Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Δώνης: «Θα κάνουμε μια-δυο κινήσεις ακόμα»

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, φιλοξενήθηκε στον Sentra 103,3 και στην εκπομπή “Γκολ από τη σέντρα” με τον Ανδρέα Δημάτο.

Για την δοκιμή του γιο του από την ομάδα της Άρσεναλ: 

Μου αρέσει που και τα δύο μου παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ο μεγάλος είναι στην ομάδα Under-21 του Παναθηναϊκού και ο μικρός στην αντίστοιχη Under-17. Αφού το αγαπάνε να προσπαθήσουν πάνω απ' όλα γιατί βοηθά σε πολλά πράγματα ο αθλητισμός. Σαν πατέρας φυσικά χαίρομαι για το κάτι παραπάνω, αλλά δεν είμαι αυτός που θα πιέσω τα παιδιά να κάνουν καριέρα στο ποδόσφαιρο. Πολλές φορές όταν ο μπαμπάς έχει παίξει ποδόσφαιρο και έχει κάνει μια καριέρα, αυτό τα επηρεάζει.

Με κάλεσαν και μου είπαν πως ο μικρός μου γιος έχει επιλεγεί από το τμήμα σκάουτινγκ της Άρσεναλ. Υπάρχει νομοθεσία πως για να πάει κάποιος στην Αγγλία και να δοκιμαστεί πρέπει να έχει συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας του. Όμως το πλεονέκτημα είναι πως ο γιος μου γεννήθηκε στην Αγγλία και έχει Αγγλικό διαβατήριο. Υπάρχει μια πρόσκληση στις αρχές Αυγούστου για μια έως τρεις εβδομάδες. Είναι μια συγκεκριμένη διαδικασία, τα παιδιά ανήκουν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και όλα θα γίνουν όπως πρέπει γιατί εγώ θέλω να είμαι τυπικός.

Για τις συμβουλές που έδωσε στον γιο του: 

Του έχω πει να πάει να το ευχαριστηθεί χωρίς άγχος. Έχει πολλά χρόνια μπροστά του να κάνει καριέρα αν θέλει. Να το αξιοποιήσει όπως θέλει. Εξάλλου είναι σε μια ομάδα που δουλεύει πολύ καλά τις ακαδημίες. Η εξέλιξη του νομίζω πως θα είναι καλή σύμφωνα με τα προσόντα του.

Για τον σχεδιασμό του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν: 

Επειδή ξέραμε πως θα έχουμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ κινηθήκαμε πολύ γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι. Μας μένουν μια με δύο κινήσεις ακόμα στον επιθετικό τομέα. Σήμερα και αύριο έχουμε δύο φιλικά με τον Άρη και την Κέρκυρα αντίστοιχα. Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο γιατί έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες στην ομάδα, με την ίδια φιλοσοφία όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: