Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Συστάσεις Πλεξίδα σε... ΜΜΕ και δκαιοσύνη!!

Ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας, δυσαρεστήθηκε από τη δημοσιοποίηση της λίστας με 16 επιπλέον παιχνίδια που φαίνεται να είναι «στημένα», στην οποία υπάρχουν και δύο ματς των Θεσσαλών και προχώρησε σε δριμεία γραπτή δήλωση, προαναγγέλοντας και διώξεις προς κάθε υπεύθυνο, ενώ προχώρησε σε συστάσεις προς τη Δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ!
Συστάσεις Πλεξίδα σε... ΜΜΕ και δκαιοσύνη!
Αναλυτικά η δήλωση του Πλεξίδα:
«Κρίμα γιατί περίμενα τα παιχνίδια που έχω στήσει να είναι 97 και συνομιλίες μου 125!!! Είναι ντροπή για κάποιους που έφεραν στη δημοσιότητα τη λέξη 'Τρίκαλα' χωρίς να παρουσιάσουν στοιχεία.
Θα περιμένουμε τα επίσημα στοιχεία τις επόμενες ημέρες και θα ασκηθούν διώξεις προς κάθε υπεύθυνο γιατί εμένα προσωπικά δε με αγγίζει αυτό που λέγεται 'στοίχημα'. Κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν μορφή προς το πρόσωπο μου και γι αυτό τον λόγο δε θα επιτρέψω σε κανέναν να αποθέσει οποιαδήποτε υποψία στον ΑΟΤ για όσο καιρό ήμουν στη διοίκηση.
Συνιστώ στα ΜΜΕ ακόμη και στη δικαιοσύνη να είναι πιο διευκρινιστική για όσους αγώνες τους θεωρεί ύποπτους».

"Τι τα `θελες τα ζεβρέ παπούτσια"!

Η γνωστή gossip ποδοσφαιρική ιστοσελίδα "kickette.com"... "έκραξε" τον Τζιμπρίλ Σισέ για την επιλογή του να φορέσει ζεβρέ... παπούτσια κατά την άφιξη του στη Ρώμη!
"Τι τα `θελες τα ζεβρέ παπούτσια"!
Η ίδια πάντως ιστοσελίδα είχε αναφερθεί με τα κολακευτικότερα λόγια στην απόφαση του Γάλλου φορ να εμφανισθεί με φούστα στα βραβεία "Άνδρες της χρονιάς". Γούστα είναι αυτά...

Η Μαριάννα Ντούβλη και οι Φώκιες (ΦΩΤΟ)

Η νέα ταινία αισθησιακού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την Μαριάννα Ντούβλη βγήκε σε κυκλοφορία σήμερα. Το Κουρκούτι εξασφάλισε αποκλειστικά για εσάς το πρωτότυπο εξώφυλλο.
Η Μαριάννα Ντούβλη και οι Φώκιες (ΦΩΤΟ)
«Σπεύστε στα περίπτερα να την προμηθευτείτε πριν εξαντληθεί!» σχολιάζει ο πρωτομάστορας του φωτογραφικού μοντάζ στην εικόνα που φιλοτέχνησε στο sport24.

Ρίχνει τους τόνους ο Βενγκέρ!!

Οι δηλώσεις του Τσάβι για την κακή ψυχολογική κατάσταση του Φάμπρεγας  προκάλεσαν την αντίδραση του Βενγκέρ, ωστόσο ο Αλσατός αποφάσισε να ρίξει τους τόνους λέγοντας όμως ότι θα πρέπει να σταματήσουν οι ποδοσφαιριστές των Καταλανών να μιλούν για το θέμα.
Την Πέμπτη, ο προπονητής της Άρσεναλ έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού από τον Τσάβι, όμως τελικά αποφάσισε να μην βάλει άλλο λάδι στη φωτιά: «Δε νομίζω ότι έγινε κάτι συνταρακτικό ώστε να το καταγγείλουμε στην FIFA. Η εντύπωση που είχα είναι πως αυτές οι δηλώσεις δεν έδειχναν σεβασμό ούτε προς τον Σεσκ ούτε προς την Άρσεναλ. Δεν θέλω να δώσω μεγαλύτερη σημασία», τόνισε ο Βενγκέρ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάγκη να σταματήσουν οι δηλώσεις των παικτών της Μπαρτσελόνα.

«Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία. Υπάρχει μία διαδικασία διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο ομάδων και δε νομίζω ότι είναι σωστό να μιλούν παίκτες που δεν έχουν σχέση με το θέμα. Αυτό δυστυχώς έχει συμβεί πολλές φορές και δεν συμβάλλει στο να μην υπάρχουν προβλήματα. Ο Τσάβι δεν έχει άμεση σχέση με την ιστορία και δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο ασχολείται και κάνει δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα. Εκτός και αν αυτό γίνεται επειδή έχει αναλάβει κάποια επίσημη δουλειά για την Μπαρτσελόνα».
πηγή: gazzetta.gr

Σενάριο... τρόμου για «Ζοτς»

Λέτε να το δούμε κι αυτό; Πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Σερβία και Κροατία είναι ορατό πλέον το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό!
Συγκεκριμένα, δύο ιστοσελίδες αναφέρουν πως ο 51χρονος κόουτς ενδέχεται να μην βρίσκεται τη νέα σεζόν στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης.
Οι "πράσινοι" φαίνεται πως κρύβονται μπροστά στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας τους. Μετά την φυγή των Αντώνη Φώτση και Ντρου Νίκολας, λέγεται πως θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες με πιθανότερο όλων των Ρομέιν Σάτο, αλλά και ορισμένους ακόμη.
Το χειρότερο σενάριο, όμως, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας δύο δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ίσως να μην βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν. Λένε πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, στην περίπτωση του 51χρονου κόουτς και της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, ισχύει κάτι τέτοιο;
πηγή: gazzetta.gr

«Τέλος» από τον Άρη ο Αντόνιο Καλθάδο!!

Την… αναμενόμενη λύση της συνεργασίας με τον -μέχρι πρότινος στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος- Αντόνιο Καλθάδο, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης. Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κίτρινης» ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον- μέχρι πρότινος στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος- Αντόνιο Καλσάντο και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Στη Μπλάκμπερν ο Παβόνε!!

Παίκτης της Μπλάκμπερν πρέπει να θεωρείται ο Μαριάνο Παβόνε ο οποίος συμφώνησε με τον αγγλικό σύλλογο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του παίκτη.
Η χρονιά δεν ήταν η καλύτερη για τον Μαριάνο Παβόνε μιας και ήταν και αυτός στην Ρίβερ Πλέιτ βιώνοντας τον υποβιβασμό της ομάδας. Ο μάνατζερ του παίκτη δήλωσε σε αγγλικα μέσα: «Ο Μαριάνο είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα πάρει την ευκαιρία του στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Είχε συζητήσει με αρκετούς συλλόγους από διάφορες χώρες, αλλά εντυπωσιάστηκε από τον τεχνικό της Μπλάκμπερν, Στιβ Κιν. Τον έκανε να νοιώσει καλοδεχούμενος και χρήσιμος, ενώ του ανέλυσε το πλάνο του και στον Μαριάνο άρεσαν όσα άκουσε».

Μπλούζα Γιουνάιτεντ; Βάλε μία του Τζέραρντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίπου 38.000 φίλαθλοι της Λίβερπουλ βρέθηκαν στην Μαλαισία για να παρακολουθήσουν μία προπόνηση των «κόκκινων». Μεταξύ των οπαδών βρέθηκε και ένας νεαρός που έκανε το… λάθος να φορά μπλούζα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπλούζα Γιουνάιτεντ; Βάλε μία του Τζέραρντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μόλις έγινε αντιληπτός, αποδοκιμάστηκε έντονα, ενώ οι φίλοι της Λίβερπουλ κυριολεκτικά τον έγδυσαν και του φόρεσαν με το ζόρι μία μπλούζα της Λίβερπουλ.

Μάλιστα, αρκετά εξ αυτών έβγαλαν μαζί του και αναμνηστικές φωτογραφίες, πριν αυτός νευριάσει και αποχωρήσει, φυσικά χωρίς μπλούζα…
πηγή: sportdog.gr 




Ποιος προπονητής; Η εφορία!!

Χαμένα τα έχουν στον Αρη. Ο Μίνιτς και ο Τακιανός πήγαν στο Αλεξάνδρειο, τους έκαναν βόλτες σαν να έχουν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αρη, αλλά οι δυο τους κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά και δεν υπογράφουν!
Ποιος προπονητής; Η εφορία
Ο Αρης ταλαιπωρείται από διοικητικά προβλήματα, δεν έχει χρήματα να πληρώσει τους παίκτες και μέχρι τον Αύγουστο πρέπει να δώσει 350.000 ευρώ στην εφορία!
Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα του Αρη, που βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από ποτέ στο μπάσκετ. Κινδυνεύει με διάλυση και η προτεραιότητα δεν είναι ο προπονητής.
πηγή: sportdog.gr

Πρωταθλήρια Ευρώπης η Παπαχρήστου!!

H αθλήτρια της ΑΕΚ με άλμα στα 14.40 μ. κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τσεχίας.
Πρωταθλήρια Ευρώπης η Παπαχρήστου
Η Παπαχρήστου ξεκίνησε πολύ καλά περνώντας στον τελικό του άλματος εις μήκος με 14.28. Εκεί στη δεύτερη προσπάθεια έκανε άλμα στα 14.40 μ., δεν άφησε κανένα περιθώριο στις συναθλήτριές της και με αυτόν τον τρόπο κατέκτησε την πρώτη θέση.

«Το ψήφισες ρε Νάντια, κατάντια, κατάντια»! (BINTEO)

Μια ομάδα 200 αγανακτισμένων που βρέθηκαν έξω από το Κάστρο, άρχισαν να αποδοκιμάζουν την βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου. Μόλις ολοκληρώθηκε η εκδήλωση και η βουλευτής βγήκε, άρχισαν να της πετάνε μπουκάλια με νερό και να φωνάζουν: «Το ψήφισες ρε Νάντια, κατάντια, κατάντια».
«Το ψήφισες ρε Νάντια, κατάντια, κατάντια»! (BINTEO)
Η Νάντια Γιαννακοπούλου αποχώρησε γρήγορα από το αμφιθέατρο.
Ο σύζυγός της Μάξιμος Μουμούρης σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως η ίδια βιώνει μία πολύ δύσκολη περίοδο: «Είναι πολύ περίεργη περίοδος αυτή για την Νάντια. Βιώνει, αυτό ακριβώς που πρόσφατα έλεγε κάποιος στην τηλεόραση, πως οι βουλευτές είναι στα όρια της κατάθλιψης. Και η σύζυγός μου περνάει κατάθλιψη με αυτήν την κατάσταση».
Πηγή: newstoday.gr



Πολύ ζέστη κι αύριο...!!

Καλό και ζεστό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο, περιμένουμε τo Σάββατο 16 Ιουλίου 2011.
Πολύ ζέστη κι αύριο...
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 ως 36 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 23 ως 37 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 24 ως 37 στη Δυτική Ελλάδα, 25 ως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Σε περιοχές της νότιας Κρήτης η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 ως 35 βαθμούς
Ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μετά το μεσημέρι.
Καλό και ζεστό καιρό περιμένουμε τo Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, μέτριοι βόρειοι στο Νότιο Ευβοϊκό.
Καλό καιρό περιμένουμε τo Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 ως 33 βαθμούς. Μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.
Πηγή: meteo.gr

«Κλειδί» η ΝΙΚΕ στη μεταγραφή Σνάιντερ!!

Από τη στιγμή που το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί σε business, τότε επόμενο είναι εξωγηπεδικοί παράγοντες να κάνουν και κουμάντο. Ακόμα ένα παράδειγμα αυτού είναι πως χορηγός συμβάλλει στο να ολοκληρωθεί ακόμα μία μεταγραφή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί να εντάξει τον Γουέσλι Σνάιντερ στο δυναμικό της, όμως η Ίντερ ζητάει περί τα 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. Αυτό το ποσό οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορούν να το δώσουν, όμως ακόμα κι έτσι δεν τα βρίσκουνμε τον παίκτη στο συμβόλαιο. 

Ο Ολλανδός μέσος ζητάει 200.000 λίρες εβδομαδιαίως (!), όμως η αγγλική ομάδα βάσει του προϋπολογισμού της μπορεί να δώσει έως και 170.000 λίρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com, η ΝΙΚΕ, χορηγός της Ίντερ και της Γιουνάιτεντ  επιθυμεί για διαφημιστικούς λόγους ο Σνάιντερ να μετακινηθεί από το ένα «μεγαθήριο» στο άλλο και σκοπεύει να δίνει ένα μέρος του συμβολαίου του η ίδια!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανέφερε πρόσφατα πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν αποκλείεται να αλλάξει άποψη... 
πηγή: theplayer.gr

Μεξές: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Ίμπρα»

Μπορεί στο παρελθόν ο Φιλίπ Μεξές να είχε μεγάλη κόντρα με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όμως η... αναγκαστική συνύπαρξη τους στη Μίλαν φαίνεται πως άφησε στο παρελθόν την υπόθεση.

Η κόντρα των δύο ξεκίνησε σε ένα ντέρμπι μεταξύ Ρόμα-Ίντερ, όταν ακόμα ο Σουηδός αγωνιζόταν στους «νερατζούρι». Καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αντάλλαζαν χαρακτηρισμούς, με τα αίματα να ανάβουν και να οδηγούν σε σκληρά τάκλινγκ...

«Έχουμε παίξει παλιότερα στο παρελθόν ως αντίπαλοι και πάντα υπήρξαν μονομαχίες αλλά τον σέβομαι. Είναι σπουδαίος πρωταθλητής και τώρα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε. Το να το έχω στην ομάδα με κάνει να νιώθω καλά, θα έχουμε μία απλή και ειλικρινή σχέση», ήταν τα λόγια του Μεξές. 
πηγή: theplayer.gr

Δείτε το βίντεο:

«Μακάρι ο κύριος Μπέος να περάσει πιο γρήγορα την περιπέτεια του»

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου, Λεάντρο Άλβαρεζ, φιλοξενήθηκε στον Sentra 103,3 και στην εκπομπή “Γκολ από τη σέντρα”.

Για την χθεσινή πρεμιέρα της ομάδας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε αντίθεση με όλα όσα γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: Η αλήθεια είναι πως εμείς οι ποδοσφαιριστές κοιτάμε τη δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δείξαμε χθες. Ακούω, διαβάζω διάφορα, αλλά εμείς κοιτάμε την ομάδα. Κάναμε καλή αρχή. Γράψαμε ιστορία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Θέλω να ευχαριστήσω του οπαδούς μας που βρέθηκαν κοντά μας. Περίπου 2000 άτομα μας υποδέχθηκαν όταν επιστρέψαμε στο Βόλο. Οι πιο πολλοί από εμάς είμαστε την ομάδα από όταν ήταν στη Β' Εθνική. Έχουμε κάνει καλή δουλειά και φέτος παίζουμε στο Europa League.

Για την συνέχεια της ομάδας στο Europa League: Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα παίζει στην Ευρώπη. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες μας και μακάρι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είναι σημαντικό όχι μόνο για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και για την εικόνα της Ελλάδας.

Για τους στόχους της ομάδας την φετινή σεζόν: Κάθε σεζόν ξεκινάμε από το μηδέν. Τη νέα χρονιά πρέπει να κάνουμε ότι και πέρυσι. Με σκληρή δουλειά να σημειώσουμε ίδια ή καλύτερη πορεία από πέρυσι.

Για τον Αχιλλέα Μπέο: Αυτή τη νίκη να τη μοιραστούμε με τον κόσμο και με τον άνθρωπο που αγαπάει πολύ την ομάδα. Μακάρι να περάσει η περιπέτεια του γρήγορα. Είμαστε μια μικρή, μπορώ να πω, ομάδα που αγαπά όχι μόνο ο Βόλος. Το ποδόσφαιρο είναι για να μιλάμε για παίκτες, αποτελέσματα, αγώνες στην Ευρώπη και όχι για τέτοια πράγματα. Μακάρι να τελειώνει όλο αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται. 

Δώνης: «Θα κάνουμε μια-δυο κινήσεις ακόμα»

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, φιλοξενήθηκε στον Sentra 103,3 και στην εκπομπή “Γκολ από τη σέντρα” με τον Ανδρέα Δημάτο.

Για την δοκιμή του γιο του από την ομάδα της Άρσεναλ: 

Μου αρέσει που και τα δύο μου παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ο μεγάλος είναι στην ομάδα Under-21 του Παναθηναϊκού και ο μικρός στην αντίστοιχη Under-17. Αφού το αγαπάνε να προσπαθήσουν πάνω απ' όλα γιατί βοηθά σε πολλά πράγματα ο αθλητισμός. Σαν πατέρας φυσικά χαίρομαι για το κάτι παραπάνω, αλλά δεν είμαι αυτός που θα πιέσω τα παιδιά να κάνουν καριέρα στο ποδόσφαιρο. Πολλές φορές όταν ο μπαμπάς έχει παίξει ποδόσφαιρο και έχει κάνει μια καριέρα, αυτό τα επηρεάζει.

Με κάλεσαν και μου είπαν πως ο μικρός μου γιος έχει επιλεγεί από το τμήμα σκάουτινγκ της Άρσεναλ. Υπάρχει νομοθεσία πως για να πάει κάποιος στην Αγγλία και να δοκιμαστεί πρέπει να έχει συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας του. Όμως το πλεονέκτημα είναι πως ο γιος μου γεννήθηκε στην Αγγλία και έχει Αγγλικό διαβατήριο. Υπάρχει μια πρόσκληση στις αρχές Αυγούστου για μια έως τρεις εβδομάδες. Είναι μια συγκεκριμένη διαδικασία, τα παιδιά ανήκουν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και όλα θα γίνουν όπως πρέπει γιατί εγώ θέλω να είμαι τυπικός.

Για τις συμβουλές που έδωσε στον γιο του: 

Του έχω πει να πάει να το ευχαριστηθεί χωρίς άγχος. Έχει πολλά χρόνια μπροστά του να κάνει καριέρα αν θέλει. Να το αξιοποιήσει όπως θέλει. Εξάλλου είναι σε μια ομάδα που δουλεύει πολύ καλά τις ακαδημίες. Η εξέλιξη του νομίζω πως θα είναι καλή σύμφωνα με τα προσόντα του.

Για τον σχεδιασμό του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν: 

Επειδή ξέραμε πως θα έχουμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ κινηθήκαμε πολύ γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι. Μας μένουν μια με δύο κινήσεις ακόμα στον επιθετικό τομέα. Σήμερα και αύριο έχουμε δύο φιλικά με τον Άρη και την Κέρκυρα αντίστοιχα. Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο γιατί έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες στην ομάδα, με την ίδια φιλοσοφία όμως.

Ρόμενταλ: «Να πείσω τον Βαλβέρδε για την αξία μου»

Να παραμείνει στον Ολυμπιακό παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται για αποχώρηση του με προορισμό την Κοπεγχάγη, θέλει ο Ντένις Ρόμενταλ.

Κάτι που δήλωσε μιλώντας στην δανική ιστοσελίδα Sporten.dk, ο διεθνής μέσος τόνισε ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα της ομάδας για τη νέα σεζόν.

«Δεν ξέρω κάτι για το θέμα, και θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό. Είμαι στην προετοιμασία και στόχος μου είναι να πείσω τον Ερνέστο Βαλβέρδε για μια θέση στην ενδεκάδα. Θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω και να δικαιώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δανός από την Αυστρία.

Εμφύλιος και μαχαιρώματα στη Γιουβέντους!!

Σε δύο στρατόπεδα είναι πλέον χωρισμένοι οι οπαδοί της Γιουβέντους, καθώς κατά τη διάρκεια προπόνησης, οργανωμένοι σύνδεσμοι της ομάδας έπαιξαν ξύλο, με έναν εξ αυτών να καταλήγει στο νοσοκομείο μαχαιρωμένος!

Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους το οποίο διεξάγεται στην Μπαρντονέκια, όμως η ανοιχτή προπόνηση δεν κύλησε ομαλά, καθώς μέλη σκληροπυρινικών συνδέσμων έλυσαν τις διαφορές τους στην εξέδρα.

Ο λόγος ήταν πως η αγαπημένη τους ομάδα αλλάζει γήπεδο και συνεπώς πέταλο οργανωμένων. Τι σημαίνει αυτο; Οι σύνδεσμοι θα δώσουν μάχη για το ποιος θα έχει τα πρωτεία στην Curva Scirea (κύρια εξέδρα συνδέσμων).

Ο σύνδεσμος των Drughi κάνει κουμάντο στα οπαδικά της Γιουβέντους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα συνεχίσει να το κάνει τώρα που η «γηραιά κυρία» μετακομίζει. Οι Viking διεκδικούν... επί ίσοις όροις την πρωτοκαθεδρία και τα μέσα αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι μέλη των δύο αυτών συνδέσμων να ενεπλάκησαν στον τσακωμό, παρότι τίποτα δεν είναι επίσημο.

Ο άνθρωπος που έπεσε θύμα μαχαιριού είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν κινδυενεύει, όμως αν υπάρξει... επαναληπτικός, δεν αποκλείεται να θρηνήσουμε θύματα. 
πηγή: theplayer.gr

Γκροντόνα: «Αν το θέλει, ο Μέσι μπορεί να αποχωρήσει»

Σε μια δήλωση-βόμβα προχώρησε ο πρόεδρος της αργεντίνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Χούλιο Γκροντόνα, ο οποίος τόνισε πως αν ο Μέσι δεν αντέχει την κριτική, τότε μπορεί να αποχωρήσει!

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα έχει δεχθεί σκληρή κριτική από πολλούς για το γεγονός ότι δεν αποδίδει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του όταν φορά τη φανέλα με το εθνόσημο. Επιπλέον, το γεγονός ότι σε τρεις αγώνες στο Κόπα Αμέρικα δεν έχει ακόμα σκοράρει κάνει πολλούς να αναθεωρούν στο ότι αυτός είναι ο παίκτης που μπορεί να επαναφέρει την «αλμπισελέστε» στις επιτυχίες.

«Η λύση για το Μέσι θα ήταν να πει: Δεν ξαναέρχομαι να παίξω στην εθνική, θα μείνω στην Ισπανία.

Ο καθένας βλέπει ότι ο κόσμος της Αργεντινής θέλει να τον ταπεινώσει. Ο Μέσι γεννήθηκε στο Ροσάριο, έζησε, έπαιξε εκεί, είχε προβλήματα στην ανάπτυξή του. Ακολούθησε το δρόμο του, βρήκε το μέρος του -τη Βαρκελώνη- και τον φρόντισαν σα να είχε γεννηθεί εκεί.

Κι όμως, είπε 'όχι' στην Ισπανία επειδή ήθελε να παίξει για την Αργεντινή. Οφείλουμε να το λάβουμε υπόψιν μας αυτό», κατέληξε. 
πηγή: theplayer.gr

Παπανδρέου σε Πούτιν: “Έλα στην Ελλάδα όποτε το θελήσεις”

Ο Γιώργος Παπανδρέου προσκάλεσε τον Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν να επισκεφθεί την Ελλάδα όποτε το θελήσει, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες το βράδυ οι δύο ηγέτες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σημαντικά θέματα που αφορούν στις ελληνορωσικές σχέσεις συζήτησαν χθες το βράδυ, σε τηλεφωνική τους συνομιλία, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Διαβάστε περισσότερα στο Newscode

Καλάθι από τον 12ο όροφο!!

Μια παρέα δοκιμάζει κάτι τρελό. Ανεβαίνουν στον δωδέκατο όροφο ενός κτιρίου και σουτάρουν με μια μπάλα του μπάσκετ σε μια μπασκέτα που βρίσκεται μέσα στην θάλασσα! Το πιο τρελό είναι ότι ο σουτέρ είναι εύστοχος. 
πηγή: theplayer.gr



Βουτιές στην Μύκονο για τον Γενς Λέμαν!!

Στην Μύκονο βρίσκεται ο Γενς Λέμαν και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Γερμανός τερματοφύλακας διασκεδάζει στο νησί των ανέμων, στο οποίο και βρίσκεται με μεγάλη παρέα. Πρόσφατα διασκέδασε σε γνωστό club συνοδευόμενος από 10-15 άτομα, αλλά και την σύζυγό του...

Περισσότερα στο Gossip-Tv

«Στο Καρπενήσι θα βάλουμε τις βάσεις της προετοιμασίας»

Τις βάσεις της προετοιμασίας του θα βάλει ο Αστέρας Τρίπολης στο Καρπενήσι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής του, ο Όσκαρ Φερνάντεθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Στο Καρπενήσι θα δουλέψουμε όλες τις μορφές παιχνιδιού. Θα βάλουμε τις βάσεις της προετοιμασίας, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε ότι το σημαντικότερο στοιχείο του παιχνιδιού είναι η μπάλα. Η δουλειά θα είναι πολλή και κουραστική, αλλά οι μέρες παραμονής μας στο Καρπενήσι είναι πολύ σημαντικές γιατί σε αυτές θα στηριχθεί όλη η χρονιά.»
Για την πρώτη εβδομάδα προπόνησης που κύλησε στο γήπεδο ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε:«Βλέπω πολύ διάθεση και ένα γκρουπ που δουλεύει πάρα πολύ για να πετύχει πολλά πράγματα και πολύ κόσμο που εργάζεται με προσήλωση, προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Ο προπονητής του Αστέρα βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους για τη μέχρι συμπεριφορά τους απέναντι στο πρόσωπό του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους παράγοντες και όλο το προσωπικό του συλλόγου, αλλά και το φίλαθλο κόσμο για το πώς συμπεριφέρονται σε μένα και το βοηθό μου τόσο στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης, όσο και έξω στην πόλη. Η συμπεριφορά τους μας δίνει ώθηση να δουλέψουμε για να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Όποτε θα βλέπουν την ομάδα να ξέρουν πώς θα έχει μία αγωνιστική ταυτότητα».

Σαϊτιώτης: «Δεν με νοιάζει η κατηγορία»

Για την μεταγραφή του στην Λάρισα μίλησε ο Γιώργος Σαίτιώτης. Ο 30χρονος επιθετικός λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση απόκτησής του από τη θεσσαλική ομάδα έδωσε συνέντευξη στη Ραδιοφωνία «Κισσάβου» και τόνισε ότι δεν τον απασχολεί σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν με τους «βυσσινί».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σαϊτιώτη:

Για τους στόχους του με την ομάδα: «Θέλω να τη βοηθήσω ώστε να πάει εκεί που ανήκει και δεν εννοώ μόνο τη Super League, αλλά και τις υψηλές θέσεις της μεγάλης κατηγορίας. Και δεν το λέω γιατί το πιστεύω εγώ, το λέει η ιστορία της και η δυναμική του κόσμου της».

Για το θεωρητικό ενδεχόμενο να του ζητηθεί να παίξει play off με τη Βέροια: «Εγώ είμαι παίκτης της ΑΕΛ και μόνο γι' αυτήν θ' αγωνίζομαι στο εξής».
Για την προτροπή του «αγοράστε δίχτυα: «Για να πω την αλήθεια, την συγκεκριμένη ατάκα την έγραψε μια ξαδέρφη μου, βρίσκοντας ανοιχτό τον λογαριασμό μου. Όπως και να 'ναι όμως στόχος μου ήταν πάντα να σκοράρω, δίνοντας τα πάντα για την ομάδα στην οποία παίζω. Γι' αυτό και μ' εκτιμούν απ' όπου πέρασα».

Για την μικρή παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία, παρά τις διακρίσεις του στη Β' Εθνική: «Θα έλεγα πως μάλλον οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι. Η λογική λέει πως με την παρουσία μου στη Β' Εθνική, θα μπορούσα να 'χω πιο αισθητή παρουσία και στη Super League. Εξάλλου, οι διαφορές μεταξύ των ομάδων δεν είναι όσες λένε, όπως κατάλαβα μια ολόκληρη χρονιά που έπαιξα με τα Γιάννινα στη μεγάλη κατηγορία. Αν εξαιρέσεις 5-6 ομάδες της Λίγκας που απέχουν σε ποιότητα, όλες οι υπόλοιπες δεν απέχουν τόσο».

Για τις εντυπώσεις του απ' το AEL FC ARENA: «Είναι φανταστικό, τονώνει την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή και δεν βλέπω την ώρα για να παίξω. Δεν μπορείς να το νιώσεις αν δεν είσαι ποδοσφαιριστής, αλλά από χθες άρχισα να φαντάζομαι πως θα 'ναι η ατμόσφαιρα όταν θα 'ναι γεμάτο κόσμο. Ως αντίπαλος έχω παίξει και στο Καραϊσκάκη και στο ΟΑΚΑ, αλλά για πρώτη φορά θα 'ναι έδρα μου ένα τέτοιο γήπεδο κι αυτό με εξιτάρει ακόμα περισσότερο».

Δυνατό φιλικό για Ολυμπιακό!!

Φιλικό με την Γαλατασαράι για τις 17 Αυγούστου έκλεισε ο Ολυμπιακός. Ο συγκεκριμένος αγώνας  θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μάλιστα αυτό θα είναι το πιο δυνατό τεστ για τους πρωταθλητές Ελλάδος εν όψει της καινούργιας σεζόν. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοικήσεις των δύο ομάδων έχουν συμφωνήσει για ένα ακόμη φιλικό, του οποίο θα πραγματοποιηθεί του χρόνου περίπου τέτοια εποχή στην έδρα των Τούρκων.

«Μένει στη Μπαρτσελόνα ο Αφελάι»

Ο μάνατζερ του Ιμπραΐμ Αφελάι τόνισε ότι ο πελάτης του δεν έχει προτάσεις και θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.

Δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι από την Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός μέσος δεν θεωρείται βασικό στέλεχος των «μπλαουγκράνα» και την επόμενη σεζόν αναμένεται και πάλι να είναι δευτερεύουσα επιλογή.

Έτσι οι Λάτσιο και Γιουβέντους έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει και σε κάποια πρόταση. Όπως τόνισε ο μάνατζερ του Ολλανδού διεθνούς, Ρομπ Γιάνσεν ο πελάτης του δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Ισπανία.

«Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία ούτε με την Γιουβέντους, αλλά ούτε με την Λάτσιο. Ο Αφελάι είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν θα είναι σίγουρα παίκτης της. Σας το εγγυώμαι 100%», είπε ο μάνατζερ του Αφελάι που δεσμεύεται με συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2014 με τους Καταλανούς. 
πηγή: theplayer.gr

Πες μας τι πίνεις;;;

Κινέζος 71 χρονών, πίνει βενζίνη αντί για ασπιρίνη εδώ και 42 χρόνια!
Πες μας τι πίνεις;;;
Εδώ και δεκαετίες οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη βενζίνη στα μηχανοκίνητα οχήματα... εκτός από τον Τσεν Ντεζούν από την Κίνα, ο οποίος εδώ και 42 χρόνια τη χρησιμοποιεί ως φάρμακο, πίνοντας την! Και ναι, νιώθει υγιέστατος! Ο 71χρονος Τσεν Ντεζούν ζει μόνος του σε μια καλύβα σε ένα λόφο του Σούιγιανγκ της Κίνας. Γι' αυτό που είναι γνωστός, όμως, στη μικρή κοινωνία που κατοικεί, είναι για την ιδιαίτερα σπάνια συνήθεια του να γιατρεύει τους πόνους του με την κατάποση… βενζίνης.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιδίου, τα τελευταία 42 χρόνια έχει καταναλώσει περίπου ενάμιση τόνο καυσίμων αφού ανά μήνα πίνει 3 με 3,5 λίτρα βενζίνης!
Όσο περίεργο και να φαίνεται σε όσους το μαθαίνουν, ο ίδιος, υποστηρίζει ότι η βενζίνη είναι το φάρμακο του, παρόλο που αρχικά είχε δοκιμάσει κηροζίνη, μετά από έντονο πόνο στο στήθος του.
Η πρόταση έγινε από τους πρεσβύτερους και «σοφούς» του χωριού του, το 1969, οι οποίοι του πρότειναν την κατάποση κηροζίνης, ως αντίδοτο στην αρρώστια του, που όπως έκριναν ήταν φυματίωση. Έτσι, ακολούθησε τις προτροπές και ήπιε το πρώτο ποτηράκι. Μετά από μερικές ώρες είχε νιώσει πάλι υγιέστατος.
Από το 2001 όμως αντικατέστησε την κηροζίνη με βενζίνη, επειδή ήταν δύσκολο να βρει μεγάλες ποσότητες της(!).
To πιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι ότι, σύμφωνα με τον Φενγκ Σου, το γιατρό που τον παρακολουθεί στο Νοσοκομείο του Chongqing, είναι ότι ο 71χρονος χαίρει άκρας υγείας!
Όπως υποστηρίζει, ο οργανισμός του Ντεζούν πρέπει να έχει αναπτύξει ενός είδους ανοσία στη βενζίνη, αφού υπό διαφορετικές συνθήκες, η κατάποση της θα τον είχε οδηγήσει σε θάνατο.
ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Σίβασπορ - Παναθηναϊκός, οι συνθέσεις!!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκινάει τους "βασικούς" στο φιλικό με τους Τούρκους.
Σίβασπορ - Παναθηναϊκός, οι συνθέσεις
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός:
Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Νίνης, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Βύντρα, Πετρόπουλος, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.
Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Μπιάρσμιρ, Πλεσί, Δημούτσος, Μαρίνος, Καραγκούνης, Κλέιτον, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Καρνέζης.
Εκτός αποστολής είναι ο Σεντρίκ Καντέ για προληπτικούς λόγους, ενώ το πρωί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αν δεν τρέχει, τρίχες κατσαρές, χέστον!!

Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει για την απόκτηση του Φραν Γέστε και σχολιάζει το ενδεχόμενο να φύγει ο Πάντελιτς για να έρθει ένας εκ των Μάντζιου ή Γκέκα...
Αν δεν τρέχει, τρίχες κατσαρές, χέστον!
Ο μάνατζερ του Βαλβέρδε είναι και μάνατζερ του Κοβάσεβιτς, είναι και μάνατζερ του Γέστε, είναι και μάνατζερ του Φουστέρ, είναι και μάνατζερ του Μαρκάνο, είναι και μάνατζερ του Χαβίτο... Αυτά προκαλούν σκέψεις, διότι όλοι έχουμε γίνει καχύποπτοι... Πάντως ο Βαλβέρδε μέχρι τώρα έχει δείξει ότι είναι σοβαρός. Θα κριθούν οι μεταγραφές του... Ελπίζω να μην βγουν άλλοι Ουρτάδο και Όσκαρ. Εμένα μου αρέσει ο Βαλβέρδε σε ένα πράγμα και το έχω πει: Ότι είναι μακριά από δημοσιογράφους, καθώς και ότι είναι σπίτι-δουλειά, δουλειά- σπίτι. Δεν έχει δώσει δικαιώματα με ξενύχτια, μπουζούκια, γκόμενες και τέτοια.
• Βλέπω ότι ο Βαλβέρδε προτείνει παίκτες από το κάτω ράφι... Όχι από το πρώτο ράφι, ούτε καν από το δεύτερο... Βλέπω ότι σκοπός του είναι μόνο να ξαναπάρει το πρωτάθλημα. Να εκμεταλλευτεί τη φτώχεια στις άλλες ελληνικές ομάδες.
• Κακά τα ψέματα, και ο Μαρινάκης δεν ανοίγεται λόγω της κρίσης. Κι αυτός το πρωτάθλημα θέλει να ξαναπάρει. Σου λέει «θα αρχίσω εξαιρετικά αν πάρω και δεύτερο σερί πρωτάθλημα, και ας μην κάνω επιτυχία στην Ευρώπη. Θα τους βουλώσω τα στόματα εδώ στους αντιπάλους μου».
• Πρέπει να πάρει όμως ένα χάφαρο ο Μαρινάκης. Θέλω ένα χάφαρο στον Ολυμπιακό γρήγορο. Καθώς και άλλον ένα επιθετικό σαν τον Μιραλάς. Απ' την αρχή της σεζόν είχα πει ότι με έχει ξετρελάνει ο Μιραλάς, έλεγα συνεχώς «Μιραλάς δώστε μου και πάρτε μου την ψυχή». Και όταν ήταν να φύγει ο Μιραλάς, πίεζα απ' τη στήλη ότι θα είναι έγκλημα, προς Θεού, μην χαθεί ο Μιραλάς. Η μεγαλύτερη επιτυχία του Μαρινάκη ήταν που παρενέβη και κράτησε ο ίδιος τον Μιραλάς. Και δεν άκουσε τον Μαθία που του έλεγε ότι με αυτά τα λεφτά θα φέρει άλλον καλύτερο από τον Μιραλάς. Τον είδαμε τον Μαθία τι έχει κάνει μέχρι τώρα...
• Για τον Γέστε λένε ότι έχει καλή τεχνική, καλό πόδι και άλλα τέτοια. Εμένα άλλο με ενδιαφέρει: Γρήγορος είναι; Σε τι κατάσταση είναι μετά το Ντουμπάι; Ανέκδοτο ποδοσφαιρικό είναι αυτές οι χώρες εκεί, ούτε στατιστικά δεν κρατάνε, πάνε να πάρουνε τα τελευταία τους λεφτά οι παίκτες. Γρήγορος θα είναι; Αντοχές θα έχει; Τι να την κάνω την τεχνική αν δεν τρέχει, τρίχες κατσαρές, χέστον!
• Αν δεν είναι γρήγορος και με αντοχές, ούτε αριστερά θα βοηθήσει, ούτε και στη θέση του Ιμπαγάσα που λένε ή του Φουστέρ. Ο Φουστέρ και ο Ιμπαγάσα έτρεχαν, ήταν μαχητές. Και ο Τσιάρτας τα τελευταία χρόνια καλή τεχνική είχε και καλό πόδι είχε... Αλλά δεν μπορούσε να παίξει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να είναι καλά τα τρεξίματα του Γέστε και να βγει καλή μεταγραφή.
• Διάβασα ότι πρότειναν στον Βαλβέρδε να διαλέξει έναν εκ των Μάντζιο ή Γκέκα. Δηλαδή θα πουλήσεις τον Πάντελιτς για να φέρεις τον Μάντζιο ή τον Γκέκα; Γελοία κατάσταση. Εγώ είχα προτείνει από την άνοιξη να πουληθεί ο Πάντελιτς, αλλά για να έρθει άλλος ένας σαν τον Μιραλάς γρήγορος και μπουκαδόρος. Όχι για να έρθει ο Μάντζιος που δεν έπιασε ούτε στην Κύπρο! Ο δε Γκέκας είναι για να φύγει στην κόντρα μόνο, δεν παίζει όμως έτσι ο Βαλβέρδε, δεν θέλει τέτοιους κυνηγούς. Η ομάδα του Γκέκα υποβιβάστηκε, θα πας να δώσεις 1 εκ. ευρώ στην ομάδα του για να τον αγοράσεις;
• Χρωστάω ορισμένα πράγματα να πω για τον Μαθία. Υπάρχει λόγος, θα τα πω στην επόμενη στήλη.
Πηγή: katimagiko.gr

Πικραμένος ο Επστάιν...!!

Την πικρία του για το γεγονός οτι δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Ντένις Επστάιν...
Πικραμένος ο Επστάιν...
«Ξέρω τι θα γίνει με μένα. Γνωρίζω ορισμένα πράγματα αλλά προς το παρόν δεν θέλω να πω κάτι. Δεν θέλω να κάποιο σχόλιο. Θα δούμε», τόνισε στο katikagiko.gr.
Όσον αφορά στο μέλλον του, όπως τονίζει η πλευρά του Γερμανού παίκτη βρίσκεται εν αναμονή της τελικής συνάντησης με τον Θρύλο για να καθοριστεί το μέλλον του. Νεότερα ίσως υπάρξουν ακόμα και το Σάββατο.
Πηγή: katimagiko.gr

Αναποφάσιστος ο Γεωργιάδης...!!

Παρότι από την πλευρά του Πανσερραϊκού δόθηκε επίσημα πως υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την πώληση του Γεωργιάδη η μεταγραφή του νεαρού που αποτελεί και στόχο της ΑΕΚ δεν έκλεισε ακόμη.
Αναποφάσιστος ο Γεωργιάδης...
Συγκεκριμένα σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες ο μάνατζερ του 25χρονου μεσοεπιθετικού μίλησε με τον ΠΑΟΚ και του έγινε συγκεκριμένη πρόταση για συμβόλαιο και οικονομικές απολαβές. Η πρόταση μεταφέρθηκε στον Γεωργιάδη ο οποίος δεν απάντησε θετικά ούτε έφυγε για Θεσσαλονίκη για να υπογράψει όπως έλεγε το πρωινό ρεπορτάζ αλλά ζήτησε χρόνο για να απαντήσει!
Αυτό εξηγεί μάλλον και το ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ κρατούνται χαμηλοί τόνοι και δεν επιβεβαιώνεται ούτε καν η συμφωνία με τον Πανσερραϊκό. Δεδομένο είναι πως η συμφωνία Θεοδωρίδη - Βρύζα είναι 100% προφορική.
Πηγή: aek365

Από χορευτής... συγγραφέας ο Γαλακτερός! (ΦΩΤΟ)

Τη συγγραφή ενός βιβλίου ολοκλήρωσε ο Νάσος Γαλακτερός, όπως αποκάλυψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Από χορευτής... συγγραφέας ο Γαλακτερός! (ΦΩΤΟ)
Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, ο οποίος πρόσφατα παρουσίασε τις χορευτικές του ικανότητες στο Dancing with the stars, έγραψε στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook ότι ολοκλήρωσε το γράψιμο ενός βιβλίου.
«Τελείωσα με το γράψιμο ενός βιβλίου. Κι έχω μια ερώτηση: Τι θα κάνατε αν σας έμεναν μόνο 60 μέρες για να ζήσετε; Στείλτε μου σας παρακαλώ τις απόψεις σας και αν θέλετε θα τις συμπεριλάβω στο βιβλίο», γράφει το ποστ στο στάτους του.
Τώρα αν το εκδώσει είναι άλλο θέμα. Το σίγουρο είναι ότι ο Γαλακτερός είναι μία ανήσυχη και πολυσχιδής προσωπικότητα.

"Ήταν συγκινημένος ο Μπέος"...!!

Ο δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου, Νίκος Κακκαβάς, σε δηλώσεις του τόνισε οτι ο προφυλακισθείς πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου θέλει να απολογηθεί αυτοπροσώπως στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, ενώ πρόσθεσε οτι ήταν "εμφανώς συγκινημένος" από τη νίκη των Θεσσαλών στο Βελιγράδι...
"Ήταν συγκινημένος ο Μπέος"...
"Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς επιμένουν σε μία επιλεκτική πειθαρχική δίωξη, που είναι τουλάχιστον νομικώς ανορθόδοξη. Το ότι δεν έχουν απολογηθεί ακόμη στην ποινική δικαιοσύνη οι υπόλοιποι 68 κατηγορούμενοι δεν είναι λόγος μιας τέτοιας επιλογής. Αλλωστε η αθλητική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη από την ποινική -κάτι στο οποίο συμφωνούν και οι ποδοσφασιρικοί εισαγγελείς.
Ο Αχιλλέας Μπέος θέλει να παραστεί την Τετάρτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, για να υπερασπίσει τον εαυτό του. Μίλησα χθες το βράδυ μαζί του και ήταν εμφανώς συγκινημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στο Βελιγράδι", δήλωσε ο κ.Κακκαβάς στον FM 100.
Πηγή: dikisports.blogspot.com

Η πρώτη του Βιτόλο!!

Μία έκπληξη περίμενε τον Βιτόλο στην πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό και συνάμα ξεκαρδιστικό βίντεο του Ψαλιδοχέρη.
Η πρώτη του Βιτόλο
Δείτε την πρώτη του Ισπανού μέσου στο βίντεο του μετρ της κοπτοραπτικής του contra.gr











ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΒΙΤΟΛΟ by psalidoheris

Η πιο ενδιαφέρουσα φιγούρα του ποδοσφαίρου!!

Ο Βασίλης Σαμπράκος σχολιάζει την τρέλα του Ρίο Φέρνιναντ ένα από τα πιο ανήσυχα πνεύματα που κυκλοφορούν στο ποδόσφαιρο.
Η πιο ενδιαφέρουσα φιγούρα του ποδοσφαίρου
Η παρατήρηση της καθημερινής δράσης αυτής της φιγούρες που ονομάζεται Ρίο Φέρντιναντ είναι μια από τις καλύτερες ψυχαγωγικές επιλογές για έναν ποδοσφαιρόφιλο αυτή την εποχή. Απλά μπείτε στο twitter και ακολουθείστε τον.
Θα κρατάτε συχνά την κοιλιά σας από τα γέλια, θα εισβάλετε στον εσωτερικό κόσμο της Γιουνάιτεντ, αλλά συγχρόνως θα ανακαλύψετε ένα από τα πιο ανήσυχα πνεύματα που κυκλοφορούν στο ποδόσφαιρο. Έναν τύπο με δικό του περιοδικό, δικό του website και mobile εφαρμογή, δικό του eshop, μέσα από το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Θα ανακαλύψετε έναν τύπο που απολαμβάνει το ποδόσφαιρο παρά την πλήρη βιομηχανοποίησή του. Ένα παιδί που προσπαθεί να επικοινωνεί και να δίνει σημασία σε όσα ακούει και διαβάζει από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που επικοινωνούν μαζί του.
Μέχρι πού φτάνει η τρέλα του; Χθες ζήτησε να γράψουν στη φανέλα του το twitter name του αντί του επώνυμού του... Respect!
ΠΗΓΗ: sambrakos.com

Φέρνει Βραζιλιάνο μέσο ο Αστέρας!!

Τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο Έγκον Ενρίκε Μάρτινς ντε Αντράντε ή απλά... Έγκον, φέρεται να έχει "κλείσει" ο Αστέρας Τρίπολης.
Φέρνει Βραζιλιάνο μέσο ο Αστέρας
Ο Έγκον αναμένεται στην Ελλάδα άμεσα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αρκάδες.
Ο νεαρός Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση της ομάδας και για αυτό το λόγο υπολογίζεται από τον Όσκαρ Φερνάντεθ για να συμμετάσχει στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Κυριακή (17/7) στο Καρπενήσι.
Πηγή: arcadia-sports.gr

"Πηρούνια, φύγε από τον Εθνικό" (ΦΩΤΟ)

Η ομάδα ποδοσφαίρου του ιστορικού Εθνικού Πειραιά βασανίζεται όσο ποτέ άλλοτε.
"Πηρούνια, φύγε από τον Εθνικό" (ΦΩΤΟ)
Υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία, βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης και αποδείχθηκε στην πράξη πως η συγχώνευση με τον ΑΟ. Μάνης δεν ήταν σωτηρία, αλλά καταστροφή.

Ομως οι οπαδοί του Εθνικού είναι αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, για να διώξουν τον Νίκο Πηρούνια από την ΠΑΕ. Και οι πιο θερμόαιμοι έπισαν δουλειά. Γέμισαν τον Πειραιά με φέιλ βολάν που γράφουν "λευτεριά στον Εθνικό Πειραιώς" και σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, υπάρχει ένα πανό που προτρέπει τον Πηρούνια να φύγει από την ομάδα.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.
πηγή: sportdog.gr

Λέτε να αποφασίσουν για τα πλέι οφ;

Την Τρίτη (19/7) θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League και Football League 2 για την τροποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Football League.
Λέτε να αποφασίσουν για τα πλέι οφ;
Παράλληλα, θα γίνει η επικύρωση των πρωταθλημάτων της Football League και Football League 2, ενώ θα οριστούν και οι αγώνες των πλέϊ οφ.
Όσον αφορά τα πλέϊ οφ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα ξεκινήσουν Πέμπτη (21/7) ή Παρασκευή (22/7) όλοι οι αγώνες θα γίνουν στην Αθήνα και όποιες ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή δεν θα αντικατασταθούν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Συνεδριάζει την Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011 και ώρα 17.00 το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Τροποποίηση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Football League (Β' Εθνικής Κατηγορίας) αγωνιστικής περιόδου 2010-2011
2.- Επικύρωση πρωταθλημάτων Football League και Football League 2 (Β' και Γ' Εθνικής Κατηγορίας)
3.- Ορισμός αγώνων διαβάθμισης
4.- Διάφορα Θέματα".

Από ροκ σταρ... γυναίκα!!

O Keith Caputo είναι τραγουδιστής στο συγκρότημα «Life of Agony». Έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και έχει συμμετοχή και σε ένα από τα γνωστότερα hard rock single της περασμένης πενταετίας («What Have you Done των Within Temptation»).
Από ροκ σταρ... γυναίκα!
Παρόλα αυτά ανακοίνωσε τη διάλυση του συγκροτήματος του. Το επόμενο του βήμα..... να γίνει γυναίκα! Σωστά ακούσατε, όπως ο ίδιος λέει: «Αφήνω τα προνόμια του ανδρικού φύλλου και κλονίζω την κυριαρχία των ανδρών».
Πηγή: madata.gr

"Να σας πω την 11άδα;"

Δύσκολο αντίπαλο, λόγω του ότι έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της, χαρακτήρισε την Οντένσε ο Φερέιρα. Sτο πρώτο ματς δεν υπολογίζει τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟ.
"Να σας πω την 11άδα;"
Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως είχαμε ενημερώσει από νωρίτερα, έκανε δήλωση στο σάιτ του συλλόγου για την κλήρωση και σχολίασε χαρακτηριστικά:
"Η Οντένσε ασφαλώς δεν είναι από τις πιο ισχυρές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για μας με δεδομένο ότι έχει ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία της και όταν θα βρεθούμε αντιμέτωποι θα έχει ήδη αρχίσει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Αυτό θα είναι πλεονέκτημα για τον αντίπαλό μας.
Θα είναι μια ιδιαίτερη αναμέτρηση, διότι σ' αυτούς τους αγώνες δεν μετρούν οι βαθμοί, αλλά η πρόκριση. Εμείς δεν θα έχουμε το χρόνο να ενσωματώσουμε τους παίκτες που θα αποκτήσουμε, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει την ιστορία, το ειδικό βάρος και τη δυναμική του ρόστερ, στοιχεία που μας δίνουν το κίνητρο και τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρόκριση".

Σούπερ Λίγκα καλεί Μάκη και η Football League τον Τσακογιάννη!!

Μετά τη δίωξη που άσκησε σήμερα (15/7) ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ κατά του Μάκη Ψωμιάδη και της Καβάλας, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία για την Τετάρτη 20 Ιουλίου (16:00) τόσο την ΠΑΕ όσο και τον παράγοντα της ομάδας.
Σούπερ Λίγκα καλεί Μάκη και η Football League τον Τσακογιάννη
Α) ΠΑΕ Καβάλα, Χ.(Μάκη)Ψωμιάδη (κατ΄ουσία Πρόεδρο ΔΣ και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καβάλα) :«Βάσει των αναφερομένων στην από 15/7/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ καλείσθε ενώπιον μας την Τετάρτη, 20-7-2011 και ώρα 16:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη.»
Στο μεταξύ, σε συνέχεια της δίωξης που τους άσκησε σήμερα (15/7) ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ & Γ΄ Εθνικής κάλεσε σε συμπληρωματική απολογία για την Τρίτη 19 Ιουλίου (10:30) την ΠΑΕ Ηλιούπολη και τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας, Γιώργο Τσακογιάννη, «σύμφωνα με την συνκοινοποιούμενη με αριθμ. πρωτοκ. 21750/15-7-2011 πειθαρχική αγωγή του Εισαγγελέα Ποδοσφαίρου κ. Ανδρέα Φάκου, για παραβάσεις που λεπτομερώς αναφέρονται στην προκοινοποιηθείσα με αριθμ. πρωτ. 21416/2011 του ίδιου Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα».
πηγή: sportdog.gr

"Φεράρι" με τη Δανία, "παλτό" στον Πειραιά...

Πώς γίνεται ένας παίκτης που αγωνίζεται δυο φορές το τρίμηνο με την εθνική του ομάδα να "πετάει" και στο σύλλογο που ανήκει να θεωρείται "παλτό πολυτελείας";

"Φεράρι" με τη Δανία, "παλτό" στον Πειραιά...
Αυτό το ερώτημα βασανίζει αρκετούς μη Βαλβερδικούς στον Ολυμπιακό και θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να ακούγαμε από τα χείλη του Ερνέστο την απάντηση.

Γιατί δεν είναι μια και δυο, είναι πολλές περισσότερες οι φορές που ο Ντένις Ρόμενταλ τρέλανε κόσμο με την φανέλα της Δανίας και εδώ δεν έχει καταφέρει να παίξει ένα καλό ενενηντάλεπτο. Φταίει ότι το ποιοτικό επίπεδο του Ολυμπιακού είναι ανώτερο της εθνικής Δανίας και γι' αυτό ο παίκτης χάνεται; Δε νομίζουμε.

Φταίει ότι ο ίδιος είναι αδιάφορος και εκτός κλίματος; Ούτε αυτό ισχύει γιατί αναφερόμαστε σε έναν ποδοσφαιριστή ορισμό του επαγγελματία με δείγματα γραφής δεκαπέντε ετών στον ευρωπαϊκό χάρτη. Μήπως, λέμε μήπως, φταίει λιγάκι και ο Ερνέστο που δεν τον έχει εκμεταλλευτεί όσο θα έπρεπε;
πηγή: sportdog.gr

Τιμήθηκε ο Γλυνιαδάκης

Το ολοήμερο οικολογικό - αθλητικό σχολείο του δήμου Χανίων επισκέφθηκε σήμερα ο διεθνής μπασκετμπολίστας Ανδρέας Γλυνιαδάκης.
Το σχολείο παρακολουθούν 150 παιδιά και ο Χανιώτης διεθνής "δίδαξε" σε αυτά, μερικά από τα μυστικά του μπάσκετ. "Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω σε μικρά παιδιά λίγα μυστικά από το μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος που ο αθλητισμός αρέσει σε μικρά παιδιά .Ελπίζω να ακολουθήσουν όποιο άθλημα τους ταιριάζει".

Ο Γλυνιαδάκης, κατά την παρουσία του στο κλειστό γυμναστήριο όπου γίνονται τα μαθήματα, παρέλαβε από το δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον αθλητισμό.


Πηγή: theplayer.gr

O Ακουιλάνι στέλνει Μοντολίβο στη Μίλαν

Όλο και πιο κοντά στη Μίλαν φαίνεται πως βρίσκεται ο Ρικάρντο Μοντολίβο, καθώς ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Φιορεντίνα έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του, ο οποίος ακούει στο όνομα Αλμπέρτο Ακουιλάνι.

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει πως «βιόλα» και «ροσονέρι» έχουν έρθει σε κατ αρχήν συμφωνία, αλλά για να υλοποιηθεί αυτή πρέπει η ομάδα της Φλωρεντίας να μη μείνει γυμνή στην εν λόγω θέση. Ο Ακουιλάνι θέλει να μείνει στην Ιταλία και από τη στιγμή που η Γιουβέντους δεν δείχνει πρόθυμη να τον κρατήσει, η Φιορεντίνα «παίζει» δυνατά.

Επιπλέον, ο Αντρέα Ντελα Βάλε, πρόεδρος της Φιορεντίνα, θέλει να κρατήσει και τον Μοντολίβο, αλλά ο αρχηγός της ομάδας δεν θέλει να ανανεώσει παρότι το συμβόλαιο του εκπνέει του χρόνου. Έτσι, από το να τον χάσει ως ελεύθερο τον Γενάρη, προτιμά να τον πουλήσει, έστω και χαμηλότερα από την εκτιμώμενη αξία του...


Πηγή: theplayer.gr

Ουζουνίδης: ”Θα πετύχουμε τους στόχους μας”

Έφτιαξε το όνομα της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Ξάνθη. Πήρε τις πρώτες προπονητικές εμπειρίες στον ξανθιώτικο σύλλογο κι από φέτος είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αισιόδοξος για την επίτευξη των φετινών στόχων και μιλάει για την φιλοσοφία που θέλει να περάσει στους παίκτες, για τις αλλαγές στο ρόστερ, το αγωνιστικό του πλάνο, τους φιλάθλους και για πολλά ακόμη στο www.skodaxanthifc.gr.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μαρίνου Ουζουνίδη 

«Συγκριτικά με το προηγούμενο πέρασμά μου θεωρώ πως έχει βελτιωθεί πάρα πολύ το οργανωτικό επίπεδο της Ξάνθης κι από πλευράς ποιότητας γηπέδων αλλά και εγκαταστάσεων. Οι δικές μου απαιτήσεις πλέον είναι πολύ διαφορετικές σε σχέση με το παρελθόν, αλλά είμαι σίγουρος για τις δυνατότητες και τις δικές μου, αλλά και της ομάδας. Όταν ήμουν βοηθός, είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον κ. Μαντζουράκη με τον οποίο κάναμε δύο πολύ καλές χρονιές που συνδυάστηκαν με την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτό που θέλω και τώρα είναι να έχουμε ανάλογες επιτυχίες. 

Ποια είναι η φιλοσοφία που θέλετε να περάσετε στην Ξάνθη;

Αυτό που θέλουμε είναι να φτιάξουμε μία ομάδα γρήγορη, πολύ πιεστική που όμως θα δώσει κι έμφαση στην πρωτοβουλία του παίκτη. Τα τελευταία χρόνια το βάρος έπεφτε στην τακτική και ίσως αυτός να είναι ένας λόγος που η ποιότητα των ομάδων είχε καθοδική πορεία. Πρέπει να μεγαλώσουμε τα ποσοστά της τεχνικής και της πρωτοβουλίας των παικτών μέσα στο παιχνίδι, κάτι που θα δώσει κι έναν πιο ελκυστικό χαρακτήρα στους αγώνες για το κοινό.

Είστε ικανοποιημένος από τις πρώτες προπονήσεις; Σας βλέπουμε ιδιαίτερα απαιτητικό και δεν διστάζετε να σταματάτε αρκετές φορές την ροή των ασκήσεων προκειμένου να δώσετε οδηγίες.

Είναι κάτι φυσιολογικό γιατί κι εγώ είμαι ο νέος προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ οπότε είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για να καταλάβουν οι παίκτες εμένα και το αντίστροφο. Τα παιδιά προσπαθούν πολύ πάντως και θεωρώ πως έχουμε μία καλή «βάση» ποδοσφαιριστών, οι οποίοι παρέμειναν από πέρσι στο ρόστερ. Πάνω στην εμπειρία τους θέλουμε να δουλέψουμε μαζί με όλους τους υπόλοιπους οι οποίοι είναι μικρότεροι σε ηλικία.

Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Βρονταράς, Καριόκα, Γκλέισον, Στιούαρτ, Μπόατενγκ, Κατόνγκο, Μπούγκα, Κιντάνα, Κωστούλας, Τζάγκι έχουν αποχωρήσει σε σχέση με την περσινή ομάδα. Εχουν αποκτηθεί οι Μαρκόφσκι, Βλαχοδήμος, Ντίκα, Στάσιακ, ο Μπαξεβανίδης επέστρεψε από τον δανεισμό του, ενώ προωθήθηκαν και τέσσερις παίκτες από την ομάδα Νέων...

Οι αποχωρήσεις αυτών των παιδιών έγιναν για διάφορους λόγους. Από εκεί και πέρα είμαστε ευχαριστημένοι με τους παίκτες που έχουν έρθει. Θέλουμε να κάνουμε κι άλλες προσθήκες κι επιδιώκουμε να χτίσουμε μία ομάδα σταθερή που δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές τα επόμενα χρόνια. Ο κορμός μας αποτελείται από έμπειρους παίκτες και δίπλα τους θέλουμε να δώσουμε νέα πνοή και φρεσκάδα από ταλαντούχους και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Άλλωστε γνώμη μου - αλλά και των περισσότερων φιλάθλων νομίζω - είναι πως η Ξάνθη χρειαζόταν αναδόμηση. Ένα νέο «χτίσιμο», βασισμένο στο μοντέλο που την είχε κάνει γνωστή στο παρελθόν, με την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών.

Σε ποιες ακόμη θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα;

Θα αποκτήσουμε έναν παίκτη σε κάθε γραμμή. Έναν αμυντικό, ένα μεσοεπιθετικό κι έναν ακραίο. Θέλουμε η Ξάνθη να έχει έναν αριθμό πιο έμπειρων παικτών και οι υπόλοιποι να είναι νέα παιδιά. Έτσι θα υπάρχει και καλύτερος ανταγωνισμός για μία θέση στην 11άδα, κάτι που θα είναι καλό για όλους. Στόχος μας εκτός από την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας είναι να δουλέψουμε και να προετοιμάσουμε αυτά τα παιδιά όχι μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Θα χαρακτηρίζατε «ρίσκο» να δώσει ένας προπονητής ευκαιρίες σε νέα παιδιά;

Προσωπικά στην μέχρι τώρα καριέρα μου, έχω χρησιμοποιήσει και 17χρονο σε ευρωπαϊκό παιχνίδι! Δεν θα έλεγα ότι είναι ρίσκο η ευκαιρία σε ένα νέο ποδοσφαιριστή αλλά πρώτα πρέπει ο ίδιος να σου δείξει ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς. Δεν αρκεί μόνο να ξέρει καλό ποδόσφαιρο αλλά να σου δείξει ο ίδιος ότι θέλει αυτήν την ευκαιρία. Άποψή μου είναι πως οι ευκαιρίες τους εξαρτώνται περισσότερο από τους ίδιους τους παίκτες παρά από εμάς τους προπονητές. Στην SKODA ΞΑΝΘΗ έχουμε νέους παίκτες και το πόσο γρήγορα θα χτυπήσουν την πόρτα της 11άδας εξαρτάται από τους ίδιους.

Εχετε επιλέξει το αγωνιστικό σύστημα που θα χρησιμοποιήσει η Ξάνθη φέτος;

Οι βάσεις των συστημάτων είναι το 4-4-2 και το 4-3-3. Αυτά τα δύο θα δουλέψουμε με κάποιες παραλλαγές τους ανάλογα βέβαια και με τις απαιτήσεις κάθε αγώνα.

Στο προπονητικό team από φέτος βρίσκεται άλλος ένας παλιός παίκτης της SKODA ΞΑΝΘΗ, ο Σάββας Καρυπίδης…

Η παρουσία του Σάββα είναι κάτι που ήθελα, είναι ένας παλιός παίκτης της ομάδας που ξέρει τη νοοτροπία του συλλόγου. Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος αλλά πιστεύω και στις ικανότητές του και τις γνώσεις του ότι μπορεί να βοηθήσει. Με τον Αλέκο Μαλαδένη έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και είμαι ευχαριστημένος όπως πολύ καλές είναι οι εντυπώσεις μου και από Παύλο Γκότση με τον οποίο συνεργαζόμαστε καθημερινά. Όλο το προσωπικό στην Ξάνθη αποτελείται από καλούς χαρακτήρες κι επαγγελματίες στην δουλειά τους και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία καλή συνεργασία που θα είναι προς όφελος της ομάδας.

Πέρσι οι κάρτες μέλους έφτασαν τον αριθμό 2.818. Φέτος και με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση πόσο κόσμο περιμένει στο γήπεδο ο προπονητής;

Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει πολύς κόσμος που αγαπά την ομάδα κι αυτό είναι κάτι που το έχω ζήσει και σαν παίκτης. Θεωρώ ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι εμείς που είμαστε στην SKODA ΞΑΝΘΗ είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη του για να έρθει στο γήπεδο. Από την άλλη μεριά η οικονομική κατάσταση σίγουρα δεν είναι καλή γενικά, όμως οι τιμές είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Παρακολουθήσατε την ομάδα στενά για αρκετό καιρό. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το αδύναμο σημείο της SKODA ΞΑΝΘΗ;

Αυτό που παρατήρησα τα τελευταία χρόνια ήταν πως όταν η ομάδα είχε συγκέντρωση για να πετύχει τον σκοπό της, τον πετύχαινε. Όταν βρισκόταν σε οριακές καταστάσεις αντιδρούσε με τον σωστό τρόπο. Όταν όμως «χαλάρωνε» και δεν είχε πίεση τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Κι αυτός ίσως να ήταν ο σημαντικότερος λόγος που δεν κατάφερε να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα.

Αν κι έχετε λίγα χρόνια στην προπονητική σας καριέρα, έχετε περάσει από ιστορικές ομάδες κατακτώντας ένα πρωτάθλημα στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ κι έχοντας
κερδίσει την έξοδο στο Europa League με την Λάρισα. Είστε ικανοποιημένος από την μέχρι σήμερα πορεία σας;

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Την ίδια νοοτροπία που είχα σαν ποδοσφαιριστής έχω και τώρα. Κάθε μέρα προσπαθώ να μαθαίνω περισσότερα και να γίνομαι καλύτερος. Στην προπονητική αν θεωρήσει κάποιος ότι έμαθε κάποια πράγματα είναι τελειωμένος. Χρειάζεται διαρκής προσπάθεια, γίνονται συνέχεια αλλαγές που επηρεάζουν ακόμη και την προσωπικότητά σου και προσαρμόζεσαι στα νέα δεδομένα. Αυτό που έχω παρατηρήσει πάντως, αυτά τα χρόνια της προπονητικής, είναι πως ένα πολύ σημαντικό κομμάτι είναι η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σας προβληματίζει η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας για το μέλλον του;

Δεν είναι και ότι καλύτερο να ακούμε και να βλέπουμε αυτά τα πράγματα. Ελπίζω μέσα από οποιοδήποτε κακό, να κερδίσουμε κάτι να βελτιωθούμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό σαν λαός. Θεωρώ ότι έρχονται δύσκολα χρόνια στο ποδόσφαιρο και όπως θα πρέπει να προσαρμοστούμε στην ζωή εκτός ποδοσφαίρου, το ίδιο θα πρέπει να γίνει και μέσα στον χώρο. Όποιος δεν προσαρμοστεί θα έχει πρόβλημα. Δεν νομίζω όμως ότι θα πέσει η ποιότητα του ποδοσφαίρου. Η μπάλα ήταν η ευχαρίστηση του κόσμου, το αγαπημένο θέαμα των φιλάθλων κι αυτό θα πρέπει να ξαναγίνει. Οι δυσκολίες μπορεί να είναι η απαρχή για να ξεκινήσουν καλύτερες μέρες. Μέσα σ’ αυτό το νέο «περιβάλλον» πολλά νέα παιδιά θα βρουν ένα νέο κίνητρο για να διεκδικήσουν το καλύτερο.

Η Ξάνθη της επόμενης σεζόν θα είναι...

Με αυτοπεποίθηση, γρήγορη, πιεστική, αποφασιστική».


Πηγή: theplayer.gr