Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Τα… γυρίζει ο Μπερλουσκόνι!

Το… μπαλάκι στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έριξε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σχετικά με τον τρόπο που η Μίλαν θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στον αποψινό αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα… γυρίζει ο Μπερλουσκόνι
Πριν περάσουν δύο μέρες από τότε που ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έδινε συμβουλές στον προπονητή της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της Μπαρτσελόνα και του Λιονέλ Μέσι, ο πρόεδρος των «ροσονέρι» φρόντισε να… αποποιηθεί των ευθυνών του, τονίζοντας πως ο προπονητής είναι αυτός που πρέπει να βρει τον τρόπο να σταματήσει τους Καταλανούς.

«Θα ήταν παράλογο να ζητήσω από την ομάδα να παίξει όπως μου αρέσει. Στο ματς με τη Μπαρτσελόνα δεν γίνεται να έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας, ούτε να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Ξέρουμε πως αυτό θα το κάνουν οι Καταλανοί. Αυτό που ζητώ, όμως, είναι να βρεθεί τρόπος να χαλάσει το παιχνίδι τους. Ο Αλέγκρι καλείται να βρει τον τρόπο να αποσυντονίσει τους παίκτες του Βιλανόβα. Αυτός είναι ο προπονητής, αυτός πρέπει να βρει τις λύσεις», τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υποψήφιος πρωθυπουργός της Ιταλίας.

Αναφερόμενος στο μέλλον του Αλέγκρι, ο Μπερλουσκόνι ήταν ξεκάθαρος. «Το μέλλον του βρίσκεται στα δικά του χέρια. Θα εξασφαλίσει τη συνέχιση της συνεργασίας μας μέσω των αποτελεσμάτων. Αν κατακτήσουμε την 3η θέση στο πρωτάθλημα και αν η προσπάθεια στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι καλή, τότε δεν υπάρχει λόγος να τον διώξω. Τα πάντα εξαρτώνται από αυτόν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν έκρυψε την αδυναμία του για δύο ποδοσφαιριστές. «Λατρεύω τον Αντρέα Πίρλο και θεωρώ πως ήταν λάθος μας να μην τον κρατήσουμε. Στην παρούσα φάση, αυτός που μου αρέσει πολύ είναι ο Μάρκο Βεράτι. Αν και παίζει σε μια σημαντική ομάδα, δεν κρύβω πως θα τον ήθελα στη Μίλαν. Ποιος ξέρει, ίσως και να κάνουμε μια προσπάθεια να τον αποκτήσουμε», είπε με νόημα ο πρόεδρος της Μίλαν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: