Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Υπάρχουν ακόμη εισιτήρια!

Περίπου 1.000 εισιτήρια έχουν μείνει για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε για τους «32» του Europa League. Αύριο η διάθεσή τους.

Υπάρχουν ακόμη εισιτήρια
Ο κόσμος του Ολυμπιακού πιστεύει στην ανατροπή του 3-0 απέναντι στη Λεβάντε και αυτό αποδείχτηκε από τη διάθεση των εισιτηρίων της ρεβάνς της Πέμπτης.

Πάντως η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ενημέρωσε πως υπάρχουν ακόμη περίπου 1.000 εισιτήρια προς διάθεση, τα οποία και θα πωλούνται από το πρωί της Πέμπτης μέχρι την εξάντλησή τους.





πηγή: sport-fm.gr

 

Αλόνσο: «Θα πρέπει να βελτιωθούμε σε σχέση με πέρσι»

Μετά την πρώτη μέρα των δοκιμών στην Βαρκελώνη, ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν τρίτος. Σε δηλώσεις του ο Ισπανός πιλότος της Φεράρι τόνισε πως φέτος μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να σπάσουν την κυριαρχία της Ρεντ Μπουλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλόνσο:

«Θα παρουσιαστούμε δυνατοί στην Αυστραλία, εκεί που πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να βελτιωθούμε σε σχέση με πέρσι, γιατί προφανώς αυτό δεν αρκούσε για να μας χαρίσει τον τίτλο. Ήμασταν δεύτεροι και θέλουμε να είμαστε πρώτοι».

«Δεν θα είναι δύσκολο να παρουσιαστούμε καλύτεροι συγκριτικά με το πρώτο μέρος της περσινής σεζόν και για το λόγο αυτό είμαι αισιόδοξος. Το μονοθέσιο είναι σε καλή κατάσταση και παρότι έχει κάποιες βελτιώσεις, δεν μας εκπλήσσει αρνητικά όπως έγινε πέρσι».


πηγή: metrosport.gr
 


Με στόχο την πρόκριση ο Δικέφαλος!

Με στόχο την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει 22-23 Μαρτίου στο Ρέθυμνο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο "PAOK Sports Arena" τον Ηρακλή για την προημητελική φάση του θεσμού. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γεωργιάδης Μ, Βασιλειάδης και παρατηρητής ο κ.Δόγαρης. Η ομάδα του Στέλιου Καζάζη θέλει να εκμεταλευτεί τη δυναμική της έδρας της και να φθάσει στους "4" της διοργάνωσης. Για αυτό ακριβώς το λόγο η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ έκανε κάλεσμα στο κόσμο της ομάδας προκειμένου να δώσει το βροντερό παρών στο γήπεδο και να βοηθήσει με τον τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην τελική φάση.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την βαριά ήττα για το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του με 3-0 από τη Νίκη Αιγινίου και βλέπει το αυριανό ματς ως ευκαιρία εξιλέωσης και ανάτασης του ηθικού του.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και το απόγευμα της Τετάρτης με τον Στέλιο Καζάζη εκτός από το τεχνικό κομμάτι να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στο ψυχολογικό κομμάτι καθώς η πρόσφατη ήττα επηρεάσε αισθητά τους παίκτες του ασπρόμαυρου τμήματος.

ΠΑΟΚ και Ηρακλής συναντήθηκαν δύο φορές τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τον Δικέφαλο να πανηγυρίζει ισάριθμες νίκες, την πρώτη με 3-0 μέσα στο Παλατάκι και τη δεύτερη με 3-2 μέσα στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Το αυριανό παιχνίδι βέβαια θα είναι τελείως διαφορετικό και εκεί επικεντρώθηκε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Καζάζης που αναζητά την πρώτη του νίκη στον ασπρόμαυρο πάγκο.
«Το ότι έχουμε κερδίσει στα δύο ματς δε νομίζω ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο και το αντιληφθήκαμε με το Αιγίνιο όπου ο ΠΑΟΚ είχε μόνο νίκες στα φιλικά που έγιναν στην έδρα μας αλλά στο επίσημο παιχνίδι χάσαμε με 3-0», τόνισε αρχικά ο Στέλιος Καζάζης ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.
«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι το οποίο οδηγεί στην τετράδα κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε πολύ σκληρή προσπάθεια για να ξεπεράσουμε έναν καλό αντίπαλο ο οποίος τον τελευταίο μήνα έχει δείξει ότι παίζει πολύ καλύτερα εκτός έδρας από ότι στην έδρα του», πρόσθεσε ο κ. Καζάζης και κατέληξε: «Σίγουρα η ομάδα επηρεάστηκε από την τελευταία ήττα. Η προσπάθεια πάνω στο ψυχολογικό κομμάτι είναι ιδιαίτερα μεγάλη αλλά κι ο καθένας από τα παιδιά πρέπει να αναλογιστεί, να στηρίξει και να βοηθήσει τον εαυτό του και την ομάδα γιατί τα δύσκολα τώρα αρχίζουν».

Κάλεσμα στον κόσμο

Με ανακοίνωσή του το ΤΑΠ ΠΑΟΚ καλεί τους φίλους της ομάδας, να βρεθούν αύριο στο «PAOK Sports Arena».

"ΤΟ Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ προσκαλεί το φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δώσει το βροντερό παρών την Πέμπτη 21 Φεβρουάριου και ώρα 18:00 στο «PAOK SPORTS ARENA» στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή. Η ομάδα έχει ανάγκη τη συμπαράσταση του κόσμου της προκειμένου όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας".

Δύσκολα να προλάβει ο Φωτάκης!

Ο Γιώργος Φωτάκης δεν κατάφερε να προπονηθεί και σήμερα και συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας. Έτσι η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου με την Κέρκυρα είναι στον αέρα. Σε ότι αφορά τον Ολίσε μετά από το πρώτο στάδιο αποθεραπείας πέρασε στο δεύτερο αφού αφενός ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα και αφετέρου αυτό από σήμερα εριέχει και επαφές με τη μπάλα σε χαλαρούς ρυθμούς. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Γεωργιάδης, Σταφυλίδης και Χακόμπο. Η προπόνηση έγινε παρουσία και του Ετό που επέστρεψε από την Ισπανία. Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική και τις δοκιμές ενόψει του αγώνα του Σαββάτου. Αρκετές δοκιμές, ασκήσεις πάνω στην επιθετική κυρίως ανάπτυξη και ειδικές οδηγίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο από τον Γιώργο Δώνη περιείχε το πρόγραμμα.


πηγή: metrosport.gr
 


Χάνει Ολυμπιακό ο Ψυχογιός!

Νοκ-άουτ από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τέθηκε ο Νίκος Ψυχογιός, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα απουσιάσει για περίπου δέκα ημέρες.

Πλέον ο παίκτης και το ιατρικό επιτελείο των "κιτρίνων" κάνουν αγώνα δρόμου για να καταφέρει ο αμυντικός να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Βέροια.

Υπενθυμίζεται πως απών από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα είναι και ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.


πηγή: metrosport.gr
 

Καλαϊτζίδης: «Μας λείπει η πίστη»

Ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη Βέροια και τη μάχη που θα δοθεί για τη σωτηρία.

Για τη Βέροια και την ήττα απέναντι στον Αστέρα:

«Καμία ήττα δεν είναι καλή, ειδικά όταν οι βαθμοί είναι απαραίτητοι για να φύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Αστέρας και γι' αυτό μας μένει μια πικρία. Μετά το τέλος του αγώνα θα λέγαμε πως η ισοπαλία θα ήταν καλή, αλλά ποιος είπε ότι δεν είχαμε προτεραιότητα τη νίκη. Είχαμε κάποιες παραλήψεις που μας στοίχισαν στον αγώνα. Μέσα στον ενθουσιασμό για το κάτι παραπάνω δεχτήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις».

Για τους καινούριους παίκτες και αν θα μπορούσαν να βοηθήσουν:

«Πίστευα πως για κάποιο χρονικό σημείο θα μας έδιναν λύσεις. Με βάση το υλικό που είχαμε θα έπαιρναν χρόνο συμμετοχής και υποθετικά να βοηθούσαν».

Για τα θετικά και αρνητικά αποτελέσματα:

«Όσο τελειώνουν οι αγωνιστικές είναι μικρότερη η δυνατότητα να συλλέξεις βαθμούς. Στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που δώσαμε είχαμε καλή παρουσία. Εκείνο που μας λείπει είναι η πίστη ώστε να διεκδικήσουμε τα αποτελέσματα που θα μας κρατήσουν στην κατηγορία».

Για το πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ξάνθη:

«Η Ξάνθη είναι πάντα καλή ομάδα και δομημένη έτσι ώστε να κάνει καλύτερα πράγματα. Εμείς πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη απ' όλους τους αντιπάλους μας και αυτό θα κάνουμε και με την Ξάνθη.»

Για το ποιες ομάδες θα δώσουν μάχη για την παραμονή και αν μέσα σε αυτές είναι και ο Πανιώνιος:

«Πάντα λέγαμε πως οι βαθμοί που είχε συλλέξει στο ξεκίνημα είναι περισσότεροι από αυτό που έδειχνε η αγωνιστική δυναμική του. Είχα πει ότι πρέπει να έχει αγωνιστική δυναμική και ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος. Κάθε αγωνιστική διαμορφώνετε νέα βαθμολογική κατάσταση και λιγοστεύουν τα ερωτήματα».


πηγή: metrosport.gr