Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Τα εισιτήρια με Καβάλα!

Σε διάθεση τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καβάλα από σήμερα, ενώ με σχετική ανακοίνωση της η ΚΑΕ του "δικεφάλου" ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τις τιμές τους.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Καβάλα που θα διεξαχθεί Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 5 μ.μ. στο «PAOK Sports Arena» για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ. Η γενική είσοδος στο «PAOK Sports Arena» για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Καβάλα είναι 10 ευρώ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου, εκτός των θέσεων VIP. Αναλυτικά οι τιμές για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Καβάλα είναι...

10 ευρώ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου εκτός των VIP
15 ευρώ για τα VIP 5 ,6, 7,8 (διαζώματα 108, 109, 110, 111)
25 ευρώ για τα VIP 1 & 4
50 ευρώ για τα VIP 2 & 3

Υπενθυμίζεται ότι είναι σε ισχύ και τα πακέτα εισιτηρίων που κυκλοφόρησαν για τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ με ΚΑΟΔ και Καβάλα, ενώ συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τον Β? Γύρο της Α1 σε προνομιακές τιμές και περιλαμβάνουν τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ με Καβάλα (18η αγωνιστική), Άρη (20ή αγωνιστική), Ηλυσιακό (22η αγωνιστική), Πανιώνιο (24η αγωνιστική), Παναθηναϊκό (26η αγωνιστική) και την 1η φάση των πλέι οφ. Οι τιμές στα εισιτήρια διαρκείας Β? Γύρου είναι…


Black/White


Όλα τα υπόλοιπα διαζώματα
του γηπέδου

40 ευρώ


VIP 5, 6, 7 & 8


108, 109, 110, 111

60 ευρώ


VIP 2 & 3


VIP 2 & 3

200 ευρώ

Απαραίτητα δικαιολογητικά

1. Για παλαιούς κατόχους: Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να ανανεώσουν τις θέσεις τους θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική του ταυτότητα και την κάρτα διαρκείας (Εθνική Κάρτα Φιλάθλου) της σεζόν 2011-2012. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δεν μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει τη θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση και την κάρτα διαρκείας του κατόχου.
2. Για νέους κατόχους: Οι νέοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Επικοινωνία: Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ, Αντώνη Τρίτση 12, τηλ. 2310472551, 2310472561, e-mail: paokbc@otenet.gr). Πληροφορίες υπάρχουν για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας και στην ιστοσελίδα www.paokbc.gr.

Αγορά εισιτηρίων μέσω internet: Σε συνεργασία με την ιστοσελίδα viva.gr και για τον αγώνας ΠΑΟΚ - Καβάλα διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων και μέσω internet, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι της ομάδας, αλλά και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους, εντός και εκτός Θεσσαλονίκης, να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας. Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet πρέπει να μπείτε στη διεύθυνση http://www.viva.gr/tickets/sports/paokbc-tickets/ και να ακολουθήσετε μία απλή διαδικασία χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Στο τέλος της διαδικασίας και αφού αγοράσετε το εισιτήριό σας θα εκτυπώσετε το σχετικό voucher, με την προσκόμιση του οποίου θα παραλάβετε από τα εκδοτήρια του γηπέδου το εισιτήριο για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Καβάλα. Τα εισιτήρια που πωλούνται μέσω internet είναι των 10 ευρώ και 15 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: