Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

«Κλειδί» η ΝΙΚΕ στη μεταγραφή Σνάιντερ!!

Από τη στιγμή που το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί σε business, τότε επόμενο είναι εξωγηπεδικοί παράγοντες να κάνουν και κουμάντο. Ακόμα ένα παράδειγμα αυτού είναι πως χορηγός συμβάλλει στο να ολοκληρωθεί ακόμα μία μεταγραφή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί να εντάξει τον Γουέσλι Σνάιντερ στο δυναμικό της, όμως η Ίντερ ζητάει περί τα 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. Αυτό το ποσό οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορούν να το δώσουν, όμως ακόμα κι έτσι δεν τα βρίσκουνμε τον παίκτη στο συμβόλαιο. 

Ο Ολλανδός μέσος ζητάει 200.000 λίρες εβδομαδιαίως (!), όμως η αγγλική ομάδα βάσει του προϋπολογισμού της μπορεί να δώσει έως και 170.000 λίρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com, η ΝΙΚΕ, χορηγός της Ίντερ και της Γιουνάιτεντ  επιθυμεί για διαφημιστικούς λόγους ο Σνάιντερ να μετακινηθεί από το ένα «μεγαθήριο» στο άλλο και σκοπεύει να δίνει ένα μέρος του συμβολαίου του η ίδια!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανέφερε πρόσφατα πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν αποκλείεται να αλλάξει άποψη... 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: