Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Περιμένει Βιντιάδη και… Ρίκκα!

Με ανακουφισμένες τσέπες και μεγαλύτερη αισιοδοξία συνεχίζεται η ζωή στην ΑΕΚ. Μετά την ταμειακή διευκόλυνση, η «Ένωση» περιμένει νεότερα από τον Βιντιάδη στο διοικητικό και από τον Ρίκκα στο γήπεδο.

Περιμένει Βιντιάδη και… Ρίκκα

Ακόμα και χωρίς να ξέρει ποιος τη βοήθησε όμως, σημασία έχει για την ΑΕΚ ότι με τις 300.000 ευρώ (μιας και οι άλλες 100.000 θα πάνε στην Ερασιτεχνική) θα πάρει βαθιά ανάσα και θα κερδίσει χρόνο.

Τουλάχιστον μέχρι να φανεί τι θα γίνει στο διοικητικό, όπου τις επόμενες μέρες αναμένονται νεότερα από την πλευρά Βιντιάδη. Μετά τις επαφές με στελέχη των Υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης, ο επίδοξος επενδυτής θα συζητήσει με τους συνεργάτες του στο εξωτερικό για την ΑΕΚ και τις επόμενες κινήσεις τους.

Άλλωστε τα μηνύματα που φτάνουν για το θέμα της ρύθμισης των χρεών εξακολουθούν να είναι θετικά, με τελευταίο απ’ αυτά τη δέσμευση του Υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη (σε έγγραφη τοποθέτησή του με την οποία παρείχε διευκρινίσεις για σχετική ερώτηση που του έγινε στη Βουλή), όπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η κυβέρνηση εξετάζει τεχνικές βελτιώσεις, ώστε το υφιστάμενο καθεστώς να γίνει πιο λειτουργικό και αποτελεσματικό και να ανταποκρίνεται αφενός στις πράγματι μεγάλες ανάγκες των φορολογουμένων και αφετέρου στην επίτευξη εύρυθμης εισπραξιμότητας των ληξιπρόθεσμων χρεών από πλευράς Δημοσίου».

Τα λένε με Βλάχο-Μπουγαΐδη

Στο διοικητικό οι εξελίξεις αναγκαστικά θα περιμένουν. Η ΑΕΚ όμως έχει και θέματα που πρέπει να «τρέξουν». Όπως η ανανέωση των συμβολαίων των Βλάχου και Μπουγαΐδη, τις οποίες θα προσπαθήσει να δρομολογήσει τις επόμενες μέρες ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» διαρρέει πως θα περιμένει την επιστροφή του Θεόφιλου Καρασαββίδη από το εξωτερικό, ώστε να τον καλέσει έπειτα στα Σπάτα και να συζητήσουν την αναπροσαρμογή και τη χρονική επέκταση της συνεργασίας με τους δυο παίκτες.

Την ίδια ώρα εκείνοι και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες (με την «ένεση» και των 60.000 ευρώ από τις εισπράξεις του αγώνα με τον ΠΑΟΚ) θα ξεκινήσουν από την Τρίτη την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Και θα φανεί κατά πολύ στη μεσημεριανή προπόνηση (13:00) αν θα μπορεί να υπολογίζει σ' αυτό και τον Αντώνη Ρίκκα.

Ο Έλληνας χαφ θα δοκιμάσει να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς κι εφόσον τα καταφέρει, θα βάλει σε δίλημμα τον Έβαλντ Λίνεν για το αν θα χρησιμοποιήσει εκείνον ή τον Φέτση στα Χανιά. Από την Τρίτη, εξάλλου, θ’ αρχίσουν να βγαίνουν γενικότερα συμπεράσματα για τις προθέσεις του Γερμανού ενόψει του δύσκολου κυριακάτικου ματς, στο οποίο θα έχει και πάλι διαθέσιμο τον Κορδέρο που επιστρέφει από τιμωρία.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: