Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

«Να προστατέψουμε την εικόνα του ΠΑΟΚ»

Αυστηρές οδηγίες στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ έδωσε η ΠΑΕ, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών της στην Τούμπα, προκειμένου να λήξει ομαλά η τιμωρία με αναστολή που «κουβαλάει».

«Να προστατέψουμε την εικόνα του ΠΑΟΚ»
Να βοηθήσει στην προστασία της εικόνας του συλλόγου ζήτησε ο ΠΑΟΚ απ’ τους φιλάθλους, ενόψει του πρώτου εντός έδρας ματς για φέτος, κόντρα στην Λοκομοτίβα.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ καλωσορίζει τον κόσμο του «δικέφαλου» στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, τονίζοντας πως πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή, προκειμένου να λήξει ομαλά η 3ετής αναστολή που έχει επιβληθεί στο σύλλογο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχτεί το φίλαθλο κοινό της στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της νέας περιόδου, στο πρώτο βήμα από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ταξίδι που ευχόμαστε να πραγματοποιήσει φέτος η ομάδα μας.

Στην σεζόν που ξεκινάει ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να τερματίσει την ευρωπαϊκή του τιμωρία που τελεί υπό τριετή αναστολή και στο αυριανό ματς όλοι μαζί προστατεύουμε την εικόνα του Συλλόγου!

Ως γνωστόν απαγορεύονται οι ρίψεις αντικειμένων, πυρσών, βεγγαλικών ή κροτίδων, η χρήση μηχανημάτων lazer καθώς και η ανάρτηση πανό με υβριστικό, εθνικιστικό, πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00, ενώ εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται στα εκδοτήρια της μπουτίκ (09:00 – έναρξη ματς) και της Θύρας 4 (15:00-έναρξη ματς). Εισιτήρια διατίθενται για όλες τις θύρες του γηπέδου, συμπεριλαμβανομένης και της Θύρας 8, καθώς μόλις 20 φίλαθλοι της Λοκομοτίβα θα φιλοξενηθούν στον χώρο των επισήμων.

Οι κάτοχοι parking pass θα χρησιμοποιήσουν το σχολείο απέναντι από το γήπεδο, ενώ εγκαινιάζεται και η νέα οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 7.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη και τη συμπεριφορά τους!
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: