Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Το πιστεύει ο Αλέγκρι!

Να αγωνιστούν με αυτοπεποίθηση και πάθος κόντρα στη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, ζήτησε από τους παίκτες της Μίλαν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Το πιστεύει ο Αλέγκρι

«Στην παρούσα φάση η Μπαρτσελόνα μοιάζει να είναι το φαβορί του ζευγαριού. Εμείς, όμως, δεν το αποδεχόμαστε αδιαμαρτύρητα αυτό και καλούμαστε να αποδείξουμε πως έχουμε τις δυνατότητες να τους αποκλείσουμε. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του πλανήτη, είμαι σίγουρος, ωστόσο, πως έχουμε πιθανότητες να βγούμε νικητές από αυτή τη μονομαχία», τόνισε με σιγουριά ο Αλέγκρι.

Για να κάνει η Μίλαν την έκπληξη, πρέπει να παίξει με συγκεκριμένο τρόπο, όπως εξήγησε ο προπονητής της. «Η Μπαρτσελόνα, είτε αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης, είτε την ομάδα της απέναντι γειτονιάς, έχει πάντα κατοχή μπάλας που ξεπερνάει το 65%. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει στο μεταξύ μας ματς. Από τη μεριά μας, πρέπει να τους δυσκολέψουμε τις πάσες, να τους εμποδίσουμε να αλλάζουν με άνεση τη μπάλα. Έχουμε τους παίκτες που μπορούν να το πετύχουν αυτό. Αν το καταφέρουμε, πρέπει να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτούμε. Ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος, αυτό το ξέρουν όλοι, αλλά ζητώ από τους παίκτες μου να παίξουν με πάθος και αυτοπεποίθηση. Μόνο έτσι θα έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε», σημείωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: