Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Να φύγει εδώ και τώρα ο Μαρκαριάν!!

Ο Μαρκαριάν πρέπει να φύγει. Τέλος. Οταν ο προπονητής παραιτείται, η συνεργασία τελειώνει. Ο Αποδυτηριάκιας γράφει στον SportDog...
Δεν υπάρχει πισωγύρισμα είτε αυτός το αλλάξει το παραμύθι είτε κάποιος άλλος προσπαθήσει να τον πείσει για να το αλλάξει.
Τι σημαίνει ότι η ΕΠΟ δεν κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Ουρουγουανού; Τι κόλπο είναι αυτό, κύριε ταδόπουλε; Θα παρακαλέσεις να μείνει κάποιος που δεν θέλει; Βγήκε επίσημα και το έκανε με δήλωση. Δεν το είπε σε έναν κουμπάρο του, που το σφύριξε σε έναν δημοσιογράφο.
Ειπώθηκε επισήμως; Αυτό σημαίνει τέλος συνεργασίας αν μιλάμε για έναν σοβαρό οργανισμό. Η ΕΠΟ διοικεί την εθνική ομάδα, αυτήν που πριν 11 χρόνια είχε πάρει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οφείλει να κρατάει κάποιους στοιχειώδεις κανόνες σοβαρότητας και κύρους.
Αυτό το θέμα δεν έχει σχέση με το παρασκήνιο της επιθυμίας του Μαρκαριάν να φύγει ή να παραμείνει με άλλες προϋποθέσεις. Είναι θέμα αρχής. Και κανονικά θα έπρεπε να είναι αδιαπραγμάτευτο. Ακόμα κι αν στη θέση του Μαρκαριάν ήταν ο Μουρίνιο.

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ με Καραγκούνη και Γκιρτζίκη, γράφει ο apodytiriakias.gr

Τι έγινε με τον Μαρκαριάν και παραιτήθηκε στο ξαφνικό; Γιατί τώρα κι όχι μετά τη σφαλιάρα από τα Νησιά Φερόε; Δεν θα του έλεγε κανένας τίποτα αν είχε κόψει το ποδόσφαιρο τότε. Εδώ που τα λέμε αν χάνεις από τα Φερόε το κόβεις...
Οχι, δεν έγινε τότε γιατί τώρα βγήκε το πρόβλημα που δεν χωράει στην ίδια ομάδα η τριάδα. Ποια είναι η τριάδα; Μαρκαριάν, Καραγκούνης και διοίκηση ΕΠΟ. Από το χειρισμό του Γκιρτζίκη, αυτό που διαφαίνεται είναι πρόβλημά της με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής. Τι παίζει μεταξύ Μαρκαριάν και Καραγκούνη; Κάποιοι λένε τίποτα. Κάποιοι ότι του έφερε τον Κωστένογλου, ο οποίος αποδείχθηκε ανακατωσούρας κι ήθελε να πάρει πρώτο ρόλο. Ακόμα και την επιλογή των παικτών που θα κληθούν. Επίσης ότι ο Καρά ήθελε να φέρει τον Νταμπίζα που δεν τον ήθελε η ΕΠΟ για τους δικούς της λόγους, η οποία θέλει τον Μαρκαριάν που στην αρχή τον ήθελε μόνο ο Καραγκούνης. Τρέλλα!
Θα σου πω κάτι και βάλτο καλά στο μυαλό σου, επειδή έχουμε ακούσει του κόσμου τις παπαριές για τον Καραγκούνη. Η αγάπη για την ομάδα και η 25ετής παρουσία ως ποδοσφαιριστής, δεν σε κάνουν καλό μάνατζερ. Αν ήταν έτσι φαντάζομαι ότι θα μπορούσα να είμαι εφάμιλλος του Σκορτσέζε με βάση την αγάπη μου για το σινεμά και την 40ετή συνεχή παρουσία μου στις αίθουσες προβολής.
Το παλληκάρι δεν κάνει για τη θέση που του δώσανε. Οπως και οι διοικήσεις που έχουν φέρει την ομάδα σε αυτή την κατάντια. Δεν περιμένω να παραιτηθούν όλοι. Αν και θα έπρεπε. Μιλώ και για τους διοικούντες και για τον Καραγκούνη. Αλλά, ζητώ στοιχειώδεις κανόνες σοβαρότητας να κρατηθούν. Μιλάμε για την πρώην πρωτθλήτρια Ευρώπης που την κάνανε μπουρδέλο. Ολα όσα συμβαίνουν είναι ασόβαρα.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: