Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Πάει Μάλαγα ο Χέντριξ!!

Για συμφωνία του Ρίτσαρντ Χέντριξ, που εξετάστηκε και από τον Παναθηναϊκό, με τη Μάλαγα κάνουν λόγω ισπανικά ΜΜΕ.

Πάει Μάλαγα ο Χέντριξ
Στη Μάλαγα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρίτσαρντ Χέντριξ. Όπως αναφέρουν πολλά έγκυρα ισπανικά ΜΜΕ, ο Αμερικανός σέντερ (2,04μ.) απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας της Ανδαλουσίας, που είχε στο στόχαστρό της και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, αλλά μάλλον κουράστηκε να περιμένει.

Ο 28χρονος Αμερικανός, που ειχε εξεταστεί και από τον Παναθηναϊκό, έπαιζε την τελευταία διετία στη Λοκομοτίβ Κουμπάν έχοντας φέτος 7,8 πόντους, 6,5 ριμπάουντ, 1,3 κλεψίματα, 1,1 ασίστ και 1 τάπα κατά μέσο όρο στο Eurocup. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Ερασιτέχνης ανησυχεί για την ΚΑΕ Πανιώνιος!!

Την ανησυχία του για τη στασιμότητα που παρατηρεί στις ενέργειες της ΚΑΕ Πανιώνιος εν όψει της ερχόμενης σεζόν που θα βρει την ομάδα στην Α2 εκφράζει ο Ερασιτέχνης.

Ο Ερασιτέχνης ανησυχεί για την ΚΑΕ Πανιώνιος
Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος με ανακοίνωσή του εκφράζει την αγωνία του για τη στασιμότητα που παρατηρείται στις τάξεις της ΚΑΕ για τη δημιουργία ομάδας εν όψει της ερχόμενης περιόδου που θα βρει το σύλλογο στην Α2. Παράλληλα τονίζει πως ο Ερασιτέχνης δεν φέρει ευθύνη γι' αυτό και τονίζει πως η πώληση του Δημήτρη Μωραΐτη έγινε με συμφέροντες όρους για το σωματείο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Πανιώνιου ΓΣ θα ήθελε να εκφράσει την ανησυχία του για την αδικαιολόγητη στασιμότητα που παρατηρείται ως προς την οργάνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α2.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στο φίλαθλο κοινό ότι ο Πανιώνιος ΓΣ κατέχει εκ του νόμου το 10% των μετοχών της ΚΑΕ, συνεπώς ο ρόλος του είναι θεσμικός.

Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό ή νομικό πεδίο συνεισφοράς χρημάτων εκ μέρους του Πανιώνιου ΓΣ στην ΚΑΕ, είτε απευθείας είτε με την παραχώρηση των εσόδων από τα τμήματα υποδομής και για τον λόγο αυτό θεωρούμε τουλάχιστον ατυχείς τους υπαινιγμούς περί μη οικονομικής συνεισφοράς του ερασιτέχνη στο μπάτζετ της ΚΑΕ. Θεωρούμε ότι οι τοποθετήσεις αυτές γίνονται είτε για να μας καταλογιστούν ευθύνες που δεν μας αναλογούν είτε για να επιμεριστούν οι ευθύνες της μεγάλης καθυστέρησης οργάνωσης της ΚΑΕ.

Ο Πανιώνιος ΓΣ, βάσει καταστατικού, έχει την υποχρέωση να διαθέτει το σύνολο των εσόδων του στην βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών στους αθλητές των τμημάτων υποδομής και μόνο, ενώ η διάθεση του οποιουδήποτε ποσού από τα έσοδα των υποδομών προς ενίσχυση επαγγελματικού τμήματος είναι πλήρως ασύμβατη με τον σκοπό και τον ρόλο του συλλόγου.

Συμπληρωματικά να σημειώσουμε ότι η “θολή” κατάσταση στην οποία βρίσκεται η επαγγελματική μας ομάδα μπάσκετ και η δεδομένη δύσκολη οικονομική κατάσταση του Ερασιτέχνη, μας υποχρέωσαν στην επιλογή της μεταγραφής του αξιόλογου αθλητή Δημήτρη Μωραΐτη, η οποία έγινε με επωφελείς, για τον Πανιώνιο ΓΣ, όρους».

Ο τελευταίος να… κλείσει την πόρτα!!

Τέσσερις ακόμη παίκτες αποχώρησαν από τον Εργοτέλη, για τον οποίο ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση σχετικά με το μέλλον του και συγκεκριμένα σε ποια κατηγορία θ’ αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν.

Ο τελευταίος να… κλείσει την πόρτα
«Αδειάζει» κι άλλο το ρόστερ του Εργοτέλη...

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία επικύρωσε τη λύση τεσσάρων συμβολαίων και συγκεκριμένα των Ζαχαρία Καβουσάκη, Κυριάκ Λουβιόν, Κάσπαρς Γκορκς και Νίκολα Στογιάνοβιτς που αποτελούν παρελθόν.

Το μέλλον της ομάδας του Ηρακλείου θ’ αποφασιστεί στις 31 Ιουλίου, όταν και προγραμματίστηκε η επαναληπτική Γενική Συνέλευση (έχει αναβληθεί τρεις φορές).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Τουρκία ο Ατρόμητος!!

Έφτασε Τουρκία ο Ατρόμητος για το αυριανό δυνατό φιλικό με την Μπουγιουκσεχίρ. Τέλος απ' τους Περιστεριώτες ο Φαμπίνιο, παραχωρούνται δανεικοί δύο.

Στην Τουρκία ο Ατρόμητος

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Μιχάλης Γρηγορίου αναχώρησαν νωρίς το πρωί από το αθλητικό κέντρο και «πέταξαν» με πτήση της Turkish Airlines για την Κωνσταντινούπολη.

Υπενθυμίζεται πως στην αποστολή δεν βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Λε Ταλέκ, αλλά κανονικά «μέσα» είναι ο Μπιτόλο.

Δανεικοί Καλλέργης – Εγκουέμ

Δανεικοί θα παραχωρηθούν οι Μανώλης Καλλέργης και Αλμπέρτο Εγκουέμ οι οποίοι πήραν μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Πήλιο. Οι δύο παίκτες εξετάζουν ήδη αρκετές προτάσεις σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Τέλος ο Φάμπιο

Λύθηκε σήμερα το συμβόλαιο του Φάμπιο Τάβαρες που αγωνίστηκε δανεικός στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου στη Κέρκυρα. Η ΠΑΕ Ατρόμητος του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Βόμβα» με Τσάμη ο Προμηθέας!

Μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή έκανε ο Προμηθέας Πατρών, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Άγγελου Τσάμη.

«Βόμβα» με Τσάμη ο Προμηθέας
Συνεχίζονται οι μεγάλες μεταγραφές στην Α2. Ο Άγγελος Τσάμης υπέγραψε για δύο χρόνια στον Προμηθέα Πατρών και ενισχύει τους Αχαιούς, που ήδη έχουν αποκτήσει παίκτες όπως οι Νοέας, Κουμπούρας και Πάνος.

«Ο Α.Σ.Π. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αγγελο Τσάμη για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας που έχει σαν στόχο να ανέβει στην Α1. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ισχύει το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας»;

Καυστικά σχολίασε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος τα όσα συνέβησαν στο σημερινό «επεισοδιακό» Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας όπου «φιμώθηκε» η Ένωση.

«Ισχύει το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας»;
Η ΑΕΚ δεν έμεινε απλά στην «έκρηξη» του προέδρου της, Βαγγέλη Ασλανίδη -όταν δεν της επετράπη απ’ τον Γιώργο Μποροβήλο να ‘χει ενεργό ρόλο στο σημερινό Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας- αλλά αντέδρασε και μέσω του Ανδρέα Δημάτου.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ έκανε ένα καυστικό σχόλιο για τα όσα συνέβησαν σήμερα, εκφράζοντας… απορίες!

«Αφού δεν γίναμε δεκτοί στο ΔΣ της Λίγκας, είμαστε σίγουροι ότι ισχύει το πρόγραμμα των αγώνων στη SuperLeague ή για την ΑΕΚ θα ξανακληρώσει στο Μέγαρο;», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τσόρι: «Κάναμε καλή προσπάθεια»

Σίγουρος για την καλή δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό είναι ο Τσόρι. «Κάναμε μια καλή προσπάθεια. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο», είπε την επομένη του φιλικού με την Φενερμπαχτσέ.

Τσόρι: «Κάναμε καλή προσπάθεια»
Η είσοδος του Τσόρι έδωσε άλλο αέρα στον Ολυμπιακό απέναντι στην Φενερμπαχτσέ (3-2). Οι Πειραιώτες έδειξαν μεν αμυντικές αδυναμίες, αλλά η γενική εικόνα τους ήταν ενθαρρυντική για την ομάδα που «χτίζεται», κάτι που συμμερίζεται και ο Αργεντινός άσος.

«Κάναμε μια καλή προσπάθεια, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Τίποτα δεν μπορεί να μας κρατήσει μακριά από τον στόχο μας. Χρειάζεται να μείνουμε ενωμένοι όπως συνήθως. Πάμε Ολυμπιακέ» το μήνυμά του.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάει Ιταλία ο Χελάντερ!

Ο Φίλιπ Χελάντερ που απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάς Βερόνα.

Πάει Ιταλία ο Χελάντερ
Παίκτης της Ελλάς Βερόνα θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Φίλιπ Χελάντερ.

Ο Σουηδός στόπερ που έπαιξε έντονα και για αρκετό διάστημα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού (κι ενώ προτιμήθηκε ο Τελάντερ) είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ελλάς Βερόνα (παρέα με τους πολλούς Έλληνες που αγωνίζονται εκεί).

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, είναι θέμα... ωρών να πάρει και επίσημη μορφή η μεταγραφή του νεαρού άσου της Μάλμε στον ιταλικό σύλλογο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τρεις μεταγραφές, έξι ανανεώσεις στον Απόλλωνα!!

Σαρωτικός σε μεταγραφικό επίπεδο ο Απόλλων Σμύρνης! Η ελαφρά ταξιαρχία ανακοίνωσε την απόκτηση των Μίλιεβιτς, Φατιόν και Αποστολίδη, καθώς και έξι ανανεώσεις απ' το περσινό ρόστερ.

Τρεις μεταγραφές, έξι ανανεώσεις στον Απόλλωνα!
«Σίφουνας» μεταγραφικά ο Απόλλων Σμύρνης που περιμένει και τυχόν εξελίξεις για το αν θα προβιβαστεί στη Σούπερ Λίγκα.

Η ελαφρά ταξιαρχία λοιπόν ενισχύθηκε με τρεις παίκτες, τους Μίλιεβιτς, Φατιόν (φωτογραφία) και Αποστολίδη, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία της με έξι ποδοσφαιριστές που άνηκαν και πέρσι στο ρόστερ του συλλόγου της Ριζούπολης.

Η ανακοίνωση για Φατιόν

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άντονι Φατιόν. Ο γεννημένος στις 19/6/1991 αμυντικός μέσος αγωνίστηκε πέρυσι στη Λαμία ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναχαϊκή και Εθνικό Αστέρα».

Η ανακοίνωση για Αποστολίδη

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μανώλη Αποστολίδη. Ο γεννημένος στις 17/12/1983 τερματοφύλακας αγωνίστηκε πέρυσι στη Λάρισα ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Νίκη Βόλου, Καβάλα, Πανθρακικό και Θερμαϊκό Θέρμης».

Η ανακοίνωση για Μίλιεβιτς

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Μίλιεβιτς Σαχπεκίδη. Ο γεννημένος στις 15/7/1992 μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι στον Παναιγιάλειο ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Λεβαδειακό, Μπρέσια και ΠΑΟΚ».

Η ανακοίνωση για τις ανανεώσεις

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Γκόλια, Χρήστο Τζιώρα, Πάολο Φαρινόλα, Στέργιο Ψιάνο, Γιάννη Λίτση και Δημήτρη Ταϊρη».

«Τέλειωσε» του Κουαρέσμα!!

Και τυπικά παίκτης της Μπεσίκτας στο εξής ο Ρικάρντο Κουαρέσμα. Οι ετήσιες απολαβές που έχει λαμβάνειν για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

«Τέλειωσε» του Κουαρέσμα
Ολοκληρώθηκε και τυπικά το «μπαμ» με τον Ρικάρντο Κουαρέσμα. Ο παίκτης βρισκόταν από χθες στην Κωνσταντινούπολη -όπου αποθεώθηκε- και σήμερα έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο που θα 'χει διάρκεια για 2+1 έτη.

Αυτή θα 'ναι η δεύτερη θητεία του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στους «μαυραετούς», ενώ όπως συνηθίζουν οι τούρκικοι σύλλογοι, έδωσαν στη δημοσιότητα τις οικονομικές απολαβές του ποδοσφαιριστή.

Του χρόνου λοιπόν ο 31χρονος άσος θα πάρει 1,7 εκατ. ευρώ, τη σεζόν 2016-2017 θα λάβει 1,6 (δίχως να υπολογίζονται μπόνους επίτευξης ομαδικών και προσωπικών στόχων), ενώ η συνεργασία των δύο πλευρών θα ανανεωθεί αυτόματα για την τρίτη χρονιά, εφόσον την μεθεπόμενη σεζόν ο παίκτης μετρήσει 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τούντορ: «Να θυσιαστούμε για την ομάδα»

Και πρόκριση και μεταγραφές. Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν έψαξε δικαιολογίες και περιμένει αύριο από τον ΠΑΟΚ να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λοκομοτίβα κι ακολούθως να ενισχυθεί μεταγραφικά η ομάδα.

Τούντορ: «Να θυσιαστούμε για την ομάδα»
Έναν βελτιωμένο ΠΑΟΚ αναμένει ο Ιγκόρ Τούντορ ώστε να έρθει η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League.

«Είμαστε σε μια περίοδο που θα φανεί η δουλειά μας και στις επόμενες ημέρες θα δείτε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ. Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η σκληρή δουλειά, να θυσιαστούμε για την ομάδα», είπε ο Κροάτης τεχνικός, παραμονή της ρεβάνς με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην Τούμπα.

«Έχω μάθει να ζω με αυτήν (πίεση) και οι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν να ζουν με αυτήν κατά την διάρκεια της καριέρας τους. Ειδικά σε αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο που θέλουμε να αλλάξουμε, δεν αποτελεί δικαιολογία ότι δεν έχουν έρθει ποδοσφαιριστές. Περιμένω όπως και εσείς τους νέους παίκτες», συμπλήρωσε.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το πρώτο του ματς στην Τούμπα: «Είμαι ενθουσιασμένος αλλά συγκεντρωμένος και στο παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο ματς, θέλουμε να περάσουμε και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα και αν κόστισε η απουσία των Λούκας και Περέιρα: «Για τον Λούκας και τον Περέιρα τα έχω πει. Ο Περέιρα δεν έχει πληρώσει και δεν συμμετέχει, ο Λούκας έδειξε πως θέλει να είναι μέρος της ομάδας, πλήρωσε, είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες, είμαι συγκεντρωμένος σε όλη την ομάδα και κρατάμε την φιλοσοφία μας από την αρχή και όχι ξεχωριστά σε παίκτες. Περιμένω να δω βελτίωση της ομάδας ιδίως στην φυσική κατάσταση.

Στο πρώτο ματς υπήρχαν παίκτες με εφτά προπονήσεις, περιμένω ευκαιρίες αλλά αν πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση θα πρέπει να αμυνθούμε σωστά. Πάντα πρέπει να είσαι θετικός, έχω δει τρεις φορές τον πρώτο αγώνα, είδα πως ήμασταν καλύτεροι, πρέπει να δουλέψουμε στα καλά μας στοιχεία, αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση. Είμαστε σε μια περίοδο που θα φανεί η δουλειά μας και στις επόμενες ημέρες θα δείτε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ»
.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, δεν μιλάω με ποσοστά, με ενδιαφέρει η καλή και σκληρή δουλειά, να θυσιαστούμε για την ομάδα, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να αμυνθούμε σωστά, η σκληρή δουλειά φέρνει τα αποτελέσματα».

Για την παρουσία των Νομπόα και Ρατς: «Θα είναι σίγουρα στην ομάδα. αλλά δεν νομίζω πως θα ξεκινήσουν βασικοί, γιατί θέλω να είναι στην ενδεκάδα αυτοί που είναι στο μάξιμουμ».

Για την πίεση που θα φέρει ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός: «Έχω μάθει να ζω με αυτήν και οι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν να ζουν με αυτήν κατά την διάρκεια της καριέρας τους. Ειδικά σε αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο που θέλουμε να αλλάξουμε, δεν έχουν έρθει ποδοσφαιριστές, δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά πρόκειται για ένα μεταβατικό στάδιο».

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία, ο ρόλος μου είναι να λέω την άποψή μου συμβουλευτικά, περιμένω όπως και εσείς τους νέους παίκτες».

Για την αντίδραση του κόσμου μετά την ήττα στην Κροατία και το τι εικόνα περιμένει να δει αύριο στο γήπεδο: «Γνωρίζω για το αρνητικό κλίμα που προέρχεται από την προηγούμενη σεζόν, θα κάνουμε τους φιλάθλους μας τον δωδέκατο μας παίκτη, μόλις ξεκινήσουμε να παίζουμε καλά. Δεν ξέρω πόσοι θα έρθουν στο γήπεδο, ελπίζω να έρθουν πολλοί γιατί τους χρειαζόμαστε».

Χειρουργήθηκε ο Εσιέν!!

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε στη Γερμανία ο Μάικλ Εσιέν ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη στην Ελλάδα.

Χειρουργήθηκε ο Εσιέν
Πραγματοποιήθηκε σε ειδικό κέντρο στη Γερμανία χειρουργική επέμβαση στον Μάικλ Εσιέν με την ελπίδα και την προσμονή ο ποδοσφαιριστής να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, όλα πήγαν καλά και ο έμπειρος μέσος βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση αφού και ο ίδιος νιώθει πως απαλλάχτηκε από ένα «βάρος» και σύντομα θα είναι σε θέση να προσφέρει αυτά που περιμένει ο κόσμος και η τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, αναμένεται την Πέμπτη κιόλας να επιστρέψει στην Αθήνα όπου και θα ξεκινήσει πολύ σύντομα το πρόγραμμα αποκατάστασης σύμφωνα με το οποίο μέσα σε ένα μήνα θα επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πέλκας: «Πολύ πιο έτοιμος ο ΠΑΟΚ»

Η πίστη στο πλάνο του Ίγκορ Τούντορ θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη στον επαναληπτικό κόντρα στη Λοκομοτίβα σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Πέλκας στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς.

Πέλκας: «Πολύ πιο έτοιμος ο ΠΑΟΚ»
Την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι σχολίασε ο Δημήτρης Πέλκας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού με την Λοκομοτίβα στην Τούμπα.

Ο νεαρός μέσος τόνισε πως πρέπει η ομάδα να ακολουθήσει κατά γράμμα το πλάνο του Ίγκορ Τούντορ, αλλά και ότι ιδιαίτερη σημασία έχει η άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για το τι άλλαξε συγκριτικά με το πρώτο ματς: «Το σημαντικότερο πιστεύω είναι ότι προσαρμοστήκαμε στις καιρικές συνθήκες και τώρα θα είμαστε όλοι πιο έτοιμοι. Δουλέψαμε σε κάποια λάθη που κάναμε στον πρώτο αγώνα και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι».

Για το αν πιστεύει πως πρέπει να δοθεί περισσότερη σημασία στην άμυνα ή την επίθεση: «Εγώ πιστεύω πως άμα κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας κι ακολουθήσουμε το σύστημα που δουλεύουμε όλον αυτόν τον καιρό και την τακτική που προπονούμαστε εδώ κι έναν μήνα, πιστεύω πως θα είμαστε εμείς που θα προκριθούμε. Δεν ξέρω αν θα παίξει ρόλο η επίθεση ή η άμυνα, στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο το γενικό σύνολο και πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι να είμαστε καλά στην άμυνα γιατί μπροστά θα έρθουν ευκαιρίες για γκολ».

«Δεν μας απασχολεί η απόφαση»

Καμία ανησυχία στον Παναθηναϊκό για την απόφαση της ΕΕΑ. «Περιμένουμε το σκεπτικό, δεν μας προβληματίζει η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου ως ιδιοκτήτη», είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάκης Μπαλτάκος.

«Δεν μας απασχολεί η απόφαση»
Την ψυχραιμία που έβγαινε απ' την ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε κι ο Τάκης Μπαλτάκος, μετά την απόφαση της ΕΕΑ και την ανάκληση των μετοχών απ' τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Ο νομικός σύμβουλος των πράσινων τόνισε πως θα ασκηθεί έφεση, ξεκαθάρισε πως με βάση τα όσα καταγράφονται στην ανακοίνωση, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για κυρώσεις στην ομάδα και υπογράμμισε πως περιμένει κι ο ίδιος το σκεπτικό.

«Δεν μας προβληματίζει το να επιστρέψει ως ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος», ανέφερε σχετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Άρη Ασβεστά:

«Είδαμε μια ανακοίνωση που θεωρεί την μεταβίβαση άκυρη. Δεν έχει κάτι άλλο μέχρι στιγμής. Αυτή η απόφαση δεν αποτελεί για εμάς πρόβλημα. Δεν μας προβληματίζει το να επιστρέψει ο Δ. Γιαννακόπουλος στην ΚΑΕ» είπε αρχικά και συμπλήρωσε για το πώς θα κινήσει η ομάδα προσεχώς:

«Θα πάμε στο Εφετείο. Δεν πάει καμία απόφαση στον ΕΣΑΚΕ, βάσει των όσων έχουν ανακοινωθεί απ’ την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μέχρι τώρα».

«Η ανακοίνωση λέει πως ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης, την οποία η ίδια είχε δώσει τότε. Δεν έχει κάτι που μας απασχολεί αυτό. Και γιατί να μας απασχολήσει; Οι ποινές για απαγόρευση εισόδου στον κ. Γιαννακόπουλο δεν προκαλούν κανένα θέμα. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι άλλο, ούτε το σκεπτικό… Μιλάμε με βάση τη σημερινή λιτή ανακοίνωση. Όταν γίνει γνωστό το σκεπτικό, τότε ίσως να ‘χουμε κι άλλη εκτίμηση. Με βάση αυτά που έχουμε ως τώρα, δεν μας απασχολεί η απόφαση. Δεν χωρούν περαιτέρω κυρώσεις…».

Εποχή Κατσικάρη στη Μούρθια!!

Παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της Μούρθια ο Φώτης Κατσικάρης ο οποίος δήλωσε χαρούμενος για την επιλογή του.

Εποχή Κατσικάρη στη Μούρθια
Και επίσημα εποχή Φώτη Κατσικάρη στη Μούρθια.

Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στην Ισπανία για λογαριασμό συλλόγου και κατά την επίσημη παρουσίασή του τόνισε πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη, ενώ αναφέρθηκε και στο όραμα της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με την επιλογή μου. Πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε απαιτητικοί. Ο σύλλογος, ο κόσμος και η ομάδα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί. Η Μούρθια είναι ομάδα με όραμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να μεγαλώσει κι άλλο. Το πρωτάθλημα της ACB είναι ένας μαραθώνιος. Είμαι πεπεισμένος πως θα τα πάμε πολύ καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κατσικάρης. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Χτύπημα» με Σουάρεθ η Φιορεντίνα!!

Ηχηρή μεταγραφική επιτυχία για την Φιορεντίνα, η οποία απέκτησε τον μέχρι πρότινος άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάριο Σουάρεθ!

«Χτύπημα» με Σουάρεθ η Φιορεντίνα!

Ο Ισπανός μέσος αποχωρεί απ' την πρωτεύουσα της ιβηρικής χώρας ύστερα από πέντε χρόνια, όπου θεωρείτο και ήταν απ' τα κομβικά γρανάζια της μηχανής του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Οι ροχιμπλάνκος αναμένεται να καλύψουν το κενό του με τον Σάβιτς που βρίσκεται ήδη στην Ισπανία και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ο Σουάρεθ την περσινή χρονιά κατέγραψε 20 συμμετοχές στην Primera Division και πλέον μπροστά του (στα 28 του χρόνια) ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στην Ιταλία, υπό τις οδηγίες του Πάουλο Σόουζα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

ΠΑΟ: «Εσφαλμένη η απόφαση»

Ψύχραιμα αντιμετωπίζουν την ανάκληση των μετοχών στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι χαρακτηρίζουν την απόφαση της ΕΕΑ «εσφαλμένη» κι ετοιμάζονται για δικαστική «μάχη».

ΠΑΟ: «Εσφαλμένη η απόφαση»
Με ψυχραιμία αντιμετωπίζουν σε πρώτη φάση την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την οποία ανακαλείται η μεταβίβαση των μετοχών απ' τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο (άδεια που η ίδια η ΕΕΑ είχε χορηγήσει).

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού αναμένεται να ασκήσουν έφεση και να κινηθούν νομικά κατά της πρωτόδικης σημερινής απόφασης.

Όπως και να 'χει πάντως, σε πρώτη φάση οι πράσινοι την χαρακτηρίζουν «εσφαλμένη» και περιμένουν το σκεπτικό (σε λίγες μέρες) με το οποίο βγήκε, προκειμένου να τρέξουν... λεπτομερώς τις επόμενες κινήσεις τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Δεν πωλείται ο Μεδέλ»

Την πρόθεση της Ίντερ να κρατήσει τον Γκάρι Μεδέλ τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Πιέρο Αουσίλιο. «Δεν πωλείται», ξεκαθάρισε για τον Χιλιανό, για τον οποίο φέρεται να ρώτησε ο Ολυμπιακός.

«Δεν πωλείται ο Μεδέλ»
Καμία διάθεση να μπει σε συζητήσεις για την παραχώρηση του Γκάρι Μεδέλ δεν δείχνει η Ίντερ, παρά το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από διάφορες για τον Χιλιανό αμυντικό χαφ -μεταξύ αυτών ενδεχομένως και του Ολυμπιακού όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιταλική «Corriere Dello Sport».

Για το μέλλον του 27χρονου άσου μίλησε ο αθλητικός διευθυντής των «νερατζούρι», Πιέρο Αουσίλιο ξεκαθαρίζοντας πως πρόθεση του ιταλικού συλλόγου είναι να τον κρατήσει στο Μιλάνο.

«Ο Μεδέλ δεν πωλείται, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Ίντερ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του στο Copa America. Δεν πωλείται, ούτε βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ ή κάποιο άλλο σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά στον Τύπο της Χιλής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Οι... παλιόφιλοι Τζέραρντ-Σουάρες!! (pics)

Αντίπαλοι στο γήπεδο, παντοτινοί φίλοι. Στίβεν Τζέραρντ και Λουίς Σουάρες... θυμήθηκαν τα παλιά επί Λίβερπουλ, όταν μονομάχησαν σήμερα στο φιλικό της Μπαρτσελόνα με τους ΛΑ Γκάλαξι.

Οι... παλιόφιλοι Τζέραρντ-Σουάρες (pics)
Το κοινό παρελθόν τους στη Λίβερπουλ θα τους ενώνει... για πάντα! Στίβεν Τζέραρντ και Λουίς Σουάρες βρέθηκαν αντίπαλοι σήμερα στο φιλικό της Μπαρτσελόνα με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και είναι αλήθεια πως είχαν πολλά να πουν.

Γι' αυτό και όχι μόνο αγκαλιάστηκαν στην αρχή (και στο τέλος), όχι μόνο αντάλλαξαν φανέλες, αλλά συνομίλησαν για αρκετή ώρα με το φινάλε του παιχνιδιού.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανανέωσε στη Γουότφορντ ο Αμπντί!!

Νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας υπέγραψε στη Γουότφορντ ο Αλμέν Αμπντί. Ο Ελβετός μέσος με 92 συμμετοχές για τους «hornets», θα συνεχίσει στην ομάδα μέχρι το 2018, έχοντας φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα του συλλόγου το 2012, όταν και αποχώρησε από την Ουντινέζε.*Πηγή: England365.gr*

Λόβρεν: «Ξέρω ότι πέρυσι δεν ήμουν καλός...»

Την αυτοκριτική του για πρώτη φορά έκανε ο Ντέγιαν Λόβρεν για την πρώτη του χρονιά στη Λίβερπουλ και τις εμφανίσεις του, από τις οποίες δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος και ξέρει ότι θα μπορούσε να έχει βοηθήσει πολύ περισσότερο τους «κόκκινους».  
Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ πλήρωσε 20 εκατ.λίρες για να τον αποκτήσει από τη Σαουθάμπτον, όμως σίγουρα θα περίμεναν όλοι πολλά περισσότερα από εκείνον.
Μιλώντας για την πρώτη του σεζόν στη Λίβερπουλ, ο Λόβρεν παραδέχθηκε αρκετά πράγματα...
«Ήταν πολύ ζόρικη η περσινή σεζόν. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας στην ομάδα. Παίκτες, προπονητή και οπαδούς. Ξέρω ότι κι εγώ δεν ήμουν όπως θα έπρεπε και θέλω να επικεντρωθώ στη δουλειά μου φέτος και να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ήξερα και καταλάβαινα ότι δεν ήμουν καλός, όμως δεν ήθελα να το θίξω το θέμα και να το συζητήσω. Δεν υποκρινόμουν, όμως κάθε πρόβλημα φροντίζαμε να το αντιμετωπίζουμε συνολικά» δήλωσε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν ασχολείται άλλο με Μπρέιντι η Νόριτς!!

Μετά την αρνητική απάντηση που εισέπραξε από τη Χαλ, η Νόριτς, δεν έχει ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του Ρόμπι Μπρέιντι.  
Τα «καναρίνια» πρόσφεραν 6 εκατ.λίρες στις «τίγρεις» πριν από λίγες μέρες, όμως η πρόταση δεν έπιασε τόπο.
Αν και ο ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στους νεοφώτιστους, το πιο πιθανό αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνει στο «KC Stadium» και να παίξει στην Τσάμπιονσιπ τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας πάρει χρόνο συμμετοχής και στο χθεσινό (21/7) φιλικό προετοιμασίας με την Τσέστερφιλντ.
*Πηγή: England365.gr*

Σε συζητήσεις για Σέζνι Άρσεναλ και Ρόμα!!

Την έναρξη των συζητήσεων μεταξύ της Άρσεναλ και της Ρόμα για τον πιθανό δανεισμό του Βόιτσεχ Σέζνι στη δεύτερη, αποκαλύπτει, βάσει πληροφοριών του, το «Sky Sports».  
Κάτοικος Ρώμης μπορεί να είναι από τη νέα σεζόν ο Βόιτσεχ Σέζνι.
Η Άρσεναλ έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα, εξετάζοντας το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη, με τις όποιες εξελίξεις να αναμένονται σύντομα.
Μετά τον ερχομό του Πετρ Τσεχ και τον Νταβίντ Οσπίνα να είναι στα καλύτερά του, ο Πολωνός κίπερ ουσιαστικά μένει τρίτος στην σειρά των κίπερ. Οι Ρωμαίοι λοιπόν, μπορούν πιθανότατα να του προσφέρουν μία διέξοδο, τουλάχιστον για την χρονιά που έρχεται.
*Πηγή: England365.gr*

Πήρε Λανζίνι η Γουέστ Χαμ!!

Το μονοετή δανεισμό του Μανουέλ Λανζίνι από την Αλ Τζαζίρα ανακοίνωσε η Γουέστ Χαμ, με τα «σφυριά» να διατηρούν την οψίον αγοράς του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού για το επόμενο καλοκαίρι.
Με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μανουέλ Λανζίνι.
Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με την Αλ Τζαζίρα για το δανεισμό του 22χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενός έτους, με τα «σφυριά» να διατηρούν και οψιόν για την κανονική αγορά του το καλοκαίρι του 2016.
Ο Λανζίνι ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρίβελ Πλέιτ, αγωνίστηκε τη σεζόν 2011/12 δανεικός στη Φλουμινένσε και τον περασμένο Αύγουστο  πωλήθηκε έναντι 5,25 εκατομμυρίων λιρών στον σύλλογο των ΗΑΕ.

*Πηγή: England365.gr*

Συνεχίζει να το προσπαθεί για Ντε Μπρόινε η Σίτι!

Δεν έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για την απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρόινε η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ποδοσφαιρικό της Διευθυντή, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, να αναβάλει το ταξίδι του για την περιοδεία της ομάδας, για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για τον παίκτη.
Μπορεί πλέον το όνομα του Κέβιν Ντε Μπρόινε να μην βρίσκεται καθημερινά στα ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Σίτι, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι οι «πολίτες» δεν ασχολούνται με την περίπτωσή του.
Όπως αναφέρει η «Manchester Evening News», ο Ποδοσφαιρικός Διευθυντής του συλλόγου, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, ανέβαλε την προγραμματισμένη πτήση του για την Αυστραλία, όπου βρίσκεται η ομάδα για την καλοκαιρινή της περιοδεία, ώστε να συνεχίσει τις συζητήσεις σχετικά με τον Βέλγο.
Η Σίτι έχει βάλει ένα όριο που αγγίζει τα 40 εκ. λίρες για τον 24χρονο, την ώρα που η Βόλφσμπουργκ φέρεται να αξιώνει 20 εκ. περισσότερα.
*Πηγή: England365.gr*

Αγωνία για Ντεουλοφέου!!

Τον κίνδυνο να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες αντιμετωπίζει ο Ζεράρ Ντεουλοφέου.  
Ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ της Έβερτον υπέστη μυϊκό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και το τεχνικό τιμ περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.
Υπάρχουν μάλιστα φόβοι ότι ίσως μείνει off για τουλάχιστον έναν μήνα, κάτι που συνεπάγεται με απουσία του από τα πρώτα επίσημα ματς των «ζαχαρωτών» στην Πρέμιερ Λιγκ.
*Πηγή: England365.gr*

Ανακοίνωσε Μπρίτος η Γουότφορντ!!

Στην περαιτέρω ενίσχυση του συνόλου της προχώρησε η Γουότφορντ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του αμυντικού της Νάπολι, Μιγκέλ Μπρίτος, για τα επόμενα τρία χρόνια!
Παίκτης της Γουότφορντ είναι με κάθε επισημότητα ο Μιγκέλ Μπρίτος.
Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ουρουγουανού αμυντικού από τη Νάπολι, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που δαπανήθηκε για τον 30χρονο, ο οποίος από το 2011 που μετακόμισε στο «Σαν Πάολο» μέχρι και φέτος, πραγματοποίησε πάνω από 100 συμμετοχές με τη φανέλα των Ναπολιτάνων.
*Πηγή: England365.gr*

Τέσσερα χρόνια αποκλεισμός για τους ρατσιστές του μετρό!!

Μακριά από τα γήπεδα για τέσσερα ολόκληρα χρόνια θα παραμείνουν οι οπαδοί της Τσέλσι που κατηγορήθηκαν για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι σε έναν έγχρωμο άνδρα στο μετρό του Παρισιού τον περασμένο Φλεβάρη.
Αρκετά σκληρή ήταν η ποινή που ασκήθηκε στους τέσσερις οπαδούς της Τσέλσι, όντας κατηγορούμενοι για ρατσιστική συμπεριφορά.
Συγκεκριμένα, το δικαστήριο του Stratford Magistrates' έβγαλε σήμερα (22/7) την απόφασή του, με την οποία ασκείται αποκλεισμός τεσσάρων ετών από οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό γήπεδο, στους τρεις από τους τέσσερις άνδρες. Στον νεαρότερο από αυτούς (20) ασκήθηκε ποινή τριών ετών.
Οι Μπάρκλι, Σίμπσον, Πάρσονς και Μάντεϊ είχαν κατηγορηθεί για ρατσιστική συμπεριφορά, έχοντας απαγορεύσει σε έγχρωμο άνδρα να μπει στο βαγόνι του μετρό, στο Παρίσι, μετά τον αγώνα της Τσέλσι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Φλεβάρη.
*Πηγή: England365.gr*

Γνωρίζει τις δυσκολίες για Στόουνς ο Μουρίνιο!!

Στην παραδοχή ότι θα χρειαστεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να κάνει δικό του τον Τζον Στόουνς από την Έβερτον, προέβη ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο.
Η Τσέλσι θέλει τον Τζον Στόουνς, ωστόσο η Έβερτον δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει τόσο εύκολα.
Η πρόταση των «μπλε», ύψους 20 εκ. λιρών, απορρίφθηκε από τα «ζαχαρωτά», τα οποία αξιώνουν ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό για τον νεαρό αμυντικό.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο γνωρίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να πληρώσει αδρά για την αγορά του 21χρονου, ωστόσο δεν... παραπονιέται, μιας και γνωρίζει πως η μεταγραφική αγορά λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο.
«Έτσι είναι η αγορά τώρα. Πληρώνεις μόνο αν το θες. Αν δεν θες να πληρώσεις, δεν πληρώνεις. Τόσο απλό. Η αγορά δεν έχει νόμους και κανόνες από σεζόν σε σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: England365.gr*

Λαμ: «Δεν εγγυόμαι για την παραμονή Μίλερ στη Μπάγερν»!

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Φίλιπ Λαμ δεν εμφανίστηκε σίγουρος ούτε για το μέλλον του Τόμας Μίλερ στη Μπάγερν Μονάχου, την ώρα που ο Γερμανός βρίσκεται στο στόχαστρο των «κόκκινων διαβόλων»!
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις που πραγματοποίησε στη Σανγκάι ο Φίλιπ Λαμ, αναφορικά με το μέλλον τόσο του Τόμας Μίλερ, όσο και του ίδιου στη Μπάγερν Μονάχου.
Όσο σίγουρος λοιπόν παρουσιάστηκε για την δική του παραμονή το «Allianz Arena, άλλο τόσο... αβέβαιος ήταν για τον συμπαίκτη του, υπογραμμίζοντας πως δεν μπορεί να εγγυηθεί για την παραμονή του στη Βαβαρία!
Όλα αυτά, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να ετοιμάζει πρόταση 70 εκ. λιρών για την απόκτησή του!
«Δεν είναι δική μου απόφαση. Τα πράγματα μπορούν να συμβούν πολύ γρήγορα στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα δεν μπορώ να εγγυηθώ για την παραμονή του Τόμας Μίλερ», σημείωσε αρχικά ο αρχηγός της Μπάγερν.
Στη συνέχεια, σχετικά με τη δική του περίπτωση, ο Λαμ δήλωσε: «Ατό δεν πρόκειται να συμβεί με εμένα. Είμαι ευχαριστημένος που μπορώ πρακτικά να περάσω όλη μου την καριέρα στο σπίτι μου. Είναι θαυμάσιο να μπορώ να είμαι στην ίδια ομάδα για τόσο πολύ».
*Πηγή: England365.gr*

Ξανά για Ντράξλερ η Άρσεναλ!!

Ένα φλερτ που κρατούσε από το προηγούμενο καλοκαίρι... αναζηπυρώνεται! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Sky Deutschland», η Άρσεναλ είναι έτοιμη να καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Σάλκε για την αγορά του Ζούλιαν Ντράξλερ!  
Μόνο που αυτή τη φορά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ο Γερμανός εξτρέμ προβάλλεται το τελευταίο διάστημα ως βασικός μεταγραφικός στόχος της Γιουβέντους, η οποία έχει αποδείξει με πράξεις το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.
Στο Λονδίνο, πάντως, δεν αποθαρρύντονται. Θα επιχειρήσουν άμεσα να έρθουν σε νέα επαφή με τους «μπλε της Κοιλάδας του Ρουρ», ευελπιστώντας πως αυτή τη φορά- με... καθυστέρηση ενός έτους- θα καταφέρουν να πάρουν τον διεθνή άσο στο «Έμιρεϊτς».
*Πηγή: England365.gr*

Λάμπαρντ: «Θα επιστρέψω»!

Τη δική του «υπόσχεση» έδωσε ο Φρανκ Λάμπαρντ στους οπαδούς της Τσέλσι, στο πλαίσιο συγκέντρωσης των οπαδών των «μπλε» που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.
Με περίσσια... σιγουριά, ο Φρανκ Λάμπαρντ εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα επιστρέψει στην Τσέλσι.
Έχοντας αγωνιστεί μετά τους «μπλε», σε Μάντσεστερ Σίτι και Νιου Γιορκ Σίτι, ο Άγγλος άσος δεν έχει κρύψει ποτέ πως οι Λονδρέζεοι βρίσκονται στην καρδιά του.
Με ένα λιτό «Θα επιστρέψω», ο «Φράνκι» έκανε τους φίλους της Τσέλσι που βρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, να τον αποθεώσουν.

Δείτε το βίντεο:


Chelsea fans in New York singing: "We want our Franky back!"Frank Lampard: "I'll be back, I'll be back!"CLASS Footy
Posted by Troll Football on Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015



*Πηγή: England365.gr*

Τελικά... διστακτικός για επιθετικό ο Φαν Χάαλ!!

Μπορεί λίγες ώρες νωρίτερα, ο Λουίς Φαν Χάαλ να είχε γνωστοποιήσει -εμέσεως- την πρόθεσή του να προχωρήσει στην απόκτηση επιθετικού, ωστόσο πλέον, η αγορά ενός στράικερ μπορεί να μην γίνει, αν αναλογιστεί τα όσα είπε ο Ολλανδός σε νέες του δηλώσεις.
Προσπαθεί να «θολώσει» τα νερά ή απλά... αναποφάσιστος; Όποια και αν είναι η αλήθεια, ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει καταφέρει να μπερδέψει σχετικά με την απόφασή του ή μη για την απόκτηση ενός επιθετικού.
Δεν έχουν περάσει 24 ώρες από τότε που ο Ολλανδός κόουτς τόνισε πως ο στράικερ που εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει γραφτεί στον Τύπο και με νέα του τοποθέτηση, φρόντισε να επισημάνει πως... δεν ξέρει αν θα κινηθεί για φορ περιοχής.
«Δεν ξέρω εάν θέλω να αγοράσω έναν επιθετικό. Έχω διαβάσει στα Μέσα πως ο επιθετικός θα είναι η έκπληξη. Όχι, δεν έχω πει κάτι τέτοιο, εσείς το λέτε όμως. Εγώ εννοούσα κάτι άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: England365.gr*

Στοχεύει αριστερό μπακ ο Μουρίνιο!!

Στην επιβεβαίωση ότι μέσα στις επόμενες ώρες, ο Φελίπε Λουίς θα αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι, προχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος προσέθεσε πως οι «μπλε» βρίσκονται πλέον στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
Στο μεταγραφικό «παζάρι» για την αγορά αριστερού μπακ βρίσκεται η Τσέλσι.
Όπως γνωστοποίησε και ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο Φελίπε Λουίς θα πωληθεί μέσα στις επόμενες μέρες (πιθανότατα στην Ατλέτικο Μαδρίτης), με τους Πρωταθλητές Αγγλίας να αναζητούν πλέον τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.
«Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε ένα αριστερό μπακ γιατί νομίζω πως πουλάμε τον Φελίπε Λουίς τώρα ή αύριο», επεσήμανε ο «Special One».
*Πηγή: England365.gr*

Σκόραρε ο Ντεπάι, νίκησε η Γιουνάιτεντ!!

Το λογαριασμό του με τα αντίπαλα δίχτυα άνοιξε ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μέμφις Ντεπάι, στη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» επί τον Σαν Χοσέ Ερθοκουέικς με 3-1, στην Καλιφόρνια.
Το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε ο Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός άσος εκμεταλλέυτηκε το λάθος στην άμυνα των Σαν Χοσέ Ερθοκουέικς και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 37ο λεπτό.
Πέντε λεπτά νωρίτερα, ο Χουάν Μάτα άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους διαβόλους», με σκαφτό χαμηλό πλασε που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπίνγκχαμ.
Πριν το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου, υπήρξε και τρίτο γκολ, καθώς η ομάδα του MLS κατάφερε να μειώσει με τον Αλάς στο 42'.
Όσο καλή παρουσία είχε η Γιουνάιτεντ στο πρώτο μέρος, τόσο μέτρια ήταν στο δεύτερο. Οι παίκτες του Λουίς Φαν Χάαλ αρκέστηκαν σε πολλές λάθος πάσες, ενώ δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους. Αυτό φυσικά οφείλεται και στις αρκετές αλλαγές που έγιναν από τον Ολλανδό τεχνικό.
Ο Αντρέας Περέιρα κατάφερε στο 61ο λεπτό να τριπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του και ουσιαστικά να «κλειδώσει» τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη των «κόκκινων διαβόλων», στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.
Επόμενη φιλική αναμέτρηση για την αρμάδα του Φαν Χάαλ, αυτή κόντρα στην Μπαρτσελόνα, το ερχόμενο Σάββατο στις 23:00 (ώρα Ελλάδος).
*Πηγή: England365.gr*

Ολοκληρώνεται του Μπεντεκέ στη Λίβερπουλ!!

Μέσα στην ημέρα (22/7) αναμένεται να ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα η μεταγραφή του Κριστιάν Μπεντεκέ στη Λίβερπουλ, όπως μεταδίδει το «Sky Sports».
Ένα από τα «σήριαλ» του καλοκαιριού, αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα (22/7).
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports», ο Κριστιάν Μπεντεκέ θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Άστον Βίλα στη Λίβερπουλ, έχοντας ήδη περάσει με επιτυχία από την Τρίτη (21/7) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων είναι δεδομένη, με τους «κόκκινους» να βγάζουν από τα ταμεία τους το ποσό των 32,5 εκ. λιρών για την αγορά του Βέλγου επιθετικού από τους «χωριάτες».
*Πηγή: England365.gr*

Στη Γουίγκαν ο Τζέιμς!!

Παίκτης της Γουίγκαν είναι με κάθε επισημότητα ο πρώην νεαρός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίσι Τζέιμς, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «λατικς».
Στην Τσάμπιονσιπ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρίσι Τζέιμς.
Ο νεαρός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί πλέον παίκτης της Γουίγκαν, η οποία τον απέκτησε για τα επόμενα τρία χρόνια.
Την περασμένη σεζόν, έκανε το ντεμπούτο του με τους «κόκκινους διαβόλους» στην αναμέτρηση για το Λιγκ Καπ κόντρα στην ΜΚ Ντονς, πριν παραχωρηθεί ως δανεικός σε Ρόδεραμ και Χάντερσφιλντ.
*Πηγή: England365.gr*

Να φύγει εδώ και τώρα ο Μαρκαριάν!!

Ο Μαρκαριάν πρέπει να φύγει. Τέλος. Οταν ο προπονητής παραιτείται, η συνεργασία τελειώνει. Ο Αποδυτηριάκιας γράφει στον SportDog...
Δεν υπάρχει πισωγύρισμα είτε αυτός το αλλάξει το παραμύθι είτε κάποιος άλλος προσπαθήσει να τον πείσει για να το αλλάξει.
Τι σημαίνει ότι η ΕΠΟ δεν κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Ουρουγουανού; Τι κόλπο είναι αυτό, κύριε ταδόπουλε; Θα παρακαλέσεις να μείνει κάποιος που δεν θέλει; Βγήκε επίσημα και το έκανε με δήλωση. Δεν το είπε σε έναν κουμπάρο του, που το σφύριξε σε έναν δημοσιογράφο.
Ειπώθηκε επισήμως; Αυτό σημαίνει τέλος συνεργασίας αν μιλάμε για έναν σοβαρό οργανισμό. Η ΕΠΟ διοικεί την εθνική ομάδα, αυτήν που πριν 11 χρόνια είχε πάρει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οφείλει να κρατάει κάποιους στοιχειώδεις κανόνες σοβαρότητας και κύρους.
Αυτό το θέμα δεν έχει σχέση με το παρασκήνιο της επιθυμίας του Μαρκαριάν να φύγει ή να παραμείνει με άλλες προϋποθέσεις. Είναι θέμα αρχής. Και κανονικά θα έπρεπε να είναι αδιαπραγμάτευτο. Ακόμα κι αν στη θέση του Μαρκαριάν ήταν ο Μουρίνιο.

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ με Καραγκούνη και Γκιρτζίκη, γράφει ο apodytiriakias.gr

Τι έγινε με τον Μαρκαριάν και παραιτήθηκε στο ξαφνικό; Γιατί τώρα κι όχι μετά τη σφαλιάρα από τα Νησιά Φερόε; Δεν θα του έλεγε κανένας τίποτα αν είχε κόψει το ποδόσφαιρο τότε. Εδώ που τα λέμε αν χάνεις από τα Φερόε το κόβεις...
Οχι, δεν έγινε τότε γιατί τώρα βγήκε το πρόβλημα που δεν χωράει στην ίδια ομάδα η τριάδα. Ποια είναι η τριάδα; Μαρκαριάν, Καραγκούνης και διοίκηση ΕΠΟ. Από το χειρισμό του Γκιρτζίκη, αυτό που διαφαίνεται είναι πρόβλημά της με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής. Τι παίζει μεταξύ Μαρκαριάν και Καραγκούνη; Κάποιοι λένε τίποτα. Κάποιοι ότι του έφερε τον Κωστένογλου, ο οποίος αποδείχθηκε ανακατωσούρας κι ήθελε να πάρει πρώτο ρόλο. Ακόμα και την επιλογή των παικτών που θα κληθούν. Επίσης ότι ο Καρά ήθελε να φέρει τον Νταμπίζα που δεν τον ήθελε η ΕΠΟ για τους δικούς της λόγους, η οποία θέλει τον Μαρκαριάν που στην αρχή τον ήθελε μόνο ο Καραγκούνης. Τρέλλα!
Θα σου πω κάτι και βάλτο καλά στο μυαλό σου, επειδή έχουμε ακούσει του κόσμου τις παπαριές για τον Καραγκούνη. Η αγάπη για την ομάδα και η 25ετής παρουσία ως ποδοσφαιριστής, δεν σε κάνουν καλό μάνατζερ. Αν ήταν έτσι φαντάζομαι ότι θα μπορούσα να είμαι εφάμιλλος του Σκορτσέζε με βάση την αγάπη μου για το σινεμά και την 40ετή συνεχή παρουσία μου στις αίθουσες προβολής.
Το παλληκάρι δεν κάνει για τη θέση που του δώσανε. Οπως και οι διοικήσεις που έχουν φέρει την ομάδα σε αυτή την κατάντια. Δεν περιμένω να παραιτηθούν όλοι. Αν και θα έπρεπε. Μιλώ και για τους διοικούντες και για τον Καραγκούνη. Αλλά, ζητώ στοιχειώδεις κανόνες σοβαρότητας να κρατηθούν. Μιλάμε για την πρώην πρωτθλήτρια Ευρώπης που την κάνανε μπουρδέλο. Ολα όσα συμβαίνουν είναι ασόβαρα.


*Πηγή: sportdog.gr*

«Πακέτο» Μπουγαΐδη-Χαβίτο!!


Μια… ανάσα απ’ την απόκτηση των Μαυρουδή Μπουγαΐδη και Χαβίτο είναι ο Πανθρακικός! Ο πρώτος ήδη προπονείται με την ομάδα, ο δεύτερος αναμένεται Ελλάδα προσεχώς.

«Πακέτο» Μπουγαΐδη-Χαβίτο
Κλείνει τρύπες με Έλληνες και... «Έλληνες» ο Πανθρακικός!

Οι Θρακιώτες λοιπόν είναι κοντά στο να ανακοινώσουν δύο προσθήκες. Πρώτη απ' όλες αυτή του Μαυρουδή Μπουγαΐδη που ετοιμάζεται να επαναπατριστεί κι επισήμως.

Ο άλλοτε αμυντικός των ΑΕΚ και Άρη έχει αποχωρήσει απ' τη Γρανάδα, συμμετέχει στις προπονήσεις του συλλόγου (στη Δράμα, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας) και ουσιαστικά απομένει η ανακοίνωση για να ντυθεί στα πράσινα.

Από 'κει και πέρα, εξίσου σε απόσταση... αναπνοής βρίσκεται απ' τον Χαβίτο ο Πανθρακικός. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε μια κατ'αρχήν συμφωνία και πιθανώς μέχρι το σαββατοκύριακο ο Ισπανός μεσοεπιθετικός να είναι στην χώρα μας για να πέσουν οι υπογραφές και να ανοίξει νέο ελληνικό κεφάλαιο στην καριέρα του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Γουότφορντ ο Μπρίτος!!

Στην απόκτηση του Μιγκέλ Μπρίτος από την Νάπολι προχώρησε η Γουότφορντ. Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Ουρουγουανός αμυντικός.

Στη Γουότφορντ ο Μπρίτος
Συνέχεια στην μεταγραφική της ενίσχυση έδωσε η Γουότφορντ.

Στη νέα ομάδα του Χοσέ Χολέμπας θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Μιγκέλ Μπρίτος, έπειτα από μια επταετία στα ιταλικά γήπεδα με τις φανέλες των Μπολόνια και Νάπολι.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός υπέγραψε μέχρι το 2018, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Από Ρομπέρτο κι Ομάρ, έως Πάρντο και Τσόρι!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τον Ολυμπιακό του δύσκολου τεστ με τη Φενέρ στην Τουρκία.

Από Ρομπέρτο κι Ομάρ, έως Πάρντο και Τσόρι
• Ο Ολυμπιακός έπαιξε χθες κι έχασε 2-3 από μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, που πλην Φαν Πέρσι παρέταξε την ιδανική ενδεκάδα της. Κι είχε για αλλαγή τον Μεϊρέλες! Και παίζει σε μία εβδομάδα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ.

• Ο δε Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους 20άρηδες Ζντιέλαρ και Βούρο, τον 21χρονο Μαζουάκου, τους 22χρονους Φορτούνη, Μπουχαλάκη, τον 23χρονο Ομάρ και με πιο μεγάλους σε ηλικία παίκτες τους Αυλωνίτη (25), Πάρντο (25), Ντουρμάζ (26) και Χάρα (27). Και δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του σε ένα μήνα, στο ελληνικό πρωτάθλημα.

• Η Φενέρμπαχτσε των μεταγραφών δεκάδων εκατομμυρίων Ευρώ ήταν καλύτερη. Και στο α΄ημίχρονο (1-2), αν δεν είχε τρεις καλές επεμβάσεις ο Ρομπέρτο θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ. Όμως, ο Ισπανός πρέπει να βρει τη χαμένη εδώ και πολύ καιρό συγκέντρωσή του-χθες έκανε ένα χονδροειδέστατο λάθος, χωρίς καμία πίεση. Πάνω απ΄όλα, όμως, πρέπει να σταματήσει να είναι καρφωμένος κάτω από τα δοκάρια του στις σέντρες στη μικρή περιοχή του. Δύο μέτρα είναι!

• Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός σε πλήρη αντίθεση με τα δύο φιλικά στην Αυστρία, όπου είχε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, χθες έκανε δύο γκολ και στις δύο φάσεις που παίκτες του βρέθηκαν σε θέση γκολ. Τη μία φορά με τον Χάρα (κέρδος πέναλτι κι εκτέλεση Φορτούνη, σε φάση καθαρής αποβολής του αντίπαλου γκολκίπερ, που την έπνιξε ο Τούρκος ρέφερι) και την άλλη με τον Τσόρι, που μπήκε στο β’ φάνηκε μόλις πέντε λεπτά στο τέλος, αλλά θα μπορούσε να κάνει το ματς 3-3 από 1-3!

• Είχε άλλες τέσσερις-πέντε καλές στιγμές ο Ολυμπιακός, άλλες με αντεπιθέσεις κι άλλες με οργανωμένες επιθέσεις, αλλά γενικά έδειξε ότι θέλει αρκετή δουλειά και επιθετικά για να είναι ανταγωνιστικός σε τέτοιο επίπεδο. Εγώ πιστεύω ότι ο Πουλίδο θα δώσει τη λύση στην υπόθεση γκολ, χωρίς να υποτιμάω τον Χάρα. Κι ο Πάρντο όταν προσαρμοστεί μοιάζει ότι θα είναι καλύτερος από Ντοσεβί και Ντουρμάζ, που εξακολουθούν να κάνουν μία-δύο καλές ενέργειες ανά ημίχρονο. Ο Κολοβός αν δεν γίνει ουσιαστικός, θα χάσει πάλι το τρένο.

• Αμυντικά τα θέματα που είχε ήταν ακόμη περισσότερα. Άλλωστε, φάνηκε κι από τον εύκολο τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός έφαγε τα τρία γκολ: ένα από συνέχεια φάσης κόρνερ, ένα από βαθιά πάσα από την άμυνα των Τούρκων κι ένα από σέντρα.

• Σίγουρα έλειψε πολύ η καλή τριάδα στην καρδιά της άμυνας και του κέντρου: Μποτία-Σιόβας-Μιλιβόγεβιτς. Όμως, πράγματι οι αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι ήταν μεγάλες. Κι όχι μόνο στα σέντερ μπακ, με τους χωρίς σπουδαίες παραστάσεις Αυλωνίτη και Βούρο, να μην έχουν και τις βοήθειες που θα χρειάζονταν.

• Αποκορύφωμα των αδυναμιών ήταν το ψηλό παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας και μία πολύ χαμηλή σε ύψος ενδεκάδα, έχασαν κάπου 10 κεφαλιές!!! Και λογικά έφαγαν έτσι τα δύο από τρία γκολ.

• Πάρα πολύ δουλειά έχει ο Μάρκο Σίλβα στις στημένες φάσεις. Φαντάζομαι ότι ακόμη δεν έχει προλάβει να τις δουλέψει όσο έπρεπε, γιατί οι τοποθετήσεις της ομάδας χθες στα κόρνερ και τα φάουλ της Φενέρ ήταν πραγματικά προβληματικές.

• Καλό στοιχείο από το δύσκολο αυτό φιλικό η άνοδος επιτέλους του Ομάρ, που είχε να παίξει καλά από αρχές του περασμένου Μάρτη!

• Γενικά δεν με ανησύχησε η εικόνα του Ολυμπιακού, άσχετα αν την περίμενα καλύτερη. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η απουσία αρκετών παικτών από τραυματισμούς, λιγότερο η, περισσότερο σοβαρούς.

• Ο Μποτία ακόμη δεν έχει παίξει σε φιλικό και δεν τον έχω γρήγορο στις επιστροφές από θλάσεις. Οι Μιλιβόγεβιτς, Μπενίτες, Μαρτίνες επίσης δεν έχουν παίξει ακόμη. Ο Σιόβας με τον Πουλίδο έχουν παίξει μόνο στο πρώτο φιλικό. Ανέτοιμος για να αγωνιστεί άμεσα είναι ο Γούτας.

• Μάνι μάνι μιλάμε για εφτά παίκτες. Σημαντικό ότι άρχισαν πάλι προπονήσεις τρεις-τέσσερις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μετά την ισοπαλία... Μελισσανίδης!!

Ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα βρεθεί την Τρίτη ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά την… αδυναμία (3-3 και ένα λευκό στην ψηφοφορία) της ΕΕΑ να πάρει απόφαση για το ασυμβίβαστο ΑΕΚ-ΟΠΑΠ.

Μετά την ισοπαλία... Μελισσανίδης!
Δεν έβγαλε απόφαση η ΕΕΑ για την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός σύμφωνα με την οποία η ΑΕΚ δεν θα πρέπει να βρίσκεται στα κουπόνια του στοιχήματος εξ αιτίας ασυμβίβαστου που κατά τη γνώμη τους προκαλείται λόγω της σχέσης του Δημήτρη Μελισσανίδη με τα διοικητικά της «Ένωσης» και της ταυτόχρονης παρουσία του γιου του στο μετοχολόγιο του ΟΠΑΠ.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έβγαλε αποτέλεσμα αφού το… σκορ ήρθε 3-3, με ένα μέλος (την Ειρήνη Μαρούδα) να ψηφίζει λευκό με συνέπεια να μην υπάρξει απόφαση!

Έτσι, την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την προσεχή Τρίτη θα βρεθεί ενώπιον της επταμελούς επιτροπής ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου να δώσει επιπλέον εξηγήσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*