Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ρε λες να την κάνει τη δουλειά ο Ξενιάδης;

Μεγάλη αμερικανική εταιρεία που θέλει να επενδύσει στην ΑΕΚ εμφάνισε σήμερα ο Βασίλης Ξενιάδης. Αισιόδοξος δηλώνει ο Ανδρέας Δημτρέλος αλλά περιμένει να πέσει το παραδάκι.
Ρε λες να την κάνει τη δουλειά ο Ξενιάδης;
Ο Βασίλης Ξενιάδης παρουσιάζεται, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, να έχει εμφανίσει μια μεγάλη αμερικανική τράπεζα, η οποία προτίθεται να επενδύσει στην ΑΕΚ.

Όπως λέγεται, ο Ανδρέας Δημητρέλος δέχθηκε τηλεφώνημα σήμερα το πρωί από τη Fargo Investment, η οποία φέρεται να ζήτησε τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού της ΠΑΕ ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για το έμβασμα.

Η μεγάλη επενδυτική τράπεζα που έχει έδρα την Αμερική και υποκατάστημα στο Πεκίνο ενδιαφέρεται να βάλει πρώτα 5 εκ. ευρώ στην Ένωση και έπειτα άλλα 15 εκ. μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Τουλάχιστον, αυτά υποστηρίζουν...
Από την ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαιώνουν τα παραπάνω και εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι κάτι μπορεί να γίνει αυτή τη φορά. Ακόμα κι αν από πίσω βρίσκεται ένας άνθρωπος σαν τον Βασίλη Ξενιάδη.
Πάντως, επειδή πολλά τέτοια έχουμε ακούσει στο πρόσφατο παρελθόν καλό είναι να περιμένουμε να πέσει το παραδάκι και μετά να κρίνουμε... Αυτό περιμένουν, δηλαδή, και στην ΑΕΚ...
Ο Ανδρέας Δημητρέλος δήλωσε στο "aek365.gr":
"Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για μεγάλη αμερικανική εταιρεία, η οποία έχει υποκατάστημα στο Πεκίνο και ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΕΚ. Μιλήσαμε μαζί τους σήμερα. Τους στείλαμε όλα τα έγγραφα που επιθυμούσαν και τώρα περιμένουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης, όπου στην ουσία όλα θα είναι καλά, με την εταιρεία να παίρνει μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΕΚ και πρώτα χρήματα να έρχονται στον λογαριασμό μας".
Από τη μεριά του ο Βασίλης Ξενιάδης, είπε:
"Κάναμε την κίνησή μας. Αποδείξαμε ότι ...υπάρχουμε και πως δεν αξίζουμε τόση λάσπη. Ήρθε η στιγμή να γίνουν πράξεις όσα πρέπει να γίνουν για να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο. Δώσαμε εντολή σε μεγάλη τράπεζα του Χονγκ Κονγκ και έστειλαν απόδειξη των κεφαλαίων μας.
Θα μπουν αρχικά περίπου 5 εκατ. ευρώ και μέσα στον Ιούνιο θα πάρουμε, σταδιακά, μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΑΕΚ, βάζοντας άλλα 15 εκατ. ευρώ. Δηλαδή 20 εκατ. ευρώ. Τα 18 εκατ. ευρώ αφορούν τον ισολογισμό της ΠΑΕ και άλλα 2 εκατ. ευρώ, τα βάζουμε να έχει κέρδος η εταιρεία εφόσον προκύψουν κι άλλα ζητήματα".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: