Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Επιβεβαίωση για Κακουτά!!

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τον Γκαέλ Κακουτά. Ελάχιστες οι πιθανότητες για τον Γιόσι Μπεναγιούν ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα Φλοράν Μαλουντά.
Επιβεβαίωση για Κακουτά
Στο λιμάνι επιβεβαίωναν το απόγευμα της Παρασκευής ότι το όνομα του Γκαέλ Κακουτά τους απασχολεί. Ο παίκτης της Τσέλσι είναι εκείνος που συνεχίζει να έχει το προβάδισμα για αντί-Μιραλάς.

Από εκεί και έπειτα η περίπτωση του Γιόσι Μπεναγιούν έχει απομακρυνθεί για τα καλά, όπως σας είχαμε μεταφέρει από την Πέμπτη. Πλέον η υπόθεση του Ισραηλινού έχει πολύ λίγες πιθανότητες.
Όσον αφορά στον Φλοράν Μαλουντά τονίστηκε ότι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει ζήτημα. Δεν θα πρέπει ν' αποκλειστεί πάντως το ενδεχόμενο η πειραϊκή ΠΑΕ να ασχοληθεί πιο έντονα μαζί του στο άμεσο μέλλον.
Πηγή: Gazzetta.gr

Στο Παγκρήτιο με Πανθρακικό ο Πλατανιάς!!

Το Παγκρήτιο Στάδιο θα χρησιμοποιήσει ο Πλατανιάς Χανίων για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, που γνωστοποίησε πως θα μισθώσει λεωφορεία για τη μετακίνηση των οπαδών.
Στο Παγκρήτιο με Πανθρακικό ο Πλατανιάς


Το γήπεδο του Πλατανιά δε θα είναι έτοιμο μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου, όταν ο σύλλογος των Χανίων θα υποδεχτεί τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Έτσι, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένο ματς θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Μάλιστα, γνωστοποίησε ότι θα μισθώσει και λεωφορεία για τη μετακίνηση των οπαδών στο Ηράκλειο. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάουφιλοξενείται στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας, με τον Πανθρακικό, την 1η Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο.
Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων (κατόχων διαρκείας και μη) η Π.Α.Ε. Πλατανιάς θα μισθώσει λεωφορεία, με τα οποία θα γίνει δωρεάν η μετακίνηση όσων φίλων της ομάδας επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα.
Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στο Ηράκλειο με τα λεωφορεία που θα μισθώσει η Π.Α.Ε. Πλατανιάς θα πρέπει να το δηλώσουν, επικοινωνώντας με τα Γραφεία της Π.Α.Ε. (2821060094), από τη Δευτέρα 27 έως και την Τετάρτη 29 Αυγούστου, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Σημειώνεται, τέλος, ότι η διανομή των καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Μετά από σχεδόν 2 μήνες απουσίας λόγω διακοπών και ορισμένων υποχρεώσεων, ξανά στις επάλξεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς όλα τα πρωταθλήματα ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Ιταλία, Ελλάδα, Γερμανία ενώ ξεκίνησαν σε Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία. 
Ξεκινώντας από την Παρασκευή  έχουμε για τη 2η Γερμανίας τους 2 πρωτοπόρους (προς το παρόν) να συγκρούονται  Μπραουνσβάϊγκ-Πάντερμπορν, μέχρι στιγμής μου άρεσε η Πάντερμπορν, ειδικά εκτός έδρας παίζει πολύ καλά τις αντεπιθέσεις, πιστεύω ότι το παιχνίδι θα έχει αρκετά γκολ, αφού και η Μπραουνσβάϊγκ της αρέσει να παίζει επιθετικά εντός. Στην Δανία η περυσινή πρωταθλήτρια Νόρτζελαντ (που δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα) υποδέχεται τη Σοντερίσκε που τα πάει αρκετά καλά, εντάξει οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί αλλά η Σοντερίσκε που κλέβει μπάλες και φεύγει στην κόντρα ειδικά εκτός ίσως κάνει ζημιά και πιο συνετή επιλογή θα ήταν G/G και over.
Στη 2η Γαλλίας η πρωτοπόρος Μονακό υποδέχεται την Αρλ, δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι έχοντας επίθεση φωτιά (με ένα «άλογο» ονόματι Τουρέ με 3 γκολ) είναι και το πρώτο φαβορί για άνοδο με το μαέστρο Ρανιέρι! Στη Bundesliga έχουμε πρεμιέρα με το Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης, όπου είναι χαμηλός ο άσσος για πρεμιέρα, ασφαλής επιλογή το G/G που πληρώνει καλύτερα από το over, η Ντόρτμουντ δεν έχει βρει τα πατήματά της στην άμυνα (σε φιλικό με τη Βέρντερ ήρθε 3-3, ενώ και στο Super Cup με την Μπάγερν δέχτηκε 2 γκολ στα πρώτα 12 λεπτά), η δε Βέρντερ βρίσκει τρόπους να σκοράρει, αλλά στην άμυνα είναι «σουρωτήρι» (στο κύπελλο έχασε με 4-2 από ομάδα Δ΄κατηγορίας). Στην 1η Γαλλίας επικίνδυνη έξοδος της Λυών στην Εβιάν, όπου οι γηπεδούχοι έχοντας 2 ήττες στα 2 πρώτα παιχνίδια θα θελήσουν να φτάσουν την νίκη γι’αυτό και θα παίξουν επιθετικά, βρίσκοντας μια Λυών που ναι μεν ποιοτικά είναι καλύτερη ομάδα, αλλά έχοντας παραχωρήσει ποδοσφαιριστές και έχοντας κάτι απουσίες θα παρουσιαστεί με πολλά νέα πρόσωπα κυρίως σε άμυνα οπότε πιστεύω ότι θα πέσουν γκολ!

Το Σαββάτο  έχουμε στην Premier Αγγλίας  Άστον Βίλα-Έβερτον, όπου οι φιλοξενούμενοι μετά τη μεγάλη νίκη επι της Μάντσεστερ Γ. πήραν ψυχολογία, παίζουν με μια καλή ομάδα αλλά περιμένω αμυντικό παιχνίδι και τις αντεπιθέσεις «φωτιά» καθώς θα βρουν πολλούς ανοιχτούς χώρους, οπότε θα τιμήσω το ψηλό 2πλο. Επίσης έχουμε το μεγάλο ντέρμπι Τσέλσι-Νιούκαστλ, χαμηλός ο άσσος, ομάδες με καλούς επιθετικούς, συνετή επιλογή το αμφίσκορο!
Στη 2η Γερμανίας η Ντούϊσμπουργκ υποδέχεται την  Ντιναμό Δρέσδης, ομάδες που επιθετικά τα πάνε καλά αλλά με άμυνες ακόμα ασταθείς, οπότε λογική επιλογή το over. Στην 1η Γαλλίας δύσκολη έξοδος για τη Λιλ που αγωνίζεται με τη Νις, που δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, πιστεύω ότι η Λιλ ως ποιοτικότερη ομάδα θα περάσει εύκολα ή δύσκολα (δεν πιστεύω ότι η κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Ch. L θα επηρεάσει αφού στο ξεκίνημα οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται παιχνίδια για να βρίσκονται σε καλή κατάσταση)! Στην Ελλάδα ξεκινώντας το πρωτάθλημα (έτσι πως ξεκινάει θα είναι παρωδία αφού ίσως υποβιβαστούν κάποιες ομάδες) έχουμε ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης όπου οι μπουκ τις έχουν σχεδόν ισοδύναμες (άλλες εποχές θα ήταν «ανέκδοτο») πιστεύω ότι η Τρίπολη δεν θα ρισκάρει από την αρχή, η ΑΕΚ δεν σκοράρει εύκολα οπότε θα πάρω το Χ ημίχρονο. Το αυτό και στο ματς Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, οι φιλοξενούμενοι έχουν πρόβλημα επιθετικά, λείπουν και τα 2 βασικά αμυντικά χαφ (Κατσουράνης, Βιτόλο), ενώ και ο Λεβαδειακός δύσκολα να πάρει ρίσκα από τη αρχή θα πάει σε αργό τέμπο μπας και κλέψει το παιχνίδι!

Την Κυριακή για την Premier Αγγλίας έχουμε το ντέρμπι (στα χαρτιά) Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι όπου το 2πλο είναι λουκούμι, η Σίτι θα θελήσει να πάει «τρένο» μέχρι να αρχίσει το Ch.L, βρίσκει τη Λίβερπουλ αποδυναμωμένη και χωρίς ψυχολογία και απορώ πως μπορεί να αντέξει την επίθεση της Σίτι (Τέβεζ, Τζέκο, Νασρί, Σίλβα, Μπαλοτέλι). Στην 1η Γαλλίας έχουμε το ντέρμπι Μονπελιέ-Μαρσέϊγ, πιστεύω ότι η περσινοί πρωταθλητές θα κάνουν «σεφτέ» απέναντι σε μια αποδυναμωμένη Μαρσέϊγ που δεν με πείθει! Στην Bundesliga έχουμε το σπουδαίο παιχνίδι Αννόβερο-Σάλκε, όπου θα πάω με το over αφού στα φιλικά μέχρι τώρα σκοράρουν κατά ριπάς! Στη Serie A πρεμιέρα για τη Νάπολι που αγωνίζεται στο Παλέρμο. Τους πηγαίνει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων στους Ναπολιτάνους, μέχρι τώρα στα φιλικά (Μπάγερν 3-2 ,Ολυμπιακός 3-0) αλλά και το Σούπερ καπ με τη Γιουβέντους (2-2 και στην παράταση 2-4 παίζοντας με 9 παίχτες) έδειξαν ότι σκοράρουν κατά ριπάς, οπότε πιστεύω ότι θα περάσει το διπλό. Τέλος Στην Ελλάδα δύσκολη έξοδος για Ολυμπιακό που έδειξε αμυντικές αδυναμίες, απέναντι σε μια αξιόμαχη Βέροια που μπορεί να σκοράρει και να μας δώσει G/G ενώ η Ξάνθη αγωνίζεται στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ που έχει αρκετά προβλήματα, αν η Ξάνθη παίξει έξυπνα (όπως στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ) με αντεπιθέσεις πιστεύω ότι μπορεί να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης.

   
Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή): 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ  OVER(2.5) (2.00)
ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ  OVER(2.5) (1.70)
ΜΟΝΑΚΟ-ΑΡΛ    1(1.70)
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ   G/G(1.83)
ΕΒΙΑΝ-ΛΥΩΝ   OVER(2.5) (1.95)

ΣΑΒΒΑΤΟ  25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

1Η ΤΡΙΑΔΑ:

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΕΒΕΡΤΟΝ   2(2.44)
ΝΤΟΥΪΣΜΠΟΥΡΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ  OVER(2.5) (1.85)
ΝΙΣ-ΛΙΛ   2(2.12)

2Η ΤΡΙΑΔΑ:

ΤΣΕΛΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  G/G(1.80)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ(1.90)
ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ(1.85)

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

1Η ΤΡΙΑΔΑ:

ΟΦΗ-ΞΑΝΘΗ   2(2.83)
ΒΕΡΟΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  G/G(2.20)
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΝΑΠΟΛΙ   2(2.41)

2Η ΤΡΙΑΔΑ:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2(2.36)
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΣΑΛΚΕ   OVER(2.5) (1.85)
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΜΑΡΣΕΪΓ  1(2.34)


Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη εικόνα Pampita)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Λίνο: «Δεν φοβόμαστε τη ρεβάνς»

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται τον επαναληπτικό με τη Ραπίντ όπως και κανένα εκτός έδρας παιχνίδι λόγω των εμπειριών που έχει αποκομίσει τα τελευταία χρόνια, εξέφρασε ο Λίνο, ο οποίος αναφέρθηκε και στα επεισόδια που έγιναν στην Τούμπα.
Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και σχολίασε το χθεσινό αποτέλεσμα του αγώνα με τη Ραπίντ, το ματς που ακολουθεί με τους Αυστριακούς, την αξία του Δώνη, αλλά και τη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τι δήλωσε ο Λίνο:
«Ο ΠΑΟΚ κάνει καλή δουλειά στις Ακαδημίες και κάθε χρόνο βγαίνουν 3-4 καλοί παίκτες. Η ανανέωση κάνει καλό στην ομάδα και δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και στους παλαιότερους για να φτάσουν σε ακόμη πιο καλά επίπεδα.
Για τον Δώνη και τη δουλειά του:
«Ο Δώνης δουλεύει εντελώς διαφορετικά από τον προηγούμενο προπονητή, έχει επιθετική φιλοσοφία κι αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο».
Για το σχόλιο του προπονητή της Ραπίντ ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό για τη Ραπίντ:
«Δεν θα μπορούσε να πει κάτι άλλο. Δεν θα έλεγε ότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, σέβομαι την αποψή του αλλά εγώ πιστεύω ότι το σκορ είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ και όχι για την Ραπίντ»
Για τη ρεβάνς:
«Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο για να παίξει σε τέτοια φάση ευρωπαίκής διοργάνωσης, δεν φοβόμαστε το εκτός έδρας παιχνίδι. Εχουμε φέρει πολλά καλά αποτελέσματα μακριά από την έδρα μας, έχουμε τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης με τα προηγούμενα χρόνια. Πολλά από εδώ και πέρα θα εξαρτηθούν και από το πρωτάθλημα αφού πλέον θα υπάρχει περισσότερη κόπωση».
Για τα επεισόδια:
«Την στιγμή που συνέβη το περιστατικό κάναμε προθέρμανση, άρα είμαστε αυτόπτες μάρτυρες. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το θέμα στις κερκίδες, είναι λυπηρό να συμβαίνουν αυτά και μάλιστα σε μία τόσο μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Υπήρξε και μία σύρραξη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά επένέβη η Αστυνομία και οι σεκιούριτι και σταμάτησαν τα επεισόδια»
Για το πρωτάθλημα:
«Οπως πέρσι έτσι και φέτος το όνειρο κάθε παίκτη είναι να στεφθεί πρωταθλητής. Τα τελευταία χρόνια μονίμως αυτός είναι ο στόχος. Ξέρουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Ξέρουμε ότι ο Πανθρακικός (σ.σ ο αντίπαλος του "Δικεφάλου" στην πρεμιέρα της Super League) έχει ενισχυθεί. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα, στο ματς της κυριακής θα υπάρχει και η κούραση, ελπίζουμε να μην μας επηρεάσει. Πέρσι έπρεπε να είμαστε λίγο ψηλότερα, χάσαμε, όμως, βαθμούς σε κάποια ματς που δεν θα έπρεπε. Φέτος θέλουμε να μην πετάξουμε βαθμούς και να είμαστε πρωταθλητές».

Άδεια όλοι πλην του ΟΦΗ από την ΕΕΑ!!

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/08) η μαραθώνια συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου πήραν άδεια όλες οι ΠΑΕ πλην του ΟΦΗ, που όμως θα παίξει κανονικά στην πρεμιέρα.
Η κρητική ΠΑΕ δεν προσκόμισε ούτε φορολογική ενημερότητα, ούτε εγγυητική επιστολή και ως εκ τούτου δεν της χορηγήθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής στη Super League. Αυτό δεν σημαίνει πως ο ΟΦΗ δεν θα μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα, αλλά σε περίπτωση που σε ένα μήνα δεν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες, θα του υποβληθούν ποινές από αφαίρεση βαθμών μέχρι και αποβολή του από το πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ περιμένει να υπαχθεί στη ρύθμιση για τις χρεωμένες ΠΑΕ, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα.
Η ΑΕΚ από την πλευρά της ευθύνεται για την… καθυστέρηση της έκδοσης αποφάσεων, καθώς προσπαθούσε να εξασφαλίσει ένα έγγραφο από την εφορία ότι έχει φορολογική ενημερότητα. Τελικά, η ΦΑΕ Αθηνών εξέδωσε μια βεβαίωση προς την ΕΕΑ, όπου επισήμανε πως τη Δευτέρα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα έχει ενημερότητα.
Εγγυητική επιστολή δεν κατέθεσε ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Άρης, ωστόσο πήραν άδεια, με το θέμα να είναι τυπικό. Κανονικά άδεια πήραν οι Πλατανιάς, Πανθρακικός, ΠΑΟΚ, και Πανιώνιος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) στη σημερινή συνεδρίαση της αποφάσισε τα εξής:
1. Τη χορήγηση πιστοποιητικού στις:
* ΠΑΕ Κέρκυρα
* ΠΑΕ Βέροια
* ΠΑΕ Λεβαδειακός
και στα:
* ΤΑΠ Α.Σ. Άρης
* ΤΑΠ Α.Ο. Κηφισιάς
* ΤΑΠ Φοίνικας Σύρου
2. Η Επιτροπή επιφυλάχθηκε για τη χορήγηση ή μη πιστοποιητικού λόγω ελλείψεως απαραίτητων δικαιολογητικών, τα οποία και ζήτησε να προσκομισθούν έως τις 24-8-2012, στις κάτωθι ΠΑΕ:
* Παναθηναϊκός
* Πλατανιάς Χανίων
* Πανθρακικός
* ΠΑΟΚ
* Αρης
* ΟΦΗ
* Πανιώνιος
* ΑΕΚ
3. Χορήγησε άδεια απόκτησης (άδειες 69Α)
* του 54% των μετοχών της ΠΑΕ Κεραυνός Γλυφάδας στον κ. Ευάγγελο Ασλανίδη.
* άνω του 33% στην Supporters Club Α.Ε της ΠΑΕ ΑΕΚ και
* του 13,87% στον κ. Θεόδωρο Κιούλο και του 13,88% στον κ. Θωμά Λιμπαντζή της ΠΑΕ Κέρκυρας.
4. Απέρριψε λόγω εξόφλησης απαίτησης την αίτηση των Αθανασίου Τερζή και Ιωάννη Τακουρίδη περί μη χορήγησης πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ. 3 του Ν.2725/99, στο Τ.Α.Π. Α.Σ. Αρης.
5. Εκκρεμεί έκδοση απόφασης για την αίτηση του πετοσφαιριστή Ολέκσι Γκάτιν και του προπονητή Κωνσταντίνου Τσίγκου περί μη χορήγησης πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ. 3 του Ν. 2725/99, στο Τ.Α.Π. Γ.Σ. Λαμίας.
Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 24-8-2012 και ώρα 12:00.

Δεν πληρώνει τα δύο που έφαγε, αλλά το ένα που δεν έβαλε!

Hταν απολύτως αναμενόμενο ότι ο Παναθηναϊκός θα δεχόταν γκολ. Δύο γκολ στην έδρα μιας ομάδας που παίζει άλλης ταχύτητας ποδόσφαιρο από το ελληνικό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.
Δεν πληρώνει τα δύο που έφαγε, αλλά το ένα που δεν έβαλε
Αν αποκλειστεί, ο Παναθηναϊκός θα το πάθει επειδή θα πληρώσει περισσότερο την αστοχία του στις τρεις κλασικές ευκαιρίες που έφτιαξε. Αν επέστρεφε με το 2-1 στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός θα είχε την ευκαιρία στο ΟΑΚΑ. Κι είναι κρίμα, διότι ο Πελεγκρίνι του έκανε τη χάρη να τον υποτιμήσει και να του αφήσει το τερέν ελεύθερο κατά τη διάρκεια του β' ημιχρόνου, μαζί και την μπάλα για να κάνει παιχνίδι. Κι ο Παναθηναϊκός το έκανε, έφτιαξε τρεις κλασικές ευκαιρίες κι είδε τον Μαυρία, τον Φορναρόλι και τον Τοτσέ να τις χάνουν.

Οχι, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τα βάλει με τον εαυτό του επειδή έφαγε δύο γκολ. Εχασε τη συγκέντρωσή του σε δύο στιγμές και τιμωρήθηκε από μια ομάδα με ποδοσφαιριστές σημερινής αξίας που ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ. Αν κάποιον μπορεί να «κατηγορήσει» γι' αυτό, είναι μόνο τον προπονητή του, για την επιλογή που έκανε να μη δώσει φιλικά παιχνίδια με ομάδες υψηλής ταχύτητας, μολονότι ήξερε ότι μία τέτοια θα έβρισκε μπροστά του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Μία ομάδα τόσο «άψητη» όσο ο χθεσινός Παναθηναϊκός ήταν πολύ λογικό να πληρώσει λάθη απέναντι σε μία ομάδα τόσο ποιοτική όσο παραμένει η σημερινή Μάλαγα.

Ο ΠΑΟ, όμως, πρέπει να τα βάλει με τον εαυτό του για την αναποτελεσματικότητά του. Αν αποκλειστεί, θα είναι επειδή δεν πέτυχε έστω ένα γκολ, όχι επειδή δέχτηκε δύο. Το 2-1 θα του επέτρεπε μία ρεβάνς ελεγχόμενου ρίσκου, δηλαδή ένα είδος παιχνιδιού που ταιριάζει στα σημερινά χαρακτηριστικά του. Τώρα πρέπει να πάρει τα ρίσκα από νωρίς, ειδικά αν δεν σταθεί τυχερός σε μια στιγμή της αρχής του παιχνιδιού για να πανηγυρίσει γκολ.
Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από εκείνον της Μάδεργουελ. Οχι, όμως, αρκετός. Πλήρωσε ακριβά την απώλεια της συγκέντρωσής του στις στιγμές που δέχτηκε και δεν έβαλε γκολ. Πλήρωσε ακριβά το ότι δεν είχε μπει στον εξομοιωτή παιχνιδιού τέτοιας ταχύτητας. Και τώρα η πρόκριση μοιάζει με ορισμό της υπέρβασης των σημερινών δυνατοτήτων του, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει την ποιότητα να τον «σκοτώσει» σε μια κόντρα επίθεση.
ΠΗΓΗ: Sportday

ΠΑΣ με νέες φανέλες στο πρωτάθλημα!!

Το πρωτάθλημα ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο και ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα «Γιώργος Λαγούδης» στους Ζωσιμάδες την παρουσίαση των παικτών που αποκτήθηκαν φέτος, καθώς και των εμφανίσεων της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
ΠΑΣ με νέες φανέλες στο πρωτάθλημα!
Αυτοί ήταν 13 στον αριθμό και πρόκειται για τους Γανωτή, Ρουμπουλάκου, Μπακόλα, Μπέριο, Κοροβέση, Μπαμπανιώτη, Κωστάκη, Αυγενικού, Τσουκαλά, Νικλητσιώτη, Ίλιτς, Κολοβέτσιο και Τοπούζη. Όσον αφορά τις φανέλες, είναι τέσσερις. Οι δυο είναι η άσπρη και η μπλε, στις οποίες έχει διαφοροποιηθεί η ρίγα, που δεν είναι διαγώνια όπως πέρυσι.
Έπεται η ανοιχτή πράσινη, που τη φορούσαν οι τερματοφύλακες, ενώ υπάρχει και η μοβ. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του «Άγιαξ», Γιώργος Χριστοβασίλης, τα μέλη του ΔΣ, Γιώργος Ιωάννου, Χρήστος Παπαγεωργίου, ο γενικός διευθυντής Πασχάλης Μόσχογλου, ο υπεύθυνος ασφαλείας, Φώντας Βρόσγος, με τους Χριστόπουλο, Νιαρχάκο να εκπροσωπούν το τεχνικό επιτελείο.

πηγή: sportdog.gr   


Πήραν παράταση ΠΑΟ και Ηρακλής!!

Νέα παράταση πήραν οι ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή για την εξέταση του φακέλου τους από την ΕΕΑ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, μετά από αίτημα του Παναθηναϊκού.
Πήραν παράταση ΠΑΟ και Ηρακλής
Μία πολύ θετική εξέλιξη περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για την ομάδα του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή, καθώς τα δύο ιστορικά σωματεία πήραν παράταση για την εξέταση των φακέλων τους από την ΕΕΑ, γεγονός που τους δίνει μία πολύτιμη ανάσα σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Οι «Πράσινοι» αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τις οφειλές προς τον Γάλλο ακραίο Γκιγιόμ Σαμικά, ο οποίος δεν δείχνει πρόθυμος να κάνει πίσω και να δεχτεί τον διακανονισμό που του προτείνουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού.
Έτσι, ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τον φόρτο εργασίας που έχουν προκαλέσει οι 8 ΠΑΕ που παλεύουν να εξασφαλίσουν την άδεια συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα και κατάφερε να πάρει την παράταση που ήθελε.
Τώρα αναμένεται να γίνει νέα προσέγγιση στον δικηγόρο του Σαμικά, προκειμένου να δουν τις προθέσεις του και να ζητήσουν μία αντιπρόταση για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που του χρωστάει η ομάδα.
Και επειδή μαζί με την γλάστρα ποτίζεται και ο βασιλικός, ο Ηρακλής επωφελείται από την κίνηση αυτή του Παναθηναϊκού, καθώς θα έχει χρόνο να βρει μία λύση με το ΑΦΜ του, προκειμένου να καταφέρει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.
Πηγή: Gazzetta.gr

Τα καλά και τα άσχημα νέα...!!

Τα καλά νέα αφορούν τη νίκη με ανατροπή, με παίκτη λιγότερο και με τον Γκαρσία στην εξέδρα! Γράφει ο Βαγγέλης Μπραουδάκης.
Τα καλά και τα άσχημα νέα...
Επιβεβαίωση μιας δυναμικής και μιας ταυτότητας που δεν χάνει ο ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα έστω κι αν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ακόμα κι αν το ρόστερ του δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο πρόσφατα...
Τα άσχημα νέα έχουν να κάνουν με εκείνους τους ηλίθιους οπαδούς του που φρόντισαν με τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο πριν από την έναρξη του ματς να τον πληγώσουν προκαταβολικά και να χρεώσουν στον Δώνη και στους παίκτες μελλοντικές συνέπειες, για τις οποίες είναι παντελώς άμοιροι ευθυνών. Δεν συμπεριλαμβάνω και τους διοικητικούς διότι (ποτέ οι διοικήσεις) δεν είναι άμοιροι ευθυνών.
Τα καλά -αγωνιστικά- νέα, επιπλέον, έχουν να κάνουν πρωτίστως με τη συνολική εικόνα της ομάδας, η οποία μπορούσε να αναπτύξει αξιόλογο τέμπο κι ας είμαστε μόλις στα ξεκινήματα της σεζόν και δευτερευόντως με την ευελιξία του νέου προπονητή της να αντιλαμβάνεται και να διορθώνει έγκαιρα τα δικά του λάθη, αλλάζοντας έτσι την εναντίον του ροή του αγώνα
Επιστράτευσε, λοιπόν, ο Δώνης στο ημίχρονο τους Σαλπιγγίδη και Φωτάκη, που -παραδόξως για ματς τέτοιας εποχής και σπουδαιότητας- είχαν μείνει εκτός 11άδας, η ευθεία στα χαφ μετατράπηκε σε ρόμβο και ο «δικέφαλος» ξεκλείδωσε τα ήδη δύσκολα πριν γίνουν χειρότερα
Κι όχι μόνο τα ξεκλείδωσε, αλλά εν τέλει έγιναν και «ήρωες», ενώ νωρίτερα ήταν «αποδιοπομπαίοι τράγοι», ο Αθανασιάδης και ο Κατσικάς. Ο Κλάους, που είχε χάσει το άχαστο τετ α τετ για να ισοφαρίσει στο α' μέρος κι είχε κατόπιν και δοκάρι σε σούπερ σέντρα του «Σάλπι», και ο μικρός στόπερ που είχε χάσει τον κόσμο με την «προσβλητική» ντρίμπλα-άδειασμα του Αλαρ στο γκολ των Αυστριακών
Και για να επιβεβαιωθεί ότι η μοίρα ανταμείβει εκείνους που δουλεύουν με συνέπεια (κι αφού δουλεύουν θα κάνουν και λάθη, ε;), στο 68' ο Δώνης βγάζει τον κουρασμένο Γεωργιάδη και βάζει τον Λόρενς κι αυτός στην πρώτη του επαφή με το αριστερό κάνει τη σέντρα «πάρε-βάλε» στο κεφάλι του Αθανασιάδη για το 1-1!
Με Γκαρσία στην 11άδα αντί του αποβληθέντος Λάζαρ σε μια εβδομάδα στη Βιέννη ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί στους ομίλους...
Πηγή: Goal

Koρίτσια μάς δείχνουν το όμορφο στήθος τους! (ΦΩΤΟ)

Δεν θα σας αφήναμε ποτέ έτσι ξεκρέμαστους. Η παρέλαση από στήθη δεν σταματάνε.
Και ειδικά αυτό το διάστημα που το καλοκαίρι έχει μπει στα τελευταία του.
Αυτό είναι ο καλύτερος παράδεισος για μας, για αυτό και της κάνουμε ένα τέλειο αφιέρωμα.
Πηγή: sportygossip.com