Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Τρεις μεταγραφές, έξι ανανεώσεις στον Απόλλωνα!!

Σαρωτικός σε μεταγραφικό επίπεδο ο Απόλλων Σμύρνης! Η ελαφρά ταξιαρχία ανακοίνωσε την απόκτηση των Μίλιεβιτς, Φατιόν και Αποστολίδη, καθώς και έξι ανανεώσεις απ' το περσινό ρόστερ.

Τρεις μεταγραφές, έξι ανανεώσεις στον Απόλλωνα!
«Σίφουνας» μεταγραφικά ο Απόλλων Σμύρνης που περιμένει και τυχόν εξελίξεις για το αν θα προβιβαστεί στη Σούπερ Λίγκα.

Η ελαφρά ταξιαρχία λοιπόν ενισχύθηκε με τρεις παίκτες, τους Μίλιεβιτς, Φατιόν (φωτογραφία) και Αποστολίδη, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία της με έξι ποδοσφαιριστές που άνηκαν και πέρσι στο ρόστερ του συλλόγου της Ριζούπολης.

Η ανακοίνωση για Φατιόν

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άντονι Φατιόν. Ο γεννημένος στις 19/6/1991 αμυντικός μέσος αγωνίστηκε πέρυσι στη Λαμία ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναχαϊκή και Εθνικό Αστέρα».

Η ανακοίνωση για Αποστολίδη

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μανώλη Αποστολίδη. Ο γεννημένος στις 17/12/1983 τερματοφύλακας αγωνίστηκε πέρυσι στη Λάρισα ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Νίκη Βόλου, Καβάλα, Πανθρακικό και Θερμαϊκό Θέρμης».

Η ανακοίνωση για Μίλιεβιτς

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Μίλιεβιτς Σαχπεκίδη. Ο γεννημένος στις 15/7/1992 μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι στον Παναιγιάλειο ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Λεβαδειακό, Μπρέσια και ΠΑΟΚ».

Η ανακοίνωση για τις ανανεώσεις

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Γκόλια, Χρήστο Τζιώρα, Πάολο Φαρινόλα, Στέργιο Ψιάνο, Γιάννη Λίτση και Δημήτρη Ταϊρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: