Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Euro 2012: Κροατία: Ανακοίνωσε την 23άδα ο Μπίλιτς!

Ο Σλάβεν Μπίλιτς ανακοίνωσε σήμερα (29/05) το μεσημέρι τους ποδοσφαιριστές που έκοψε από την αποστολή της Κροατίας, προκειμένου να προκύψει η 23άδα που θα ταξιδέψει για τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας για το Euro 2012.
Οι Γκόραν Μπλαζεβιτς, Σίμε Βρσλιάκο, Νίκολα Κάλινιτς και Ντέγιαν Λόβρεν «κόπηκαν» από τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα της «χρβάτσκα» για το επικείμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τον Μπίλιτς να εξηγεί τους λόγους της απόφασής του…
«Είπα στους τέσσερις παίκτες ότι μπορούν να πάνε στο σπίτι τους, αλλά ταυτόχρονα τους εξήγησα ότι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να επιστρέψουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, αν προκύψουν τραυματισμοί. Τα ιατρικά τεστ του Λόβρεν δεν ήταν καλά οπότε χωρίς αυτόν θα είχαμε τρεις κεντρικούς αμυντικούς, οπότε αποφάσισα να κρατήσω τον Γιούριτσα Μπούλιατ», τόνισε.
Έχοντας πάρει αρχικά 27 παίκτες στην αποστολή, η Κροατία του Μπίλιτς θα αναμετρηθεί με την Νορβηγία στις 2 Ιουνίου στο τελευταίο της φιλικό, πριν το εναρκτήριο ματς της στην διοργάνωση, απέναντι στην Ιρλανδία στο Πόζναν στις 10 Ιουνίου.
Αναλυτικά η αποστολή της Κροατίας:
Τερματοφύλακες: Στίπε Πλετίκοσα (Ροστόφ), Ιβάν Κέλαβα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ντάνιελ Σούμπασιτς (Μονακό).
Αμυντικοί: Γιούριτσα Μπούλιατ (Μακάμπι Χάιφα), Βέντραν Τσόρλουκα (Τότεναμ), Ντάνιελ Πράνιτς (Μπάγερν Μονάχου), Γκόρντον Σίλντενφελντ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Γιόσιπ Σίμουνιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ντάριο Σρνα (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ιβάν Στρίνιτς (Ντνιέπρ), Ντομαγκόι Βίντα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ).
Μέσοι: Μίλαν Μπάντελ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Τόμισλαβ Ντουΐμοβιτς (Σαραγόσα), Ίβο Ιλίσεβιτς (Αμβούργο), Νίκο Κράνιτσαρ (Τότεναμ), Λούκα Μόντριτς (Τότεναμ), Ιβάν Πέρισιτς (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Ιβάν Ράκιτιτς (Σεβίλλη), Όγκνιεν Βουκόγεβιτς (Ντιναμό Κιέβου).
Επιθετικοί: Εντουάρντο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Νίκιτσα Γέλαβιτς (Έβερτον), Μάριο Μάντζουκιτς (Βόλφσμπουργκ), Ίβιτσα Όλιτς (Μπάγερν Μονάχου).


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: