Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Του... χρόνου για Ζαχουδάνη!!

Μια ακόμη αναβολή είχαμε στην ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί στον Γιάννη Ζαχουδάνη από την ΠΑΕ. Αυτή τη φορά λόγω παρέλευσης ωραρίου...
Του... χρόνου για Ζαχουδάνη
Τη Δευτέρα (28/05) το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ανέβαλε για 3η φορά την έφεση που έχει καταθέσει ο Ζαχουδάνης κατά της πρωτόδικης απόφασης για τη μήνυση που έχει κάνει η ΠΑΕ στον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας.
Θυμίζουμε ότι σε πρώτο βαθμό στον Γιάννη Ζαχουδάνη επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για υπεξαίρεση ποσού ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τη νέα χρονιά, και πιο συγκεκριμένα για τις 22 Φεβρουαρίου του 2013!
Πηγή: allaboutaris.com

Ενοχλήσεις ο Νίνης!!

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης της Εθνικής την Τρίτη αποχώρησε για προληπτικούς λόγους ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος είχε μυϊκούς σπασμούς στην ωμοπλάτη, χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Ενοχλήσεις ο Νίνης
Η κατάστασή του λοιπόν δεν εμπνέει κάποια ανησυχία, ωστόσο θα εξεταστεί εκ νέου το βράδυ της Τρίτης (29/5) από το ιατρικό επιτελείο για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

πηγή: sportdog.gr

"Η χαρά κάθε Παναθηναϊκού", είπε ο Τσάκας!!

Πανευτυχής και... ανεβασμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον NOVAΣπορFM o επανακάμψας Βλάσης Τσάκας λόγω της άδειας που πήρε ο πρίγκιπας Φειζάλ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού...
"Η χαρά κάθε Παναθηναϊκού", είπε ο Τσάκας!
-Το περιμένατε αυτό που συνέβη σήμερα;
«Όταν υπάρχει ένας πλήρης φάκελος, το περιμένεις, ναι. Απλά δεν περιμέναμε σήμερα την απόφαση. Γιατί η Ελλάδα, λειτούργησε σαν Ελλάδα. Καθυστερήσαμε αρκετά επειδή αλλάξαμε έναν νόμο για να μπορεί κάποιος αλλοδαπός να αγοράσει μία ΠΑΕ, αλλά αφήσαμε μέσα τα ίδια άρθρα. Παρόλα αυτά, οι 6-0 ψήφοι υπερ, τα λένε όλα…»
-Ποια ήταν τα έγγραφα που ήθελαν από την ΕΕΑ για να δώσουν την άδεια;
«Εκτός από τα τυπικά, ταυτότητες, ΑΦΜ, διαβατήρια και λοιπά, αυτό που έχει μεγάλη βαρύτητα για την Επιτροπή, είναι τα τραπεζικά του στοιχεία. Και αποδείξαμε μέσω μίας αραβικής και μιας ευρωπαϊκής αυτά που μας ζήταγαν…»
-Ο πρίγκιπας έγινε δεκτός με… δυσπιστία. Τελικά, μήπως πληρώνει τους… προηγούμενους που ποτέ δεν ήρθαν;
«Θα ήταν άδικο να πούμε κάτι τέτοιο. Όταν κάνεις μια προσπάθεια, κάνεις μία προσπάθεια. Να ξέρετε πως η οικογένεια του πρίγκιπα, ο πατέρας του δηλαδή, είναι κορυφαίος κρατικός λειτουργός. Τα μεγέθη τρομάζουν. Ακόμη κι εγώ τσιμπιέμαι, για να δω αν είναι πραγματικότητα. Καταλαβαίνω την επιφύλαξη του κόσμου. Είναι δεδομένη. Όταν όμως έρχεται κάποιος και δίνει Σ.Τ. στην Αθήνα, δεν είναι τρελός… Ήρθε με το μπίζνες πλαν και θα είναι χαρά για κάθε Παναθηναϊκό αυτό που θα συμβεί. Εξάλλου, κατατέθηκε στην επιτροπή και είναι πλέον δεσμευτικό».
-Ξέρετε από ποιόν θα πάρει τις μετοχές; Λόγω του ότι όλο αυτό, βρίσκεται σε διαδικασία μεταβίβασης στον κ. Αλαφούζο.
«Εμείς είδαμε ένα συμφωνητικό και το κρίνουν οι νομικοί μας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία ΑΜΚ. Εμείς πλέον έχουμε την έγκριση να συμμετέχουμε και αύριο ή μεθαύριο θα μιλήσουμε με ΠΑΕ για να γνωστοποιήσουμε τις κινήσεις και να προχωρήσουμε».
-Είχατε κάποια επαφή με τον κ. Αλαφούζο;
«Διάβαζα τις εκτιμήσεις του στο twitter… Την μία έλεγε ποιος πρίγκιπας και την άλλη τους καλοσώριζε. Ανεξάρτητα του τι θέλουμε για τον Παναθηναϊκό, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει πως βγήκε μπροστά σε μία δύσκολη στιγμή. Αν και ο Φεϊζάλ είχε ζητήσει και γραπτώς μάλιστα για συνδιοίκηση, αλλά δεν του δόθηκε».
-Έχει έρθει σε επαφή με τον Γ. Βαρδινογίαννη ο πρίγκιπας;
«Συζητήσαμε, αλλά ο Βαρδινογιάννης αποφάσισε να δώσει τις μετοχές στο… σωματέιο, το οποίο θα ιδρυθεί»!

Αγγλικές "σειρήνες" για Βασιλείου!!

Οι καλές εμφανίσεις και τα σημαντικά γκολ που πέτυχε φαίνεται πως έπιασαν τόπο για τον Στέλιο Βασιλείου. Ο 21χρονος φορ βοήθησε τον Λεβαδειακό να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ για μια ακόμα σεζόν με 6 γκολ σε 27 ματς φέτος και οι πρώτες... σειρήνες ήχησαν από την Αγγλία.
Αγγλικές "σειρήνες" για Βασιλείου!
Όπως γνωστοποίησαν οι Βοιωτοί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημη πρόταση για τον νεαρό από αγγλική ομάδα.
Ωστόσο, δεν αναφέρεται το όνομα αυτής, αλλά τονίζεται πως η εν λόγω πρόταση θα εξεταστεί από τη διοίκηση για να αποφασιστεί αν θα υπάρξουν συζητήσεις, προκειμένου να γίνουν οι διαπραγματεύσεις.

πηγή: sportdog.gr

Κατέθεσε αίτηση στην ΕΕΑ ο Σαββίδης!!

Παρά τα δημοσιεύματα στη Ρωσία, ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης μόλις σήμερα κατέθεσε και επίσημα αίτηση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Κατέθεσε αίτηση στην ΕΕΑ ο Σαββίδης
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας άνθρωπος του ΠΑΟΚ μαζί με εκπρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, βρέθηκαν στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σκοπός τους ήταν να καταθέσουν αίτημα ώστε να ανοίξει ο φάκελος του ενδιαφέροντος Σαββίδη για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μέχρι τώρα η πλευρά Σαββίδη (πάντα σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ) είχε μία ανεπίσημη αλληλογραφία με την ΕΕΑ. Σήμερα κατατέθηκε επίσημο αίτημα, με βάση το οποίο ο Σαββίδης ενημερώνει για το ενδιαφέρον του και ανοίγει φάκελο ώστε σύντομα να τον γεμίσει με τα έγγραφα που ήδη συγκεντρώνονται και να τον καταθέσει προς έγκριση στην Επιτροπή, κάτι που εξάλλου οφείλει να κάνει.
Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι η συγκεκριμένη επιτροπή δεν παρεμβαίνει σε θέματα αδειοδοτήσεων, αλλά βεβαίως θα ελέγξει την νομιμότητα όλων των κινήσεων που θα αφορούν την απόκτηση μετοχών από τον Σαββίδη.
Πηγή: paok24.com

Σοκ! Αυτοκτόνησε Ιταλίδα βολεϊμπολίστρια!!

Τραγικό τέλος στη ζωή της έβαλε η Τζούλια Αλμπίνι, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους. Η 30χρονη βολεϊμπολίστρια αυτοκτόνησε τα ξημερώματα της Τρίτης (01:30), πέφτοντας από τη γέφυρα Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ της Κωνσταντινούπολης.
Σοκ! Αυτοκτόνησε Ιταλίδα βολεϊμπολίστρια
Η πρώην πασαδόρος της Μπούστο Αρσίτζιο βρισκόταν στην Τουρκία από το περασμένο Σάββατο (26/05). Το βράδυ της Τρίτης νοίκιασε ένα αυτοκίνητο, με το οποίο κατευθύνθηκε προς τη γέφυρα. Αφού πάρκαρε, μετέβη πεζή μέχρι την ύψους 105 μέτρων γέφυρα, από την οποία πήδηξε μέσα στα νερά του Βοσπόρου.
Σύμφωνα ε τις αρχικές εκτιμήσεις, ο θάνατός της επήλθε από την πτώση της στο νερό και όχι από πνιγμό, ενώ η σωρός της δεν βρέθηκε από τις τουρκικές αρχές. Τελικά, μετά από 4,5 ώρες, περίπου στις 06:00, ένας ψαράς ανέσυρε το πτώμα της στην περιοχή Μπεϊκόζ, ένα προάστιο στην ανατολική Κωνσταντινούπολη.
Πηγή: sport24.gr
 

«Γκρεμίζουν και ξαναχτίζουν τον Παναθηναϊκό»!!

Δημοσίευμα-βόμβα για την επόμενη μέρα στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού από κορυφαία μπασκετική ιστοσελίδα της Τουρκίας! «Μειώνεται κατά 50% το μπάτζετ, μένουν μόνο 4 παίκτες»!
Ελλάδα - Ρωσία 2012 όλα πληρωμένα με αγορά κλιματιστικού Samsung
«Γκρεμίζουν και ξαναχτίζουν τον Παναθηναϊκό»!
Μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, δεν είναι δυνατόν να απασχολεί μόνο τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης συγκεντρώνουν συχνά πυκνά το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ, τα οποία προσπαθούν να προβλέψουν πώς θα παρουσιαστούν από τη νέα σεζόν οι πράσινοι.
Όπως έκανε χθες η κορυφαία ιστοσελίδα της Τουρκίας για θέματα μπάσκετ, η οποία σε δημοσίευμά της «προαναγγέλλει» με λεπτομέρειες την επόμενη μέρα των πρωταθλητών Ελλάδας. Όπως αναφέρει λοιπόν το σχετικό ρεπορτάζ, οι ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει να μειώσουν κατά 50% το μπάτζετ για τη νέα σεζόν και να προβούν σε σαρωτικές αλλαγές!
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, προτεραιότητα των αδερφών Γιαννακόπουλων είναι να παραμείνουν στην ομάδα μόνο οι Διαμαντίδης, Περπέρογλου, Βουγιούκας και Καϊμακόγλου και γύρω τους να χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός! Όσο για τον Ομπράντοβιτς, τονίζεται ότι του ασκούνται πιέσεις για να δεχτεί μείωση και να μείνει, αλλά θεωρείται δύσκολο να πει το «ναι», καθώς έχει στα χέρια του σοβαρές προτάσεις.
Αναλυτικά τα όσα γράφει το «basketdergisi.com» σχετικά με το μέλλον των πρασίνων: «Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα πλήττει και τον Παναθηναϊκό και τον αναγκάζει σε επαναστατικές αποφάσεις. Ο προϋπολογισμός θα μειωθεί από τα 22 εκ. ευρώ που είναι σήμερα, στα 11 εκ. ευρώ και στόχος είναι να κρατηθεί ο ελληνικός κορμός με τους Διαμαντίδη και Περπέρογλου να αποτελούν προτεραιότητα. Στόχος είναι να διατηρηθούν στο ρόστερ και οι Καϊμακόγλου και Βουγιούκας ενώ όλοι οι υπόλοιποι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν».
Σχετικά με τον Ομπράντοβιτς: «Γίνεται προσπάθεια να πειστεί να συνεχίσει με μειωμένο συμβόλαιο, αλλά πιθανότατα θα δώσει αρνητική απάντηση. Έχει σημαντικές προτάσεις από άλλες ομάδες όπως η Φενέρ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας».
Τέλος, η τουρκική ιστοσελίδα επισημαίνει πως «ο Γιαννακόπουλος θα δώσει την διοίκησή της ομάδας στον γιο του και ο Παναθηναϊκός θα βαδίσει σε έναν δρόμο με χαμηλό προϋπολογισμό».

πηγή: sportdog.gr

Τόλιος και Γιώτας κατηγορούνται για το Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών!

Οι ΠΑΕ Καλλιθέα και Ηρακλής Ψαχνών και οι παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώτας και Τόλιος, θα απολογηθούν την προσεχή Πέμπτη 31/5 στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League για τον ύποπτο μεταξύ τους αγώνα.
Τόλιος
Aναλυτικά:
Συντέμνοντας την νόμιμη προθεσμία κλητεύσεως, κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, καλείσθε ενώπιόν μας, την Πέμπτη 31-5-2012 και ώρα 10.30 προς απολογία για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ– ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ στις 20-4-2012 για το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE. Συγκεκριμένα:
Υπήρξε ύποπτος προ του αγώνα στοιχηματισμός υπέρ της ήττας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και εξαιρετικά ύποπτος στοιχηματισμός σχετικά τη σημείωση τουλάχιστον τριών τερμάτων. Τα τέρματα που σημειώθηκαν και που είχαν σαν αποτέλεσμα να είναι επιτυχής ο στοιχηματισμός, οδηγούν με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι κατόπιν συμφωνίας μεταξύ αγνώστων αξιωματούχων των δύο πρώτων εγκαλουμένων στην οποία συμμετείχαν ή οπωσδήποτε έλαβαν γνώση και οι δύο τελευταίοι εγκαλούμενοι Α. ΤΟΛΙΟΣ και Κ. ΓΙΩΤΑΣ ποδοσφαιριστές της πρώτης εγκαλουμένης από κοινού επιτύχατε την διαστρέβλωση του αποτελέσματος του παραπάνω αγώνα υπέρ της δεύτερης εγκαλουμένης για λόγους στοιχηματικούς αλλά κυρίως για λόγους βαθμολογικούς προκειμένου η δεύτερη εγκαλουμένη η οποία κατά την έναρξη του αγώνα βρισκόταν στην πέμπτη θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα και ενδιαφερόταν να κατακτήσει μια από τις προνομιούχες τέσσερις πρώτες θέσεις ώστε είτε να ανέλθει απευθείας στην ανώτερη κατηγορία (SUPER LEAGUE) εάν κατακτούσε μια από τις δύο πρώτες θέσεις, είτε να συμμετάσχει στους αγώνες κατατάξεως(play off) εάν κατακτούσε την τρίτη ή τέταρτη θέση.

Ειδικότερα:
ο αγώνας έληξε με αποτέλεσμα 2-1 υπέρ της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ γεγονός που σημαίνει ότι προ του αγώνα στοιχηματισμός υπέρ της ήττας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και υπέρ της σημείωσης τριών τερμάτων συνολικά στον αγώνα, ήταν επιτυχής. Υπήρξε ύποπτος προ του αγώνα στοιχηματισμός υπέρ της ήττας τηςΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. Ο στοιχηματισμός αυτός δε δικαιολογείται στη συνήθη αγορά αφού δεν υπήρχαν στοιχεία σχετικά με την κατάσταση της ομάδας. Την προηγούμενη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες , η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ήταν φαβορί εντός έδρας και κατά συνέπεια η αντιμετώπισή της ως αουτσάιντερ σε τέτοιο βαθμό υποδηλώνει πλήρη και ασφαλή γνώση όχι μόνο για την έκβαση του αγώνα αλλά και για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ο στοιχηματισμός υπέρ της επίτευξης τουλάχιστον τριών τερμάτων είναι εξαιρετικά ύποπτος και υποδηλώνει ότι τα πρόσωπα που στοιχημάτισαν γνώριζαν πριν την έναρξη του αγώνα ότι ο αγώνας θα έληγε με υψηλό σκορ. Οι αγώνες της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι ανάμεσα σε αυτούς με το χαμηλότερο αριθμό τερμάτων παγκοσμίως και τα πρόσωπα που στοιχημάτισαν θα έπρεπε να είχαν ασφαλή πληροφόρηση για να είναι βέβαιοι ότι θα σημειωθούν τουλάχιστον τρία τέρματα. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν είχε δεχτεί κανένα τέρμα στους τελευταίους επτά αγώνες που συμμετείχε και παρόλα αυτά όσοι στοιχημάτισαν πίστευαν ότι θα ηττηθεί στο συγκεκριμένο αγώνα και ότι θα σημειώνονταν συνολικά τουλάχιστον τρία τέρματα. Αυτό σήμαινε ότι η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα έπρεπε να δεχτεί τουλάχιστον δύο τέρματα – μια ισχυρή πεποίθηση που δε δικαιολογείται αν ληφθούν υπόψη όλοι οι σχετικοί παράγοντες. Τα δεδομένα του συγκεκριμένου αγώνα υποδηλώνουν ότι τα πρόσωπα που στοιχημάτισαν γνώριζαν το αποτέλεσμα, αλλά λόγω του ότι τα ασιατικά πρακτορεία δεν πρόσφεραν τις αγορές, δεν υπήρχε περιθώριο για υψηλά κέρδη. Τα ευρωπαϊκά πρακτορεία προσάρμοσαν τις αποδόσεις τους στην αναπόφευκτη ήττα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ αλλά είναι πιθανό ότι δεν έχασαν μεγάλα ποσά γιατί οι υποχρεώσεις τους (liabilities - το ποσοστό που είναι υποχρεωμένο να καταβάλλει κάποιος που στοιχηματίζει κατά μιας ομάδας και εκείνη ηττηθεί) είναι πολύ χαμηλότερες από αυτές των ασιατικών πρακτορείων. Τα δύο τέρματα που δέχτηκε η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θεωρούνται ύποπτα. Η BFDS (σύστημα εντοπισμού στοιχηματικής απάτης) ενημερώθηκε από τον συνεργάτη της στην Ελλάδα ότι και τα δύο τέρματα ήταν αποτέλεσμα εσκεμμένων ενεργειών ή παραλείψεων ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. Το πρώτο από τον τερματοφύλακα Α. ΤΟΛΙΟ και το δεύτερο από τον Κ. ΓΙΩΤΑ, ο οποίος αντί να απομακρύνει τη μπάλα από την αμυντική περιοχή τροφοδότησε επιθετικό της αντιπάλου ομάδας ο ποίος από πολύ κοντινή απόσταση με ευκολία επέτυχε τέρμα.

- Ύποπτος στοιχηματισμός προ του αγώνα υπέρ της ήττας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
- Εξαιρετικά ύποπτος στοιχηματισμός προ του αγώνα σχετικά με την επίτευξη τουλάχιστον τριών τερμάτων
- Δόλος στις ενέργειες των παραπάνω ποδοσφαιριστών ώστε να δεχτεί η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ τα δύο τέρματα. Γενικά ο στοιχηματισμός υποδηλώνει ότι τα πρόσωπα που στοιχημάτισαν είχαν σίγουρα προηγούμενη γνώση του τελικού αποτελέσματος και ότι ο αγώνας αυτός κρίνεται όχι απλά ύποπτος αλλά απολύτως χειραγωγημένος για βαθμολογικούς σκοπούς και σε μικρότερη έκταση για στοιχηματικούς σκοπούς.
Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6 και 22 & 1 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Έξοδος από το ευρώ, είσοδος στην κόλαση, λέει η Εθνική Τράπεζα!

Στο χάος και την καταστροφή θα οδηγήσει μια άτακτη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, εκτιμά σε έκθεση της, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας. Σύμφωνα με την ΕΤΕ, οι συνέπειες του Grexit θα σημάνουν ριζικές αλλαγές στη ζωή των Ελλήνων.
Έξοδος από το ευρώ, είσοδος στην κόλαση, λέει η Εθνική Τράπεζα
Το κατα κεφαλήν εισόδημα θα μειωνόταν κατά 55%, πλήττοντας ιδιαίτερα τις οικονομικά ασθενέστερες τάξεις, λόγω του υποτιμημένου εγχώριου νομίσματος.

Μάλιστα, αυτή η υποτίμηση δεν αποκλείεται να αγγίξει το 65%.

Παράλληλα, η ύφεση θα βούλιαζε περισσότερο τη χώρα, αφού σε σταθερές τιμές, θα αυξανόταν κατά 22%, ενώ η ανεργία θα έφτανε σε απαγορευτικά επίπεδα και μάλιστα τον πρώτο καιρό μόνο θα άγγιζε το 34%.

Λόγω του ότι το κράτος θα αναγκαζόταν να χρηματοδοτήσει τις συναλλαγές του, ο πληθωρισμός θα έφτανε στο 30%, με συνεχείς αυξητικές τάσεις, οι οποίες θα ενισχύονταν από τις αυξήσεις στις τιμές των εισαγόμενων προϊόντων.

Παράλληλα, η χώρα θα αδυνατούσε να εκπληρώσει τις αποπληρωμές των δανείων της, επηρεάζοντας τις διακρατικές συμφωνίες αλλά και τις συναλλαγές των επιχειρήσεων με το εξωτερικό, με αποτέλεσμα το βιότικο επίπεδο των Ελλήνων να βρεθεί στο ναδίρ.

Αυτό σημαίνει πως οι πολίτες δεν θα έχουν πλέον πρόσβαση σε βασικά αγαθά, πρώτες ύλες, καύσιμα και το κυριότερο φάρμακα.

Γι' αυτό, σύμφωνα με την ΕΤΕ, δεν υφίσταται για τη χώρα δίλημμα καταγγελία ή όχι της δανειακής σύμβασης, η οποία βοηθά τη χώρα να επιβιώσει.

πηγή:moneypost.gr

Ανοίγει ο δρόμος για Ζαρντίμ!!

Ανοίγει ο δρόμος για Ζαρντίμ
Παρελθόν από την Μπράγκα αποτελεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ όπως μεταδίδουν πριν από λίγο τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Πρόκειται έναν προπονητή του οποίου το όνομα ήρθε στην επικαιρότητα το πρωί. Αρκετά δημοσιεύματα στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου αποκάλυπταν ενδιαφέρον αλλά και επαφές του με τον Ολυμπιακό και έκαναν λόγο για δέσμευση του Ζαρντίμ να απαντήσει σε πρόταση των Πειραιωτών μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πριν από λίγες ώρες ο Ζαρντίμ είχε συνάντηση με τους υπεύθυνους της πορτογαλικής ομάδας στην οποία αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ο Ζαρντίμ πλέον μένει ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Στον Ολυμπιακό δεν αναφέρουν κάτι για τον Ζαρντίμ, ο οποίος όμως πλέον έχει ένα μεγάλο «συν». Είναι ελεύθερος και εάν οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται μπορούν να προχωρήσουν την περίπτωσή του χωρίς να χρειαστεί να δώσουν λεφτά στη Μπραγκα.


πηγή: sport-fm.gr

Μόντι: «Καλύτερα να σταματήσουμε το Καμπιονάτο…»

Μόντι: «Καλύτερα να σταματήσουμε το Καμπιονάτο…»
Μία δήλωση «βόμβα», ακόμα και αν όλοι γνωρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί, έκανε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάουρο Μόντι. Μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις με τα στημένα ματς, σε ερώτηση που του τέθηκε, απάντησε: «Ίσως θα ήταν καλύτερα να σταματήσουμε το πρωτάθλημα για 2-3 χρόνια», είπε.

Οι νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ιταλία και τα ονόματα που έχουν εμπλακεί, έχει δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Σε ερώτηση που έγινε σήμερα στον πρωθυπουργό της χώρας για το συγκεκριμένο θέμα, εκείνος απάντησε με…αφοπλιστικό τρόπο. «Ίσως θα έπρεπε καλύτερα να σταματήσουμε το πρωτάθλημα για 2-3 χρόνια. Λέω ότι θα έπρεπε να αναρωτηθούμε αν αυτή θα ήταν μία καλή λύση», τόνισε ο Μάουρο Μόντι και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να διανοηθώ πόσα χρήματα διακινούνται με παράνομο τρόπο σε μία τέτοια οικονομική συγκυρία για την χώρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ης συγκεκριμένη δήλωση του Ιταλού πρωθυπουργού είναι πρώτο θέμα στην πλειονότητα του ηλεκτρονικού Τύπου στην χώρα.


πηγή: sport-fm.gr

Πήρε το «ναι» ο πρίγκιπας!!

Πήρε το «ναι» ο πρίγκιπας
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, χορήγησε άδεια αγοράς μετοχών στον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ Φεϊσάλ. Ο Άραβας του Τσάκα που είχε δώσει συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, έστειλε την δικηγόρο του, Κασσιανή Μιχοπούλου με τα χαρτιά που ζήταγε η Επιτροπή, τα οποία κρίθηκαν επαρκέστατα.

Έτσι, παρά το γεγονός πως στον κόσμο του «τριφυλλιού» υπάρχει μεγάλη δυσπιστία λόγω της καθυστέρησης που είχε το θέμα αλλά και των… κενών που έπεφτε συνέχεια ο συνεργάτης του, Βλάσης Τσάκας, ο πρίγκιπας Φεισάλ, πήρε το «πράσινο» φως για να συνεχίσει το εγχείρημα του.

Το οποίο, όπως ο ίδιος διατείνονταν, έλεγε το εξής. Στα ταμεία του Παναθηναϊκού θα μπουν αρχικά 15 εκατομμύρια ευρώ στην τρέχουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και στην συνέχεια θα επενδυθούν ακόμη 55 εκ. € στην ομάδα ενώ θα «τρέξει» παράλληλα και το θέμα του γηπέδου. Ίδωμεν...


πηγή: sport-fm.gr

«Για τη σωτηρία της ΑΕΚ μιλάμε με τον οποιονδήποτε»!

«Για τη σωτηρία της ΑΕΚ μιλάμε με τον οποιονδήποτε»!
Τον χρόνο που… δεν έχει η ΑΕΚ για να εξετάζει την προέλευση όποιας «σανίδας σωτηρίας» της παρουσιάζεται παραδέχθηκε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο ηγέτης της ORIGINAL δήλωσε διατεθειμένος να συμμαχήσει με τον οποιονδήποτε μπορεί να σώσει την «Ένωση»:

Είτε λέγεται Νικολαΐδης, είτε λέγεται Ξενιάδης.

Τόνισε, λοιπόν, ότι είναι αμφότεροι ευπρόσδεκτοι -αν ο πρώτος ξεπεράσει το πρόβλημα της πολιτικής κατάστασης κι αν ο δεύτερος δείξει τα 5 εκατ. ευρώ.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος στην εκπομπή του Γιάννη Καραλή

Για την παρουσία του στη συνάντηση με Δημητρέλο και Ξενιάδη: «Όσος κόσμος ασχολείται πολύ με την ΑΕΚ, αντιλαμβάνεται πως το τελευταίο διάστημα είναι σε απόγνωση. Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Με αυτή τη λογική, όπου μας καλέσουν, όποια σανίδα σωτηρίας κι αν παρουσιαστεί και απ’ όπου κι αν προέρχεται (και λυπάμαι που λέω “απ’ όπου”) τη συζητάμε. Αυτό κάναμε και με τον Νικολαΐδη. Βάλαμε πάνω από οτιδήποτε υπήρχε μεταξύ μας την ΑΕΚ. Το ίδιο κάναμε και με τον Ξενιάδη».

Για την εταιρεία που παρουσίασε ο Ξενιάδης: «Εγώ περίμενα σήμερα να αποδειχθεί μπαρούφα η ιστορία και να βγω κι εγώ να κράζω. Να πω “ωραία ήταν η ψαρόσουπα που φάγαμε και μετά τον Μπαϊρακτάρη, τώρα είχαμε και αυτόν”. Έμαθα, όμως, ότι εμφανίστηκε ένα αμερικανικό fund με τράπεζα από το Χονγκ Κονγκ, κάτι κινήθηκε τελοσπάντων. Είναι λίγες οι μέρες πριν γίνουμε μπάσκετ. Δυο μέρες ακόμα, όμως, μπορούμε να περιμένουμε. Είπε ότι θα αποδείκνυε σήμερα 5 εκατ. για την αδειοδότηση. Λόγω και της διαφοράς ώρας με το Χονγκ Κονγκ, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο. Αν μπουν τότε τα λεφτά…»

Για τις επαφές με τον Ξενιάδη, αλλά και τον Νικολαΐδη: «Όσοι δυσανασχετούν για τις κινήσεις αυτές, δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης. Όταν πρόκειται για τη σωτηρία της ΑΕΚ, μιλάμε με τον οποιονδήποτε. Έχουμε ένα αντικειμενικό εμπόδιο σήμερα, την πολιτική κατάσταση της χώρας.

Έχω την εντύπωση πως αν αυτό είχε ξεκαθαρίσει, ο Ντέμης θα είχε εμφανιστεί πιο έντονα και πιο σαφώς. Αυτό τον καθυστέρησε πολύ. Ακόμα ψάχνει, όμως και εννοείται ότι αν τα καταφέρει, δεν θα πούμε όχι σε κάποιον που θέλει να σώσει την ΑΕΚ. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν περιθώρια για Τσάκες. Μέχρι την Παρασκευή πρέπει να βρούμε χρήματα για την αδειοδότηση. Αν δεν δείξει αύριο τα λεφτά ο Ξενιάδης, πάμε στον επόμενο. Να ευχόμαστε να πάρει την ΑΕΚ ο λιγότερο απατεώνας παρουσιαστεί»
.

Για τις ενέργειες του Ανδρέα Δημητρέλου: «Ο Δημητρέλος λειτουργεί 100% ως θεματοφύλακας. Προέρχεται από ΑΕΚτζήδικη οικογένεια και θέλει να πηγαίνει και την επόμενη μέρα στο γήπεδο. Δεν είναι Στάθης, Λεωτσινίδης κλπ. Είναι Γενεράκης. Αν δεν είχε μπει σε αυτή τη διαδικασία, θα ήμουν πολύ περίεργος ποιος θα πήγαινε πρόεδρος στην ΑΕΚ. Να δεις τι γέλια θα έχουμε και στην Ερασιτεχνική, αν δεν βρεθεί λύση στην ΠΑΕ. Χάντμπολ και βόλεϊ θα πάνε περίπατο.

Και δυστυχώς αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος δείχνει να μη συγκινείται με τίποτα. Για να με βλέπεις εμένα να τρέχω στα γραφεία του Ντέμη και τις ταβέρνες του Ξενιάδη καταλαβαίνεις πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Δική μου γνώμη είναι ότι πρέπει να πάρουμε 50.000 διαρκείας και να δώσουμε μόνοι μας λύση. Δεν το καταλαβαίνει, όμως, ο κόσμος επικαλούμενος -και σωστά- ότι δεν αντέχει άλλο δούλεμα απ’ αυτούς που βρέθηκαν στην ΑΕΚ»
.

Στην Ανόρθωση ο Μπλάζιτς!

Στην Ανόρθωση ο Μπλάζιτς
Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο Σρέντιαν Μπλάζιτς, μετά το «διαζύγιο» με τον Παναιτωλικό, καθώς συμφώνησε σε όλα με την Ανόρθωση για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η «Κυρία» ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, επιβεβαιώνοντας το «φλερτ» που υπήρχε το τελευταίο διάστημα, με τον Μαυροβούνιο τερματοφύλακα να μετακομίζει στην Κύπρο ως το 2014. Ο 29χρονος διεθνής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε συλλόγους της χώρας του, της Σερβίας, αλλά και τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα.

Στη φετινή Σούπερ Λίγκα ο πρώην γκολκίπερ του Παναιτωλικού είχε 12 συμμετοχές, ενώ για τρεις σεζόν είχε φορέσει και τα "πράσινα" του Λεβαδειακού (2007-2010).

Μετά την υπογραφή του, ο Μπλάζιτς έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης της Ανόρθωσης: ««Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στην Ανόρθωση. Σήμερα μίλησα με τον πρόεδρο και ολοκληρώθηκαν όλες οι λεπτομέρειες. Είδα πολύ ωραία πράγματα εδώ στην Κύπρο και βλέπω ότι ανέβηκε πολύ το επίπεδο. Δεν περίμενα αυτά που είδα. Εγώ θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω ότι μπορώ να βοηθήσω την Ανόρθωση να πάει πολύ ψηλά, να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και να φτάσουμε ψηλά στο Γιουρόπα Λιγκ. Θέλω να έχω μεγάλη συνεισφορά στην ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας».


πηγή: sport-fm.gr