Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

«Μοναδική επιλογή για μένα η Εβερτον»

Στις πρώτες του επίσημες δηλώσεις ως παίκτης της Εβερτον, ο Κέβιν Μιραλάς αποκάλυψε πως παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτηση του, ο ίδιος προτίμησε τα «ζαχαρωτά».
«Μοναδική επιλογή για μένα η Εβερτον»
«Οι συζητήσεις με την Αρσεναλ ήταν σε προχωρημένο στάδιο. Ομως ήταν ξεκάθαρο πως η τελική επιλογή ήταν πάνω μου. Από την αρχή με εντυπωσίασε πόσο πολύ με ήθελε ο τεχνικός της Εβερτον. Με εμπιστεύτηκε πολύ. Πείστηκα πως για μένα σε αυτή την φάση της καριέρας μου ήταν σπουδαιότερο να έχω μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέσα στο γήπεδο».
Οσο για τις πρώτες του εντυπώσεις από το «Γκούντισον Παρκ», τόνισε: «Ήμουν πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Ομως τώρα είμαι ακόμα πιο χαρούμενος μετά τα όσα είδα στον αγώνα με την Γιουνάιτεντ.
Είδα τους οπαδούς μας και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Νικήσαμε την Γιουνάιτεντ και είδα πως έπαιξε η ομάδα. Είμαι ακόμα πιο ευτυχισμένος για την επιλογή μου. Ηταν απίστευτο πως στήριξαν οι οπαδοί την ομάδα. Ακόμα και σε λάθος πάσες, χειροκροτούσαν και ενθάρρυναν τους παίκτες αντί να τους αποδοκιμάζουν.
Ηταν φανταστικό και πιστεύω πως οι οπαδοί έπαιξαν αποφασιστικό ρόλο στο να φτάσει η ομάδα στη νίκη χθες. Αυτό που επίσης με εντυπωσίασε είναι πως ολοι οι παίκτες τα έδωσαν όλα και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: