Τρίτη 29 Μαΐου 2012

«Ανταγωνιστικοί σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστούμε»

Ο Γιώργος Στράντζαλης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη φετινή χρονιά στου Ηρακλή, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο θα χτιστεί η ομάδα τη νέα σεζόν.

Αρχικά είπε:

«Υπάρχει ένας προβληματισμός. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε τις πρώτες θέσεις, όμως τα άλλα αποτελέσματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε και για αυτό είμαστε πέμπτοι.

Πολλά θα εξαρτηθούν με το αν κάποιες ομάδες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Β' Εθνική γιατί πολλά είδαμε πέρυσι. Περιμένουμε τις εξελίξεις. Είναι πολύ περίεργη η κατάσταση. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, όσον αφορά το χτίσιμο της ομάδας. Ο προγραμματισμός θα είναι με βάση τον πρωταθλητισμό. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ώθηση σε νέα παιδιά και να φέρουμε έμπειρους παίκτες για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστούμε. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις κατηγορίες».

Για τα νέα παιδιά στα όποια μπορεί να στραφεί ο Ηρακλής:

«Θα πρέπει να στραφούμε στα δικά μας παιδιά και να δώσουμε ευκαιρίες. Για να πω την αλήθεια είμαι σύντομο διάστημα στην ομάδα, αλλά γίνεται δουλειά από τον κ. Χάγκαν. Σε κάποιες προπονήσεις συμμετείχαν κάποια νέα παιδιά. Θα επιλέξουμε κάποιους από αυτούς για την προετοιμασία για να δούμε να μπορούν να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα».

Για τις εντυπώσεις που του άφησε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα ο Ηρακλής και για τη συνέχεια:

«Θεωρώ ότι υπήρχε απογοήτευση τις πρώτες μέρες που ήρθα. Υπήρχε προβληματισμός και στους παίκτες και στη διοίκηση. Τους παίκτες η διοίκηση δεν τους επέλεξε τυχαία και στα τέσσερα παιχνιδιού που ήμουν, μου έδειξαν ότι υπάρχει αξία. Σίγουρα από κάποιους δεν ήμουν ευχαριστημένος, αλλά από τους περισσότερους είμαι ικανοποιημένος. Στα τελευταία δύο παιχνίδια είδα πολύ καλή απόδοση. Ο Ηρακλής δεν απέχει πολύ από αυτό που θέλει ο κόσμος. Προσπάθησα να αξιολογήσω το υλικό. Δεν μου αρέσει να κάνω αλλαγές για να καταλογίσω ευθύνες».

Στον επίλογό του τόνισε πως:

«Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη για όλη αυτή την προσπάθεια τη φετινή. Μόνο η φανέλα δεν μπορεί να κερδίσει. Αυτή η ομάδα χτίστηκε 3-4 φορές μέσα στη χρονιά. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά και με την προσπάθεια που θα κάνουμε να νιώσουν την ικανοποίηση οι φίλοι της ομάδας που μας στήριξαν τόσο πολύ και που ότι δεν ένιωσαν αυτή τη χρονιά».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: