Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

«Δεν μας απασχολεί η απόφαση»

Καμία ανησυχία στον Παναθηναϊκό για την απόφαση της ΕΕΑ. «Περιμένουμε το σκεπτικό, δεν μας προβληματίζει η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου ως ιδιοκτήτη», είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάκης Μπαλτάκος.

«Δεν μας απασχολεί η απόφαση»
Την ψυχραιμία που έβγαινε απ' την ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε κι ο Τάκης Μπαλτάκος, μετά την απόφαση της ΕΕΑ και την ανάκληση των μετοχών απ' τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Ο νομικός σύμβουλος των πράσινων τόνισε πως θα ασκηθεί έφεση, ξεκαθάρισε πως με βάση τα όσα καταγράφονται στην ανακοίνωση, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για κυρώσεις στην ομάδα και υπογράμμισε πως περιμένει κι ο ίδιος το σκεπτικό.

«Δεν μας προβληματίζει το να επιστρέψει ως ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος», ανέφερε σχετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Άρη Ασβεστά:

«Είδαμε μια ανακοίνωση που θεωρεί την μεταβίβαση άκυρη. Δεν έχει κάτι άλλο μέχρι στιγμής. Αυτή η απόφαση δεν αποτελεί για εμάς πρόβλημα. Δεν μας προβληματίζει το να επιστρέψει ο Δ. Γιαννακόπουλος στην ΚΑΕ» είπε αρχικά και συμπλήρωσε για το πώς θα κινήσει η ομάδα προσεχώς:

«Θα πάμε στο Εφετείο. Δεν πάει καμία απόφαση στον ΕΣΑΚΕ, βάσει των όσων έχουν ανακοινωθεί απ’ την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μέχρι τώρα».

«Η ανακοίνωση λέει πως ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης, την οποία η ίδια είχε δώσει τότε. Δεν έχει κάτι που μας απασχολεί αυτό. Και γιατί να μας απασχολήσει; Οι ποινές για απαγόρευση εισόδου στον κ. Γιαννακόπουλο δεν προκαλούν κανένα θέμα. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι άλλο, ούτε το σκεπτικό… Μιλάμε με βάση τη σημερινή λιτή ανακοίνωση. Όταν γίνει γνωστό το σκεπτικό, τότε ίσως να ‘χουμε κι άλλη εκτίμηση. Με βάση αυτά που έχουμε ως τώρα, δεν μας απασχολεί η απόφαση. Δεν χωρούν περαιτέρω κυρώσεις…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: