Τρίτη 29 Μαΐου 2012

«Γκρεμίζουν και ξαναχτίζουν τον Παναθηναϊκό»!!

Δημοσίευμα-βόμβα για την επόμενη μέρα στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού από κορυφαία μπασκετική ιστοσελίδα της Τουρκίας! «Μειώνεται κατά 50% το μπάτζετ, μένουν μόνο 4 παίκτες»!
Ελλάδα - Ρωσία 2012 όλα πληρωμένα με αγορά κλιματιστικού Samsung
«Γκρεμίζουν και ξαναχτίζουν τον Παναθηναϊκό»!
Μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, δεν είναι δυνατόν να απασχολεί μόνο τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης συγκεντρώνουν συχνά πυκνά το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ, τα οποία προσπαθούν να προβλέψουν πώς θα παρουσιαστούν από τη νέα σεζόν οι πράσινοι.
Όπως έκανε χθες η κορυφαία ιστοσελίδα της Τουρκίας για θέματα μπάσκετ, η οποία σε δημοσίευμά της «προαναγγέλλει» με λεπτομέρειες την επόμενη μέρα των πρωταθλητών Ελλάδας. Όπως αναφέρει λοιπόν το σχετικό ρεπορτάζ, οι ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει να μειώσουν κατά 50% το μπάτζετ για τη νέα σεζόν και να προβούν σε σαρωτικές αλλαγές!
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, προτεραιότητα των αδερφών Γιαννακόπουλων είναι να παραμείνουν στην ομάδα μόνο οι Διαμαντίδης, Περπέρογλου, Βουγιούκας και Καϊμακόγλου και γύρω τους να χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός! Όσο για τον Ομπράντοβιτς, τονίζεται ότι του ασκούνται πιέσεις για να δεχτεί μείωση και να μείνει, αλλά θεωρείται δύσκολο να πει το «ναι», καθώς έχει στα χέρια του σοβαρές προτάσεις.
Αναλυτικά τα όσα γράφει το «basketdergisi.com» σχετικά με το μέλλον των πρασίνων: «Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα πλήττει και τον Παναθηναϊκό και τον αναγκάζει σε επαναστατικές αποφάσεις. Ο προϋπολογισμός θα μειωθεί από τα 22 εκ. ευρώ που είναι σήμερα, στα 11 εκ. ευρώ και στόχος είναι να κρατηθεί ο ελληνικός κορμός με τους Διαμαντίδη και Περπέρογλου να αποτελούν προτεραιότητα. Στόχος είναι να διατηρηθούν στο ρόστερ και οι Καϊμακόγλου και Βουγιούκας ενώ όλοι οι υπόλοιποι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν».
Σχετικά με τον Ομπράντοβιτς: «Γίνεται προσπάθεια να πειστεί να συνεχίσει με μειωμένο συμβόλαιο, αλλά πιθανότατα θα δώσει αρνητική απάντηση. Έχει σημαντικές προτάσεις από άλλες ομάδες όπως η Φενέρ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας».
Τέλος, η τουρκική ιστοσελίδα επισημαίνει πως «ο Γιαννακόπουλος θα δώσει την διοίκησή της ομάδας στον γιο του και ο Παναθηναϊκός θα βαδίσει σε έναν δρόμο με χαμηλό προϋπολογισμό».

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: