι. Ακόμη και στα 34 μαθαίνεις κάποια πράγματα. Δεν τα βλέπω τα πρωτοσέλιδα. Απλώς με παίρνουν τηλέφωνο και μου λεν σε ποια εφημερίδα με έχουν. Είναι τιμητικό να γράφουν για σένα. Είναι μια τεράστια ανταμοιβή, αλλά δεν θα το ήθελα, δεν μου αρέσει».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη και για τα όνειρά του: «Έχω έρθει σε επαφή με τη διοίκηση. Δεν θέλω να ασχοληθώ εγώ με αυτό το πράγμα, απλώς μου λένε τι έχει γίνει ο πατέρας μου και ο μάνατζερ μου. Αν ασχοληθώ και με αυτό θα βγω από το πρόγραμμά μου. Για μένα είναι τεράστια τιμή να λέει ο Άρη για καινούριο συμβόλαιο. Έχουν ανταμειφτεί οι κόποι μου. Θέλω όμως να αγωνιστώ σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σε μια μεγάλη ομάδα» και πρόσθεσε:

«Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ με την Εθνική Ανδρών και να καταφέρω κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε το 2004. Τότε ελπίζω να το πάρω το τρόπαιο».

«Όλες οι ελληνικές ομάδες ήθελαν τον Γιάννη, μαζί και ο ΠΑΟΚ»

Από την πλευρά του ο πατέρας του, Χρήστος Γιαννιώτας τόνισε πως υπάρχει ανεπίσημη πρόταση από τον Άρη για νέο συμβόλαιο, ενώ αποκάλυψε πως υπήρξε ενδιαφέρον για το γιό του από όλες τις ελληνικές ομάδες, συμπεριλαμβάνοντας και τον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε σε μια συζήτηση με την πλευρά του Άρη και θα κάτσουμε να δούμε τη θα γίνει. Έγινε μια προσφορά ανεπίσημα. Θα τη μελετήσουμε με τον κύριο Σούγκαρη και θα δούμε τι θα κάνουμε. Εδώ κρίνεται το μέλλον του Γιάννη. Μίλησα με τον κύριο Κατσιαούνη και τον κύριο Ζαμπέτα και θα δούμε τι θα γίνει. Μια μεταγραφή στο εξωτερικό θα ήταν δύσκολη για μένα, αλλά αυτός αυτό θέλει», ενώ για τους διάφορους μνηστήρες είπε:

«Υπήρξε ενδιαφέρον από όλες τις ελληνικές. Όλοι τον ήθελαν μαζί και ο ΠΑΟΚ. Εμείς είμαστε σταθεροί στην πορεία που χαράξαμε. Είναι τιμητικό να σου προτείνουν καινούριο συμβόλαιο. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα. Πέρυσι υπήρχαν παίκτες μεγάλης αξίας και κατάφερε να παίξει. Όπως βοήθησε ο Άρης τον Γιάννη, έτσι θέλει να βοηθήσει και ο Γιάννης τον Άρη».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: