Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο Μπαλοτέλι ξαναχτυπά!!

Αν υπήρχε όσκαρ αλαζονείας θα το κέρδιζε μακράν του δευτέρου.
Ο Μπαλοτέλι ξαναχτυπά!
Ο λόγος για τον Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος με δηλώσεις του στο "France Football", είπε μεταξύ άλλων πως είναι ιδιοφυία και περισσότερο έξυπνος από τον μέσο όρο των ανθρώπων! Απολαύστε τον...
«Ναι πιστεύω πως είμαι ιδιοφυία αλλά δεν το "παίζω" επαναστάτης. Έχω την ζωή μου και δεν ενοχλώ κανέναν. Θεωρώ πως είμαι εξυπνότερος από τον μέσο άνθρωπο!», δήλωσε ευθαρσώς και συνέχισε:
«Tο ταλέντο που μου έδωσε ο Θεός είναι πανέμορφο αλλά δύσκολο να το διαχειριστείς. Έχεις πάντα ανθρώπους απέναντί σου που σε κρίνουν συνεχώς. Μόνο οι λίγοι που έχουν ανάλογο ταλέντο με το δικό μου μπορούν να με κρίνουν», συμπέρανε.
Σε ένα τελευταίο ξέσπασμα αυταρέσκειας και αυτοθαυμασμού ο Iταλός ποδοσφαιριστής πρόσθεσε:
«Το όνειρό μου είναι να γίνω ο δυνατότερος ποδοσφαιριστής. Ξέρω πως είμαι αρκετά δυνατός αλλά δεν είναι ακόμα αρκετό. Πρέπει να δουλέψω κι άλλο. Μπορώ να σουτάρω καλά, να ντριμπλάρω εξίσου καλά αλλά μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο».
Στα πιο …σοβαρά, απάντησε για το αν πρόκειται να μείνει στην Μάντσεστερ Σίτι και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Ρομπέρτο Μαντσίνι.
«Δεν ξέρω ακόμα αν θα μείνω. Πρέπει να ρωτήσετε τον μάνατζέρ μου. Η πρόθεσή μου πάντως είναι να παραμείνω στην Σίτι. Ο Μαντσίνι με εμπιστευόταν πάντα. Με ξέρει από μικρό παιδί και δεν πιστεύει όλα αυτά που ακούγονται από τον καθένα ότι με είδε κάπου κάποιο βράδυ κτλ. Έχουμε φιλική σχέση μεταξύ μας και του χρωστάω πολλά», κατέληξε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: