Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Στηρίζει Κρισίτο ο Σπαλέτι!!

Στηρίζει Κρισίτο ο Σπαλέτι
Απόλυτα σίγουρος για μη εμπλοκή του Ντομένικο Κρισίτο στο νέο σκάνδαλο του ιταλικού ποδοσφαίρου, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο 25χρονος μέσος ξεκίνησε ήδη να πληρώνει τις επιπτώσεις της εμπλοκής του ονόματός του στο νέο σκάνδαλο, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας Τσέζαρε Πραντέλι, τον «έκοψε» από το ρόστερ της ομάδας. Παρόλα αυτά ο προπονητής του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Λουτσιάνο Σπαλέτι δήλωσε:

«Είναι σαφές πως η αστυνομία κάνει τη δουλειά της αλλά γνωρίζω καλά τον Κρισίτο και εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και σπουδαίος άνθρωπος» και συνέχισε εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του παίκτη του «δεν υπάρχουν αμφιβολίες για την αθωότητά του. Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για αυτόν» κατέληξε.

Θέση για το θέμα Κρισίτο πήρε και ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τζιανκάρλο Αμπέτε. Ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού ποδοσφαίρου εξέφρασε την απογοήτευσή του για την υπόθεση:

«Για να είμαι ειλικρινής είμαι πολύ στεναχωρημένος για αυτόν (σ.σ. Κρισίτο). Είναι δίκαιο που θα έχει την ευκαιρία να καθαρίσει το όνομά του αλλά είναι σίγουρα μια μαύρη μέρα γα το ιταλικό ποδόσφαιρο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: