Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από ΠΑΟ!

Μπορεί να άργησαν, ωστόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουν τις επόμενες ημέρες δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Μετά τον Βιτόλο, σειρά πήραν οι Τοτσέ και Κουίνσι, αφού οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα και με τους δύο ποδοσφαιριστές.
Δύο κινήσεις, οι οποίες αφήνουν ευχαριστημένο τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος είχε ζητήσει την απόκτηση και των δύο παικτών, αφού τους γνωρίζει αρκετά καλά. Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει θα έχει πλέον στη διάθεσή του δύο «μηχανάκια» που, θα προσπαθήσουν να καλύψουν τα κενά στην γραμμή «κρούσης» της ομάδας.
Ο Τοτσέ συμφώνησε με τους «πράσινους» για συμβόλαιο 2+1 χρόνων, κάτι που επιτρέπει στην ομάδα να ανανεώσει την συνεργασία της με τον 28χρονο επιθετικό μετά το πέρασμα δύο ετών. Όσον αφορά τον, γεννημένο στην Ολλανδία, Γκανέζο εξτρέμ, οι «πράσινοι» πήραν τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό από την Αλ Σαντ, όπου ανήκει.
Μετά το αίσιο τέλος των επαφών ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τον Παναθηναϊκό, τόσο ο Τοτσέ όσο και ο Κουίνσι αναμένεται να έρθουν στην Αθήνα, με σκοπό να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια. Αυτό που ευελπιστεί ο Φερέιρα, είναι να έχει στην διάθεσή του και τους δύο στο φιλικό της επόμενης Πέμπτης (21/7) με τον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: