Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

«Είμαι σε συζητήσεις, όλα θα κριθούν μέχρι την Πέμπτη»

Για την απεγνωσμένη προσπάθειά του να βρει λύσεις ώστε ο Απόλλων Καλαμαριάς να διατηρηθεί ζωντανός έκανε λόγο στο χθεσινό δ.σ. της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης. Χθες το βράδυ στα γραφεία της ομάδας διεξήχθη διοικητικό συμβούλιο με την παρουσία όλων των μελών (Ζαμπέτογλου, Λουιζίδης, Τυμπανάρης Χατζηανδρέου) και ο Χαραλαμπίδης αυτό που μετέφερε είναι ότι καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να βρει τη λύση και τα χρήματα που χρειάζονται για να βγει η χρονιά και ο Απόλλων να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη βιωσιμότητά του.
Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης παράλληλα διαμήνυσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις ανθρώπους που προτίθενται να βοηθήσουν και ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει το αργότερο ως την Πέμπτη. Για την ταυτότητα των προσώπων αυτών δεν έγινε λόγος, αλλά είναι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και θα τους ενδιέφερε να ασχοληθούν. Μένει να δούμε αν οι προσπάθειες θα τελεσφορήσουν, κάτι που είναι απαραίτητο για να αποφύγει περαιτέρω περιπέτειες η ομάδα.

Λύση, αλλιώς νέο κάλεσμα

Βασικά, αυτό που αποφασίστηκε στο χθεσινό δ.σ. είναι να συνεχιστούν οι προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης και σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει νέο κάλεσμα προς τον κόσμο σε γενική συνέλευση, κάτι άλλωστε που είχε συμβεί και στην αρχή του καλοκαιριού. Τότε βέβαια είχε εμφανιστεί ο Βασίλης Ασβεστόπουλος, που ανέλαβε, με τη συμφωνία εν τέλει να ναυαγεί. Και το θέμα αυτό συζητήθηκε στο χθεσινό δ.σ., με τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη να αναφέρει ότι τελικά η συμφωνία «χάλασε», διότι ο Ασβεστόπουλος συνεχώς απαιτούσε και περισσότερα πράγματα, κάτι που δεν μπορούσε να δεχθεί η πλευρά του μεγαλομετόχου. Η συνέλευση, αν πραγματοποιηθεί, προγραμματίζεται για την Παρασκευή σην κλειστή αίθουσα μπάσκετ.

Αύριο με Κ-20 του ΠΑΟΚ

Μπορεί διοικητικά η κατάσταση να είναι ρευστή, όμως σε αγωνιστικό επίπεδο τα μηνύματα που έστειλε ο Απόλλων ήταν άκρως ενθαρρυντικά, Καλή μπάλα, με καλή κυκλοφορία, εναλλαγές, φαντασία στο παιχνίδι του και ταχύτητα. Κάποιες αδυναμίες βέβαια μεσοαμυντικά μπορούν να διορθωθούν, αλλά όπως και να έχει, σε αγωνιστικό επίπεδο και μετά το φιλικό με την Αναγέννηση Επανομής τόσο ο Ανδρέας Παντζιαράς, όσο και οι φίλαθλοι έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν. Για αύριο (18.30) έχει προγραμματιστεί νέα φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Κ-20 του ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά.





πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: