Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

«Θα είναι γεμάτο;»

Μία ήταν η ερώτηση που έβγαινε από τα χείλη των ανθρώπων της Λεβάντε κατά την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα… «Θα είναι γεμάτο το γήπεδο;».

«Θα είναι γεμάτο;»
Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή της Λεβάντε για τον επαναληπτικό της Πέμπτης στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.

Οι ισπανοί έφτασαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τον Μαρτίνεθ να έχει συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους παίκτες, ακόμη και τους Βύντρα και Ντιόπ οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Το πρώτο μέλημα των ανθρώπων της Λεβάντε ήταν να μάθουν ό,τι περισσότερο μπορούν για το αυριανό παιχνίδι και κυρίως για την ανταπόκριση των οπαδών του Ολυμπιακού βάσει των εισιτηρίων.

«Θα είναι γεμάτο», ρωτούσαν οι περισσότεροι παίκτες της ισπανικής ομάδας τους Έλληνες δημοσιογράφους που συνάντησαν στο αεροδρόμιο.

Γενικότερα, στη Λεβάντε είναι ενημερωμένοι για την ατμόσφαιρα που επικρατεί σε τόσο σημαντικά παιχνίδια στο Καραϊσκάκη και ευελπιστούν το σκορ του πρώτου αγώνα να αποτρέψει τους φίλους των Πειραιωτών να σταθούν στο πλάι τους.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: