Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Πεδουλάκης: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Στη δυσκολία και την κρισιμότητα του ματς με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας την Πέμπτη στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης.

Πεδουλάκης: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς έχουμε αποδείξει μέχρι τώρα πως είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι όταν παίζουμε εκτός έδρας. Πιστεύω πως θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι, με πολλή στρατηγική και ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού που έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους. «Έχουμε τέσσερις νίκες και τρεις ήττες, θα θέλαμε να έχουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο, αλλά παίζοντας χωρίς Διαμαντίδη και Σχορτσανίτη σε ορισμένα παιχνίδια, μπορούμε να λέμε πως είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε σε αυτή τη θέση και διεκδικούμε την πρόκριση. Οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να φέρουν εδώ τον Παναθηναϊκό. Τώρα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε κάθε κατοχή και να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι», πρόσθεσε.

Ο Γιόνας Ματσιούλις, που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, δήλωσε με τη σειρά του: «Η Ζαλγκίρις είναι πολύ καλή ομάδα. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και για τους δυο μας, γιατί μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια θα προκριθεί στα προημιτελικά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι». Ο Λιθουανός φόργουορντ πρόσθεσε: «Ξέρω πως οι αντίπαλοι δεν θα έχουν τον Γιανκούνας, έναν πολύ σημαντικό παίκτη, αλλά αυτό δεν αλλάζει το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Ο ρυθμός είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του αγώνα και θα πρέπει να τον ελέγξουμε, γιατί θα γίνουν πιο δύσκολα τα πράγματα για μας αν επιτρέψουμε στη Ζαλγκίρις να ξεκινήσει δυνατά και να πάρει ώθηση από τον κόσμο της, μιας και αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: