Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Την… έπεσαν στον Ματσιούλις!

Πλήθος δημοσιογράφων περικύκλωσαν τον Γιόνας Ματσιούλις κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού στο Κάουνας για την αυριανή αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις.

Την… έπεσαν στον Ματσιούλις
Αγωνίστηκε στη Ζαλγκίρις από το 2005 μέχρι το 2009 και είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Λιθουανίας. Ε, δεν ήθελαν και πολλούς άλλους λόγους τα λιθουανικά ΜΜΕ για να πέσουν πάνω στον Γιόνας Ματσιούλις κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο Κάουνας για το αυριανό ματς για το Top 16.

«Στο πρώτο ματς της Αθήνας ένιωσα λίγο περίεργα. Θα δούμε πώς θα αισθανθώ αύριο», δήλωσε ο Ματσιούλις. «Η Ζαλγκίρις είναι δυνατή ομάδα, με καλούς παίκτες, που παίζει το ίδιο στυλ μπάσκετ από την αρχή της σεζόν. Ο τραυματισμός του Γιανκούνας είναι μεγάλο πλήγμα, αλλά δεν πιστεύω πως έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με τον πρώτο γύρο και είμαι βέβαιος πως δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Θα πρέπει να περιορίσουμε τον καλύτερο παίκτη τους, που είναι ο Πόποβιτς», πρόσθεσε.

Ο 28χρονος άσος δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί και για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου, που έκαναν το γύρο του κόσμου. «Δεν ήταν τόσο τραγικά. Η αστυνομία δεν έχασε τον έλεγχο. Απλώς τραυματίστηκε ένας παίκτης», ανέφερε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: