Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

«Μακάρι ο κύριος Μπέος να περάσει πιο γρήγορα την περιπέτεια του»

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου, Λεάντρο Άλβαρεζ, φιλοξενήθηκε στον Sentra 103,3 και στην εκπομπή “Γκολ από τη σέντρα”.

Για την χθεσινή πρεμιέρα της ομάδας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε αντίθεση με όλα όσα γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: Η αλήθεια είναι πως εμείς οι ποδοσφαιριστές κοιτάμε τη δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δείξαμε χθες. Ακούω, διαβάζω διάφορα, αλλά εμείς κοιτάμε την ομάδα. Κάναμε καλή αρχή. Γράψαμε ιστορία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Θέλω να ευχαριστήσω του οπαδούς μας που βρέθηκαν κοντά μας. Περίπου 2000 άτομα μας υποδέχθηκαν όταν επιστρέψαμε στο Βόλο. Οι πιο πολλοί από εμάς είμαστε την ομάδα από όταν ήταν στη Β' Εθνική. Έχουμε κάνει καλή δουλειά και φέτος παίζουμε στο Europa League.

Για την συνέχεια της ομάδας στο Europa League: Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα παίζει στην Ευρώπη. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες μας και μακάρι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είναι σημαντικό όχι μόνο για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και για την εικόνα της Ελλάδας.

Για τους στόχους της ομάδας την φετινή σεζόν: Κάθε σεζόν ξεκινάμε από το μηδέν. Τη νέα χρονιά πρέπει να κάνουμε ότι και πέρυσι. Με σκληρή δουλειά να σημειώσουμε ίδια ή καλύτερη πορεία από πέρυσι.

Για τον Αχιλλέα Μπέο: Αυτή τη νίκη να τη μοιραστούμε με τον κόσμο και με τον άνθρωπο που αγαπάει πολύ την ομάδα. Μακάρι να περάσει η περιπέτεια του γρήγορα. Είμαστε μια μικρή, μπορώ να πω, ομάδα που αγαπά όχι μόνο ο Βόλος. Το ποδόσφαιρο είναι για να μιλάμε για παίκτες, αποτελέσματα, αγώνες στην Ευρώπη και όχι για τέτοια πράγματα. Μακάρι να τελειώνει όλο αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: