Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Στην Ανόρθωση ο Μπλάζιτς!

Στην Ανόρθωση ο Μπλάζιτς
Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο Σρέντιαν Μπλάζιτς, μετά το «διαζύγιο» με τον Παναιτωλικό, καθώς συμφώνησε σε όλα με την Ανόρθωση για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η «Κυρία» ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, επιβεβαιώνοντας το «φλερτ» που υπήρχε το τελευταίο διάστημα, με τον Μαυροβούνιο τερματοφύλακα να μετακομίζει στην Κύπρο ως το 2014. Ο 29χρονος διεθνής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε συλλόγους της χώρας του, της Σερβίας, αλλά και τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα.

Στη φετινή Σούπερ Λίγκα ο πρώην γκολκίπερ του Παναιτωλικού είχε 12 συμμετοχές, ενώ για τρεις σεζόν είχε φορέσει και τα "πράσινα" του Λεβαδειακού (2007-2010).

Μετά την υπογραφή του, ο Μπλάζιτς έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης της Ανόρθωσης: ««Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στην Ανόρθωση. Σήμερα μίλησα με τον πρόεδρο και ολοκληρώθηκαν όλες οι λεπτομέρειες. Είδα πολύ ωραία πράγματα εδώ στην Κύπρο και βλέπω ότι ανέβηκε πολύ το επίπεδο. Δεν περίμενα αυτά που είδα. Εγώ θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω ότι μπορώ να βοηθήσω την Ανόρθωση να πάει πολύ ψηλά, να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και να φτάσουμε ψηλά στο Γιουρόπα Λιγκ. Θέλω να έχω μεγάλη συνεισφορά στην ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: