Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

«Κόλπο» με Γουόλτερς ψάχνει η ΑΕΚ!! (video)

Η ΑΕΚ «χτυπά» πολύ ψηλά και θέλει να κάνει δικό της τον Νέιτ Γουόλτερς. Το προφίλ κι οι δυσκολίες για την απόκτηση του λευκού πλέι μέικερ, που ήταν συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς.

«Κόλπο» με Γουόλτερς ψάχνει η ΑΕΚ! (video)

Πρόκειται για τον Νέιτ Γουόλτερς, τον 24χρονο λευκό πλέι μέικερ, που υπήρξε για ενάμιση χρόνο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς.

Οι δυο τους επελέγησαν στο ντραφτ του 2013, με τον Γουόλτερς να επιλέγεται στο νούμερο 38. Στη ρούκι σεζόν του, εκμεταλλευόμενος και κάποιους τραυματισμούς στην περιφέρεια της ομάδας, είχε 7,2 πόντους, 3,6 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ σε 22,6 λεπτά κατά μέσο όρο, συμμετέχοντας σε 58 ματς, τα 31 στην πρώτη πεντάδα.

inner

Φέτος δεν είχε την ίδια εμπιστοσύνη από τον Τζέισον Κιντ. Περιορίστηκε σε μόλις έντεκα παιχνίδια με 12,9 λεπτά στο παρκέ και 2,3 πόντους και 1,5 ασίστ ανά αγώνα. Τον Ιανουάριο του 2015 αποδεσμεύτηκε για να αποκτηθεί ο Κένιον Μάρτιν κι ακολούθως υπέγραψε δύο δεκαήμερα συμβόλαια με τους Πέλικανς έχοντας 1,7 πόντους, 1,1 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ ανά αγώνα. Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης αποφάσισε, ωστόσο, να μην τον κρατήσει και έκτοτε έπαιζε στο NBDL με 15,3 πόντους και 7,2 ασίστ ανά αγώνα.

Το καλοκαίρι συμφώνησε με τους Κλίπερς για το summer league και στο Ορλάντο έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με 14 πόντους, 3,3 ασίστ και 2,3 κλεψίματα ανά αγώνα, ωστόσο έσπασε το μεσαίο του δάχτυλο μετά από τρεις αγώνες. Έτσι δεν μπόρεσε να συνεχίσει να πείθει τις ομάδες από το ΝΒΑ να του προσφέρουν μια δεύτερη ευκαιρία χάνοντας και το summer league του Λας Βέγκας.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει ξεχωρίσει τον Γουόλτερς κι έχει γίνει η σχετική κρούση προς την πλευρά του, καθώς ο Μάκης Αγγελόπουλος ψάχνει την υπέρβαση για τις θέσεις «1» και «5». Πάντως το έργο της ΑΕΚ δεν είναι εύκολο, καθώς έχει σαν προτεραιότητα να βρει κάτι στο ΝΒΑ και δείχνει πρόθεση να περιμένει, την ώρα που δεν είναι σίγουρο πως η «Ένωση» μπορεί να περιμένει τόσο καιρό.

«Θέλω να πείσω κάποια ομάδα να μου δώσει μια ευκαιρία στο ΝΒΑ. Πέρασα μια δύσκολη σεζόν, με έκοψαν δύο φορές την τελευταία στιγμή, αλλά θα προσπαθήσω να βρω ένα συμβόλαιο για να επιστρέψω στο ΝΒΑ», δήλωσε πρόσφατα ο Γουόλτερς, που είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας από τον τραυματισμό του.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: