Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Λόπεθ: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα»

Προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο είναι οι παίκτες της Λεβάντε για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Πέδρο Λόπεθ στον ισπανικό Τύπο.

Λόπεθ: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα»
Έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε είδους δυσκολία είναι στην Λεβάντε εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πέδρο Λόπεθ.

Οι Ισπανοί έχουν το υπέρ τους 3-0 της πρώτης αναμέτρησης, όμως γνωρίζουν ότι οι οπαδοί των Πειραιωτών μπορούν να ωθήσουν τους παίκτες του Μίτσελ στην προσπάθεια να πετύχουν ένα θαύμα.

«Γνωρίζουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Βρισκόμαστε στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης και αυτό αποτελεί από μόνο του ένα κίνητρο για να πάρουμε την πρόκριση. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε ένα πολύ καλό γήπεδο με υπέροχη ατμόσφαιρα», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος αμυντικός και πρόσθεσε:

«Είναι σαφές ότι πηγαίνουμε με ένα καλό σκορ (στην Αθήνα) και έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά εμείς σεβόμαστε αρκετά τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα σπουδαίο σύλλογο, ο οποίος έχει τη δική του ιστορία και στο ρόστερ του υπάρχουν πολλοί διεθνείς. Το σημαντικότερο για εμάς είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, επειδή σίγουρα θα μας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα στην άμυνα».

Καταλήγοντας, ο Λόπεθ μίλησε για το πιθανό αντίπαλό τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης: «Ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει όσο κοιτάμε εμείς τη δική μας απόδοση. Ίσως επειδή η Ρούμπιν μας είναι άγνωστη και ξέρουμε περισσότερο την Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: