Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Αισιόδοξος ενόψει Σάλκε ο Γιλμάζ!

Σύμφωνα με τον επιθετικό της Γαλατασαράι, Μπουράκ Γιλμάζ, ο τουρκικός σύλλογος έχει όλα τα φόντα για να περάσει με επιτυχία το εμπόδιο της Σάλκε στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αισιόδοξος ενόψει Σάλκε ο Γιλμάζ
Σίγουρος πως η Γαλατασαράι μπορεί να περάσει στη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο επιθετικός της ομάδας, Μπουράκ Γιλμάζ.

Αυτό, όμως, μόνο εύκολο δεν είναι, αφού οι Γερμανοί διαθέτουν ένα καλοδουλεμένο σύνολο, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο έμπειρος φορ.

«Στο παιχνίδι με την Σάλκε θα μπούμε όσο πιο αποφασιστικά μπορούμε. Έχουν ένα πολύ καλό σύνολο, όμως έχουμε την ποιότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει εκπληκτική δουλειά αν και δεν ήμασταν τυχεροί στα πρώτα τρία ματς της φάση των ομίλων καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση για τους “16”»
, τα λόγια του Τούρκου στράικερ.

Ο 27χρονος επιθετικός μέχρις στιγμής έχει πετύχει έξι τέρματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει σημειώσει ένα παραπάνω.

Ωστόσο, αυτό δεν θα είχε συμβεί αν ο ίδιος δεν αισθανόταν όμορφα με τη φανέλα του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να νιώθω ωραία στην ομάδα που βρίσκομαι. Η Γαλατασαράι είναι το σπίτι μου και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στις τάξεις της αυτή την στιγμή και πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε όλα τα ματς που αγωνίζομαι».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: