Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Μεγάλος πόθος ο Κουένκα!! (video)

Σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ισαάκ Κουένκα, ο οποίος είναι προϊόν των Ακαδημιών της Μπαρτσελόνα και έχει κάνει αρκετές συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Μεγάλος πόθος ο Κουένκα (video)
Ο Φρανκ Άρνεσεν συνεχίζει την αναζήτηση και τις επαφές για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, που θα μπορεί να βοηθήσει μεσοεπιθετικά. Ένας παίκτης που του αρέσει πολύ και σκοπεύει να δώσει «μάχη» για να τον φέρει στον ΠΑΟΚ είναι ο Ισαάκ Κουένκα, ο οποίος προέρχεται από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει κάνει σαφές τον τελευταίο καιρό με την στάση του ότι δεν έχει πρόβλημα να δείξει και… λίγη παραπάνω υπομονή, όταν θεωρεί ότι πρόκειται για παίκτη με προοπτική.

Τέτοια περίπτωση κρίνει πως είναι και ο 24χρονος, ο οποίος πέραν του ότι έχει θητεύσει στη «Μασία», έχει αγωνιστεί και με την πρώτη ομάδα των Καταλανών. Τέσσερα γκολ, δώδεκα ασίστ σε 30 παιχνίδια μετράει.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Λα Κορούνια, έκανε 27 συμμετοχές (2 γκολ) στην Primera Division, ενώ έπαιξε και σε δύο ματς Κυπέλλου, αλλά η συνεργασία με τους με τους Γαλικιανούς ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Για πιθανότητες να υπάρξει happy end δεν μπορεί να γίνει λόγος και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει, όταν και πρόκειται να προχωρήσει την υπόθεση ο ΠΑΟΚ μέσω του Δανού.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: